Ruska invazija na Ukrajinu
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
ovo su krimski tatari i ukrajinci u protestnoj koloni u Novoaleksivki-Čongar. znači prostor i mjesto potpuno pod kontrolom rusa.
obratiti pozornost na brojnost prosvjednika
obratiti pozornost na brojnost prosvjednika
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
AlfaOmega wrote:Dio Tigrova bi i moga otići u Ukrajinu mlatiti Ukre. Od Hezbollaha ništa, nisu zainteresirani. Provjerena informacija.
U tom slučaju ne bi više bilo zadrške oko ulaska i NATO snaga...
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
melitopolj, pozdravljaju okupatore
2015-08-08
forumski agresori smisljaju taktiku..da li na branitelje krscane uporabiti islamiste,totemiste,ljudozdere...rekoh ja boljsevici..sve veliki 'vjernici' i 'krscani' ...ringo je um8slio da je partizan ne znam sto su ovi drugi umislili..navodno svi 'branitelji' iz domovinskog rata..a pridruzili su im se i vkecni hrvatomrsci a dio njih misli ili cak govori da zreba nuklearnu bombu bacit na hrvate i htvatsku..i na kraju izjave oni to za dobrobit hrvatske i bore se protiv - pedera,nacista koji su se uvukli u sve drzave osim premile i ciste rusije i njemih pomagaca sve cvijet 'sloboda'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
rusi i srbi istinu govore..poznati istinoljupci..i pravi 'krscani' otkrili vjeru 2011Ringo10 wrote:Lazu cim zinu.
2015-09-08
noor zasto ti sa njima fino..Noor wrote:nisam, al prič'o mi je ToniLeviathan2 wrote:e mala, jes citala o malasku bio laboratorije u harkovu i zapljeni dokumentacije i uzorakaNoor wrote:
pa sam ih crta, vidim da je to i tebi jasno
neke vrste kuge, crvenoh vjetra, i jos desetak vrst bolescura
lab j ebio ful pod americkom kontrolom al unistavanje dokumentacije i uzoraka su sabotirali neki ukrajinci koji su ocito radili za ruse
jbte, bas me zanima sto ce reci na zapadu il ce bit omerta
2015-09-08
inace rusi imaju puskice i cvijece..tako mila djeca oni nikom ne bi naudili..vidjeh ih ja kao turiste..sve 'dobrice' razularena stepska hordaLeviathan2 wrote:sta je generale kru te jeboRayMabus wrote:Nije rat još gotov. U tijeku je upravo. Ako gledaš vremenski tek je počeja.
Al ne može on sprovest taj plan da stavi svoju marionetu i da to funkcionira dakle da ne dođe baš do totalnog kaosa onda eto neka izlazna strategija da ne ispadne baš totalno poražen u očima ruske javnosti pa mu se sad nudi Ukrajina neće u NATO al pun suverenitet.
To eto kao imaš ipak neku pobjedu šta se geostrategije tiče u očima ruske javnosti.
sta kazes za uzgoj i skladistenje bioloskog oruzja po ukrajini a
eo isplivala i dokumentacija i uzorci
2015-09-08
to su ti..drug izvorno..koji branitelj jebote irud?.u podrumu uz beluDragovit wrote:drugarice i drugovi, do jutra.
2015-09-08
bosanac...FRANK wrote:Zasto.. pa nije ti da laze o svemu a nije ni vodeci klaun nogonetnog podforuma.vuksadinare wrote:..muljasveber wrote:
ti naravno ne čitaš kaj drugi pišu.
onda po svom kasnije tumačiš kako si zabrijao tuđi upis.
ne, djed se nije borio oko ogulina s obzirom da je bio visokopozicionirani ss u kvazi državi ndh.
kada se vraćao s kvarnera naletio je na ustaše koji su hrabro kao i četnici ubijali djecu i starce, silovali žene.
skupio je hrabre usraše i dvojici rekao da će duže poživjeti, a samo jedan će ostati živ.
onda su tvoji hrabri usraše streljali svoje.
zadnji je otišao.
njegov zamjenik hanich-predao je zagreb.
1944e je dogovorena tranzicija.
zajedno s 200 pripadnika ss pukovnije ostao je u zagrebu i do 1948e sudjelovao u tranziciji.
cijela pukovnija je proglašena narodnim herojima i od 1948e su umirovljeni.
dio se vratio u njemačku, većina je ostala
hanich je kasnije odlikovan nekom medaljom za zasluge, mir i tako nekaj.
ako nemreš zapamtiti.
sejvaj ovaj moj upis jer mi se ne da vama retarderima svakih par mjeseci pisati isto.
kao što su vilu drugom djedu oduzeli, a smradovi okupatorski kradezejovci u tri dana govna tuđmanovog legalizirali pljačku iz 1945e.
ali presuda međunarodnog suda je obvezujuća i rh će isplatiti lijepu lovu na ime pokradene imovine.
Veber je lik na mistu.
A tebe zovu hrvatskom inacicom pizzona
2015-09-08
....najbolji mi je ringo..taj doista umislio..staljinovka na glavi,petrokaka..ide denacificirati ukrajinu pa sve po redu....a skriva se u australskom bushu i pita sto se dogadja:):
2015-09-08
kradljivci... tak bi i epikur lešio po ukrajinskim trgovinama
2015-08-08
stizu pederi bje'z te cuvaj guzice
2015-09-08
rusofili evo vam prilike..rusija stvara 'novi i prosperitetni svijet' sa azerbejdzanom i venecuelom ...gabonim i beninom ...
2015-09-08
...raspad slavenstva na proste faktore
2015-09-08
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/trump-ima-suludu-ideju-da-sad-na-svoje-avione-stavi-kinesku-zastavu-i-napadne-rusiju/220306085
2015-09-08
pa to je sve gladno, nije ni čudo da pljačkaju kad im car putin nije osigurao hranu i tko zna kada su zadnji put nešto pojelimichaellcmacha wrote:kradljivci... tak bi i epikur lešio po ukrajinskim trgovinama
....zelenski bi se trebao vise posvetiti motivaciji branitelja..kao sto klicko radi..pusti zapad i nato vise...pomazu koliko mogu..poljaci i svabe ce ti poslat zrakoplove..uskacu rumunji..tvoje je da motiviras branitelje..
2015-09-08
mislim da bi klicko trebao preuzet konce u ruke..psihicki je cvrsci i stabilniji jer je bio profi sportas i boksac..zelenski je izgleda malo puknuo pod pritiskom..nitko nije od kamena..mlad je..nije dugo u politici..dobro se drzao..ali pritisak cini svoje
2015-09-08
nato dao zeleno svjetlo za slanje lovaca..sad cemo vidjet cija majka crno runo prede
2015-09-08
https://net.hr/danas/svijet/siri-se-snimka-ruskog-guvernera-kojeg-su-oprale-majke-nasu-djecu-saljete-kao-topovsko-meso-c1d4e346-9d86-11ec-a790-cafa67b28a36
2015-09-08
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu