Ruska invazija na Ukrajinu
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
https://net.hr/danas/svijet/siri-se-snimka-ruskog-guvernera-kojeg-su-oprale-majke-nasu-djecu-saljete-kao-topovsko-meso-c1d4e346-9d86-11ec-a790-cafa67b28a36
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kako je putin ipak boljsevik u dusi i nije prezalio raspad sovjetskog saveza...je li zbog toga putinova navodna osveta..nekima je diktatura u krvi ko narkomanu dop..bez nje ne mogu zivjeti..
2015-09-08
izgleda da za ove ruse
ukrajinci imaju učinkovito cjepivo
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
lovren i hrvatski nogometasi koji igraju u rusiji..'nemamo nekih vecih problema ali nam nije bas ni ugodno.Osjeti se i ovdje rat.Voljeli bismo da smo doma.'
2015-09-08
....sve je to ok miha..ukri se brane koliko mogu..srecom rusi i nisu neki vojnici ali imaju puno jebene vojne tehnike i opreme..stalno ubacuju nove snage...da imaju nasuprot sebe jacu i profesionalniju vojsku vec bi se vratili podvijena repa..ovako muku muce ali nemaju kud..kad su u ovo sve usli..tu je sad borba doslovno ili ja tebe ili ti menemichaellcmacha wrote:izgleda da za ove ruse
2015-09-08
gdje je šupčina Levi da prevede... smrdljivac tvrdi da zna ruski ko vodu pit... evo ovo je autentični video sa juga sibira, pa nek nam prevede ovaj razgovor
mada čisto sumnjam da će klošarčina se odazvati i prevesti
mada čisto sumnjam da će klošarčina se odazvati i prevesti
2015-08-08
pa moraju se boriti, drugi izbor im je da se predaju... od prvog dana sam rekao da nije upitno tko će odnijeti prevagu na bojnom polju, nego koliku će štetu ukrajinci napraviti rusima... za sad je šteta značajna ali ne i dovoljna, ukrajinci moraju pojačati krajnji napor poradi uništenja što je moguće više ruskih efektiva na terenu... i dalje mi nije jasno, prikazuju kako improviziraju sa koktelima, napravili su stotine tisuća malih ježeva za točkaše, zbog čega nisu proizveli par tisuća "televizora" koje bi rasporedili na stotine lokacija, pravaca nadiranja agresorskih snaga, po predgrađima naselja u kojima vode borbe, a koje nisu u stanju zadržati...vuksadinare wrote:....sve je to ok miha..ukri se brane koliko mogu..srecom rusi i nisu neki vojnici ali imaju puno jebene vojne tehnike i opreme..stalno ubacuju nove snage...da imaju nasuprot sebe jacu i profesionalniju vojsku vec bi se vratili podvijena repa..ovako muku muce ali nemaju kud..kad su u ovo sve usli..tu je sad borba doslovno ili ja tebe ili ti menemichaellcmacha wrote:izgleda da za ove ruse
da su u samo jednom takvom predgrađu posložili "televizore" u potkovu i iz prostora se povukli i pustili ruse unutra i aktivirali iste, nakon jednog takvog pokolja u odstupanju, rusi bi se dobro zapitali da li da uopće ulaze u bilo koje mjesto...
upravo sa tako improviziranim širokokutnim topovima bi u velikoj mjeri usporili a i u jednu ruku zaustavili rusko napredovanje...
da prispodobim. o čemu se radi....
odsiječe se komad cijevi fi 500 pa i 1000+ dužinei do 2 metra i na zadnju stranu se zavari poklopac. u cijevi se napravi pregrada od lakih materijala i napuni eksplozivom, a potom se cijev dopuni sa čavlima, šarafima, špenom, ležajevima. to se postavi na pogodno mjesto gdje je za očekivati prodor ruskih snaga u i nakon borbi uslijed kojih su ukrajinci prisiljeni na povlačenje i učvrsti sa okomito pozabijanim stupcima a iza poklopca podupre sa betonskim blokom...
kad se taj "televizor" aktivira u kritičnom trenutku sve ispred što hoda 60-70 metara u šir, i 150 metara u dilj ode u tri pičke materine...
pa da im to neki naši dečki koji su tamo nisu mogli sugerirati... a u njih tih mehaničkih radiona ko u priči...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:izgleda da za ove ruse
Nije mi uopće drago gledati ni tu dicu jer znam da ih je onaj luđak natira na ovo... Doslovno mi većina djeluje plepašeno i zbunjeno i kao da im se ne ratuje, a ne usude se dezertirati...jedan jedini metak je potreban da završi ovo sranje.
darth_vader-
2014-04-17
Noor likes this post
...pa poanta i.je u tome zasto se rus boji stranih dragovoljaca..mahom se radi o bivsim mozda i aktualnim profi vojnicima,veteranima ratova..koji mogu ukre stosta toga nauciti..cak i ovi uspjesi i otpori mozda su zasluga dijelom i stranih dragovoljaca koji su im objasnili taktiku,prenjeli neka iskustva ratovanja..ali to je nedovoljno..sto i ti kazes miha..treba jos na mnogocemu poraditi...srecom pa rusi ko i srbi..vise galame nego ucinka..pa daju ukrima vtemena da se bolje organiziraju
2015-09-08
srecom kazem srecom po ruje sto im nasuprot nije dobro organizirana i jaka vojska..inace bi bilo pakuj cergu pa nazad u rusiju imate tri ducana a glumite silu
2015-09-08
nije ni meni brende, radije bih da su organizirali nekakvu olimpijadu 20 sportova i pred međunarodnim monitoringom "odratovali" na sportskim borilištima i tko pobijedi u ukupnom zbiru nek se njegova posluša... ali ga jebi kad to ne ide tako... ova civilizacija je od svog početka žedna krvi i što je više pije sve je žednija...darth_vader wrote:
Nije mi uopće drago gledati ni tu dicu jer znam da ih je onaj luđak natira na ovo... Doslovno mi većina djeluje plepašeno i zbunjeno i kao da im se ne ratuje, a ne usude se dezertirati...jedan jedini metak je potreban da završi ovo sranje.
2015-08-08
Budale vjeruju u svaki propagandno sranje koje im se servira
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Točno, po tebi se vidi najboilje istinitost toga što pišeš.Ringo10 wrote:Budale vjeruju u svaki propagandno sranje koje im se servira
darth_vader likes this post
https://www.gamingdeputy.com/the-shameful-provocation-of-the-russian-on-the-podium-straight-to-the-camera-no-shame/
Malo smeće, ne znam zašto ih još nisu izbacili sa svih natjecanja no siguran sam da hoće.Noor wrote:
https://www.gamingdeputy.com/the-shameful-provocation-of-the-russian-on-the-podium-straight-to-the-camera-no-shame/
Bilo bi dobro kad bi Kina prišarafila Putina da zaustavi ovaj horor.
Kina to može.
Kina to može.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa smeće nad smećem, đubar još stoji s ukrajincem na postoljuŠandor Winnetou wrote:
Malo smeće, ne znam zašto ih još nisu izbacili sa svih natjecanja no siguran sam da hoće.
pogledaj tu svirepu facu i grimasu u kameru
Last edited by Noor on 7/3/2022, 08:40; edited 2 times in total
Može ali neće, sad će oni jedini kupovati od rusa energente za bagatelu i pretvoriti rusiju u svoju kravu muzaru.epikur37 wrote:Bilo bi dobro kad bi Kina prišarafila Putina da zaustavi ovaj horor.
Kina to može.
Čim se pomaknu naprijed teritorij nije više "oslobođen".
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Šandor Winnetou likes this post
Najradije bi se napio ukrajinske krvi da može. U svakom slučaju ovaj je odjebao međunarodnu karijeru, to je sigurica.Noor wrote:pa smeće nad smećem, đubar još stoji s ukrajincem na postoljuŠandor Winnetou wrote:
Malo smeće, ne znam zašto ih još nisu izbacili sa svih natjecanja no siguran sam da hoće.
pogledaj tu svirepu facu i grimasu
Noor likes this post
...pa nisu rusi dobili jos za hladnog rata nadimak majstori dezinformacijaŠandor Winnetou wrote:Točno, po tebi se vidi najboilje istinitost toga što pišeš.Ringo10 wrote:Budale vjeruju u svaki propagandno sranje koje im se servira
2015-09-08
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu