Ruska invazija na Ukrajinu
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
palo vam je krvožedno ushićenje, jel...
Alfa danas samo 9 postova, levog ni u panju...još samo svetac gnoji ko mutav
Alfa danas samo 9 postova, levog ni u panju...još samo svetac gnoji ko mutav
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
michaellcmacha and Šandor Winnetou like this post
Ruska vojska zajedno s onim kvislinškim pajacima je doživjela takve gubitke da će netko ruskim majkama morat objasnit što se to dogodilo na jugu Ukrajine.Gnječ wrote:red wolf wrote:Rat je gotov jer ti nikad nećeš biti kadar vidjeti širu sliku. Dobro, samo si čovjek i to je razumljivo.Gnječ wrote:
Ja nisam rusofil ali jebem majku talvim idiotima poput tebe. Prestani srati the end is near.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/precijenio-svoju-vojnu-moc-podcijenio-ukrajinsku-racunao-na-raskol-zapada-prevario-se-oko-reakcije-kine-15169477
Sira slika je ta da su ukri popusilibskupa sa azov nazi i njihovim precjednikom iluzionistom kojeg boli kurac za ukre.
To je to. Gola istina. Ti me pokusaj demantirati.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ruska vojska zajedno s onim kvislinškim pajacima je doživjela takve gubitke da će netko ruskim majkama morat objasnit što se to dogodilo na jugu Ukrajine.Gnječ wrote:red wolf wrote:
Rat je gotov jer ti nikad nećeš biti kadar vidjeti širu sliku. Dobro, samo si čovjek i to je razumljivo.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/precijenio-svoju-vojnu-moc-podcijenio-ukrajinsku-racunao-na-raskol-zapada-prevario-se-oko-reakcije-kine-15169477
Sira slika je ta da su ukri popusilibskupa sa azov nazi i njihovim precjednikom iluzionistom kojeg boli kurac za ukre.
Daj ti sa tom tvojom pateticnom usranom emo ropagandom odi jebat nekog drugog. Da majke...ce pitati...jebote isus da te jebo.
Guest- Guest
Drago mi je što Iranci koriste situaciju i jebu mater ciono-amerima u Erbilu
Drago mi je da si nervozan. Nadam se da ćemo ti platiti kartu za Sibir kad za to dođe vrijeme. Ionako je to tvoja želja.Gnječ wrote:red wolf wrote:Ruska vojska zajedno s onim kvislinškim pajacima je doživjela takve gubitke da će netko ruskim majkama morat objasnit što se to dogodilo na jugu Ukrajine.Gnječ wrote:
Daj ti sa tom tvojom pateticnom usranom emo ropagandom odi jebat nekog drugog. Da majke...ce pitati...jebote isus da te jebo.
red wolf-
2016-02-10
Polako, oni će tek doći na red. Prvo Rusija.AlfaOmega wrote:Drago mi je što Iranci koriste situaciju i jebu mater ciono-amerima u Erbilu
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Drago mi je da si nervozan. Nadam se da ćemo ti platiti kartu za Sibir kad za to dođe vrijeme. Ionako je to tvoja želja.Gnječ wrote:red wolf wrote:
Ruska vojska zajedno s onim kvislinškim pajacima je doživjela takve gubitke da će netko ruskim majkama morat objasnit što se to dogodilo na jugu Ukrajine.
Ko ti jebe mater hrvatsku supcino. Nisam nervozan nego si ti mentalno poremecen.
Guest- Guest
VIDEO
https://twitter.com/i/status/1502751644169248777
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
Ponosan sam što sam tijelom Hrvat.Gnječ wrote:red wolf wrote:Drago mi je da si nervozan. Nadam se da ćemo ti platiti kartu za Sibir kad za to dođe vrijeme. Ionako je to tvoja želja.Gnječ wrote:
Ko ti jebe mater hrvatsku supcino. Nisam nervozan nego si ti mentalno poremecen.
red wolf-
2016-02-10
I prema ovom rasulu od ruske vojske, Zapadne sile imaju osjećaj opreznosti...
https://twitter.com/IoannaDementi/status/1502763285627785223
https://twitter.com/IoannaDementi/status/1502763285627785223
red wolf-
2016-02-10
Eroo wrote:
VIDEO
Sad ti twitter kao izvor informacija vjerodostojan a sa covidom ne?
Guest- Guest
Ukrajinski T-64. Inače, za laike - Najočitija razlika između T-64 i T-72 je u kotačima.
T-64 kotač:
T-72 kotač:
T-64 kotač:
T-72 kotač:
Jedan pored drugog:
Ezek, nauči razlikovati
Ezek, nauči razlikovati
Dobro je rekao hektor ovo će se pretvoriti u iračko iranski rat. Ono brutalno rovovsko iscrpljivanje, sa velikim žrtavama na obje strane bez jasnog pobjednika. Čak i na ovoj temi pada zainteresiranost.
Što prije Putin i Zelenski obojica to shvate to bolje
Illia (novinar) reče da živi u iznajmljenom stanu nedaleko od Bucha-e.
Inače dolazi iz južnog dijela Ukrajine, iz manjeg grada koji je neki dan
bio doslovce sravnjen sa zemljom.
2016-07-22
https://twitter.com/kameniar_ua/status/1502752625548222471?s=20&t=drI3AS-F0JJAh_mWawVe3w
Ludilo na vrhuncu....Ali, ovo je i dobra vijest...Razumni ljudi u Rusiji sve su bliže odluci koja će okončati ovaj rat.
Ludilo na vrhuncu....Ali, ovo je i dobra vijest...Razumni ljudi u Rusiji sve su bliže odluci koja će okončati ovaj rat.
red wolf-
2016-02-10
Neće iz razloga jerbo Ukri ne žele da im zemla bude devastirana. Ne žele da postane poligon za ratno profiterstvo raznih stranih plaćeničkih para-vojski (ka što su Libija, Irak i Sirija). A upravo u to će se pretvoriti ak se rat prolongira. U najgorem slučaju po Ruse ak se ovo pretvori u "war of attrition", Rusi će se jednostavno povući sa prvih crta bojišta i misto ustupiti Sirijcima i šiitskim milicijama koje bi onda u Ukrajini stvorile svoja uporišta, baze i organizirani kriminal. U prevodu, Ukrajina bi postala kurac. Ispaštali bi Ukrajinci (koji bi se masovno selili na zapad), a ukrajinskom zemljom bi upravljali warlordsi smeđe boje. Džamija bi bilo sve više a crkvi sve manje.AssadNaPodmornici wrote:Dobro je rekao hektor ovo će se pretvoriti u iračko iranski rat. Ono brutalno rovovsko iscrpljivanje, sa velikim žrtavama na obje strane bez jasnog pobjednika. Čak i na ovoj temi pada zainteresiranost.
Mislim da to Zelenski uviđa, i da to ne želi za Ukrajinu. I Bennet mu je reka - bole ti je udovolji Putinu sad da ti zemla sutra ne bi bila u kurcu.
Danas je objavljena snimka koja prikazuje navodno prikazuje ruski tenk kako projektilom gađa stambenu zgradu u Mariupolju, javlja Guardian.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-ukrajina-objavila-snimku-ruski-tenk-gadja-stambenu-zgradu-u-mariupolju/2346926.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-ukrajina-objavila-snimku-ruski-tenk-gadja-stambenu-zgradu-u-mariupolju/2346926.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Gnječ wrote:Eroo wrote:
VIDEO
Sad ti twitter kao izvor informacija vjerodostojan a sa covidom ne?
Illia je ukrajinski novinar i ne vojni stručnjak.Prati i piše o onome što vidi.
Živi u iznajmljenom stanu u neposrdnoj blizin neprijatljske linije.
Očkuje napad svaki trenutak, a kalašnjikov ima na polici od prozora.
Veli da nema namjru odatle micati...
Prestani se svađati,jer nije ni mjesto ni vriejm za to.
2016-07-22
Ooooooo....hahahahahahahahahahahahahahaAlfaOmega wrote:Neće iz razloga jerbo Ukri ne žele da im zemla bude devastirana. Ne žele da postane poligon za ratno profiterstvo raznih stranih plaćeničkih para-vojski (ka što su Libija, Irak i Sirija). A upravo u to će se pretvoriti ak se rat prolongira. U najgorem slučaju po Ruse ak se ovo pretvori u "war of attrition", Rusi će se jednostavno povući sa prvih crta bojišta i misto ustupiti Sirijcima i šiitskim milicijama koje bi onda u Ukrajini stvorile svoja uporišta, baze i organizirani kriminal. U prevodu, Ukrajina bi postala kurac. Ispaštali bi Ukrajinci (koji bi se masovno selili na zapad), a ukrajinskom zemljom bi upravljali warlordsi smeđe boje. Džamija bi bilo sve više a crkvi sve manje.AssadNaPodmornici wrote:Dobro je rekao hektor ovo će se pretvoriti u iračko iranski rat. Ono brutalno rovovsko iscrpljivanje, sa velikim žrtavama na obje strane bez jasnog pobjednika. Čak i na ovoj temi pada zainteresiranost.
Mislim da to Zelenski uviđa, i da to ne želi za Ukrajinu. I Bennet mu je reka - bole ti je udovolji Putinu sad da ti zemla sutra ne bi bila u kurcu.
red wolf-
2016-02-10
Skoro ka crveni. On i tilom i dušom!red wolf wrote:Ponosan sam što sam tijelom Hrvat.Gnječ wrote:red wolf wrote:
Drago mi je da si nervozan. Nadam se da ćemo ti platiti kartu za Sibir kad za to dođe vrijeme. Ionako je to tvoja želja.
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 19 of 50