ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 12 of 50 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 12 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by vuksadinare 4/3/2022, 12:43

...ja bi se izvaljao od smijeha da nije zalosno tko izravno i neizravno se stavio u obranu rusije..likovi koji su sami pobjegli od obrane vlastite domovine..likovi koji optuzuju vlastitu domovinu za agresiju na bh-a..a rusiju amnestiraju..likovi koji su pobjegli iz jna '92...likovi koji misle da je rusija kao i srbija 'branitelj' krscanstva ne uvidjajuci ordoxni i odmetnuti dio pravoslavne crkve rpc i spc koji odbijaju svaku mogucnost ekumene ako to nije u njihovom interesu ili da njihovi interesi prevladaju nad onim drugim..

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by prckov 4/3/2022, 12:44

kic wrote:
prckov wrote:
marcellus wrote:Ukrajina: Rat je agresija Rusije
Hrvatska: "Građanski rat", "Svi smo mi jugoslaveni"

Ukrajina: Rusima suditi za ratne zločine
Hrvatske: "Zločina je bilo na svim stranama, treba individualizirati krivnju", "ne smije se kolektivno suditi Srbe"

Ukrajina: "Azov su borci za slobodu svoje domovine, nevažno kakvi su im simboli i ideologija"
Hrvatska: "HOS su ustaše, simbole zabraniti"

Ukrajina: "Jedini krivac je Putin"
Hrvatska: "Tuđman i Slobo su jednako krivi za rat", "Dogovoreni rat", "za rat je potrebno dvoje" (Mitterand)

Ukrajina: "Rusi u Ukrajini su redom na strani agresora"
Hrvatska: "Nisu svi Srbi četnici"

itd...

razlika je u tome da je HR izlazila iz vece zajednice da formira jednu nacionalnu drzavu, a ukrajina zeli da svoju nacionalnu drzavu uvede u vecu zajednicu (globalizam), a bome nismo ni bili sa mislima 21 stoljeca kao ukrajina danas, naime ukrajinci vec imaju gej parade a mi tad nismo imali jer smo bili sa mislima 19 stoljeca
sjecam se kako su debicevci stavljali na naslovnice Tudmana i Milosevica u krevetu, to je sve zbog 19 stpljeca  :D

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 12 Scree100

u poredjenju sa HR oni su vec davno u 21 stoljecu po debicevskim kriterijima
jos je 2021 najavio uvedenje digitalne love u ukrajini, sve u skladu sa zapadnim dostignucima
neuporedivo napredniji od ondasnje Hrvatske i njenim tradicionalnim "katolibanskim" vrijednostima

prckov

2014-04-19

kic likes this post

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/3/2022, 12:44

Ukrajinska vojska tvrdi da je tokom noći odbila napad na grad Nikolajev, na jugu zemlje, iako su se pojavile informacije da su Rusi ušli u nikolajevsku oblast, javlja Al Jazeerin reporter Saša Delić.
To znači da je ovaj grad zapadno od Hersona, koji je važan za kontrolu nad Crnim morem, u fokusu ruskog napada.
-
https://balkans.aljazeera.net/videos/2022/3/4/grad-nikolajev-u-fokusu-ruskog-napada
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 4/3/2022, 12:45

mortal wrote:
ebenica wrote:
mortal wrote:

Levi žena je stradala od udara granate veće jačine. Znači da agresija  iliti udar nije bio planski usmjeren na nju. Prilikom tog događaja jako bitno je napomenuti da Ukrajinci prilikom tog uzvrata vatre nisu povrijedili granice Rusije. Sav sukob prije Putinovog napada događao se na Ukrajinskom tlu i još uvijek je tako. Šta to znači? To znači da su tu ženu a i mnoge druge ugrozili upravo njihovi Rusi koji su radili pobunu protiv države u kojoj žive i koji su joj htjeli oduzimati njezin teritorij. Ako su Rusi već planirali pobunu i agresiju protiv domicilnog naroda Ukrajine sami su se trebali pobrinuti da zaštite žene i djecu. Osigurati im sigurnost. Najlakše nekom drugom prebacivati krivnju i stvarati svoje verzije pravičnosti. Prilikom stavljanja ove slike ne spominješ koliko je Hrvatskih žena i djece stradalo od naprije srpske vojske i srpskih pobunjenka unutar Hrvatske.
neki puta je najbolje ne pisati ništa. imat barem malo srama.

ne može se pustiti jednom liku da bitna događanja tumači na svoj način i ne reći ništa jer tada to nerazumno tumačnje ostane kao jedino i  istinito iako je potpuno nerazumno i neistinito
on nije tumačio ništa, ti jesi. ti si si dala za pravo srat na sliku mrtve žene i djeteta umjesto da si šutila ako ništa drugo radi pristojnosti ako već nemaš srama.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/3/2022, 12:47

vuksadinare wrote:...ja bi se izvaljao od smijeha da nije zalosno tko izravno i neizravno se stavio u obranu rusije..likovi koji su sami pobjegli od obrane vlastite domovine..likovi koji optuzuju vlastitu domovinu za agresiju na bh-a..a rusiju amnestiraju..likovi koji su pobjegli iz jna '92...likovi koji misle da je rusija kao i srbija 'branitelj' krscanstva ne uvidjajuci ordoxni i odmetnuti dio pravoslavne crkve rpc i spc koji odbijaju svaku mogucnost ekumene ako to nije u njihovom interesu ili da njihovi interesi prevladaju nad onim drugim..
Srpska pravoslavna crkva uopće nije svjesna da ću je ja izbacit iz Hrvatske i uzet joj sve nekretnine ako se Putin ovamo približi tj izbije na NATO granice.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by prckov 4/3/2022, 12:49

michaellcmacha wrote:
marcellus wrote:pišem o tome kako su mediji i politika komentirali ukrajinu i kako su komentirali hrvatsku.
ne možeš uspoređivati  određenje jednog zelenskog  i npr mesića i josipovića... ili evo sad pod zadnje ovog narkomana ... možeš uspoređivati tuđmana i zelenskog i vidjeti da su razlike u nijansama i kontekstu vremena...

pa pitaj debu iz kojeg stoljeca su misli mesica, pusic, josipovica i slicnih
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 4/3/2022, 12:51

gle koji se kurac ti i ja imamo tu potencirano raspravljati... tolike godine smo si ok, i sad me šiljiš a znaš dobro da ja to ne jebem ni hej... 

u ovom ratu ne ginu ruski civili i ja se usrdno nadam da će ukrajinska vojska u cilju zaštite svojih civila poubijati što je moguće više ruskih vojnika... ende, a boli me kurac čemu se ti nadaš... i što je za tebe ispravno... to vrijedi s moje strane za svakog ovdje i bilo gdje drugdje... 

vidiš da sam prešutno ispoštivao i smanjio komunikaciju sa ovim ljudskim talogom tipa epikur, levi, ringo i ostala gamad...

ajde de bit će moguće neka druga tema gdje ćemo biti na istoj valnoj... ovdje nismo, jebiga tako je kako je...

PS: ne zamjeri na izričaju ja to tako da ovi okolo misle kako smo u nekoj zavadi...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

kic and RayMabus like this post

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 4/3/2022, 12:54

prckov wrote:
michaellcmacha wrote:
marcellus wrote:pišem o tome kako su mediji i politika komentirali ukrajinu i kako su komentirali hrvatsku.
ne možeš uspoređivati  određenje jednog zelenskog  i npr mesića i josipovića... ili evo sad pod zadnje ovog narkomana ... možeš uspoređivati tuđmana i zelenskog i vidjeti da su razlike u nijansama i kontekstu vremena...

debotoijusto (gle kak ga poštivam :)))  ) je nekim jebenim čudom progledao... tak da se od njega možeš čudima nadati (red veličine ukazanja BDM)... eto što jedna malo žešća ugroza odd latentnih boljševika napravi od pojedinih slobodoumnjaka...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/3/2022, 12:57

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:...ja bi se izvaljao od smijeha da nije zalosno tko izravno i neizravno se stavio u obranu rusije..likovi koji su sami pobjegli od obrane vlastite domovine..likovi koji optuzuju vlastitu domovinu za agresiju na bh-a..a rusiju amnestiraju..likovi koji su pobjegli iz jna '92...likovi koji misle da je rusija kao i srbija 'branitelj' krscanstva ne uvidjajuci ordoxni i odmetnuti dio pravoslavne crkve rpc i spc koji odbijaju svaku mogucnost ekumene ako to nije u njihovom interesu ili da njihovi interesi prevladaju nad onim drugim..
Srpska pravoslavna crkva uopće nije svjesna da ću je ja izbacit iz Hrvatske i uzet joj sve nekretnine ako se Putin ovamo približi tj izbije na NATO granice.
Već sam spremio i briljantni vojni plan a ja ima odlične vojne planove.

Al prvo ćemo vidit kako će se oni sami ponašat jer ako gledaš geostrategiju SPC bi u osnovi trebali biti uz Kijev a ne Moskvu jer ta priča Rusi = Srbija ne stoji.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/3/2022, 12:59

https://narod.hr/svijet/hitrec-vrijeme-je-ratno-tko-nije-s-ukrajinom-taj-je-za-putina-sto-je-shvatio-i-milanovic
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/3/2022, 13:00

- Formalna nota o ovoj odluci, u kojoj je naveden rok od 72 sata o napuštanju teritorije naše zemlje, uručena je danas ambasadoru Ruske Federacije. Razlog za donošenje ove odluke je procena relevantnih bezbednosnih organa u Crnoj Gori o aktivnostima ruskog diplomate koje su u suprotnosti sa Bečkom konvencijom o diplomatskim odnosima - piše u saopštenju MVP.
-
https://www.novosti.rs/crna-gora/vesti/1092511/najnovije-vesti-crna-gora-ruski-diplomata-proteran

-
CG upravo potjerala ruskog ambasadora.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by prckov 4/3/2022, 13:12

michaellcmacha wrote:
prckov wrote:
michaellcmacha wrote:

debotoijusto (gle kak ga poštivam :)))  ) je nekim jebenim čudom progledao... tak da se od njega možeš čudima nadati (red veličine ukazanja BDM)... eto što jedna malo žešća ugroza odd latentnih boljševika napravi od pojedinih slobodoumnjaka...
ja to malo drugacije vidim
da je sva obratno, to jest da je rusija ta koja hoce da se ukljuci u nato i eu, da su usvojili sva danasnje "progresivne" vrijednosti koje zapad namece, a ukrajuna sve suprotno, nacionalna drzava tradicionalnih "katolibanskih" vrijednosti 19 stoljeca, koja ne zeli bit niukakvoj siroj zajednici drzava,
i onda da je takava rusija napala suverenu ukrajinu
sta mislis sta bi debo i debicevci cijelog zapada mislili, i koja bi njihova reakcija bila na tu agresiju
ja nekako mislim da bi ukrajinu pustili nizvodu ni trepnuvsi, uveli bi im demokraciju
ja mislim da osim rusa ni zapad nije pozitivac, samo je ukrajina tu neduzna, al dobro, ostavljam mogucnost da nisam u pravu u procjeni
to ce vrijeme pokazat

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Hektorović 4/3/2022, 13:13

prckov wrote:
kic wrote:

jos je 2021 najavio uvedenje digitalne love u ukrajini, sve u skladu sa zapadnim dostignucima
neuporedivo napredniji od ondasnje Hrvatske i njenim tradicionalnim "katolibanskim" vrijednostima

Pa Zelenski je liberalan lik koji je upravo na tome pobjedio konzervativnog Porošenka.

Mladi su uglavnom za Zelenskog.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 4/3/2022, 13:16

Wagner, šef Wagnera

Putinov #1 borac protiv "fašista"

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 12 FNAPs1ZWYAAtbiJ?format=jpg&name=small
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by prckov 4/3/2022, 13:18

Hektorović wrote:
prckov wrote:
kic wrote:

Pa Zelenski je liberalan lik koji je upravo na tome pobjedio konzervativnog Porošenka.

Mladi su uglavnom za Zelenskog.

pa to sam i reko, sad za sad je liberal
al zapad nije, liberalizam na zapadu je smokvin list

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/3/2022, 13:21

Kazao je i da Putin neće popustiti ni teoretski. 
"Taj čovjek ima goleme probleme kod sebe. Rat može završiti jedino na način da on nestane s ovog svijeta. Putin može i Rusija hoće uništiti posebno istočni dio Ukrajine, može ga zauzeti, ali ga nikada neće kontrolirati. On taj rat će sigurno izgubiti kako ga je izgubio u Afganistanu i kako su ga Amerikanci izgubili u Afganistanu", kazao je Selak za RTL.
-
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/hrvatski-pilot-ukrajinski-piloti-sada-imaju-fanatizam-koji-smo-mi-imali-91-prestanak-rata-samo-ako-putin-nestane-s-ovog-svijeta-kritizira-i-jedan-postupak-s-nase-strane-1172614
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/3/2022, 13:26

Foundcenter Investment Gmb iz Berlina, dosadašnji većinski vlasnik firme Una World Network, potpuno se povukao iz projekta čiji je cilj bio stvaranje regionalne TV stanice Una. Kao jedini vlasnik ostala je firma Infinity Media Banja Luka, koja se povezuje s porodicom Dodik.
-
https://www.klix.ba/biznis/finansije/njemacki-investitor-s-80-posto-vlasnistva-napustio-tv-una/220304069
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 4/3/2022, 13:31

Rusi u daru za energiju, iliti ga Energodaru

2015-09-11

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 4/3/2022, 13:32

AlfaOmega wrote:Rusi u daru za energiju, iliti ga Energodaru

Dobro je, rizik od povećanja radijacije je ipak mali. Bitka je prošla bez katastrofe.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 4/3/2022, 13:33

i ja gledam i točno mi dođe tragikomedijalno... bit će da ima veze sa onim švedskim sindromom ili što li već...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 4/3/2022, 13:38

AlfaOmega wrote:Rusi u daru za energiju, iliti ga Energodaru

6 reaktora

Europa je za dlaku izbjegla katastrofu
Hektorović
Hektorović