Ruska invazija na Ukrajinu
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
To je mostopolagač.AssadNaPodmornici wrote:AssadNaPodmornici wrote:https://twitter.com/hochu_dodomu/status/1503076786699186177
1 MTU-72 (not MTU-90)
jednu dizalicu za izvlačenje tenkova(iz blata)
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa i ja mislim da su se oni potajice divili nacistima..pa staljin je znao govoriti da mu je hico prijateljkaya wrote:Od ruskih partnera s kojima su napali poljsku prije 80 godina da ju podijele.crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Svaki narod ima "hard core"-borcea, koje neprijatelji vole nazivati, teroristima, nacistima itd...
Hrvati su za njih obično listom ustaše, a da ne spominjem Hercegovce. Navikli smo mi na to.
Jel znaš ti čiji je ovo simbol bio?
I od onih kojima se vi potajice divite i pričate da su zgroženi ustaškim logorom jer je u njihovim bilo super.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a u srbiji ima nazi udruzenja koliko svo zajedno imaju bivse ex yu republike
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zašto Rusi inzistiraju baš na toj "denacafikaciji" ?
Šta ih briga na čemu su Ukrajinci utemeljili sebi državu?
Šta fali nacizmu? Da nije bilo nacizma, ne ni bilo NDH, a da nije bilo NDH, ne bilo ni Hrvatske.
Šta ih briga na čemu su Ukrajinci utemeljili sebi državu?
Šta fali nacizmu? Da nije bilo nacizma, ne ni bilo NDH, a da nije bilo NDH, ne bilo ni Hrvatske.
crvenkasti-
2014-04-17
Zato šta im smeta ukrajinska nacija.crvenkasti wrote:Zašto Rusi inzistiraju baš na toj "denacafikaciji" ?
DE - nacifirati dakle razmontirati naciju.
2014-04-11
VIDEO:
https://twitter.com/i/status/1503095542007619586
Sve će to jednoga dana Rusi platiti.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
mislim da su se već prvi dan izblamirali i on kao ministar i načelnik glavnog stožera, za njega se i ne čudim, ali me je neugodno iznenadila osoba koja se dugi niz godina školovala na prestižnim vojnim učilištima koji svi odreda daju značajan naglasak na komunikacijske vještine, naime on je školovan da bude vojskovođa, a vojskovođe se osim vještini zapovijedanja na strateškoj razini uče i vještini komuniciranja prvenstveno kad stvari ne idu po planu... bojim se da je naš vojskovođa, a načelnik glavnog stožera to jeste, poprilično izostajao s nastave...kaya wrote:A onda je stvarno konj ako to lupa na svoju ruku ili bez konzultacija s nekim tko je stručnjakmichaellcmacha wrote:mislim da se tu sada ovaj naš ministar zakopava sa izjavama koje daje a da se nije konzultirao sa kompetentnim ljudima koji poznaju balističke zakonitosti, eksplozive i njihovo djelovanje, kao i ubojna sredstva poput aviobombi...kaya wrote:
Bilo je, evo izvadili su ga i sada rekli.
Ali se u zemlji aktiviralo
izjava da je do eksplozije došlo nakon penetriranja letjelice u tlo je u najmanju ruku neozbiljna, jer da je kojim slučajem došlo do aktivacije cca 120 kilograma eksplozivnog spoja PETN-a i SEMTIN-a na dubini od 3-5 metara dubine u mekanom tlu prema gore u perimetru od 8-12 metara obrnuto konusno bi došlo do izbacivanja zemlje, drenažnog pijeska i kamena koji se u gradskom području često nalazi u tlu, pogotovo u blizini zgrada i mostova i cestovne infrastrukture što bi bez ikakvih dvojbi u okolnom širem prostoru izazvalo štetu...
postojala je mogućnost da eksploziv bude aktiviran i iznad zemlje ali to se 100% nije dogodilo, jer da je, onda bi zasigurno imali i materijalne štete u većem opsegu, stradalih ljudi u okolnim objektima u najmanju ruku od pucanja stakala i raspršivanja komadića stakla...
također pročitao sam i da padobrani nisu odradili usporavanje letjelice, a ja sam poprilično uvjerenja da su oni odradili usporavanje u određenoj mjeri i da je upravo zato i došlo do udara u tlo sa penetracijom bez značajnog razarajućeg učinka... to što su ostali visiti na granama govori samo da su zapeli u krošnji i tako se odvojili od letjelice u trenu prije udara u tlo....
ovo sad što rade graniči sa visokim stupnjem neozbiljnosti i ukoliko nam se u narednom razdoblju dogodi bilo što izvan plana i programa bojim se, tj siguran sam da ćemo biti u velikim problemima....
nekoliko poluga koje su pretpostavljene da izravno djeluju upravljački i zapovjedno u slučaju da se država nađe sigurnosno ili obrambeno ugrožena ne ulijevaju povjerenje...
cijela nacija je potpuno svjesna da nam se predsjednik šopa sa "snijegom"
u pol ljeta, da nam je premijer... ne znam što je ono kad ga onaj šlata po guzici, ali nije nešto što ohrabruje, ne znam da li uopće treba još nekog spominjati...
ako imamo desetak likova u morhu i mupu poput onog drlje što je predao strateške akcijske planove obrane onom lazanskom onomad, bojim se da smo u jako velikim problemima... naravno ne treba biti malodušan, ali netko na višim razinama bi trebao reći maminoj i tatinoj dječici koja su imala 24-25 godina kad je zagrmilo, a oni bestraga nestali u bespućima diplomatskih hodnika, da ovo neće na dobro izaći...
2015-08-08
RayMabus, darth_vader and Noor like this post
RayMabus wrote:Zato šta im smeta ukrajinska nacija.crvenkasti wrote:Zašto Rusi inzistiraju baš na toj "denacafikaciji" ?
nacizam = nacional socijalizam
Ajde što im samo smeta ukrajinska nacija, ali zašto im smeta socijalizam?
crvenkasti-
2014-04-17
Ne.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Zato šta im smeta ukrajinska nacija.crvenkasti wrote:Zašto Rusi inzistiraju baš na toj "denacafikaciji" ?
nacizam = nacional socijalizam
Ajde što im samo smeta ukrajinska nacija, ali zašto im smeta socijalizam?
DENACIFIKACIJA.
Razmontirati naciju.
Oni njih ne priznaju kao narod nego ih zovu Malorusima i smeta im šta je Kijevu vraćena autokefalnost i sad idu osvojit Kijev.
Žele ih uništit kao narod.
2014-04-11
RayMabus wrote:Zato šta im smeta ukrajinska nacija.crvenkasti wrote:Zašto Rusi inzistiraju baš na toj "denacafikaciji" ?
Denazification
Denazification (German: Entnazifizierung) was an Allied initiative to rid German and Austrian society, culture, press, economy, judiciary, and politics of the Nazi ideology following the Second World War. It was carried out by removing those who had been Nazi Party or SS members from positions of power and influence and by disbanding or rendering impotent the organizations associated with Nazism. The program of denazification was launched after the end of the war and was solidified by the Potsdam Agreement in August 1945. The term denazification was first coined as a legal term in 1943 in the Pentagon, intended to be applied in a narrow sense with reference to the post-war German legal system. However, it later took on a broader meaning.
Denacifikacija (njem. Entnazifizierung) je naziv za Savezničku inicijativu oslobađanja njemačkog i austrijskog društva, kulture, tiska, gospodarstva, pravosuđa i politike od nacionalsocijalističkog utjecaja. Glavni cilj bio je raspuštanje NSDAP-a kao i pridruženih organizacija.
https://en.wikipedia.org/wiki/Denazification
Guest- Guest
s obzirom na zločinačku narav vodstva ruske nacije, to bi trebalo primijeniti na rusiju... oni su trenutno jedino društvo sa nedvojbenim nacističkim obilježjem...Gnječ wrote:RayMabus wrote:Zato šta im smeta ukrajinska nacija.crvenkasti wrote:Zašto Rusi inzistiraju baš na toj "denacafikaciji" ?
Denazification
Denazification (German: Entnazifizierung) was an Allied initiative to rid German and Austrian society, culture, press, economy, judiciary, and politics of the Nazi ideology following the Second World War. It was carried out by removing those who had been Nazi Party or SS members from positions of power and influence and by disbanding or rendering impotent the organizations associated with Nazism. The program of denazification was launched after the end of the war and was solidified by the Potsdam Agreement in August 1945. The term denazification was first coined as a legal term in 1943 in the Pentagon, intended to be applied in a narrow sense with reference to the post-war German legal system. However, it later took on a broader meaning.
Denacifikacija (njem. Entnazifizierung) je naziv za Savezničku inicijativu oslobađanja njemačkog i austrijskog društva, kulture, tiska, gospodarstva, pravosuđa i politike od nacionalsocijalističkog utjecaja. Glavni cilj bio je raspuštanje NSDAP-a kao i pridruženih organizacija.
2015-08-08
darth_vader, kaya and Šandor Winnetou like this post
Eto sad pratimo denacifikaciju jednog naroda koji ne žele biti moskovski Rusi jer to nisu a nit su ikad bili.
A šta ću in ja kad nisu normalni ? Sve to počiva na pričama o carskoj Rusiji pa onda jedan car i jedna crkva pa su ovo sve podanici ( praktički ideja nacije još nije toliko ni aktualna do tog vremena toliko kao takva ) i sad eto...
Ma. Bolešćina teža.
A šta ću in ja kad nisu normalni ? Sve to počiva na pričama o carskoj Rusiji pa onda jedan car i jedna crkva pa su ovo sve podanici ( praktički ideja nacije još nije toliko ni aktualna do tog vremena toliko kao takva ) i sad eto...
Ma. Bolešćina teža.
2014-04-11
Ja sam anđeo znanja i meni se jednostavno debilima nešto ne objašnjava.
Čitam danas pop u CG i većeras prosvjedi i da će dizat ustanak.
Diži slobodno.
S GUŠTOM ĆU FIZIČKI UNIŠTIT SRPSKI NAROD NA BALKANU.
Čitam danas pop u CG i većeras prosvjedi i da će dizat ustanak.
Diži slobodno.
S GUŠTOM ĆU FIZIČKI UNIŠTIT SRPSKI NAROD NA BALKANU.
2014-04-11
michaellcmacha wrote:s obzirom na zločinačku narav vodstva ruske nacije, to bi trebalo primijeniti na rusiju... oni su trenutno jedino društvo sa nedvojbenim nacističkim obilježjem...Gnječ wrote:RayMabus wrote:
Zato šta im smeta ukrajinska nacija.
Denazification
Ukrajinci su partizani, a Rusi su Nijemci.
crvenkasti-
2014-04-17
AssadNaPodmornici likes this post
Crveni jel se ti slažeš da ja uništim srpski narod na Balkanu ?
Ti si i onako Hrvat pa tebe to ne dira.
JEL SE SLAŽEŠ ?
JEL SE SLAŽEŠ S TIME KAD NEKOGA U CG POŠALJEM U MAGAREČU KLUPU JER JE VIŠE OD GODINU DANA ČETNIKOVA I UZEJA MU POLUGE MOĆI A TAJ TVRDI KAKO ĆE DIGNIT USTANAK JER ĐUKANOVIC IMA VLAST IAKO ONI + DRITAN I DALJE IMAJU VEĆINU I MOŽE IZ OPORBE BLOKIRAT ĐUKANOVICA.
JEL SE SLAŽEŠ DA TAKVO SMEĆE KOJE RADI ZA RUSIJU I KAOS UNIŠTIM ?
JEL SE SLAŽEŠ ?
JEL SE SLAŽEŠ S TIME KAD NEKOGA U CG POŠALJEM U MAGAREČU KLUPU JER JE VIŠE OD GODINU DANA ČETNIKOVA I UZEJA MU POLUGE MOĆI A TAJ TVRDI KAKO ĆE DIGNIT USTANAK JER ĐUKANOVIC IMA VLAST IAKO ONI + DRITAN I DALJE IMAJU VEĆINU I MOŽE IZ OPORBE BLOKIRAT ĐUKANOVICA.
2014-04-11
iz ove perspektive, mislim da amerikanci imaju što zamjeriti Trumanu, 1947 je bila u razmatranju odluka da se sovjetski savez u užem smislu poklopi sa strateškim atomskim udarom i onemogući u nastojanju da se naoruža sa istovjetnim oružjem kojim je usa raspolagala... naravno ne samo amerikanci...
2015-08-08
RayMabus wrote:Crveni jel se ti slažeš da ja uništim srpski narod na Balkanu ?
JEL SE SLAŽEŠ ?
Glavni stan galaktičke federacije će te poslati na istočni front u Ukrajinu. A tko tamo ode, taj je gotov.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja neću ništa.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Crveni jel se ti slažeš da ja uništim srpski narod na Balkanu ?
JEL SE SLAŽEŠ ?
Glavni stan galaktičke federacije će te poslati na istočni front u Ukrajinu. A tko tamo ode, taj je gotov.
Čekam da tvoji debili iz Crne Gore naprave pogrešan pamet pa ćeš vidit kako se brzo uće pameti.
Ja mogu istrijebit osam miljona Srba na Balkanu mrtav ladan ako procjenim da je to dobro za razvoj svijest na ovoj planeti tj izvažem da mi je to lakše nego vas trpiti.
Imam posla.
Eliminirat ću sve Srbe na Balkanu.
JEL TI JASAN TAJ DIO I KOJA JE MOJA ULOGA U SVEMIRU ?
2014-04-11
kod vasilivke ukrajinska vojska je izvela žestok artiljerijski protuudar, kojom prilikom je uništeno ili oštećeno više desetaka ruskih borbenih vozila, ujedno je uništen i ruski operativni stožer za oblast melitopolj upotrebom bajraktara... protuudar je izvršen oko 20,00 sati,
2015-08-08
RayMabus and Šandor Winnetou like this post
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu