Ruska invazija na Ukrajinu
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Nema druge nickove.
Ovdje ti piše :
Putin je pozdravio dolazak stranih dobrovoljaca u redove DNR i LNR snaga. Također je potpisao zapovjed da se sva zaplijenjena tehnika i oružije ukrajinskih snaga dostavi snagama LNR i DNR. Kao i odluku da im se iz zaliha ruske vojske isporuči pješačko naoružanje,protuoklopna sredstva i tenkovi (vjerovatno T-72).
Ovdje ti piše :
Putin je pozdravio dolazak stranih dobrovoljaca u redove DNR i LNR snaga. Također je potpisao zapovjed da se sva zaplijenjena tehnika i oružije ukrajinskih snaga dostavi snagama LNR i DNR. Kao i odluku da im se iz zaliha ruske vojske isporuči pješačko naoružanje,protuoklopna sredstva i tenkovi (vjerovatno T-72).
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jebe li se što vcs, longi?
PROJEKTILI STARSTREAK
Moćno oružje protiv ruskih aviona i helikoptera: Britanci Ukrajini šalju najbržu raketu kratkog dometa na svijetu
Nakon lansiranja, raketa se ubrzava na više od 4 Macha
E. Ć.prije 1 dan
STARStreak: Poznat kao STARStreak HVM (raketa velike brzine)
FOTO: TWITTER
Britanski ministar odbrane Ben Volas (Wallace) saopćio je da je Velika Britanija odlučila Ukrajini poslati svoje prijenosne protuzračne projektile STARStreak, prenio je "DefenseNews".
Volas je istakao kako vlada sada traži način na koji će Ukrajini dostaviti projektile, te kako će se ukrajinski vojnici naučiti koristiti njime.
Moćno oružje protiv ruskih aviona i helikoptera: Britanci Ukrajini šalju najbržu raketu kratkog dometa na svijetu
Nakon lansiranja, raketa se ubrzava na više od 4 Macha
E. Ć.prije 1 dan
STARStreak: Poznat kao STARStreak HVM (raketa velike brzine)
FOTO: TWITTER
Britanski ministar odbrane Ben Volas (Wallace) saopćio je da je Velika Britanija odlučila Ukrajini poslati svoje prijenosne protuzračne projektile STARStreak, prenio je "DefenseNews".
Volas je istakao kako vlada sada traži način na koji će Ukrajini dostaviti projektile, te kako će se ukrajinski vojnici naučiti koristiti njime.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Slabo ce im to pomoci.
Jebe mi se za taj rat
Ali realno taj nakazni marionetski banderovski rezim u Kijevu treba unistiti bez milosti
Jebe mi se za taj rat
Ali realno taj nakazni marionetski banderovski rezim u Kijevu treba unistiti bez milosti
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ruska vojska je zauzeta podrucje velicine bivse Jugoslavije.
Mozda i nesto vise.
Mozda i nesto vise.
2015-09-24
A ono sto je nevjerojatno, to je sva kolicina demonske mrznje Zapada prema Rusiji i njenom narodu, jeziku, kulturi
To smo znali I prije ovoga rata ali sad je isplivalo u svom punom divljastvu i sotonizmu
Ja sam vec rekao, oni bi Rusiju i njen narod zbrisali i unistili do ppsljednjeg...
Samo kad bi mogli...priredili mu holocaust I nuklearni i nenuklearni
Ali ne mogu na njihovu veliku zalost
I zato ja mislim da ce Rusija kad tad morati da se obracuna vojno sa ovim i ovakvim Zapadom
Po posljednji put
To smo znali I prije ovoga rata ali sad je isplivalo u svom punom divljastvu i sotonizmu
Ja sam vec rekao, oni bi Rusiju i njen narod zbrisali i unistili do ppsljednjeg...
I zato ja mislim da ce Rusija kad tad morati da se obracuna vojno sa ovim i ovakvim Zapadom
Po posljednji put
2015-09-24
to je bilo prije par dana i svi su preživjeli izdrkavanje ruskih kretenskih vojnika...jedan od novinara je mislim dobio metak u leđaGnječ wrote:
novinari upali u probleme.
2015-08-08
ja se uistinu nadam da će tebe ASIS locirati i prilikom obrade primijeniti najkvalitetnije kontraobavještajne metode za prikupljanje saznanja od operativno sumnjive osobe na njihovom ozemlju...
2015-08-08
Od 2014 Ukrajina je britanski protektorat.
To nema veze sa drzavom.
Zato sada dolazi lijek za tu banderovsku bolest.
A Zapad.. . Zapad je pokazao ko je i sta je.
Totalitarno fasisticko djubre.
To nema veze sa drzavom.
Zato sada dolazi lijek za tu banderovsku bolest.
A Zapad.. . Zapad je pokazao ko je i sta je.
Totalitarno fasisticko djubre.
2015-09-24
a ne radja..
https://sportske.jutarnji.hr/sn/kosarka/kosarka-mix/tim-lazljivcima-rusima-vise-nikad-necemo-moci-vjerovati-kakav-mir-razvaljuju-kuce-i-djecu-15169186
https://sportske.jutarnji.hr/sn/kosarka/kosarka-mix/tim-lazljivcima-rusima-vise-nikad-necemo-moci-vjerovati-kakav-mir-razvaljuju-kuce-i-djecu-15169186
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Malo ozbiljne analize. Postovateljima lika i djela brkatog admirala se gledanje ne preporuca.
2014-04-14
Zanimljiv analiticar. Nije da se hvalim ali se (naravno strucno) dotaknuo mnogih stvari koje sam i sam detektirao dan ranije. Toplo preporucam. Nista, vuci, vjestice , okultno i slicne pizdarije. Da, vjesticar na 300 000 pregleda. Muhahahahahahahaaaaaa
2014-04-14
Mozda si ti i u pravu, ako imaju imalo pameti prvo bi trebali baciti jednu nuklearku tocno na to tvoje leglo odakle dolazi najvece zlo. Nadat se da ce ti se zelje obistiniti.Ringo10 wrote:A ono sto je nevjerojatno, to je sva kolicina demonske mrznje Zapada prema Rusiji i njenom narodu, jeziku, kulturi
Po posljednji put
omni-
2014-04-12
misliš? prva njihova izjava je bila da je pucano na njih s ukrajinskog punka unatoč tome kaj su vikali da su novinari, kad su "spašeni" od strane ukrajinskwe policije uvjerilo ih se da su ipak pucali rusi.michaellcmacha wrote:to je bilo prije par dana i svi su preživjeli izdrkavanje ruskih kretenskih vojnika...jedan od novinara je mislim dobio metak u leđaGnječ wrote:
novinari upali u probleme.
Guest- Guest
Dokaz da se rusija ipak demokratizira je što bi staljin do sada već postrijeljao čitavi generalštab...
abraham wrote:Zanimljiv analiticar. Nije da se hvalim ali se (naravno strucno) dotaknuo mnogih stvari koje sam i sam detektirao dan ranije. Toplo preporucam. Nista, vuci, vjestice , okultno i slicne pizdarije. Da, vjesticar na 300 000 pregleda. Muhahahahahahahaaaaaa
242,190 views
Guest- Guest
Artillery of the 128th separate mountain-infantry of the Transcarpathian brigade
covered the armored vehicles of the Russian army with fire. (sjeveroistok)
VIDEO
https://twitter.com/i/status/1502561185895522306
covered the armored vehicles of the Russian army with fire. (sjeveroistok)
VIDEO
https://twitter.com/i/status/1502561185895522306
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Ringo10 wrote:Slabo ce im to pomoci.
Jebe mi se za taj rat
steta da ljudi ginu najbolje da se predaju ja sam za mir marionetski banderovski.... ka pokvarena ploca si kolega
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ebenica wrote:abraham wrote:Zanimljiv analiticar. Nije da se hvalim ali se (naravno strucno) dotaknuo mnogih stvari koje sam i sam detektirao dan ranije. Toplo preporucam. Nista, vuci, vjestice , okultno i slicne pizdarije. Da, vjesticar na 300 000 pregleda. Muhahahahahahahaaaaaa
242,190 views
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu