ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 18 of 50 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 18 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Guest 4/3/2022, 19:03

debotoijusto wrote:
melkior wrote:Rusija brutalno gubi rat, ovo je blamaža i katastrofa, neće se nikad oporaviti. Žrtvovali su svoj ukupni politički, diplomatski i ekonomski položaj u svijetu za ovaj rat, a vojno su desetkovani, imaju enormne gubitke, slabe i nikakve uspjehe. Vladimir Putin koji je uzdigao Rusiju, on ju je i uništio. Neshvatljiv je poraz njihove obavještajne službe koja je potpuno pogrešno procijenila stanje duha i uma u Ukrajini, kao i totalna nekoordiniranost zračnih napada, topničkih udara i motoriziranih i tenkovskih brigada. To je jedan slom sistema i totalni raspašoj. Da ih sad Mongolija napadne, osvojili bi teritorij sve do Moskve.
100g. komunizma podanicki mentalitet razvijen strahom od pogresne rijeci i nezamisliva korupcija te napredovanje poslusnih naspram sposobnih
jasno mi da netko ne voli "zapad" ali da zeli ovaj model zivota svojoj djeci mi suludo

u USA ameri beskućnici spavaju po pločnicima. u tako prebogatoj državi mi suludo. pingvini se smrzavaju na južnom polu na minus 100 stupnjeva meni to suludo treba im dofurat špahere. da muškarac prči muškarca u prkno meni je to suludo to bi ja preodgojio vaspitnom toljagom jer je meni takvo jebanje suludo.

šta je ta riječ suludo koja mi strahovito ide na jetra. šta to uopće znači suludo? nije ludo nego doludo, poludo uzludo? jebote kad čujem nekog rvata ili rvaticu da kaže suludo mlatnuo bi ga ciglom po pički ili tamburi.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/3/2022, 19:05

marcellus wrote:
T. wrote:
debotoijusto wrote:
mocna slika , ono kad se kaze govori tisucu rijeci
Ako su pametni neće više ni micat te vriće...
Tlaka, a svakako će opet zatrebat, samo se ne zna kada...

ne vjerujem da je prva slika iz 41., prije iz 45...

41. im nisu trebale vreće, stepan bandera je proglasio neovisnu ukrajinu...
Slabo ti je poznavanje povijesti i vremena i radnje u istoj. Bandera je zapadna Ukrajina koja je do tada bila pod Poljskom a ovo vamo je bio SSSR i napadali su ih nacistička Njemačka i Rumunji.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Noor likes this post

Back to top Go down

Post by T. 4/3/2022, 19:06

marcellus wrote:
T. wrote:
debotoijusto wrote:
mocna slika , ono kad se kaze govori tisucu rijeci

kad smo kod slika ovo je logo 2. ss panzer divizije

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 18 220px-SS-Panzer-Division_symbol.svg

ovo je logo azov bataljuna

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 18 320px-AZOV_logo.svg
Ovo je amblem ss leibstandarte...
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 18 640px-10

A ovo moja omiljena piva...
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 18 Tb-bec10
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by pokerjocker 4/3/2022, 19:06

jel netko napravio kakvu tablicu da se zna  tko je za ukrainu, a protiv cjepljenja, tko je za ukrainu i cjepljenje itd...čisto da se lakše priključim temi.
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by debotoijusto 4/3/2022, 19:07

Gnječ wrote:
debotoijusto wrote:
melkior wrote:Rusija brutalno gubi rat, ovo je blamaža i katastrofa, neće se nikad oporaviti. Žrtvovali su svoj ukupni politički, diplomatski i ekonomski položaj u svijetu za ovaj rat, a vojno su desetkovani, imaju enormne gubitke, slabe i nikakve uspjehe. Vladimir Putin koji je uzdigao Rusiju, on ju je i uništio. Neshvatljiv je poraz njihove obavještajne službe koja je potpuno pogrešno procijenila stanje duha i uma u Ukrajini, kao i totalna nekoordiniranost zračnih napada, topničkih udara i motoriziranih i tenkovskih brigada. To je jedan slom sistema i totalni raspašoj. Da ih sad Mongolija napadne, osvojili bi teritorij sve do Moskve.
100g. komunizma podanicki mentalitet razvijen strahom od pogresne rijeci i nezamisliva korupcija te napredovanje poslusnih naspram sposobnih
jasno mi da netko ne voli "zapad" ali da zeli ovaj model zivota svojoj djeci mi suludo

u USA ameri beskućnici spavaju po pločnicima. u tako prebogatoj državi mi suludo. pingvini se smrzavaju na južnom polu na minus 100 stupnjeva meni to suludo treba im dofurat špahere. da muškarac prči muškarca u prkno meni je to suludo to bi ja preodgojio vaspitnom toljagom jer je meni takvo jebanje suludo.

šta je ta riječ suludo koja mi strahovito ide na jetra. šta to uopće znači suludo? nije ludo nego doludo, poludo uzludo? jebote kad čujem nekog rvata ili rvaticu da kaže suludo mlatnuo bi ga ciglom po pički ili tamburi.
jesi opra ruke ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 4/3/2022, 19:08

abraham wrote:Bilo kako bilo citam o reakcijama Rusa iz Rusije i vecina podrzava Putina????? Jebi ga ja se cudio Hitleru i Njemackoj. Sada sa odmakom od skoro 100 godina isti mrak. Jako zajebano. Bit ce zanimljivo citati radove na temu poslije rata. NAravno ne na razini ja sam bio kuhar, ja sam brao kukuruz i nisam znao/la i slicne pizdarije.....

pa koliko imaš ti godina bogati?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by T. 4/3/2022, 19:09

Gnječ wrote:
debotoijusto wrote:

To su ti misli 21. stoljeća...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 4/3/2022, 19:10

debotoijusto wrote:
Gnječ wrote:
debotoijusto wrote:

jesi opra ruke ?

pa hajde odgovori jebote odgovorom a ne pitanjem.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by T. 4/3/2022, 19:10

pokerjocker wrote:jel netko napravio kakvu tablicu da se zna  tko je za ukrainu, a protiv cjepljenja, tko je za ukrainu i cjepljenje itd...čisto da se lakše priključim temi.
:tu ...
Trebala bi neka anketa...
Ovo je najjača tema ikad...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Noor 4/3/2022, 19:15

RayMabus wrote:
marcellus wrote:
T. wrote:

Slabo ti je poznavanje povijesti i vremena i radnje u istoj. Bandera je zapadna Ukrajina koja je do tada bila pod Poljskom a ovo vamo je bio SSSR i napadali su ih nacistička Njemačka i Rumunji.
(...) Opsada Odese, poznata u "Sovjetima" kao obrana Odese, trajala je od 8. kolovoza do 16. listopada 1941., tijekom rane faze operacije Barbarossa, invazije Osovine na Sovjetski Savez tijekom Drugog svjetskog rata. (...)

2017-10-06

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by immortal 4/3/2022, 19:18

U kijevskoj regiji osvajači su ušli u bitku sa sobom i uništili 9 svojih tenkova i 4 oklopna transportera. 

04.03.2022, 16:35 :copyright: Jurij Žuravel 

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 18 275260837_296213775943954_5212169183227786931_n-758x426

U kijevskoj regiji, u blizini Severinivke, ruske periqueration trupe ušle su u bitku s... Ruske okupacijske snage.
 Kao rezultat toga, zahvaljujući "prijateljskoj vatri", uništeno je 9 tenkova i 4 oklopna transportera. O tome je izvijestila služba za medije kopnenih snaga Oružanih snaga Ukrajine. "Ovo nam je spasilo 13 koplja.
 Oružane snage Ukrajine suosjećaju s manifestacijom takvih suicidalnih preferencija među okupatorima i traže od njih da nastave u tom duhu. A majkama Ruske Federacije preporučuje se da saznaju gdje su sada njihovi potomci - na popisima raspolaganih okupatora ili do sada među živima. Ali to je samo po volji. Ne možete saznati. Svi oni i dalje će biti na istom popisu, ali u različitim celofanskim paketima", – navedeno je u poruci.

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 4/3/2022, 19:18

Noor wrote:
RayMabus wrote:
marcellus wrote:

(...) Opsada Odese, poznata u "Sovjetima" kao obrana Odese, trajala je od 8. kolovoza do 16. listopada 1941., tijekom rane faze operacije Barbarossa, invazije Osovine na Sovjetski Savez tijekom Drugog svjetskog rata. (...)

nemoj, to mu je preteško gradivo vidiš da je na poluvodičima puka ka dioda.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/3/2022, 19:19

RayMabus wrote:
marcellus wrote:
T. wrote:

A naknadno su došli i neki drugi i mogu ti u detalje opisati operacije al sad to nije bitno samo se nadam da nećemo opet morat raščišćavat pomorske mine po Azovskom moru.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 18 Bvgy7I1ZznhJoO236mBVuG9N7kHWU-6RXY-x-Qmj_eg
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Noor likes this post

Back to top Go down

Post by debotoijusto 4/3/2022, 19:26

ARGENTINSKI političar Mario Ishii, koji je prije mjesec dana s predsjednikom Albertom Fernándezom boravio u Rusiji na sastanku s Vladimirom Putinom, u srijedu je tijekom govora u parlamentu pomiješao Ukrajinu s Hrvatskom, što je izazvalo komentare u toj južnoameričkoj zemlji.

"Prije nego što počnem govoriti, htio bih da minutom šutnje zatražimo mir i odamo počast svim palima u ovim trenucima u Hrvatskoj, vezano uz rat koji se odvija s Rusijom. Molim vas za minutu šutnje", rekao je Ishii u videosnimci njegovog govora objavljenoj u argentinskim medijima.

Ishii je zatim ustao, nakon čega je održana minuta šutnje. Nitko od prisutnih mu u tom trenutku nije ukazao na pogrešku u imenu zemlje u kojoj se odvija sukob.

ovi kao da pricaju o tutsima i hutima a zatim tocka razno , svinjske polovice i krumpir preko sindikata
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/3/2022, 19:29

Putin živi u prošlosti a očito i velika većina Rusa i mašta o obnovi ruskog carstva i kurac palac.

Pa 21 stoljeće je. Ljudi idu na Mars a ovi su u 19 stoljeću.

A svašta. Debilana na miljardutu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/3/2022, 19:37

Sad je 2022 godina. Vama će za nekih pedeset godina vamo doć pozitivni vanzemaljci koji su vam susjedi ( oni su dio galaktičke konfederacije ) al mislim doći će masovno i pojaviti vam se vidljivo a već su oni tu i imaju svoje baze itd i rade u sjeni.

Putin ima 69 godina i sad će ih se izolirat i radi klimatskih promjena otkantat njihova nafta i plin a sad je to samo ubrza jer radi pravoslavni đihad i vamo će biti jedan svijet a oni iza te žice će bit Albanija za vrijeme Envera Hodže dakle nazadno društvo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 4/3/2022, 19:46

RUSIJA je zabranila Facebook, navodi se u izvješću ruske državne novinske agencije RIA Novosti.

ISPRED spomenika caru Nikolaja u Ulici kralja Milana u Beogradu, počeo je "prosvjed podrške ruskom narodu" u organizaciji nekoliko desničarskih grupa, javlja N1.

Na prosvjednu u neposrednoj blizini predsjedništva Srbije, okupio se veliki broj građana, tako da je Ulica kralja Milana zatvorena za promet.

Okupljeni skandiraju poruke podrške Rusiji koja je je prošlog četvrtka započela vojnu invaziju na Ukrajinu.

Učesnicima prosvjeda su se s pozornice obratili predstavnici ekstremno desničarskih organizacija - Damnjan Knežević iz Narodne patrole i Mladen Obradović iz Obraza.

Poručili su da će, ako Srbija uvede sankcije Rusiji poslsije izbora, na ulice izaći duplo više ljudi nego večeras.

Knežević je poslao poruku CNN-u, BBC-u i RTS-u, "da je rusofobija u Srbiji statistička greška" i da je "svakom Srbinu Rus brat".

"Koliko god nas pritiskali sankcijama, nas 1992, a 2022. Rusiju, koliko god nas napadali i nudili svetlo, sve je to kap u moru za jednu slovensku dušu", rekao je Knežević i dodao da "nema tog Srbina koji će Rusiji i Belorusiji uvesti sankcije".

Obradović je rekao da "Rusija oslobađa čitav svet od NATO prijetnji" i da je danas "Putin pokazao tko je najjači i najhrabriji državnik na svetu".

Skup je počeo himnama Srbije i Rusije, građani nose ruske i srpske zastave i uzvikuju "Rusija, Rusija", "Srbi i Rusi braća zauvek", "Izdaja, izdaja" i "Vučiću Šiptaru, izdao si Srbiju".

Sudionici prosvjeda potom su krenuli u šetnju do ruske ambasade.

mislim da knezevic bude iznenadjen za par dana
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/3/2022, 19:47

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 18 Fd5e4674-5938-4a8a-9efb-3226122d9565
Screenshot: Inforadar.ba

ISPRED spomenika caru Nikolaja u Ulici kralja Milana u Beogradu, počeo je "prosvjed podrške ruskom narodu" u organizaciji nekoliko desničarskih grupa, javlja N1.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-veliki-prosvjed-podrske-rusiji-u-beogradu-putin-je-najjaci/2344684.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/3/2022, 19:51

debotoijusto wrote:
Obradović je rekao da "Rusija oslobađa čitav svet od NATO prijetnji" i da je danas "Putin pokazao tko je najjači i najhrabriji državnik na svetu".
:facepalm
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kic 4/3/2022, 19:55

Gnječ wrote:
Noor wrote:
RayMabus wrote:
marcellus wrote:

nemoj, to mu je preteško gradivo vidiš da je na poluvodičima puka ka dioda.

možda i bolje da se vratimo u predtehnološko doba, ted kazscinsky style..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by immortal 4/3/2022, 20:02

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 18 274731673_476558334138890_8486692614755122919_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=108&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=tMxxNgQuLIAAX-M6zpA&tn=k2qcn64kGofAXIL8&_nc_ht=scontent.fzag1-2

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 18 of 50 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics