Ruska invazija na Ukrajinu
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
e i?mortal wrote:ASADE
EVO TI JOŠ NESPOSOBNJAKOVIĆU
VJERUJEŠ LI SAD
НАТАША ПЕРАКОВА, ПЕРША ДІВЧИНА-ПІЛОТ-МИСЛИВЕЦЬ В УКРАЇНІ ПОМЕРЛА ПІСЛЯ ВАЖКОГО ПОРАНЕННЯ
02.03.2022
Спочивай у мирі! Нехай соловейко плете гніздо над твоєю могилою та співає тобі пісні! Нехай листя берізки шепоче тобі і вдень і вночі яка ти чудова! Нехай сонечко тобі завжди сяє щоб ти знала як сильноми тебе любимо.
Наташа Перакова, наша дівчина-пілот. Отримала важкі поранення в бою. Від них померла вже в госпіталі. Не пробачим.
https://33kanal.com/news/170409.html
ja ti lipo stavim slike gdje su vojnici modeli i slika ove ukrainke koja je stara nekoliko godina, na istom linku su ova "ukrainka", kim karadashan, i marlin monroe u vojnim uniformama , slika je stara tonu godinu a to udaraš po svome. nađeš neke portale na razini logično/dnevno na ukrainskom ili fejsbook stranicu sa par stotina followera i rokaj po svome.. nikakve ozbiljnije informacije i vijesti ili ozbiljniji portal/javni profil
AssadNaPodmornici- Posts : 22113
2018-06-14
ovdje piše Nataša, u prva dva linka koja si pejstala piše Natalija. ja znam ćirilicu k'o vodu pit, ne treba mi google.mortal wrote:ASADE
VJERUJEŠ LI SAD
НАТАША ПЕРАКОВА, ПЕРША ДІВЧИНА-ПІЛОТ-МИСЛИВЕЦЬ В УКРАЇНІ ПОМЕРЛА ПІСЛЯ ВАЖКОГО ПОРАНЕННЯ
02.03.2022
Спочивай у мирі! Нехай соловейко плете гніздо над твоєю могилою та співає тобі пісні! Нехай листя берізки шепоче тобі і вдень і вночі яка ти чудова! Нехай сонечко тобі завжди сяє щоб ти знала як сильноми тебе любимо.
Наташа Перакова, наша дівчина-пілот. Отримала важкі поранення в бою. Від них померла вже в госпіталі. Не пробачим.
Guest- Guest
RUSKI predsjednik Vladimir Putin potpisao je zakon koji predviđa kazne zatvora za širenje "lažnih vijesti" o vojsci, javlja AFP. Predviđene su kazne do 15 godina zatvora.
Kako je na Twitteru pojasnio Aleksej Kovaljov, urednik Meduze (jednog od rijetkih preostalih ruskih neovisnih medija, op.a.), pod "lažnim vijestima" podrazumijeva se svaka vijest o vojsci ili ratu koju nije distribuiralo rusko ministarstvo obrane, odnosno svaki medijski sadržaj u kojem se Putinova "specijalna operacija" naziva pravim imenom - ratom.
"Da, od sada doslovno u Rusiji ne smijete, pod prijetnjom ekstremne kazne, ruski rat u Ukrajini nazvati ratom", pojasnio je Kovaljov.
Kako je na Twitteru pojasnio Aleksej Kovaljov, urednik Meduze (jednog od rijetkih preostalih ruskih neovisnih medija, op.a.), pod "lažnim vijestima" podrazumijeva se svaka vijest o vojsci ili ratu koju nije distribuiralo rusko ministarstvo obrane, odnosno svaki medijski sadržaj u kojem se Putinova "specijalna operacija" naziva pravim imenom - ratom.
"Da, od sada doslovno u Rusiji ne smijete, pod prijetnjom ekstremne kazne, ruski rat u Ukrajini nazvati ratom", pojasnio je Kovaljov.
RayMabus- Posts : 183926
2014-04-11
ti misliš da ukrajinci sad imaju vremena i volje bavviti se lažnjacima sa slikama modelaAssadNaPodmornici wrote:e i?mortal wrote:ASADE
VJERUJEŠ LI SAD
02.03.2022
ja ti lipo stavim slike gdje su vojnici modeli i slika ove ukrainke koja je stara nekoliko godina, na istom linku su ova "ukrainka", kim karadashan, i marlin monroe u vojnim uniformama , slika je stara tonu godinu a to udaraš po svome. nađeš neke portale na razini logično/dnevno na ukrainskom ili fejsbook stranicu sa par stotina followera i rokaj po svome.. nikakve ozbiljnije informacije i vijesti ili ozbiljniji portal/javni profil
kako znaš da ova nije bila model i pilot npr??
2014-04-16
nataša-natalija, pilot supermodel. moguće. zašto ne.mortal wrote:
kako znaš da ova nije bila model i pilot npr??
ja sam idiot savant. kontradiktorno ali moguće.
Guest- Guest
kod nas su Zdravo- Valentini, Katice-Kate, Marije-Mace...ebenica wrote:ovdje piše Nataša, u prva dva linka koja si pejstala piše Natalija. ja znam ćirilicu k'o vodu pit, ne treba mi google.mortal wrote:ASADE
VJERUJEŠ LI SAD
02.03.2022
možda se radi o istoj stavri
ukoliko i je lažna vijest
misliš li zaaista da ti ni jednu lažnu nisi stavio
misliš da su sve vijesti koje se plasiraju kod nas istina
ovoliko pompe radi ničega
imate problema sami sa sobom
2014-04-16
RayMabus wrote:Kad ne pijen onda san "analitičniji".Venus wrote:
Zezam te malo za GF. Primijetila sam da si inače smireniji i staloženiji, znači nije bilo pive u međuvremenu, dobar mi je nos.
Posal? Što ne radiš nešto za se, budeš sam svoj šef
Odgovor na drugo pitanje je iako sam ti ga već dao evo ga u drugom obliku kad ti ono prvo objašnjenje nije došlo do mozga : Neda mi se.
E, kad bolje promislim, istina. Kako da meni, radoholičnoj, dođe do mozga tvoj đir, ako ga nisam iskusila.
Je, u pravu si, ne dolazi mi do mozga i još gore od toga, nemam empatije prema linčinama, ža'j mi je. Da znam zavidit, zavidila bi ti.
Guest- Guest
RayMabus wrote:RUSKI predsjednik Vladimir Putin potpisao je zakon koji predviđa kazne zatvora za širenje "lažnih vijesti" o vojsci, javlja AFP. Predviđene su kazne do 15 godina zatvora.
2014-04-11
nataša i natalija su na svim jezicima različite, pogotovo na osmrtnicama. to si naime pejstala. osmrtnicu.mortal wrote:
kod nas su Zdravo- Valentini, Katice-Kate, Marije-Mace...
vjerujem da nisam, izrazito sam temeljit kod tekstova, jedna riječ ne djeluje realno ne bavim se dalje tekstom.
Guest- Guest
Brige me šta ti misliš. Samo sam bio ljubazan jer odgovorim ako mogu svakome tko me nešto pita.Venus wrote:RayMabus wrote:Kad ne pijen onda san "analitičniji".Venus wrote:
Zezam te malo za GF. Primijetila sam da si inače smireniji i staloženiji, znači nije bilo pive u međuvremenu, dobar mi je nos.
Posal? Što ne radiš nešto za se, budeš sam svoj šef
Odgovor na drugo pitanje je iako sam ti ga već dao evo ga u drugom obliku kad ti ono prvo objašnjenje nije došlo do mozga : Neda mi se.
E, kad bolje promislim, istina. Kako da meni, radoholičnoj, dođe do mozga tvoj đir, ako ga nisam iskusila.
Je, u pravu si, ne dolazi mi do mozga i još gore od toga, nemam empatije prema linčinama, ža'j mi je. Da znam zavidit, zavidila bi ti.
2014-04-11
Katastrofa...kic wrote:mortal wrote:
gine i stradava, bože mi oprosti, najveća sirotinjska raja europe, rusi i ukrajinci..
Slavenska braća ginu a puni autobusi kozojeba bježe na zapad...
T.- Posts : 17528
2014-04-14
ako te zanimaju točne vijesti.mortal wrote:kod nas su Zdravo- Valentini, Katice-Kate, Marije-Mace...ebenica wrote:ovdje piše Nataša, u prva dva linka koja si pejstala piše Natalija. ja znam ćirilicu k'o vodu pit, ne treba mi google.mortal wrote:ASADE
VJERUJEŠ LI SAD
02.03.2022
ja sam ti stavio tonu linkova , sa kvalitetnim twiter profilima. Igor Girkin, Kofman, i drugi. ne trebaš znati niti ruski niti engleski, niti turski, imaš trasnlate. kada se objavi neka slika odeš u komentare i čitaš. dobijaš poprilično točne informacije i sve ostalo. stavio je i alpha omega, i miha , i hektorovic, imaš materijala koliko hoćeš za pratiti .
nemoraš da na tebi zarađuju turci i arapi radeći wordpress stranice sa lažnim informacijama koje ti klikavaš, i širiš dalje a oni zarađuju pare. i ti nama ovdje samo spamš radiš.
idemo još
https://death-obituary.com/natasha-perakov-death-first-female-ukraine-fighter-has-died/
Umrla Natasha Perakov, prva ukrajinska borac
KATEGORIJA SmrtOBJAVLJENO NA:26. VELJAČE 2022
Smrt Nataše Perakov – Vijesti o nekrologu; Prva žena ukrajinski borac , Natasha Perakov , upravo je umrla nakon teških ozljeda u sukobu u Kijevu . Nema više dostupnih detalja o njezinoj smrti.
Smertʹ Nataší Perakova – Nekrolog Novini;
Prva žena-bojec Ukrajine Nataša Perakova što je zaginula nakon teških poroka za vrijeme sukoba u Kijevu. Više informacija o njezinoj smrti nema.
Smertʹ Natashi Perakova – Nekroloh Novyny; Persha zhinka-boyetsʹ Ukrayiny Natasha Perakova shchoyno zahynula pislya vazhkykh poranenʹ pid chas konfliktu u Kijevu. Bilʹshe informatsiyi shchodo yiyi smerti nemaye.
Obitelj, prijatelji i voljeni su shrvani i razbijeni zbog potpuno neočekivane smrti Natashe Perakov .
https://death-obituary.com/natasha-perakov-death-first-female-ukraine-fighter-has-died/
Umrla Natasha Perakov, prva ukrajinska borac
KATEGORIJA SmrtOBJAVLJENO NA:26. VELJAČE 2022
Smrt Nataše Perakov – Vijesti o nekrologu; Prva žena ukrajinski borac , Natasha Perakov , upravo je umrla nakon teških ozljeda u sukobu u Kijevu . Nema više dostupnih detalja o njezinoj smrti.
Smertʹ Nataší Perakova – Nekrolog Novini;
Prva žena-bojec Ukrajine Nataša Perakova što je zaginula nakon teških poroka za vrijeme sukoba u Kijevu. Više informacija o njezinoj smrti nema.
Smertʹ Natashi Perakova – Nekroloh Novyny; Persha zhinka-boyetsʹ Ukrayiny Natasha Perakova shchoyno zahynula pislya vazhkykh poranenʹ pid chas konfliktu u Kijevu. Bilʹshe informatsiyi shchodo yiyi smerti nemaye.
Obitelj, prijatelji i voljeni su shrvani i razbijeni zbog potpuno neočekivane smrti Natashe Perakov .
2014-04-16
RayMabus wrote:Brige me šta ti misliš. Samo sam bio ljubazan jer odgovorim ako mogu svakome tko me nešto pita.Venus wrote:RayMabus wrote:
Kad ne pijen onda san "analitičniji".
Znam da te nije briga. Kakav si tek kad si neljubazan
Guest- Guest
2014-04-16
ja imam još bolje ako nisi primjetioAssadNaPodmornici wrote:
ako te zanimaju točne vijesti.
ja sam ti stavio tonu linkova , sa kvalitetnim twiter profilima. Igor Girkin, Kofman, i drugi.
2014-04-16
Putin pooštrava krivični zakon u državi (Foto: EPA-EFE)
Predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin potpisao je zakon o krivičnom kažnjavaju svih onih koji promovišu "lažne vijesti" o akcijama ruskih oružanih snaga na teritoriji Ukrajine.
Kako prenosi ruska novinska agencija RIA Novosti, Putin je potpisao zakon koji predviđa zatvorsku i novčanu kaznu za sve one koji šire lažne vijesti koje se tiču rada i aktivnosti Oružanih snaga Ruske Federacije.
Prema zakonu, svi onih koji svjesno šire lažne vijesti mogu se suočiti s kaznom do 3 godine zatvora, te novčanom kaznom od 700 do 1,5 miliona rubalja.
Za službene osobe, organizirane grupe koje šire lažne vijesti i vještački stvaraju dokaze koji su motivisani mržnjom ili neprijateljstvom, planirana je novčana kazna od 3 do 5 miliona rubalja ili kazna od 5 do 10 godina zatvora.
Kada je riječ o širenju lažnih vijesti koje bi izazvale ozbiljne posljedice, Ruska Federacija će od sada kažnjavati s kaznom zatvora od 10 do 15 godina.
Osim ovih kazni, Vladimir Putin je u sklopu zakona predvidio kazne i za sve one koji će u budućnosti pozivati na sprečavanje upotrebe ruskih oružanih snaga za zaštitu interesa Rusije ili održavanja mira ili sigurnosti.
"Za njih je planirana kazna od 100 do 300 hiljada rubalja ili do 3 godine zatvora. Ako su takvi pozivi na opstrukciju izazvali ozbiljne posljedice, mogu se suočiti s novčanom kaznom od 300 do milion rubalja ili 5 godina zatvora. Za pozivanje na sankcije protiv Rusije, osobe će biti kažnjene novčanom kaznom do 500 hiljada rubalja ili do 3 godine zatvora", prenose ruske novinske agencije.
2014-04-11
evo dole ti u komentaru piše sljedeće;mortal wrote:
No life boy
2 days ago
Fake news, it's a model from military clothes seller
Lažna vijest - to je model od prodavatelja vojne robe
ti si samo jednostavno naivna.mortal wrote:ja imam još bolje ako nisi primjetioAssadNaPodmornici wrote:
ako te zanimaju točne vijesti.
ja sam ti stavio tonu linkova , sa kvalitetnim twiter profilima. Igor Girkin, Kofman, i drugi.
Guest- Guest
mortal wrote:ma jelGnječ wrote:mortal wrote:
hahaha
pročitaj bolje što piše da Putko traži
šta ako ju Ukrajina dobije na poklon
nema ništa mukte. nuklearno oružje nije na prodaju a kamo li na poklon. to si ti čitala gdje u tom i jerry?
to ti ne znaš
želiš se i ti malo svađati.. nisaam dugo
ovi me tu upravo raspigavaju
ma kakvi. svađat se sa ženama je unaprijed izgubljena bitka. rađe idem na front u Somaliju.
Guest- Guest
VIDEO:
https://twitter.com/i/status/1499803202212044807
Denacificirati!
Eroo- Posts : 78741
2016-07-22
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu