Ruska invazija na Ukrajinu
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Military districts of Russia
Južni vojni okrug najmanji je vojni okrug u Rusiji po geografskoj veličini. Okrug sadrži 151 federalni subjekt Rusije: Adigeju, Astrahansku oblast, Čečeniju, Dagestan, Ingušetiju, Kabardino-Balkariju, Kalmikiju, Karačaj-Čerkeziju, Krasnodarski kraj, Sjevernu Osetiju-Alaniju, Rostovsku oblast, Stavropoljski kraj, i od Volgogradskog kraja. aneksija Krima 2014. godine, Krim i Sevastopolj.
Sjedište Južnog vojnog okruga je u Rostovu na Donu, a njegov trenutni zapovjednik okruga je general-pukovnik (kasnije general armije) Aleksandr Dvornikov, koji je tu dužnost obnašao od 20. rujna 2016.
https://en.wikipedia.org/wiki/Southern_Military_District
Južni vojni okrug najmanji je vojni okrug u Rusiji po geografskoj veličini. Okrug sadrži 151 federalni subjekt Rusije: Adigeju, Astrahansku oblast, Čečeniju, Dagestan, Ingušetiju, Kabardino-Balkariju, Kalmikiju, Karačaj-Čerkeziju, Krasnodarski kraj, Sjevernu Osetiju-Alaniju, Rostovsku oblast, Stavropoljski kraj, i od Volgogradskog kraja. aneksija Krima 2014. godine, Krim i Sevastopolj.
Sjedište Južnog vojnog okruga je u Rostovu na Donu, a njegov trenutni zapovjednik okruga je general-pukovnik (kasnije general armije) Aleksandr Dvornikov, koji je tu dužnost obnašao od 20. rujna 2016.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:A šta bi ti pregovarao Ringo ?
Da Mariupolj ostane enklava s najžešćim nacionalisitma ( ne nužno nacistima ) i da sutra tu Velika Britanija stavi rakete zemlja zemlja koje će onda imati ruske vojne baze u Rostovu na Donu tu odma s druge strane Dona i granice kao na dlanu ?
Ma nemoj majke ti.
2014-04-11
RayMabus wrote:Military districts of Russia
2014-04-11
RayMabus wrote:A šta bi ti pregovarao Ringo ?
Da Mariupolj ostane enklava s najžešćim nacionalisitma ( ne nužno nacistima ) i da sutra tu Velika Britanija stavi rakete zemlja zemlja koje će onda imati ruske vojne baze u Rostovu na Donu tu odma s druge strane Dona i granice kao na dlanu ?
Ma nemoj majke ti.
2014-04-11
zašto brale Putin nije bio pametnijiRingo10 wrote:Ne znam sta bih radio
U jednom trenutku mi se cini da je Putin morao ovo da uradi a u drugom mi se cini da je ovo glupost
Nemam pojma da ga jebes
Ono sto znam je da su Ameri ovo odigrali profesorski
Prvo postavili svoje marionete najgore ekstremiste I onda godinama pleli mrezu I na koncu naveli Rusiju na ovakav korak.
Postigli sta su htjeli
Ukrajina im bila samo sredstvo i instrument
Briljantno ...Briljantno
nego šta nego je npravio glupost
ako ne posegne za atomskim oružjem Rusija ode u PM i sam Putin zajedno s njima, ako posegne ode pola planete zajedno s njima
2014-04-16
Dobro ajde metaforichki recheno ostanu bez goriva i cigiici im maznu tenk .Ali kako ce ga bez goriva odvuci ,mozda sa konjima.Dok nasuprot toga jednog tenka ameri su ostavili u povlachenju iz Avganiistana par milijardii dolara naouruzanja.Kako to tumachish?Poanta je da ako zamislish rat kao jedan slozeni mehanizam dovoljno je da sano jedan mali kotachic zakaze i sve staje.Dakle u ratu nije samo znanje vazno nego sreca pomijeshana sa motiivacijom.Ukri su motiviirani za borbu zbog svoje zemlje ali i rusi su motiviirani zbog svoje zemlje.Oni nisu u Ukrajini da osvajaju nego da ochiiste susjedovo dvoriishte od smeca i razniih banda koji ugrozavaju njihovuu zemlju a posebno kada su u pitanju bandere to tii je pamcenje gena sta suu fashisti radili rusima.Oni su josh i kultiiviiziirani jer da sam na njiihovom mjestu ni jedan schwabo ne bi ostao ziv dok su osvajali to mjesto planetarnog zla.
UKRAJINCI su objavili kako su uništili kolonu od sedam ruskih cisterni.
Časnik ukrajinske vojske Anatoly Stefan obkavio je kako je konvoj ruskih cisterni uništen kod Prilukija, grada udaljenog oko 130 kilometara od Kijeva.
"Stražnji dio konvoja okupatora uništen kod Prilukija. Bit će malo problematično napasti Kijev bez goviva", napisao je Stefan.
Enlarge this image Click to see fullsize
Objavljena je i snimka :
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ukrajinci-kazu-da-su-unistili-sedam-ruskih-cisterni-pogledajte-snimku/2345362.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
Časnik ukrajinske vojske Anatoly Stefan obkavio je kako je konvoj ruskih cisterni uništen kod Prilukija, grada udaljenog oko 130 kilometara od Kijeva.
"Stražnji dio konvoja okupatora uništen kod Prilukija. Bit će malo problematično napasti Kijev bez goviva", napisao je Stefan.
Objavljena je i snimka :
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ukrajinci-kazu-da-su-unistili-sedam-ruskih-cisterni-pogledajte-snimku/2345362.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
2014-04-11
Ringo10 wrote:Nista od pregovora...
Nek idu u pizdu materinu
Jebi ga. Ameri drukaju, a paščad slijedi. Tako su se i doveli u ovaj jad i čemer.
Amerima je poslije poraza i bijega iz Afganistana pod obvezno potvrditi svoj status velesile. Plaćaju ga Ukrajinci u krvarini.
Sad rat da prestane već su unazađeni 50 godina.
A bome će i EU u rikverc.
nisam se nadala da mću i na oom forumu naići na nevjerojatnu moronsku propgandu Putinovh pristaša uglavnom srba i komunistamentalitet wrote:Dobro ajde metaforichki recheno ostanu bez goriva i cigiici im maznu tenk .Ali kako ce ga bez goriva odvuci ,mozda sa konjima.Dok nasuprot toga jednog tenka ameri su ostavili u povlachenju iz Avganiistana par milijardii dolara naouruzanja.Kako to tumachish?Poanta je da ako zamislish rat kao jedan slozeni mehanizam dovoljno je da sano jedan mali kotachic zakaze i sve staje.Dakle u ratu nije samo znanje vazno nego sreca pomijeshana sa motiivacijom.Ukri su motiviirani za borbu zbog svoje zemlje ali i rusi su motiviirani zbog svoje zemlje.Oni nisu u Ukrajini da osvajaju nego da ochiiste susjedovo dvoriishte od smeca i razniih banda koji ugrozavaju njihovuu zemlju a posebno kada su u pitanju bandere to tii je pamcenje gena sta suu fashisti radili rusima.Oni su josh i kultiiviiziirani jer da sam na njiihovom mjestu ni jedan schwabo ne bi ostao ziv dok su osvajali to mjesto planetarnog zla.
oni su u susjednoj zemlji da im zemlju očiste od kukolja???? a prognali već oko milijun i više stanovnika, razorili, svoje mlade žrtvovali...
treba stvarno biti idiot povjerovati u te priče
2014-04-16
U svijetu je trebalo osnovati organizaciju kao NATO ali s ciljem pronalaženja proizvodnje i planova za ugrožavanje života ljudi i spriječavati ih, a ne proizvoditi nuklearno oružje, postrojenja, razno naoružanje......umjetne viruse, druge bolesti, otrove..
2014-04-16
Ovo je sve besmisleno i odvratno, ništa se na kraju neće značajno promijeniti od propuštenih minskih sporazuma...
Dok se natežu oko formulacija gine se, bježi i ruši...
Ako propadnu ovi pregovori na slčjedećim će se definitivno utvrditi sporazum jer ovo nema kud dalje ići ni u šta.
Ako propadnu ovi pregovori na slčjedećim će se definitivno utvrditi sporazum jer ovo nema kud dalje ići ni u šta.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
To im je lekcija za Bosnu jer je Zelenski isti kurac ko i Komšić s tim da su Zelenskog ipak izabrali građani Ukrajine a Komšić mene tri puta preglasava i oće fotelju i četvrti put a ja san reka miljon puta ode na forumu da će prije gorit cila Europa nego će meni Turci držat vojne baze poviše glave ( ja živim u Dalmaciji ).Dragovit wrote:Ringo10 wrote:Nista od pregovora...
Nek idu u pizdu materinu
Jebi ga. Ameri drukaju, a paščad slijedi. Tako su se i doveli u ovaj jad i čemer.
Amerima je poslije poraza i bijega iz Afganistana pod obvezno potvrditi svoj status velesile. Plaćaju ga Ukrajinci u krvarini.
NATO pijuni. Oće građansku BiH da BiH uđe u NATO jer to NATO gospodarima odgovara a ne čuju kad ja kažem šta će se desiti i da je BiH meni vojno meki trbuh i da nema teorije da ja vojno nemam utjecaj tamo ( svaki član predsjedništva je i zapovjednik oružanih snaga BiH i ima pravo veta ).
E PA NEKA JEDU GOVNA SAD.
2014-04-11
..a rusija sami prosperitet...ali dam se kladiti da kad bi birao mjesto za zivot i pun novcanik da bi.prije izabrao pedersku nizozemsku nego 'svjetovnu' rusijuDragovit wrote:Ringo10 wrote:Nista od pregovora...
Nek idu u pizdu materinu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
epikur37 wrote:Ovo je sve besmisleno i odvratno, ništa se na kraju neće značajno promijeniti od propuštenih minskih sporazuma...
Smrad Putin se poigrava s cijelim svijetom
Koliko je samo smrti posijao za ovih nekoliko dana
Pokazao je da nema osježaja za druge
Mislim da mu uopće ne bi bio problem upotrijebiti nuklearnu bombu
2014-04-16
A di će je bacit ? U Europu jel ? Moskva i 90% ruske populacije živi možda na južnom polu ? Može je tako bacit i na Moskvu ako će ih bacat po Europu. Nema razlike.mortal wrote:
Prije će Kina il Iran bacit na Europu nego Rusija il Francuska ili VB jer to je sve blizu. Triba surađivat s Moskvom da ne bace ovi šta nisu u Europi jer nikome tu tko živi u Europi to nije interes.
2014-04-11
A čuj ovog srpskog rusofila koji je pobjegao u ameriku. Podriva nato savez izunutra tobož..mentalitet wrote:Dobro ajde metaforichki recheno ostanu bez goriva i cigiici im maznu tenk .Ali kako ce ga bez goriva odvuci ,mozda sa konjima.Dok nasuprot toga jednog tenka ameri su ostavili u povlachenju iz Avganiistana par milijardii dolara naouruzanja.Kako to tumachish?Poanta je da ako zamislish rat kao jedan slozeni mehanizam dovoljno je da sano jedan mali kotachic zakaze i sve staje.Dakle u ratu nije samo znanje vazno nego sreca pomijeshana sa motiivacijom.Ukri su motiviirani za borbu zbog svoje zemlje ali i rusi su motiviirani zbog svoje zemlje.Oni nisu u Ukrajini da osvajaju nego da ochiiste susjedovo dvoriishte od smeca i razniih banda koji ugrozavaju njihovuu zemlju a posebno kada su u pitanju bandere to tii je pamcenje gena sta suu fashisti radili rusima.Oni su josh i kultiiviiziirani jer da sam na njiihovom mjestu ni jedan schwabo ne bi ostao ziv dok su osvajali to mjesto planetarnog zla.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
darth_vader and michaellcmacha like this post
Nego čekamo da putler napravi pogrešan korak, svi ti spiskovi, svi ti gumbići, sve te nesagledive posljedice za one koji se drznu pomoći i sve te velike riječi.
Pa daj baci više nešto na neku zemlju u nato da im daš motiv..
Al neće čkapi...samo laje
Pa daj baci više nešto na neku zemlju u nato da im daš motiv..
Al neće čkapi...samo laje
Last edited by kaya on 7/3/2022, 19:24; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
mortal wrote:epikur37 wrote:Ovo je sve besmisleno i odvratno, ništa se na kraju neće značajno promijeniti od propuštenih minskih sporazuma...
Smrad Putin se poigrava s cijelim svijetom
Koliko je samo smrti posijao za ovih nekoliko dana
Pokazao je da nema osježaja za druge
Nesreće je dovoljno i bez toga.
A posljedice će trajati generaciju...
Doma smo pričali o udomiteljstvu, ako ovo potraje i bude potrebe.
Oboje smo suglasni, ne bi bio problem primiti nekog mališana.
2015-08-06
Noor likes this post
Ja se javljam dobrovoljno.epikur37 wrote:
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja se javljam dobrovoljno.epikur37 wrote:
tebe ćemo na imanje da čuvaš kokoši od čagljeva :)
2015-08-06
uništena je još jedna takva kolona videa tek dolazeRayMabus wrote:UKRAJINCI su objavili kako su uništili kolonu od sedam ruskih cisterni.
Objavljena je i snimka :
michaellcmacha and Šandor Winnetou like this post
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu