Ruska invazija na Ukrajinu
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Dakle Chernihov u potpunom okruženju.
AlfaOmega- Posts : 10378
2015-09-11
Naciazovi izgleda sabotirali već dogovorenu evakuaciju civila iz Mariupolja. Došlo do rokačine tijekom izvlačenja.
Nekima paše da bude što krvavije.
michaellcmacha wrote:eto pričekajmo 12 dana pa ćemo onda razgovarati kad se uspostavi izravna dostava vojne pomoći... do tada je za nadati se da će ukrajinci nanijeti maksimalno moguće gubitke rusima u skladu sa sredstvima s kojima raspolažu... ja rezoniram kao bivši vojnik... cilj je poubijati što je moguće više neprijateljskih vojnika, uništiti što je moguće više neprijateljske tehnike... s obzirom da sam se ja od prvog trenutka postavio na stranu ukrajine onda je jasno kome želim puno sreće i mirnu ruku, tko je bio u ratu zna koliko je važno biti miran dok ciljaš, jer je iznimno važno kad pucaš pogoditi...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
eto brz si, nisam ni sumnjao... gle ukrajinci pod svaku cijenu moraju izdržati slijedećih 12 dana, nakon toga, s obzirom da će razmjeri civilnih žrtava biti enormni jer rusi nemaju učinkovit odgovor na urbani otpor ovakvih razmjera, slijedi potpuno drugačiji izravniji pristup kad je u pitanju pomoć ukrajinskim braniteljima...
Nisam ni trazio jer znam koje uredjaje koristi USa NATO a i MORH. znam svaki uredjaj to mi je posao.
A dobro, sretno. Sa ovakvom vojnom strategijom mozes samo dobit atomsku u Sisak. Odlicna vojna strategija nebi to bolje ni Rommel i Patton smislili ustvari takvu bi doktrinu oni odmah odbacili u kos za smece.
Guest- Guest
Sad ide kontraofenziva.Dragovit wrote:Naciazovi izgleda sabotirali već dogovorenu evakuaciju civila iz Mariupolja. Došlo do rokačine tijekom izvlačenja.
by RayMabus Sun 23 Jan - 11:07
Smislija san i novi bojni poklič za ovu situaciju : Za Ukrajinu spremni.
Enlarge this image Click to see fullsize
RayMabus- Posts : 183926
2014-04-11
..ak si ti bio jrvatski branitelj ja si jaja odrezem..Dragovit wrote:Naciazovi izgleda sabotirali već dogovorenu evakuaciju civila iz Mariupolja. Došlo do rokačine tijekom izvlačenja.
vuksadinare- Posts : 100118
2015-09-08
hrvatski branitelji nikad nisu bili na strani jacih ni za one koji pucaju vec za one na koje se puca..likovi koji su prorusi ne zele dobro hrvatskom narodu i to se vidi iz svakog njihovog upisa...
2015-09-08
Neće Putin još da proglašava ratno stanje jer je shvatija da dok ne slomi pola Ukrajine i odbaci opasnost da bi mu takvo šta bila opasnost i za Rusiju dok su oni još blizu ruskim granicama.
Jbga ako to proglasiš onda praktički daješ legitimitet ovima da ti upadaju i u samu Rusiju.
Važe. Kalkuliše.
Liliputin.
Jbga ako to proglasiš onda praktički daješ legitimitet ovima da ti upadaju i u samu Rusiju.
Važe. Kalkuliše.
Liliputin.
2014-04-11
Što Ukri ubiše i jednog od svojih pregovarača?
Optužili ga za izdaju?
Htio spasiti što se spasiti može?
Sve gore i gore.
Optužili ga za izdaju?
Htio spasiti što se spasiti može?
Sve gore i gore.
vuksadinare wrote:..ak si ti bio jrvatski branitelj ja si jaja odrezem..Dragovit wrote:Naciazovi izgleda sabotirali već dogovorenu evakuaciju civila iz Mariupolja. Došlo do rokačine tijekom izvlačenja.
Reži jaja.
RayMabus wrote:
Jučer doša američki vojnik u Jokera i pita ženu neku što radi tamo da kako će doć od Jokera do rive.. kaže žena o đava te odnija iša bi u rat protiv rusije, a ne znaš do rive doći..
Guest- Guest
nije on pobego k'o pizda nego su ga k'o pizdu poterali jer bi ga inače objesili kak su i sadama.michaellcmacha wrote:legitimno izabrane predsjednike brane elektori, kojih ima na milijune... ovaj je ko pizda pobjegao i sad sve ovo vrijeme gle čuda živi pod zaštitom rusije koja vrši agresiju na ukrajinu čiji je on kakti bio legitimno izabran... je al u kurcu... legitimnog predsjednika ukrajine trenutno brani vojska ukrajine, ukrajinski nacisti, iako im je predsjednik židov, i onaj jadni nenaoružani narod koji prkosi naoružanim ruskim agresorima... od kojih su mnogi rusi...ebenica wrote:maidan je bio prosvjed protiv legitimno izabranog ukrajinskog predsjednika, dolaze dva američka diplomata, mccain i nuland, jedan drži govore a druga dijeli kruh.RayMabus wrote:
Jesam, sve sam ti objasnio a sad odjebi u skokovima.
mrš u 3 pizde materine nepodojene sa svojom tablicom legitimnih izbora.
nepojmljivo je bilo gdje u svijetu da na prosvjede protiv izabranog predsjsdnika dolaze diplomati neke druge usrane države! to je nepojmljivo!
ja sam ukrajuince podržavao na maidanu sve dok sam mislio da je to njihova interna stvar, nakon odese i nakon kaj su isplivale sve te stvari sam ih prestao podržavat i zato u ovom njihovom današnjem ratu ne podržavam nikoga, jebe mi se! žao mi je samo ljudi koji će izginut bezveze, za nekog drugog, za neku usranu nulandicu koja će im dat šnitu kruha dok će svoju usranu guzičetinu šopat kavijarom u nekoj washingtonskoj vili sa crnom poslugom.
Guest- Guest
..u ocima rusofila rusi ispadose jadnicci,vavijek ugrozeni nekim genocidom,ako mlate svoj narod mlate za njihovo dobro itd itd...tako neki likovi od bh-a hrvata prave mentalne invalide,slabice za koje se mora uvijek netko brinuti..jer takvi koji to zagovaraju su upravo mentalni invalidi..uglavnom agentura
2015-09-08
Ta slika je šala mada i neka moja poruka na temi Premijer Bavarske : Rusija je prijatelj Europe.Venus wrote:RayMabus wrote:
Jučer doša američki vojnik u Jokera i pita ženu neku što radi tamo da kako će doć od Jokera do rive.. kaže žena o đava te odnija iša bi u rat protiv rusije, a ne znaš do rive doći..
A ja kad san to čuja popizdija pa mu bacija udicu da vidim oćel se budala upecat.
Som se upecao.
Re: Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
by RayMabus Sun 23 Jan - 9:40Ja nisam anđeo čuvar kako me je Veber etiketirao nego anđeo znanja.
Ako je Rusija glupa NESTAT ĆE.
Last edited by RayMabus on 5/3/2022, 15:17; edited 1 time in total
2014-04-11
Putin: Uništenje ukrajinske vojne infrastrukture se privodi kraju.
di si bio?..koja postrojba?..mozes mi na pp poslati..lako se sve provjeriDragovit wrote:vuksadinare wrote:..ak si ti bio jrvatski branitelj ja si jaja odrezem..Dragovit wrote:Naciazovi izgleda sabotirali već dogovorenu evakuaciju civila iz Mariupolja. Došlo do rokačine tijekom izvlačenja.
Reži jaja.
2015-09-08
..hico se smije putinu..'ja sam za deset dana pokorio francusku,belgiju,nizozemsku i jos sam brite natjerao da plivaju do britanije..tvoje putine pojeo sam za dorucak u deset dana citavu ukrajinu i bjelorusiju sam osvojio"AlfaOmega wrote:Putin: Uništenje ukrajinske vojne infrastrukture se privodi kraju.
2015-09-08
Zašto Bayraktari više ne mogu prismrditi ruskim kolonama...
:flag_ru::zap::flag_ua:A Tor-M2 air defense system is actively accompanying a Russian convoy to protect it from drone strikes. pic.twitter.com/UTCdkRCLPv
— Ali Özkök (@Ozkok_A) March 5, 2022
pa dobit će ju i on, dobit će ju i kinezi i indijci, svi koji su bili suzdržani ili za rusiju dobit će porciju... jesi to ukalkulirao... ono što mora biti mora biti... ja osobno se toga ne bojim, jer me ta bomba ne mre dva puta ubiti, a i kad me bude ubijala neću ni osjetiti... ti se moraš brinuti jer bi ti mogao oslijepiti, moglo bi ti otpadati meso s kostiju i mogao bi umirati u agoniji jer nećeš biti blizu primarne aktivnosti nuklearnog udara...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:eto pričekajmo 12 dana pa ćemo onda razgovarati kad se uspostavi izravna dostava vojne pomoći... do tada je za nadati se da će ukrajinci nanijeti maksimalno moguće gubitke rusima u skladu sa sredstvima s kojima raspolažu... ja rezoniram kao bivši vojnik... cilj je poubijati što je moguće više neprijateljskih vojnika, uništiti što je moguće više neprijateljske tehnike... s obzirom da sam se ja od prvog trenutka postavio na stranu ukrajine onda je jasno kome želim puno sreće i mirnu ruku, tko je bio u ratu zna koliko je važno biti miran dok ciljaš, jer je iznimno važno kad pucaš pogoditi...Gnječ wrote:
Nisam ni trazio jer znam koje uredjaje koristi USa NATO a i MORH. znam svaki uredjaj to mi je posao.
A dobro, sretno. Sa ovakvom vojnom strategijom mozes samo dobit atomsku u Sisak. Odlicna vojna strategija nebi to bolje ni Rommel i Patton smislili ustvari takvu bi doktrinu oni odmah odbacili u kos za smece.
2015-08-08
naravno da nijevuksadinare wrote:..ak si ti bio jrvatski branitelj ja si jaja odrezem..Dragovit wrote:Naciazovi izgleda sabotirali već dogovorenu evakuaciju civila iz Mariupolja. Došlo do rokačine tijekom izvlačenja.
2015-08-08
Mali Putin plaće, popiskio gaće.
Liliputin.
Kreeeleeee kreeeeleeee Putin kreeeleeeeeeeeeeeeee
Ajde glupi some, GRIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ha ha ha
A koja budala.
Liliputin.
Kreeeleeee kreeeeleeee Putin kreeeleeeeeeeeeeeeee
Ajde glupi some, GRIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ha ha ha
A koja budala.
2014-04-11
RayMabus wrote:Zelenski je legitimno izabrani predsjednik. Putin nije smija i nema nikakvo pravo napadat druge države i narode.
O čemu vas dvojica ( Kic i ebenica ) serete ?
nisam nikad dovodio legitimnost Zelenskog u pitanje..
samo je zanimljivo da američki pukovnik ima ovakvo izdvojeno mišljenje i izlaže ga javno na televiziji..
i naše vođe su demokratski legitimno izabrani, pa samo slušaju Brissel.. kek
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu