Ruska invazija na Ukrajinu
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Rusi kažu da su sami sebe i izbombardirali kao što su srbi govorili da je Vuzkovar izrokan iznutra međusobnim borbama mupovaca i zengi ili kao što su za Du govorili da ustaše tamo pale gume nebi li okrivili oslobodioce.marcellus wrote:Eroo wrote:
Alfy, Ringo, Svetoje...i Džango(?) u ovakvim slikama najvjerojatnije uživaju.
to su prerušeni pripadnici azov bataljuna, ako ne vjeruješ meni pitaj onog ringa koji iz kengurlanda proklinje zapad i kapitalizam
Dakle potpuno isti obrazac ponašanja, rekao bi čovjek da su ljudi skloni učiti iz tuđih grešaka no kad su divlje horde srba ili rusa u pitanju to je naprosto nemoguće sve dok ne dobiju po pički.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Službenik-
2022-02-24
Šandor Winnetou wrote:Rusi kažu da su sami sebe i izbombardirali kao što su srbi govorili da je Vuzkovar izrokan iznutra međusobnim borbama mupovaca i zengi ili kao što su za Du govorili da ustaše tamo pale gume nebi li okrivili oslobodioce.marcellus wrote:Eroo wrote:
Alfy, Ringo, Svetoje...i Džango(?) u ovakvim slikama najvjerojatnije uživaju.
to su prerušeni pripadnici azov bataljuna, ako ne vjeruješ meni pitaj onog ringa koji iz kengurlanda proklinje zapad i kapitalizam
Dakle potpuno isti obrazac ponašanja, rekao bi čovjek da su ljudi skloni učiti iz tuđih grešaka no kad su divlje horde srba ili rusa u pitanju to je naprosto nemoguće sve dok ne dobiju po pički.
vidjet ćemo koja će slijedeća zemlja napasti samu sebe i za to optužiti ruse.
ILI SE JEDNOSTAVNO UBIJ SAM.RayMabus wrote:Več sam bio. U više njih. Kažu nisi baš normalan.Dragovit wrote:RayMabus wrote:
Preporučio bi ti da posjetiš psihijatra a dat ću ti i objašnjenje zašto : Putin javno pred tv najavi rat i pokolj i njegov avioni razaraju al eto tvoja logika je nešto drugo.
Obavezno psihijatra posjeti.
hoću, ali poslije tebe.
kad psihijatar s tobom završi ja ću mu biti kao lijek za dušu.
Ja sam bio i znam svoju dijagnozu a tebi isto preporučava posjet tamo.
Ozbiljno ti kažem.
SVIJET ĆE BITI PAMETNIJE MJESTO BEZ TAKVIH KOJI TAKO REZONIRAJU KO TI.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
#Ukraine: A Ukrainian Air Force Su-25 with tail number 31 was shot down, location/date unknown. pic.twitter.com/JDvPRwvckb
— :flag_ua: Ukraine Weapons Tracker (@UAWeapons) March 10, 2022
svetoje, daješ mu previše pažnjeveber wrote:znači, internet ratnik.Dragovit wrote:veber wrote:
očekujemo propast amerike za tri tjedna, britanije za 2,5 tjedna. njemačka i francuska će pasti za dva tjedna. italija u nekih 10 dana.
slom ostatka eu očekujemo u slijedećih par dana, navodno u utorak.
hrvatska još ni propala ona kasni za eu 30g pa smo mirni.
činjenice su nekaj drugo. izmeđuostalog da rusija i japan nisu nikada potpisali mir.
činjenica je da je japan potegnuo pitanje kurila.
a, isto tako da se na kurilima nalaze laboratoriji za razne experimente što japanu daje pravo da zaštiti svoje stanovništvo.
i zašto kao i ostali ovdje forumaši, prorusi, ne odeš u rusiju kao što su to oni učinili?
životi će nam se jebeno promijeniti i tek ćemo vidjeti što ćemo sve izgubiti što ovo bude dulje trajalo.
i koji kurac da idem u rusiju?
možda ona dođe ovdje.
bit ću k'o meštar koji se nije maka iz butige, a ne znam koliko država promijenio.
panta rhei.
super ti je na zapadu, ali jebeš mater zapadu i navijaš za rusiju.
da ti dođu, onda bi cvilkao da te jebu u pak prozapadni.
sve vas dragovoljno u rusiju i kao dragovoljce za ukrajinu pa raspravljajte s ukrajincima.
to si sebi stavio?marcellus wrote:veber wrote:i ti ga drobiš i ostanš živ.marcellus wrote:
kao i mujaga u sloveniji.
kaj misliš da ima razlike između azov, walter, seal ili legije stranaca?
jebe se njima dok ih plaćaju, a pretorijance uvijek platiš ili ti glavu napiknu na koplje.
koja je razlika u plaćeničkim vojskama?
osim nekaj u obuci.
ti bedak zapeo u jugi s titom i partizanima.
sve su to privatne vojske. ubijaju jer dobiju novac za to.
nema razlike.
veber-
2014-12-30
veber vrati se na početak i probaj pročitat s razumijevanjem što sam napisao.
Lavrov je danas rekao da u toj bolnici nisu bile trudnice i djeca nego pripadnici azova. Prati malo nastavu, uključi se.
Lavrov je danas rekao da u toj bolnici nisu bile trudnice i djeca nego pripadnici azova. Prati malo nastavu, uključi se.
Ludog cara je najbolje da riješe sami rusi, u protivnom će budalaš izmišljati i izmišljati kao i ekipa na forumu koja mu viri iz guzice, kengur, svetoje & svetoje, levi, alfa a o srbendama da i ne pišem jel. Tamo je samo pižon izuzetak, svi ostali zdušno brane ludog cara do posljednje ruske kapi krvi.marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:Rusi kažu da su sami sebe i izbombardirali kao što su srbi govorili da je Vuzkovar izrokan iznutra međusobnim borbama mupovaca i zengi ili kao što su za Du govorili da ustaše tamo pale gume nebi li okrivili oslobodioce.marcellus wrote:
Šandor Winnetou wrote:Ludog cara je najbolje da riješe sami rusi, u protivnom će budalaš izmišljati i izmišljati kao i ekipa na forumu koja mu viri iz guzice, kengur, svetoje & svetoje, levi, alfa a o srbendama da i ne pišem jel. Tamo je samo pižon izuzetak, svi ostali zdušno brane ludog cara do posljednje ruske kapi krvi.marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:
Rusi kažu da su sami sebe i izbombardirali kao što su srbi govorili da je Vuzkovar izrokan iznutra međusobnim borbama mupovaca i zengi ili kao što su za Du govorili da ustaše tamo pale gume nebi li okrivili oslobodioce.
da ko bi očekivao od pižona. On doduše voli zapad, ne voli rusiju, samo što mrzi hrvate... jebiga sve što mačka rodi miševe lovi...
ti si, olfo u americi, kaj ti imaš s nijemcima?mentalitet wrote:Dragovit wrote:veber wrote:ova ekipa četnika, pa onda mujaga i većinom pobjegulja je nevjerovatna.
macron-"saveznik" srblja i bosilja veli; ne smijemo dozvoliti još jednom srpsku agresiju kakva se desila u jugoslaviji kada su stradale hrvatska i bosna. kasnije kosovo.
isto tako veli da ako putler samo pomisli na nuklearno da će francuska preventivno djelovati.
kužim četnike iz srbije, četnikuju po defaultu i sada su ima njemačka i francuska povampireni ustaše.
ne kužim govna tipa snajperista, zingara, ringa.
koji pljuju po ruci koja im je dala dom.
treba ih sve poslati u rusiju.
debil svetoje promjeni nick pa misli da ga nitko ne kuži.
osim kaj "brutalno" pljuje po zemlji koja mu je nepismenome i bez zvanja omogućila prosječan život.
o drugima da ne tipkam.
sve to treba u majčicu rusiju pa neka nam se jave iz zemlje blagostanja.
tvoji dobro pamte ruse.
bolje vam je sjediti sa strane i ne valjati previše.
austrijanci došli pameti za razliku od vas.
sve fino krasno pomoći ćemo humanitrano, ali mi smo neutralni.
Ma viidi mu seljachke scwapske filozofije "Ruka koja te hranii" i ovi ostalii uustashoidi ponavljaju tu germansku mantru ali ja to ne pushim jer znam da je ruka koja me hranii samo moja i bez nje sigurno ne bii iimao shta jesti.Ali ta takozvana filozofiija je bash primitivna do jaja i samo mi govorii o inteligenciiji onoga tko tu glupost napishe.Jebem lii ti mater scwapsku pokvarenu miislish menii kao glupim 'rvatima nabijat komplekse manje vrijednosti.Sta hocesh reci mamicu ti pokvarenu da logorashi iiz scwapskih logora i hrvatskih trebaju biiti zahvalni shto su svaki tjedan dana dobijali koriicu kruha za prezivit..Glupi rusi mjesto da su tu NJemachku poravnali sa zemljom a schwabe strpali u Sibir oni im se smilovali misleci da ce doci pameti.Nece,i taj schwapskii gen treba satrti do kraja da Europa odahne od njih i da nastavi zivjetii kao sav normalan svijet.Cuj ruka koja te hrani,jebo sebii mater ako nije na socijali pa podsvjesno priicha o sebi.
ti jebeš rvatice, pogotovo zagreBčanke.
zarađuješ ko i serbinjo 10k USD pa prema 30k USD.
i sada zakaj bi ti bio u mrskoj njemačkoj kada možeš u prijateljskoj US raditi za, koliko? 2000usd? ili sam previše napisao?
sve vas za rusiju i onda vas više ne jebu švabe ili prokleti amerikanci.
(na socijali sam, i jako mi je drago kada se vi bogataši uzjebete, nema mi draže nego biti socijalni slučaj)
veber-
2014-12-30
a ludog cara se mogu u rusiji riješiti samo oni koji su ga i stvorili.
Oligarsi ne mogu, jer s njim padaju i oni, i idu u zatvor. Ako se koji pobuni, za svakog putin ima dovoljno da ga pošalje na doživotnu, posve legitimno.
Narod ne može, u Rusiji su prosvjedi strogo kontrolirani. Jave mu sve što se sprema.
Ali mogu "siloviki"... KGB, FSB, kako se već sad Čeka zove. Putina može smijeniti samo netko isti takav ili gori. A ovi njegovi... oni su ga postavili, jedino ga oni mogu maknuti. Ako odluče da im je bolje bez njega.
Oligarsi ne mogu, jer s njim padaju i oni, i idu u zatvor. Ako se koji pobuni, za svakog putin ima dovoljno da ga pošalje na doživotnu, posve legitimno.
Narod ne može, u Rusiji su prosvjedi strogo kontrolirani. Jave mu sve što se sprema.
Ali mogu "siloviki"... KGB, FSB, kako se već sad Čeka zove. Putina može smijeniti samo netko isti takav ili gori. A ovi njegovi... oni su ga postavili, jedino ga oni mogu maknuti. Ako odluče da im je bolje bez njega.
Još je i dobar u kakvom medijskom prostoru živimarcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:Ludog cara je najbolje da riješe sami rusi, u protivnom će budalaš izmišljati i izmišljati kao i ekipa na forumu koja mu viri iz guzice, kengur, svetoje & svetoje, levi, alfa a o srbendama da i ne pišem jel. Tamo je samo pižon izuzetak, svi ostali zdušno brane ludog cara do posljednje ruske kapi krvi.marcellus wrote:
da ko bi očekivao od pižona. On doduše voli zapad, ne voli rusiju, samo što mrzi hrvate... jebiga sve što mačka rodi miševe lovi...
Baš me brige oće li ga oni maknit ili ne.marcellus wrote:a ludog cara se mogu u rusiji riješiti samo oni koji su ga i stvorili.
Zid, žica, krokodili.
2014-04-11
Ukrajinska vojska se opasno naoružava zadnjih dana.
Šandor Winnetou likes this post
Oligarsi mogu stvoriti neku financijsku bazu, bazu koja bi financirala nekoga koga bi oni pogurali a i njih same jel.marcellus wrote:a ludog cara se mogu u rusiji riješiti samo oni koji su ga i stvorili.
careve su uvijek "riješavali" pretorijanci.Šandor Winnetou wrote:Ludog cara je najbolje da riješe sami rusi, u protivnom će budalaš izmišljati i izmišljati kao i ekipa na forumu koja mu viri iz guzice, kengur, svetoje & svetoje, levi, alfa a o srbendama da i ne pišem jel. Tamo je samo pižon izuzetak, svi ostali zdušno brane ludog cara do posljednje ruske kapi krvi.marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:
Rusi kažu da su sami sebe i izbombardirali kao što su srbi govorili da je Vuzkovar izrokan iznutra međusobnim borbama mupovaca i zengi ili kao što su za Du govorili da ustaše tamo pale gume nebi li okrivili oslobodioce.
putler me začudio da je krenuo u proljetno doba.
da li je toliko idiot i autokrat ili mu stalno dostavljaju krive podatke.
za dva tjedna sve će biti žitko blato.
mehanizirane jedinice mogu samo po cestama.
imaš metu za školsko bojevno gađanje.
veber-
2014-12-30
Imam drukčiji vojni plan.
Njegovo micanje bar sada i u nekom idućem periodu mi ne igra.
Njegovo micanje bar sada i u nekom idućem periodu mi ne igra.
2014-04-11
nikaj GF?RayMabus wrote:Baš me brige oće li ga oni maknit ili ne.marcellus wrote:a ludog cara se mogu u rusiji riješiti samo oni koji su ga i stvorili.
Zid, žica, krokodili.
nikaj đeneral s *****?
neka pate?
veber-
2014-12-30
znači strateška važnost za GF je snabo?
zato si ti poslan kao vojni ataše?
zato si ti poslan kao vojni ataše?
2014-12-30
darth_vader likes this post
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50