Ruska invazija na Ukrajinu
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
marcellus wrote:Dragovit wrote:Eroo wrote:
Ruska vojska se mora bezuvjetno povući iz Ukrajine i priznati poraz. Slično kao nekoć iz Afganistana.
Ovako žrtvuju najbolje ruske sinove...za što i za koga?
lol.
tko je ono nedavno utekao iz afganistana?
a tko je ono prije njih utekao iz afganistana, podvijena repa?
sovjeti.
nakon što su ameri nafilali mundžose sa stingerima i ostalim oružjem.
ali afganistan za ruje nije isto što i ukrajina.
rujama je ukrajina biti ili ne biti.
zato je ovo drugačije.
s druge strane amerima je ukrajina samo pijun preko kojeg hoće rujama
gurati prst u guzicu i skinuti sramotu s afganistana.
tko plaća najveći ceh?
ukrajinci.
a skoro bi mogli i mi.
Službenik- Posts : 3261
2022-02-24
Eroo wrote:Srbiju? Glupost.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:zaključak je da bi sad ponovo trebalo bombardirati srbiju, ali ovaj put temeljitije. što da afganistan bude dva put napadan a srbija samo jednom...
Misliš? Rusi će bombardirati Srbiju?
Vojvodina nam treba, a ostalo bi dali Bugarskoj na upravljanje i Srbija bi imala problem riješen.
Jedan dio bi dali Šiptarima, naravno. Ma šta dali, oni bi to sami uzeli.
čuj idiota udbaškog što sanja?
vojvodinu?
a tvoji dolje u bih svedeni na razinu manjine bez prava legitimnog biranja svojih zastupnika.
između ostalih zahvaljujući i eu i americi.
ja bih ipak da se bombardira srbija, nadam se da imaš razumijevanja... naravno ovaj put teeljito i sa pravom svrhom, ono zadnji put je bila više šala...dzango wrote:Već su gađane i bolnie i škole i mostovi i televizija. Ajde sada nešto novo. Ili prvo probajte u Ukrajini ako imate muda umesto što se borite do zadnjeg Ukrajinca.michaellcmacha wrote:čisto po načelu reciprociteta zatvoriti sve granice, ostaviti jednosmjerni zračni most prema rusiji i krenuti sa čišćenjem europskog teritorija od krivoslavnih ruskih saveznika koji ionako imaju u zadatku da u određenom trenutku prave nered tu u europi... ukoliko bi se branili po ruskom modelu primjene taktike prvo im gađati bolnice, staračke domove i vrtiće... težiti tome da civilnih žrtava ne bude više od 150 000, a vojsku tretirati do totalnog uništenja... eto to bi bilo u ovom trenutku najlogičnije od strane zapada, da naprave prostora za dio ukrajinskih izbjeglica i ujedno pomognu srpskom narodu da se više konačno prestane tražiti.... nek im rus nađe solidno mjesto pod suncem u podnožju urala
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
Nekako se ovaj plan podudara sa Hitlerovim. Ne znam odakle takva podidarnost.Eroo wrote:Srbiju? Glupost.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:zaključak je da bi sad ponovo trebalo bombardirati srbiju, ali ovaj put temeljitije. što da afganistan bude dva put napadan a srbija samo jednom...
Vojvodina nam treba, a ostalo bi dali Bugarskoj na upravljanje i Srbija bi imala problem riješen.
A da, vi ste stara Hitlerova prčija i najverniji saveznik.
Možda i vas Putin pročisti.
Znam ja šta bi vi. Isto što i Pavelić i ekipa. To je taj nivo razmišljanja i životnog stava. Posle se čudite.michaellcmacha wrote:ja bih ipak da se bombardira srbija, nadam se da imaš razumijevanja... naravno ovaj put teeljito i sa pravom svrhom, ono zadnji put je bila više šala...dzango wrote:Već su gađane i bolnie i škole i mostovi i televizija. Ajde sada nešto novo. Ili prvo probajte u Ukrajini ako imate muda umesto što se borite do zadnjeg Ukrajinca.michaellcmacha wrote:čisto po načelu reciprociteta zatvoriti sve granice, ostaviti jednosmjerni zračni most prema rusiji i krenuti sa čišćenjem europskog teritorija od krivoslavnih ruskih saveznika koji ionako imaju u zadatku da u određenom trenutku prave nered tu u europi... ukoliko bi se branili po ruskom modelu primjene taktike prvo im gađati bolnice, staračke domove i vrtiće... težiti tome da civilnih žrtava ne bude više od 150 000, a vojsku tretirati do totalnog uništenja... eto to bi bilo u ovom trenutku najlogičnije od strane zapada, da naprave prostora za dio ukrajinskih izbjeglica i ujedno pomognu srpskom narodu da se više konačno prestane tražiti.... nek im rus nađe solidno mjesto pod suncem u podnožju urala
Rusiju si kao slučajno zaboravio spomenuti. Vratiše ih u kameno doba bez ispaljnog metka.Dragovit wrote:marcellus wrote:Dragovit wrote:
lol.
tko je ono nedavno utekao iz afganistana?
a tko je ono prije njih utekao iz afganistana, podvijena repa?
sovjeti.
nakon što su ameri nafilali mundžose sa stingerima i ostalim oružjem.
ali afganistan za ruje nije isto što i ukrajina.
rujama je ukrajina biti ili ne biti.
zato je ovo drugačije.
s druge strane amerima je ukrajina samo pijun preko kojeg hoće rujama
gurati prst u guzicu i skinuti sramotu s afganistana.
tko plaća najveći ceh?
ukrajinci.
a skoro bi mogli i mi.
Ameri znaju planirati i biti tmeljiti kod izvođenja radova, to moraš priznati.
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
pa i zbog toga bi bilo logično da se srbiju satare do temelja...a ništa budemo pratili razvoj događanja i nadali se da će i srbija dobiti porciju koju zaslužuje... tebi od srca želim da budeš živi svjedok jednog kvalitetnog bombardiranja srbije, pa da nam javiš kako jedzango wrote:Dok se molite Bogu za bombardovanje Srbije, pazite da vam ne doleti još nešto iz Mađarske i padne na glavni grad. Jebote, kao a afričkim vukojebinama.michaellcmacha wrote:sad to treba temeljitije odraditi, ako Bog da pameti i bude se odradilodzango wrote:
Otet da nam unište tri tenka?
2015-08-08
dzango wrote:Dok se molite Bogu za bombardovanje Srbije, pazite da vam ne doleti još nešto iz Mađarske i padne na glavni grad. Jebote, kao a afričkim vukojebinama.michaellcmacha wrote:sad to treba temeljitije odraditi, ako Bog da pameti i bude se odradilodzango wrote:
Otet da nam unište tri tenka?
Nismo mi krivi. Mi smo se predali u NATO i oni bi nas trebali štititi.
crvenkasti-
2014-04-17
mi bi trenutno što i joe biden, a on bi u kratkom roku trebao donijeti odluku da, srbiju koja ima planove u ime rusije napasti europu, tj nato savez, treba bombardirati i demilitarizirati i denacificirati i usput raspopiti... znači 4u1dzango wrote:Znam ja šta bi vi. Isto što i Pavelić i ekipa. To je taj nivo razmišljanja i životnog stava. Posle se čudite.michaellcmacha wrote:ja bih ipak da se bombardira srbija, nadam se da imaš razumijevanja... naravno ovaj put teeljito i sa pravom svrhom, ono zadnji put je bila više šala...dzango wrote:
Već su gađane i bolnie i škole i mostovi i televizija. Ajde sada nešto novo. Ili prvo probajte u Ukrajini ako imate muda umesto što se borite do zadnjeg Ukrajinca.
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
Hrvati su uvijek vjerni saveznici.dzango wrote:Nekako se ovaj plan podudara sa Hitlerovim. Ne znam odakle takva podidarnost.Eroo wrote:Srbiju? Glupost.crvenkasti wrote:
A da, vi ste stara Hitlerova prčija i najverniji saveznik.
Možda i vas Putin pročisti.
Nikad ne sjede na dva-tri stola kao vi, a onda se hvalite s milijun žrtava.
A to s Putinom...Ja sve nešto mislim da bi on i vas najprije "denacificirao".
Jebiga, tako vam pao pasulj...Razmisli i o ovoj varijanti.
2016-07-22
Treba Rusima reći da smo mi isto Srbi, samo se zovemo Hrvati.
Kad dođu, nek i kod nas paze na civilne žrtrve i nek ne razaraju previše.
crvenkasti-
2014-04-17
Misliš onako kao JNA?crvenkasti wrote:dzango wrote:Dok se molite Bogu za bombardovanje Srbije, pazite da vam ne doleti još nešto iz Mađarske i padne na glavni grad. Jebote, kao a afričkim vukojebinama.michaellcmacha wrote:
sad to treba temeljitije odraditi, ako Bog da pameti i bude se odradilo
Nismo mi krivi. Mi smo se predali u NATO i oni bi nas trebali štititi.
2016-07-22
Mislim da bi Rusi opet naoružavali Hrvate kao i u prošlom ratu.crvenkasti wrote:Treba Rusima reći da smo mi isto Srbi, samo se zovemo Hrvati.
Slabi su na Hrvate, jebiga...
2016-07-22
Rusi ce do bratske Srbije na porciju picke. Ni ti neces biti cicija jelda darovat ces i ti braci nesto,zar ne ;). A onda na red dolaze Ceceni, Bujrum hehehe.crvenkasti wrote:Treba Rusima reći da smo mi isto Srbi, samo se zovemo Hrvati.
https://www.telegraf.rs/vesti/1355269-sakrij-cerku-od-ruskog-vojnika-brutalna-istina-o-oslobodjenju-beograda-i-srbije-1944-foto
https://www.rokselana.com/tamna-strana-oslobadjanja-beograda-kad-su-ulice-bile-crvene-zbog-armije-i-zenske-krvi-video/
omni-
2014-04-12
Ukrajinci misle da će Rusi pobjeći kad vide nacističke simbole na njihovim uniformama.
Zato se pretvaraju da su nacisti.
crvenkasti-
2014-04-17
Budalo, Rusi se nikada nikoga nisu bojali, a kamo li sada kada im AT4 spizdi tenk, ne stignu se sjetiti ni obitelji a kamoli se prepasti.crvenkasti wrote:
Ukrajinci misle da će Rusi pobjeći kad vide nacističke simbole na njihovim uniformama.
Zato se pretvaraju da su nacisti.
omni-
2014-04-12
Tako smo se i mi pretvarali da smo ustaše da bi nas se Srbi bojali.
I uspjeli smo. Svi su pobjegli od nas,
Problem je to što se dalje moramo pretvarati, jer se bojimo da se ne vrate.
A biti ustaša, to je stvarno idiotski.
Jebiga.
Jebiga.
crvenkasti-
2014-04-17
Stvarno si glup, obuci se u Ustase ne bi vrijedilo. Srbadija bi se onesvijestila na mjestu pa ne bi mogli pobjec i sami ocistiti drzavu kao sto jesu. Pojma ti nemas.crvenkasti wrote:Tako smo se i mi pretvarali da smo ustaše da bi nas se Srbi bojali.
Jebiga.
omni-
2014-04-12
dzango wrote:Znam ja šta bi vi. Isto što i Pavelić i ekipa. To je taj nivo razmišljanja i životnog stava. Posle se čudite.michaellcmacha wrote:ja bih ipak da se bombardira srbija, nadam se da imaš razumijevanja... naravno ovaj put teeljito i sa pravom svrhom, ono zadnji put je bila više šala...dzango wrote:
Već su gađane i bolnie i škole i mostovi i televizija. Ajde sada nešto novo. Ili prvo probajte u Ukrajini ako imate muda umesto što se borite do zadnjeg Ukrajinca.
Čemu se mi to čudimo? Pa vas su izrokali na kraju, a još niste prestali kmečati. Boktejeba, poližite si te "rane" , već jednom, zapravo samo ste dobili zapravo čvrgu po glavi, a bilo je odmah" nećemo više, majke mi"...
darth_vader-
2014-04-17
od onda nikog nisu dirali... ali svejedno ja sam mišljenja da bi ih recipročno trebalo izbombardirati i kolektivno preseliti u rusiju... da se napravi anketa u susjednim državama, ogromna većina bi bila za tu opciju... koji će kurac tu u europi em im svi smetaju em ih nitko ne volidarth_vader wrote:dzango wrote:Znam ja šta bi vi. Isto što i Pavelić i ekipa. To je taj nivo razmišljanja i životnog stava. Posle se čudite.michaellcmacha wrote:
ja bih ipak da se bombardira srbija, nadam se da imaš razumijevanja... naravno ovaj put teeljito i sa pravom svrhom, ono zadnji put je bila više šala...
Čemu se mi to čudimo? Pa vas su izrokali na kraju, a još niste prestali kmečati. Boktejeba, poližite si te "rane" , već jednom, zapravo samo ste dobili zapravo čvrgu po glavi, a bilo je odmah" nećemo više, majke mi"...
2015-08-08
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu