Ruska invazija na Ukrajinu
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Jedino kad se ne smijem to je onih prvih po ure dok ne popijen prvu kavu i dok drkan.
Ostatak dana samo varin od smija i tako godinama.
Veseli pesimista.
Plamen gori val se pjeni, jebe se meni.
Ostatak dana samo varin od smija i tako godinama.
Veseli pesimista.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Znači Rumunje su naveli poimenice, dakle to je upozorenje njima a samim time i Moldaviji jer znaju da ako pritiš Rumunjskoj da to vrijedi i Moldaviji i ako ti ukrajinski avioni napadnu ruske oružne snage itd s tih aerodroma iz tih zemalja itd a oružane snage RF su i oni brodovi ispred Odese.RayMabus wrote:znamo iz sigurnog izvora da su ukrajinski avioni poletjeli prema Rumuniji i drugim susjednim zemljama - istakao je.
- Korištenje mreže zračnih luka tih zemalja koje bi služile za ukrajinske vojne avione i potom njihovo korištenje protiv ruskih oružanih snaga moglo bi biti smatrano miješanjem tih zemalja u oružani sukob.
-
Rumunska, Moldavija, Mađarska, Slovačka, Poljska.
Pet država.
Kreću na Odesu.
2014-04-11
Sve ide po planu kako san i napisa nikidan.
Moraš uć u njihov um da bi ih pročitao.
Um čini ratnika a ne oružje.
-----
by RayMabus Mon 28 Feb - 2:15
Baš me brige za Mariupolj. Jasno je da je ruska mornarica to odlučila zauzet kako im se ne bi sutra neki Briti tu stacionirali s raketama za gađanje druge obale Azovskog mora tj Rusije.
Šta će oni tamo u tom Mariupoliju ili ne boli me kurac. Kad se to osvoji onda ono mornarice iz Azovskog mora izlazi u Crno more i skupa s tom oklopnom vojskom ide na Odesu i središnju Ukrajinu u prostor između Kijeva i Odese.
Odesa se mora osvojiti jer :
1. Da NATO nema još jednu državu na Crnom moru a koja je izrazito antiruska i želi vratiti Krim
2. Da se prekine veza Kijeva ( čak i ako isti ne padne ) s morem ali i s Turskom koja koliko vidim s onim dronovima šta je dala Ukri dobro rokaju Ruse na tlu.
3. Da se spoje s Moldavijom i povrate Transisitriju i osiguraju da Moldavija neće u EU i NATO.
4. Da izađu na rumunsjku granicu a šta je delta Dunava i imaju kontrolu na ušću Dunava ( nije u Ukrajini al je granica i imaju uvid odma )
5. Da se zacementira more oko Zmijskog ostrva ( Ukrajina ne bi imala onda više nikakvi izlaz na more ) i zablokiraju plinska polja koja se nalaze dijelom u rumunjskim vodama kako Rumunji ( čitaj američke, britanske i druge firme ) ne bi mogle tu vadit plin jer plina Rumunjska ima za još samo deset godina ( nalazi se unutra u Transilvaniji ta nalazišta koja imaju plina za Rumunjsku tek za još deset godina ).
Moraš uć u njihov um da bi ih pročitao.
Um čini ratnika a ne oružje.
-----
by RayMabus Mon 28 Feb - 2:15
Baš me brige za Mariupolj. Jasno je da je ruska mornarica to odlučila zauzet kako im se ne bi sutra neki Briti tu stacionirali s raketama za gađanje druge obale Azovskog mora tj Rusije.
Šta će oni tamo u tom Mariupoliju ili ne boli me kurac. Kad se to osvoji onda ono mornarice iz Azovskog mora izlazi u Crno more i skupa s tom oklopnom vojskom ide na Odesu i središnju Ukrajinu u prostor između Kijeva i Odese.
Odesa se mora osvojiti jer :
1. Da NATO nema još jednu državu na Crnom moru a koja je izrazito antiruska i želi vratiti Krim
2. Da se prekine veza Kijeva ( čak i ako isti ne padne ) s morem ali i s Turskom koja koliko vidim s onim dronovima šta je dala Ukri dobro rokaju Ruse na tlu.
3. Da se spoje s Moldavijom i povrate Transisitriju i osiguraju da Moldavija neće u EU i NATO.
4. Da izađu na rumunsjku granicu a šta je delta Dunava i imaju kontrolu na ušću Dunava ( nije u Ukrajini al je granica i imaju uvid odma )
5. Da se zacementira more oko Zmijskog ostrva ( Ukrajina ne bi imala onda više nikakvi izlaz na more ) i zablokiraju plinska polja koja se nalaze dijelom u rumunjskim vodama kako Rumunji ( čitaj američke, britanske i druge firme ) ne bi mogle tu vadit plin jer plina Rumunjska ima za još samo deset godina ( nalazi se unutra u Transilvaniji ta nalazišta koja imaju plina za Rumunjsku tek za još deset godina ).
2014-04-11
pa dobro ti je čovjek napisao.vuksadinare wrote:mir s tobom..FRANK wrote:Samo laj laj. To je jedino sto i znas.vuksadinare wrote:
ja da se zamaram sa ljecenim narkomanima koji je ubrisao u kostariku u komunu..ma bjezi..ne treba mi to..nek zivi sa mirom i bogom
Samo istina je da veze nemas ni o cemu.ionako si sa safetom pizzonom predmet ruganja i poruge.
Pojma ti nemas opsjednut si sa ratom kojega prizeljkujes jer tako je to kod vas pozadinaca i logisticara sa zg velesajma
kada sam prije tri tjedna tvrdio da će srblje napasti ukrajinu svi ste pametovali.
ti si se "zarekao" da ćeš u rat, olako dajući zakletvu jer si kao i drugi mislio da ne bu nikaj od toga.
kolega "novinar" je bulaznio o njemačkoj šestoj i davno prošlom ratu.
naravno nitko od vas "stratega" nije bio niti blizu situaciji koja se desila.
putin je napravio grešku kao i vi debili, podcjenio je njemačku-zabrijao je na štasijevu babu, a ne na novog kancelara koji je, ne samo poslao oružje već cijelu eskadrilu u poljsku.
u petak su imali bliski susret iznad baltičkih zemalja i "moćni" rusi se pod ručnom okrenuli i vratili nazad.
pišeš općenito pizdarije. od tvojeg; "idem u ukrajinu, garant" (prije tri tjedna) došlo je do toga "bio sam na prosvjedu"
kao đemal, epi i slični. kada se zapuca napravite crtu.
ali ne bijelog nego petama vjetra.
tako sve što ti je sažeto FRANK napisao stoji.
za tebe, đemala, epija, marca i ostalu hrabru ekipu.
veber-
2014-12-30
A ništa. Pratimo dalje. Ja sam kao šta sam to rekao 23.01.2022 na Karpatima a ovi Rumunji i Moldavci ako ne organiziraju neku dobrovoljačku brigadu da blokiraju Ruse da se spoje s Transistrijom , najebali su.
--
Cila ta priča kako oni neće Ukrajinu u NATO je samo izlika za napad.
Eto ja se mičem na Karpate i čekam.
Kad ih napadneš onda ću te pitati : Jel tamo ima Rusa ili samo napadaš Ukrajince kako bi to osvojio ? Dakle čisti si agresor.
Aha. Dobro.
Kad upadneš spuštam se s Karpata.
Udar s boka.
Ponesi crne vreće. Trebat će ti.
--
Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
by RayMabus Sun 23 Jan - 10:26Cila ta priča kako oni neće Ukrajinu u NATO je samo izlika za napad.
Eto ja se mičem na Karpate i čekam.
Kad ih napadneš onda ću te pitati : Jel tamo ima Rusa ili samo napadaš Ukrajince kako bi to osvojio ? Dakle čisti si agresor.
Aha. Dobro.
Kad upadneš spuštam se s Karpata.
Udar s boka.
Ponesi crne vreće. Trebat će ti.
2014-04-11
ljekići popustili?
nedjelja je
G GF s 5*
malo puka?
početak mjeseca pa nema ketadona u splitu?
nedjelja je
G GF s 5*
malo puka?
početak mjeseca pa nema ketadona u splitu?
2014-12-30
Ja mislin da se sad šupak stisnija Rumunjima i Moldavcima.
Tresu se ko Šibice. Rusi nadiru.
Evo mede.
Međed Brundo.
A vid mu pogleda : Sad ću sve da vas popapam.
Mujs mujs.
Dođi dođi mic mic ha ha ha
Tresu se ko Šibice. Rusi nadiru.
Evo mede.
Međed Brundo.
A vid mu pogleda : Sad ću sve da vas popapam.
Mujs mujs.
Dođi dođi mic mic ha ha ha
2014-04-11
putin stradao u beogradu
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/netko-je-sredio-putinov-mural-u-beogradu-posarali-su-ga-nacrtali-mu-brkove-i-proglasili-ga-ubojicom/
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/netko-je-sredio-putinov-mural-u-beogradu-posarali-su-ga-nacrtali-mu-brkove-i-proglasili-ga-ubojicom/
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
ja u utorak idem u ukrajinu voziti humanitarnu pomoc..mogu ostat kao dragovoljac..nista jos nisam odlucio..ali ovako pridonosim borbi ukrajinaca protiv rusa..ako treba mogu uzeti pusku ali za sada se zadovoljavam vozeci humanitarnu i svaku drugu pomocveber wrote:pa dobro ti je čovjek napisao.vuksadinare wrote:mir s tobom..FRANK wrote:
Samo laj laj. To je jedino sto i znas.
Samo istina je da veze nemas ni o cemu.ionako si sa safetom pizzonom predmet ruganja i poruge.
Pojma ti nemas opsjednut si sa ratom kojega prizeljkujes jer tako je to kod vas pozadinaca i logisticara sa zg velesajma
kada sam prije tri tjedna tvrdio da će srblje napasti ukrajinu svi ste pametovali.
ti si se "zarekao" da ćeš u rat, olako dajući zakletvu jer si kao i drugi mislio da ne bu nikaj od toga.
putin je napravio grešku kao i vi debili, podcjenio je njemačku-zabrijao je na štasijevu babu, a ne na novog kancelara koji je, ne samo poslao oružje već cijelu eskadrilu u poljsku.
u petak su imali bliski susret iznad baltičkih zemalja i "moćni" rusi se pod ručnom okrenuli i vratili nazad.
pišeš općenito pizdarije. od tvojeg; "idem u ukrajinu, garant" (prije tri tjedna) došlo je do toga "bio sam na prosvjedu"
2015-09-08
[size=39]Dinamično na jugu[/size]
Na jugu Ukrajine je tijekom protekloga dana također bilo vrlo dinamično. Dok ruske snage nastoje organizirati prilaz ukrajinskom gradu Zaporožje, kako izgleda, u pozadini tog nastojanja zabilježeno je raznoliko preraspoređivanje snaga. Direktna posljedica tog događanja je navodno i povlačenje Rusa iz samoga grada Energodara, za čiju okupaciju navodno nedostaje snaga, dok oni i nadalje kontroliraju nuklearnu elektranu čije je osvajanje plijenilo međunarodnu pažnju proteklih dana. To nije spriječilo borbena djelovanja u široj okolici grada Mikolajeva, gdje se posljednjih dana bilježio ruski napor osvajanja kopnenoga puta prema Odesi na Crnome moru. Pri tome, Odesa je pod postupno jačajućim pritiskom iz zraka i s mora, no bez neposrednih naznaka otpočinjanja nekih većih borbenih djelovanja. No, dok na sjeverozapadu i sjeveru Ukrajine branitelje ustrajno brine moguće direktno uključivanje snaga Bjelorusije u ratna djelovanja, kod Odese se čuju takvi strahovi po pitanju ulaska u rat snaga iz pro-ruske odmetnute moldovske pokrajine Transdnjistrija/Pridnjestrovlje – gdje su uz lokalne snage raspoređeni i ruski „mirotvorci“. Ne bi li se predusrelo moguća iznenađenja iz tog pravca, branitelji šireg prostora Odese krenuli su jučer sustavno rušiti mostove prema Transdnjistriji.-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/vojna-analiza-igora-tabaka-jaca-pritisak-na-kijev-odesi-prijeti-napad-s-leda-ali-rusi-na-jugu-imaju-problem-15166659
2014-04-11
FRANK wrote:Ajde vamo meni.epikur37 wrote:FRANK wrote:Sta Dodo car govori.
Jel spakirao stvari za Moskvu.
Di je Epikur
I Ero koji su govorili o zastrasujucoj moci velikog ruskog Medjeda
Tu-Tu...
Ove godine teorija, sljedeće praksa i pilotiram ako mi rat ne sjebe sezonu.
Onda Manaus.
Mi smo neutralni
Nemamo cak ni vojsku
Ja u rat vise necu.
Da znaš da bih...uvijek sam sanjao o Južnoj Americi...
Ništa nije iskljuzčeno Europa je ionako puštena niz vodu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
sto se pakiras?..cim gusto ti adioepikur37 wrote:FRANK wrote:Ajde vamo meni.epikur37 wrote:
Tu-Tu...
Onda Manaus.
Mi smo neutralni
Nemamo cak ni vojsku
Ja u rat vise necu.
2015-09-08
jes of kors.vuksadinare wrote:ja u utorak idem u ukrajinu voziti humanitarnu pomoc..mogu ostat kao dragovoljac..nista jos nisam odlucio..ali ovako pridonosim borbi ukrajinaca protiv rusa..ako treba mogu uzeti pusku ali za sada se zadovoljavam vozeci humanitarnu i svaku drugu pomocveber wrote:pa dobro ti je čovjek napisao.vuksadinare wrote:
mir s tobom..
veber-
2014-12-30
vuksadinare wrote:sto se pakiras?..cim gusto ti adioepikur37 wrote:FRANK wrote:
Ajde vamo meni.
Mi smo neutralni
Nemamo cak ni vojsku
Ja u rat vise necu.
Čovjek zove u goste, pa rekoh nije red odbiti poziv...
A ponijet ću mu i pršuta iz rodnog kraja, vina i sira.
2015-08-06
neka ode. ionako ne doprinosi zajednici.vuksadinare wrote:sto se pakiras?..cim gusto ti adioepikur37 wrote:FRANK wrote:
Ajde vamo meni.
Mi smo neutralni
Nemamo cak ni vojsku
Ja u rat vise necu.
samo kaj tvoji kradeze šupci neće napraviti kaj su nijemci napravili.
žgadiji blokirali račune, imovinu.
lijepo neka ode. može hr primjenjivati njemački model.
5000€ mjesečno max.
ima ih pet to mu je dovoljno do argentine.
veber-
2014-12-30
vuksadinare wrote:..bolje dobre zhizhe
imam čovjeka na gp imotski, prebacit ću škije kao u stara vremena
2015-08-06
Od ratnika koji je najavljivao mars na moskvu i lomljenje kicme rusima do jedinog poznavatelja ukrajinskih prilika i izravnih obavjestajnih izvora iz kijeva do vozaca humanitarnog konvoja spalo se na AKO MOGU AKO TREBA I SRETAN SAM STO I OVAKO MOGU POMOCI...veber wrote:jes of kors.vuksadinare wrote:ja u utorak idem u ukrajinu voziti humanitarnu pomoc..mogu ostat kao dragovoljac..nista jos nisam odlucio..ali ovako pridonosim borbi ukrajinaca protiv rusa..ako treba mogu uzeti pusku ali za sada se zadovoljavam vozeci humanitarnu i svaku drugu pomocveber wrote:
pa dobro ti je čovjek napisao.
KOJA PATETIKA majke ti Isusove
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
veber wrote:
samo kaj tvoji kradeze
oni su moji
vucina je DP
s njima ćemo u koaliciju nakon sljedećih izbora
Pupi out Penava in
2015-08-06
Svakim se postom sve vise srozavas elitni ratnice.vuksadinare wrote:..bolje dobre zhizhe
I ponizavas sam sebe. Bas meni triba imocka zhizha pored ovog raja sto raste u tropskim krajevima.
Ako mozes
Ako zatreba ratnice moj
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
po redu...prvo jaepikur37 wrote:FRANK wrote:Ajde vamo meni.epikur37 wrote:
Tu-Tu...
Onda Manaus.
Mi smo neutralni
Nemamo cak ni vojsku
Ja u rat vise necu.
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 25 of 50