ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 9 of 50 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 9 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by RayMabus 8/3/2022, 15:42

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 9 B_220308064
-
https://www.klix.ba/vijesti/bih/italijanski-vojni-avion-kruzi-iznad-banje-luke/220308064

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 8/3/2022, 16:00

RayMabus wrote:Ruska invazija na Ukrajinu - Page 9 B_220308064
-
https://www.klix.ba/vijesti/bih/italijanski-vojni-avion-kruzi-iznad-banje-luke/220308064
Nato i EU su tagirali srbe, i srbiju i republiku šumsku kao produžene ruke putlera i sad ih drže pod prismotrom a bome i na nišanu

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by pokerjocker 8/3/2022, 16:02

Kakva je situacija ovdje? Jesu li ta dva Vukova sendviča konačo isporučena Ukrajincima?  :)
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/3/2022, 16:17

Šandor Winnetou wrote:
RayMabus wrote:Ruska invazija na Ukrajinu - Page 9 B_220308064
-
Nato i EU su tagirali srbe, i srbiju i republiku šumsku kao produžene ruke putlera i sad ih drže pod prismotrom a bome i na nišanu
A čuj. Kad debeli krmak iz Banja Luke kaže da su oni u Kievu naoružane bande a šta oće reč da su ovi s tenkovima i haubicama šta su izvršili agresiju na Ukrajinu ok  momci,...moraš, nema ti druge nego ih držat na nišanu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

immortal likes this post

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/3/2022, 16:21

pokerjocker wrote:Kakva je situacija ovdje? Jesu li ta dva Vukova sendviča konačo isporučena Ukrajincima?  :)
...da imas obraz ukljucio bi se humanitarno a ne pisao budalastine
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/3/2022, 16:24

michaellcmacha wrote:
vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:
de neku sliku iz prve ruke
...nema slikanja..naredjeno..nema ni snimanja videom..osim sluzbenog...slika nas vodja puta iz crvenog kriza za potrebe CK i novinari....na punktovima zna zaustaviti ukrajinska vojska i policija i imaju dozvolu pregledati mobitel..tu se gotovo sumnja na sve..prije tri dana kaze nam domacin uhitili su sedam pripadnika ruske obavjestajne sluzbe
koji ti je kurac, pa ljudi iz siska idu po rodbinu, kakve ti isto nebuloze tu prosipaš... aj nemoj se budalesat, to se u tim godinama ne radi...
me prosipam..pa necu tu slike postavljat da seru rusofili ovdje postavim na svoju facebook stranicu ili whats up i to je to..ta nije mi forum obitelj i prijatelji..tu sam da kad kad ubijem vrijeme...sa nekim sam se ovdje privat druzio pa nije dobro proslo..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/3/2022, 16:41

https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/oliver-stone-devet-gresaka-vladmira-putina-u-agresiji-na-ukrajinu/
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by pokerjocker 8/3/2022, 16:51

vuksadinare wrote:
pokerjocker wrote:Kakva je situacija ovdje? Jesu li ta dva Vukova sendviča konačo isporučena Ukrajincima?  :)

ma zajebavam se  :D
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 8/3/2022, 16:52

Oko Mikolaiva Ruje nastavljaju svoje napredovanje. BMP-3 i T-72B3

Last edited by AlfaOmega on 8/3/2022, 16:52; edited 1 time in total

2015-09-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/3/2022, 16:52

pokerjocker wrote:
vuksadinare wrote:

ma zajebavam se  :D
previse se zajebavas i dozvoljavas si..ono sto sam ja vidio za plakati je...vratilo me za 180 stupnjeva u 91 i 92
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/3/2022, 16:54

..tu neki misle da se svijet vrti oko bosanaca..ne vrti..i boli me vise kurac...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/3/2022, 16:57

...jebote irud..dva rafala preletjela bh-a i provozalo se desetak transportera..po bh-a...svi skinuse gace tamo..'majke mi nisam ja'...i sad da ja cmizdrim za njima..sve je to isti kurac drugo pakovanje
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/3/2022, 16:59

AlfaOmega wrote:Oko Mikolaiva Ruje nastavljaju svoje napredovanje. BMP-3 i T-72B3

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 9 PIC%2B1

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/3/2022, 17:06

Rumunji su glasali protiv mene u vijeću EU prije par tjedana a blokadom Moldavije u EU i NATO neće ni drugarica Komšić tako brzo u te institucije.

Jbga zlopamtilo sam.

Šta se može.

---

by RayMabus Mon 28 Feb - 2:15

Baš me brige za Mariupolj. Jasno je da je ruska mornarica to odlučila zauzet kako im se ne bi sutra neki Briti tu stacionirali s raketama za gađanje druge obale Azovskog mora tj Rusije.

Šta će oni tamo u tom Mariupoliju ili ne boli me kurac. Kad se to osvoji onda ono mornarice iz Azovskog mora izlazi u Crno more i skupa s tom oklopnom vojskom ide na Odesu i središnju Ukrajinu u prostor između Kijeva i Odese.

Odesa se mora osvojiti jer :

1. Da NATO nema još jednu državu na Crnom moru a koja je izrazito antiruska i želi vratiti Krim

2. Da se prekine veza Kijeva ( čak i ako isti ne padne ) s morem ali i s Turskom koja koliko vidim s onim dronovima šta je dala Ukri dobro rokaju Ruse na tlu.

3. Da se spoje s Moldavijom i povrate Transisitriju i osiguraju da Moldavija neće u EU i NATO.

4. Da izađu na rumunjsku granicu a šta je delta Dunava i imaju kontrolu na ušću Dunava ( nije u Ukrajini al je granica i imaju uvid odma )

5. Da se zacementira more oko Zmijskog ostrva ( Ukrajina ne bi imala onda više nikakvi izlaz na more ) i zablokiraju plinska polja koja se nalaze dijelom u rumunjskim vodama kako Rumunji ( čitaj američke, britanske i druge firme ) ne bi mogle tu vadit plin jer plina Rumunjska ima za još samo deset godina ( nalazi se unutra u Transilvaniji ta nalazišta koja imaju plina za Rumunjsku tek za još deset godina ).

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/3/2022, 17:24

Mogu se Moldavija i Rumunjska otvoreno svrstat na stranu Ukrajine pa poslat vojsku na taj pravac u dogovoru s Ukrajinom. Nema veze šta je Rumunjska članica NATOa. To je i Turska pa ratuje u Siriji.

Nećete jel ? A onda će vam doć na granice Rumunjske i uć u Transistriju.

Al zato možete protiv mene glasat u vijeću EU a podržavat Komšića i bosanski vilajet.

Šta bi reko jedan seoski filozof iz nekog prošlog vijeka :

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 9 BlvF5pRCUAAiXBk

Lako je tuđim kurce gloginje mlatit.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by FRANK 8/3/2022, 17:31

Vuk nije ukrajine ni vidio ni cuo..

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 8/3/2022, 17:33

vuksadinare wrote:...jebote irud..dva rafala preletjela bh-a i provozalo se desetak transportera..po bh-a...svi skinuse gace tamo..'majke mi nisam ja'...i sad da ja cmizdrim za njima..sve je to isti kurac drugo pakovanje
Ja sinoc gleda nestali u akciji chuck norris.
Kad tamo vitez od kijeva

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 8/3/2022, 17:35

vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:
vuksadinare wrote:
...nema slikanja..naredjeno..nema ni snimanja videom..osim sluzbenog...slika nas vodja puta iz crvenog kriza za potrebe CK i novinari....na punktovima zna zaustaviti ukrajinska vojska i policija i imaju dozvolu pregledati mobitel..tu se gotovo sumnja na sve..prije tri dana kaze nam domacin uhitili su sedam pripadnika ruske obavjestajne sluzbe
koji ti je kurac, pa ljudi iz siska idu po rodbinu, kakve ti isto nebuloze tu prosipaš... aj nemoj se budalesat, to se u tim godinama ne radi...
me prosipam..pa necu tu slike postavljat da seru rusofili ovdje postavim na svoju facebook stranicu ili whats up i to je to..ta nije mi forum obitelj i prijatelji..tu sam da kad kad ubijem vrijeme...sa nekim sam se ovdje privat druzio pa nije dobro proslo..
A vrime ubijas 24 sata dnevno.

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by immortal 8/3/2022, 17:36

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 9 630_360_1645122445-722

Kuleba poziva UN da opovrgne izvješća o zabrani riječi "rat" i "invazija" među svojim osobljem

08.03.2022 18:23

Ministar vanjskih poslova Ukrajine Dmytro Kuleba poziva UN da opovrgne izvješća da je njegovo osoblje zabranilo uporabu riječi "rat" i "invazija" u vezi s ruskom agresijom na Ukrajinu.
Kuleba je to napisao na Twitteru.
"Teško je vjerovati da bi UN u biti mogao nametnuti istu vrstu cenzure kakvu Kremlj sada nameće unutar Rusije zabranjujući uporabu riječi 'rat' i 'invazija' među osobljem UN-a. Pozivam UN da brzo opovrgne takva izvješća ako su lažna. Ugled UN-a je u pitanju", napisao je.
Kako je izvijestio, Irish Times je izvijestio, pozivajući se na e-mail osoblju Ujedinjenih naroda, da je UN zabranio svom osoblju da situaciju u Ukrajini naziva "ratom" ili "invazijom", u pokušaju uravnoteženja političke osjetljivosti dok moćna država članica Rusija na domaćem tržištu slama one koji koriste te riječi.

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal 8/3/2022, 17:39

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 9 630_360_1646754121-620

Nuklearni rat mogao bi započeti i bez lansiranja nuklearnih projektila, zbog ruskih akcija – Galushchenko

08.03.2022 17:42

Zbog djelovanja Ruske Federacije, nuklearni rat može započeti čak i bez lansiranja nuklearnih projektila.
To je navedeno u obraćanju ukrajinskog ministra energetike Germana Galushchenka međunarodnim partnerima, dostupnom Britanskom uredu.
Galushchenko poziva međunarodne partnere da zatvore nebo nad Ukrajinom. Podsjećajući na zapljenu nuklearnih elektrana Chornobyl i Zaporizhzhia, naglasio je kako se svaki dan od 24. veljače svijet trese na rubu katastrofe koja će biti mnogo gora od Chornobyl i Fukushima zajedno.
"Nuklearni rat može početi čak i bez lansiranja nuklearnih projektila. Ako se to dogodi, cijela Europa morat će se sakriti u skloništima, pokušavajući izbjeći radijaciju. A vi ćete znati tko je to učinio, unatoč krivotvorinama i propagandi. Ali bit će prekasno", stoji u obraćanju.
Osim toga, Galushchenko je naglasio da je svijet vidio brutalnu agresiju na Ukrajinu, bombardiranje mirnih gradova i ubijanje civila. "Kao rezultat rata, najmanje 38 djece je već umrlo. To se činilo nemogućim u Europi 21. stoljeća. Međutim, to je istina", kazao je ministar.
Galushchenko je pozvao međunarodne institucije i organizacije da iskoriste sve svoje sposobnosti i napore i uspostave zonu zabrane letenja iznad Ukrajine prije nego što dođe do katastrofe.
Kako je priopćeno, ZNPP je pod kontrolom ruske vojske od 4. ožujka. Neprijatelj je zauzeo zonu Chornobyl 24. veljače.
Rat protiv ruskih osvajača traje u Ukrajini od 24. veljače.

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by FRANK 8/3/2022, 17:44

RayMabus wrote:Mogu se Moldavija i Rumunjska otvoreno svrstat na stranu Ukrajine pa poslat vojsku na taj pravac u dogovoru s Ukrajinom. Nema veze šta je Rumunjska članica NATOa. To je i Turska pa ratuje u Siriji.

Nećete jel ? A onda će vam doć na granice Rumunjske i uć u Transistriju.

Al zato možete protiv mene glasat u vijeću EU a podržavat Komšića i bosanski vilajet.

Šta bi reko jedan seoski filozof iz nekog prošlog vijeka :

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 9 BlvF5pRCUAAiXBk

Lako je tuđim kurce gloginje mlatit.
Jos te drze bez lijekova majmune debilni.

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 50 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics