ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 47 of 50 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 47 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Guest 7/3/2022, 17:59

AssadNaPodmornici wrote:napravili demilitarizaciju tako da im ukrainci svaki dan zarobe tonu tenkova i topova i ruše avione.. rusi već ovim danom imaju izgubljeno pazi ovo preko 800 komada tehnike što je snimljeno . dodaj još da većina toga se ne stigne snimiti gubici su dosta veći. 
alphaomega je stavio link
po ruskim bahatim zahtjevima u pregovorima reklo bi se da je realno stanje na terenu puno drugačije od tog što se vidi iz medija i twitera i ovog što si napisao.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2022, 18:01

omni wrote:
Ringo10 wrote:To sto je neko otisao.u USA ne mora znaciti da mora podrzavat sva sranja koja Amerika radi po svijetu
To je pitanje karaktera, kao i kod tebe jbg. Dzon obraz. Placas porez drzavi koju mrzis, kreces se medju ljudima koje mrzis a drage ti pare. Bolje biti kriminalac, casnije je.
pola miliona hrvata je otišlo od 2001 i plaća porez negdje drugdje. mi koji smo ostali imamo karakter, jel to ta logika?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by omni 7/3/2022, 18:02

abraham wrote:Dakle, nista od pregovora, tj nema nekih rezultata. Kao sta sam i pisao , osobno ne vidim nacin da svi izadu i proglase se pobjednikom i kako tako nastave dalje. No jedan moment me zivo zanima, naime kako kepec spava???? Ne sto je usrao i sefa i stanicu vec tko i s cime ce mu pokucati na vrata. Naime kepec je mozda lud ali glup nije. Jasna mu je razmjera korupcije i lopovluka koja ga dobrim dijelom kosta "reputacije" sta je ljudima kao on, vrlo bitno. Cijela ,pak klika zna da ce ako ostave kepeca na vlasti prije ili poslije kepecovi pokucati na vrata. Mnogo je interesa a ulog je zivot. Bit ce zanimljivo....
PA prije ili poslije ce se krokodili uznemiriti, lova nestaje, topi se bogatstvo, gubi se lagodan zivot oligarha. Ako "specijalna ruska vojna operacija" u Ukrajini ne da (a vec nije dala) brze plodove postoji mogucnost da cijenjeni kepecov miljenik Kadirov dobije taj zadatak da "spasi Rusiju". To bi bio zanimljiv rasplet price, mada ima tu puno scenarija. Kepec je zacijelo dobro proucio Staljina pa ce moguce postupiti po tradiciji.
omni
omni

Male
2014-04-12

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by Eroo 7/3/2022, 18:05

mortal wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
ta slika je stara preko tjedan dana.. jbt spam
koliko si ti star
tlideset tli.
Eroo
Eroo

2016-07-22

immortal likes this post

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2022, 18:06

omni wrote:
abraham wrote:Dakle, nista od pregovora, tj nema nekih rezultata. Kao sta sam i pisao , osobno ne vidim nacin da svi izadu i proglase se pobjednikom i kako tako nastave dalje. No jedan moment me zivo zanima, naime kako kepec spava???? Ne sto je usrao i sefa i stanicu vec tko i s cime ce mu pokucati na vrata. Naime kepec je mozda lud ali glup nije. Jasna mu je razmjera korupcije i lopovluka koja ga dobrim dijelom kosta "reputacije" sta je ljudima kao on, vrlo bitno. Cijela ,pak klika zna da ce ako ostave kepeca na vlasti prije ili poslije kepecovi pokucati na vrata. Mnogo je interesa a ulog je zivot. Bit ce zanimljivo....
PA prije ili poslije ce se krokodili uznemiriti, lova nestaje, topi se bogatstvo, gubi se lagodan zivot oligarha. Ako "specijalna ruska vojna operacija" u Ukrajini ne da (a vec nije dala) brze plodove postoji mogucnost da cijenjeni kepecov miljenik Kadirov dobije taj zadatak da "spasi Rusiju". To bi bio zanimljiv rasplet price, mada ima tu puno scenarija. Kepec je zacijelo dobro proucio Staljina pa ce moguce postupiti po tradiciji.
u krizama se bogataši još više bogate, od korone do ratova...niti jedan rat uključujući i ovaj nije počeo bez blagoslova bogataša. oligarhi neće nikome kucat na vrata i suludo je vjerovat da je putin sam na svoju ruku krenuo u rat bez da su se vodili razgovori i dali blagoslovi. i dam se kladit da puno ljudi u rusiji deblja svoje račune. i u ukrajini bez razlike.

Last edited by ebenica on 7/3/2022, 18:07; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 7/3/2022, 18:06

omni wrote:
Klasicna mafijaska prica. Cappo je mislio da ima konce i totalnu kontrolu no ekipa oko njega je drpala gore nego adz. Pravilo je jasno.  Cim se stanje malo regulira  kepec mora ici u cistku ono do kosti a to znaju i svi upetljani. Pitanje je tko ce dobiti bijele figure.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by immortal 7/3/2022, 18:07

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 47 630_360_1646057078-578

U neprijateljskom zračnom napadu na tvornicu kruha u Makarivu poginulo 13 osoba

07.03.2022 18:04

U zračnom napadu na tvornicu kruha u gradu Makarivu, u regiji Kijevu, poginulo je 13 osoba.
Državna hitna služba Ukrajine izvijestila je o tome na Telegramu.
Postrojbe Državne hitne službe spasile su pet osoba iz ruševina i pronašle 13 tijela, navodi se u priopćenju.
Prema preliminarnim informacijama, u trenutku štrajka u elektrani je bilo oko 30 osoba.

Broj Ukrajinskih izbjeglica mogao bi dostići 5 milijuna 

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by mentalitet 7/3/2022, 18:08

omni wrote:
mentalitet wrote:Koji ste vi kreteni bog te jebo Zeshci nego sam miislio iako sam se negdje u podsvijesti nadao da josh ima pametnih hrvata,avaj propaganda vam je ispila i ono malo mozga koje ste imalii.Koga vi u neshto uvjeravate? Sebe?Upsiihologiji je to poznat mentalni proces.Zaista zao mi vas je ,mada ponekad pomiislim koji ti kurac zao budala ,to je samo prirodna selekcija kako za pojedinca tako i za odredjene narode.
Ispricavam se ali sa stanovistva osobe koja je otisla da zivi u USA umjesto u Rusiju niste bas legitimni davati izjave da je netko glup.

Doshao sam u osinje gniijezdo da ubiijem maticu.Zajebavam se ali sam ponosan na to da sam mnogiima otvorio ochi svojim argumentima posebno dokazivanjem kako se troshi americhki novac od poreznika .To je najbolji argument jer kada ameru dirnesh u dzep jebat ce ti mater taman da si mu rodjeni brat ,uuostalom tako je i u Cro.Prvo se upoznash sa ljudima pa onda steknu dojam o tebi i povjerenje tako da ti vjeruju shto prichash.Uostalom ovakvih ima u USA 60% tako da ako cemo o iinteligenciiji po ovome se vidii tko je glup.J sam im proshao kroz reflektore jer misle da su samo komunjare borci za ravnopravnost .I kada cete jednom shvatitii da se ovdje ne radi o borbi ruusa protiv amera i ostalog zapada nego o vjechnoj biblijskoj borbi zla i dobra.Shto reche jedan moj poznanik amer koji je proshao Bosnu,Hrvatsku, Kosovo. Kako to da ste dobri sa strancima a ljuti ste neprijatelj sa vama jako sliichnog mentaliiteta pa sam mu objasnio na republikancima i demokratima gdje postoji jacha mrznja nego iizmedju srba i hrvata.Chovjek je samo chovjek bez obzira nz vjeru ,boju ili naciju .Jedina razlika je u tome shto su neki glupi i sa njima mozesh manipulirati kako ti se diigne kurac a drugi su inteligentniji i vide u tudjem namjeshtenom osmijehu pokvarenost.Pa ne kaze se badava dobar (a ja bi dodao i naivan) i budala braca. Mozda ste vi dobri ljudi ali jarane mnogo ste glupi.Jesi sada shvatio? Kakva ja pitanja postavljam glupim ljudima pa eto ako ce ti biti lakshe i ja sam glup ::::))))

2020-07-05

Back to top Go down

Post by immortal 7/3/2022, 18:10

Pantsir S1 - vrijednost 20 milijuna eur
već 3. osvojen od strane Ukrajinaca

Telegram: Contact @mykolaivskaOD

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by omni 7/3/2022, 18:12

ebenica wrote:
omni wrote:
u krizama se bogataši još više bogate, od korone do ratova...niti jedan rat uključujući i ovaj nije počeo bez blagoslova bogataša. oligarhi neće nikome kucat na vrata i suludo je vjerovat da je putin sam na svoju ruku krenuo u rat bez da su se vodili razgovori i dali blagoslovi. i dam se kladit da puno ljudi u rusiji deblja svoje račune. i u ukrajini bez razlike.
Ima i toga naravno, ali ti dvorovi su uvijek puni smutljivaca koji podjele nozeve. Od Rimskoga carstva pa nadalje.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by Ringo10 7/3/2022, 18:20

Nista od pregovora...
Nek idu u pizdu materinu
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/3/2022, 18:24

Ringo10 wrote:Nista od pregovora...
Nek idu u pizdu materinu
Pa normalno da ništa od pregovora. 

by RayMabus Mon 28 Feb - 2:15

Baš me brige za Mariupolj. Jasno je da je ruska mornarica to odlučila zauzet kako im se ne bi sutra neki Briti tu stacionirali s raketama za gađanje druge obale Azovskog mora tj Rusije.

Šta će oni tamo u tom Mariupoliju ili ne boli me kurac. Kad se to osvoji onda ono mornarice iz Azovskog mora izlazi u Crno more i skupa s tom oklopnom vojskom ide na Odesu i središnju Ukrajinu u prostor između Kijeva i Odese.

Odesa se mora osvojiti jer :

1. Da NATO nema još jednu državu na Crnom moru a koja je izrazito antiruska i želi vratiti Krim

2. Da se prekine veza Kijeva ( čak i ako isti ne padne ) s morem ali i s Turskom koja koliko vidim s onim dronovima šta je dala Ukri dobro rokaju Ruse na tlu.

3. Da se spoje s Moldavijom i povrate Transisitriju i osiguraju da Moldavija neće u EU i NATO.

4. Da izađu na rumunsjku granicu a šta je delta Dunava i imaju kontrolu na ušću Dunava ( nije u Ukrajini al je granica i imaju uvid odma )

5. Da se zacementira more oko Zmijskog ostrva ( Ukrajina ne bi imala onda više nikakvi izlaz na more ) i zablokiraju plinska polja koja se nalaze dijelom u rumunjskim vodama kako Rumunji ( čitaj američke, britanske i druge firme ) ne bi mogle tu vadit plin jer plina Rumunjska ima za još samo deset godina ( nalazi se unutra u Transilvaniji ta nalazišta koja imaju plina za Rumunjsku tek za još deset godina ).
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 7/3/2022, 18:26

Ovo si vec nekoliko.puta pisao
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/3/2022, 18:27

A šta bi ti pregovarao Ringo ?

Da Mariupolj ostane enklava s najžešćim nacionalisitma ( ne nužno nacistima ) i da sutra tu Velika Britanija stavi rakete zemlja zemlja koje će onda imati ruske vojne baze u Rostovu na Donu tu odma s druge strane Dona i granice kao na dlanu ?

Ma nemoj majke ti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/3/2022, 18:28

Ringo10 wrote:Ovo si vec nekoliko.puta pisao
Ponavlja je majka mudrosti a posebno za one koji ne znaju DOBRO ČITAT.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mentalitet 7/3/2022, 18:29

vuksadinare wrote:
Ringo10 wrote:E gdje to nema korupcije.
Americka vojska je leglo korupcije a o NATO i EU da ne pricamo
americka vojska je znanstvena sfera za rusku..njima se nece desiti da im kolona u borbenom rasporedu ostane bez goriva a romi im ukradu tenk i zajebavaju se..da im vojnici izgledaju kao odrpanci koji kao da su sami bili u opsadi..i da ne nabrajam ddalje..ima korupcije naravno..ali daleko ozbiljnija vojska od rusije..inace ratnih 'kvaliteta' tu su negdje

Znam iiz prve ruke da im je najmanje 20% oruzja i elektronskih siistema u kurcu jer nemaju kvalitetne i obuchene ljude za popraviti neshto.Rus ce od otpada napraviti korisnu stvar a ovi ovdje i na ciijelom zapadu znaju da mijenjaju samo ciijele sklopove nechega .Dobro to je bolje kada nisi u ratu ,ali kada si na frontu pa ti rikne sitnica recimo na tenku a ne znash to popraviti onda kao i da nemash taj tenk .Samo karikiram radi usporedbe.Front je neshto drugo od kasarne pa takve male"siitnice" znaju utjecati na tok rata to najbolje znaju oni koji su to dozivjeli.Plus toga nauchili su zivjeti kao bivsha JNA na guuzove a kada dodje do rata gube sve motive i bjeze kucama.To sam vidio ovdje u N. Orleansu kada je ragan Katriina pogodila to podruchje policiija je ostavljala svoje znachke i oruzje ii bjezala zajedno sa svojom obitelji od kriminalnih grupa koje su nemilice pljachkale ostavljene kuce pa je morala reagirati Nacionalna garda .Davala je znachke i oruzje tko god je htjeo bilo je dovoljno samo da dignesh ruku i da se zakunesh kao u kaubojskim filmovima.Tak da ,kuuzish o chemu se tu radi?Niije sve veliiko kako izgleda ali nije ni sve malo kako iizgleda u tvojiim ochiima jer sitniica uviijek chiini veliku razliku u svemu.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/3/2022, 18:30

Ringo10 wrote:Da, vidimo americku vojsku u Iraku i Afganistanu
pa kazem po borbenoj spremnosti i motivu tu sa rusima negdje..ali sto se svega drugog tice profici za ruse..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 7/3/2022, 18:33

Ne znam sta bih radio
U jednom trenutku mi se cini da je Putin morao ovo da uradi a u drugom mi se cini da je ovo glupost
Nemam pojma da ga jebes
Ono sto znam je da su Ameri ovo odigrali profesorski
Prvo postavili svoje marionete najgore ekstremiste I onda godinama pleli mrezu I na koncu naveli Rusiju na ovakav korak.
Postigli sta su htjeli
Ukrajina im bila samo sredstvo i instrument
Briljantno ...Briljantno
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/3/2022, 18:33

mentalitet wrote:
vuksadinare wrote:
Ringo10 wrote:E gdje to nema korupcije.
Americka vojska je leglo korupcije a o NATO i EU da ne pricamo
americka vojska je znanstvena sfera za rusku..njima se nece desiti da im kolona u borbenom rasporedu ostane bez goriva a romi im ukradu tenk i zajebavaju se..da im vojnici izgledaju kao odrpanci koji kao da su sami bili u opsadi..i da ne nabrajam ddalje..ima korupcije naravno..ali daleko ozbiljnija vojska od rusije..inace ratnih 'kvaliteta' tu su negdje

Znam iiz prve ruke da im je najmanje 20% oruzja i elektronskih siistema u kurcu jer nemaju kvalitetne i obuchene ljude za popraviti neshto.Rus ce od otpada napraviti korisnu stvar a ovi ovdje i na ciijelom zapadu  znaju da mijenjaju samo ciijele sklopove nechega .Dobro to je bolje kada nisi u ratu ,ali kada si na frontu pa ti rikne sitnica recimo na tenku a ne znash to popraviti onda kao i da nemash taj tenk .Samo karikiram radi usporedbe.Front je neshto drugo od kasarne pa takve male"siitnice" znaju utjecati na tok rata to najbolje znaju oni koji su to dozivjeli.Plus toga  nauchili su zivjeti kao bivsha JNA na guuzove  a kada dodje do rata gube sve motive i bjeze kucama.To sam vidio ovdje u N. Orleansu kada je ragan Katriina pogodila to podruchje policiija je ostavljala svoje znachke i oruzje ii bjezala zajedno sa svojom obitelji od kriminalnih grupa koje su nemilice pljachkale ostavljene kuce pa je morala reagirati Nacionalna garda .Davala je znachke i oruzje tko god je htjeo bilo je dovoljno samo da dignesh ruku i da se zakunesh kao u kaubojskim filmovima.Tak da ,kuuzish o chemu se tu radi?Niije sve veliiko kako izgleda ali nije ni sve malo kako iizgleda u tvojiim ochiima jer sitniica uviijek chiini veliku razliku u svemu.
...kazem moral i borbena sprema nisu nes..ali ipak..da im vojna kolona u borbenom raspiredu ostane bez goriva..da im cigani ispred nosa drpe..ne auto ne bicikl ili motor vec tenk..dobro da nisu imali u blizini zrakoplove..da im vojska izgleda kao skupina odrpanaca u necem sto valjda oni zovu uniformom..to se amerima ne moze desiti bez obzira na neke druge stvari gdje se nisu proslavili
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Službenik 7/3/2022, 18:37

Eroo wrote:
AlfaOmega wrote:Rusi u Iprinu. Rusi grad zauzimaju sporo, ali sigurno.
Слава Україні! Героям слава!

Jebalo sve, evo ga. 
Negdje će Ukri debelo batina dobiti i  nešto izgubiti.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/3/2022, 18:38

Military districts of Russia
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 47 300px-Military_districts_of_Russia_2016.svg

Južni vojni okrug najmanji je vojni okrug u Rusiji po geografskoj veličini. Okrug sadrži 151 federalni subjekt Rusije: Adigeju, Astrahansku oblast, Čečeniju, Dagestan, Ingušetiju, Kabardino-Balkariju, Kalmikiju, Karačaj-Čerkeziju, Krasnodarski kraj, Sjevernu Osetiju-Alaniju, Rostovsku oblast, Stavropoljski kraj, i od Volgogradskog kraja. aneksija Krima 2014. godine, Krim i Sevastopolj.

Sjedište Južnog vojnog okruga je u Rostovu na Donu, a njegov trenutni zapovjednik okruga je general-pukovnik (kasnije general armije) Aleksandr Dvornikov, koji je tu dužnost obnašao od 20. rujna 2016.

https://en.wikipedia.org/wiki/Southern_Military_District

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 47 Rostovondon-marked-with-red-pushpin-on-map-picture-id468550775
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 47 of 50 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50  Next

Back to top

- Similar topics