ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 17 of 50 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 17 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by vuksadinare Fri 4 Mar - 18:34

argentinski politicar odrzao minutu sutnje u pucast 'palima u hrvatskoj' u ratu sa rusijom :D

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2344669&index_tid=195520&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by darth_vader Fri 4 Mar - 18:39

crvenkasti wrote:Ne navijam za Ukrajince zato što ih volim ili zato što su u pravu.
Znam ja da je Zapad u Ukrajini postavio na vlast najgori neonacistički ološ i da pokušava uništiti Rusiju.
Sve je meni jasno.

Još prije mjesec-dva sam iskreno navijao za Ruse i sa žarom vikao Naprijed Putine, bandu gazi!

Međutim, kad gledam ovo, i mislim si: ako Rusi mogu ovo učiniti Ukrajini, pa onda i Srbi tako nešto mogu učiniti Hrvatskoj!

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 17 Hrvat14
Mogu probati, ali im ne bih preporučio. Da ne bi bilo zateznih kamata... ;)
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by debotoijusto Fri 4 Mar - 18:39

"Zadnja dva dana bilo je jako teško. Teroristi Rusi s automatima, oružjem, otvoreno hodaju ulicama i otvoreno napadaju ljude. Bio je slučaj kad su ubili 16 mladića u civilu. Nisu dali ljudima da odnesu te poginule, nego su pucali. Sad je grad opkoljen. Danas su propagandom pokušali napraviti neki miting.

Možda će i doći do njega do kraja dana u Hersonu. Sad idu busevi u Herson s ljudima koji bi trebali glumiti da su oni iz Hersona i govoriti da žele biti u Rusiji. Događa se ista situacija kao s Krimom", izjavila je Nekriah, odgovorivši kako ti ljudi dolaze iz Krima.

"Rusi misle da ljudi koji su u Ukrajini samo gledaju televiziju i samo po tome mogu saznati što se događa. S vremena na vrijeme nemaju struje ni internet, ali ljudi prate situaciju i bore se na svoj način, tko kako može. Isto ima teritorijalna obrana, ali ne znamo kako ćemo završiti", ispričala je.

"Ima i bolesnih i starih i malih, ljudi koji nemaju krov nad glavom i sad nema mogućnosti sve ljude evakuirati iz grada jer oni isto pucaju po autobusima. Napravili su jednu akciju u kojoj su pozvali ljude da dođu da im daju kruh i vodu, a onda su ih sve upucali", tvrdi. 

https://www.index.hr/vijesti/clanak/ukrajinka-rusi-u-herson-salju-buseve-ljudi-da-kazu-da-zele-zivjeti-u-rusiji/2344615.aspx

ukri su odvrnuli potenciometar propagande na najjace 
taj rat su vec dobili
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 4 Mar - 18:39

vuksadinare wrote:argentinski politicar odrzao minutu sutnje u pucast 'palima u hrvatskoj' u ratu sa rusijom :D

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2344669&index_tid=195520&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
A dobro. Šta oni znaju dole na krajnjem jugu države po Europi. Znaju da je bija rat u Hrvatskoj pa valjda to tako poveza da je opet ode. :^0
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by immortal Fri 4 Mar - 18:40

omni wrote:
mortal wrote:Putinovo objašnjenje
Zašto rat
Zašto ne dogovori

https://www.facebook.com/100078131828760/videos/843102853756959/
Da ne citam bezveze, je li to ono kada nekoga proglasis nacistom pa mu ubijas zene, djecu i otimas belu tehniku? Ili je ovaj put bez bele tehnike?
nije pogledaj

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 4 Mar - 18:40

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/nevjerojatni-podaci-o-stranim-ratnicima-u-ukrajini-najvise-ih-dolazi-iz-pitome-europske-zemlje-15165985
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Noor Fri 4 Mar - 18:41

vuksadinare wrote:argentinski politicar odrzao minutu sutnje u pucast 'palima u hrvatskoj' u ratu sa rusijom :D

hebe se njemu ko tu i tamo koga i kad, daleko je
fulao samo 30 let

Last edited by Noor on Fri 4 Mar - 18:48; edited 1 time in total

2017-10-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 4 Mar - 18:43

po ukrajinski..uraaa...rusi istjerani iz Mikolajeva...dosli hrvati ovi paljada odmah :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 4 Mar - 18:45

https://www.dnevno.hr/vijesti/ruske-snage-istjerane-iz-mikolajiva-u-kijevu-sedmero-mrtvih-mariupolj-bez-struje-i-vode-u-odesi-se-pripremaju-za-ruski-napad-1919621/
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by darth_vader Fri 4 Mar - 18:45

vuksadinare wrote:drustvo..morat cu u ukrajinu...ne mogu gledati ovo zlo..nikad nisam mogao..

Upravo slušam jednog takvog... Preživija je 4 miseca Sunje i cili rat na fronti, cvili mi na pivi da ga svaki kurac boli i sad bi iša ginit u Ukrajinu... Operira kolino dvaput, škemba mu u prostoriju uđe dvi minute prije glave, ima dvi godine do mirovine... Di letite, stari ste za cestu pritrčati bez da vam kolino iskoči, koji vam je kurac? Drugo bi bilo da stvar dođe do ovdi...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Noor likes this post

Back to top Go down

Post by Noor Fri 4 Mar - 18:46

Opera i balet teatar , Odessa

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 17 27489110

2017-10-06

Back to top Go down

Post by T. Fri 4 Mar - 18:47

Ne bih se ja još smijao na tu vijest...
Činjenica je da se predsjednik vlade javno pohvalio kako RH strani u sukobu šalje naoružanje, da uopće ne spominjemo sada sankcije i dr. ...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto Fri 4 Mar - 18:50

melkior wrote:Rusija brutalno gubi rat, ovo je blamaža i katastrofa, neće se nikad oporaviti. Žrtvovali su svoj ukupni politički, diplomatski i ekonomski položaj u svijetu za ovaj rat, a vojno su desetkovani, imaju enormne gubitke, slabe i nikakve uspjehe. Vladimir Putin koji je uzdigao Rusiju, on ju je i uništio. Neshvatljiv je poraz njihove obavještajne službe koja je potpuno pogrešno procijenila stanje duha i uma u Ukrajini, kao i totalna nekoordiniranost zračnih napada, topničkih udara i motoriziranih i tenkovskih brigada. To je jedan slom sistema i totalni raspašoj. Da ih sad Mongolija napadne, osvojili bi teritorij sve do Moskve.
100g. komunizma podanicki mentalitet razvijen strahom od pogresne rijeci i nezamisliva korupcija te napredovanje poslusnih naspram sposobnih
jasno mi da netko ne voli "zapad" ali da zeli ovaj model zivota svojoj djeci mi suludo
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by debotoijusto Fri 4 Mar - 18:52

Noor wrote:Opera i balet teatar , Odessa

mocna slika , ono kad se kaze govori tisucu rijeci
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Noor likes this post

Back to top Go down

Post by T. Fri 4 Mar - 18:55

debotoijusto wrote:

Ako su pametni neće više ni micat te vriće...
Tlaka, a svakako će opet zatrebat, samo se ne zna kada...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by omni Fri 4 Mar - 18:57

mortal wrote:
omni wrote:
mortal wrote:Putinovo objašnjenje
Zašto rat
Zašto ne dogovori

https://www.facebook.com/100078131828760/videos/843102853756959/
Da ne citam bezveze, je li to ono kada nekoga proglasis nacistom pa mu ubijas zene, djecu i otimas belu tehniku? Ili je ovaj put bez bele tehnike?
nije pogledaj
Sve je tu rekao, i ja to razumijem, sirenje NATO koje nije bas fer, no zasto, zasto danas uopce netko zeli clanstvo u NATO? Mozda sam Putin zna najbolji odgovor. Ne mozda nego sigurno.
omni
omni

Male
2014-04-12

immortal likes this post

Back to top Go down

Post by T. Fri 4 Mar - 18:59

darth_vader wrote:
vuksadinare wrote:drustvo..morat cu u ukrajinu...ne mogu gledati ovo zlo..nikad nisam mogao..

Upravo slušam jednog takvog... Preživija je 4 miseca Sunje i cili rat na fronti, cvili mi na pivi da ga svaki kurac boli i sad bi iša ginit u Ukrajinu... Operira kolino dvaput, škemba mu u prostoriju uđe dvi minute prije glave, ima dvi godine do mirovine... Di letite, stari ste za cestu pritrčati bez da vam kolino iskoči, koji vam je kurac? Drugo bi bilo da stvar dođe do ovdi...
Ma vraga će on ić igdi...
To on sam sebe hrabri kako još nije za staro željezo...
Ne bi on izdrža bez foruma ni 2 dana...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by marcellus Fri 4 Mar - 19:01

T. wrote:
debotoijusto wrote:

ne vjerujem da je prva slika iz 41., prije iz 45...

41. im nisu trebale vreće, stepan bandera je proglasio neovisnu ukrajinu...

kad smo kod slika ovo je logo 2. ss panzer divizije

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 17 220px-SS-Panzer-Division_symbol.svg

ovo je logo azov bataljuna

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 17 320px-AZOV_logo.svg

2014-04-16

Back to top Go down

Post by abraham Fri 4 Mar - 19:01

Bilo kako bilo citam o reakcijama Rusa iz Rusije i vecina podrzava Putina????? Jebi ga ja se cudio Hitleru i Njemackoj. Sada sa odmakom od skoro 100 godina isti mrak. Jako zajebano. Bit ce zanimljivo citati radove na temu poslije rata. NAravno ne na razini ja sam bio kuhar, ja sam brao kukuruz i nisam znao/la i slicne pizdarije.....

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto Fri 4 Mar - 19:02

T. wrote:
debotoijusto wrote:

nije kvarljiva roba  ;)
kad bude gotovo samo istresu u mjesalicu za novi ciklus obnove koji , ako ima boga , plati rusija
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Fri 4 Mar - 19:03

debotoijusto wrote:
melkior wrote:Rusija brutalno gubi rat, ovo je blamaža i katastrofa, neće se nikad oporaviti. Žrtvovali su svoj ukupni politički, diplomatski i ekonomski položaj u svijetu za ovaj rat, a vojno su desetkovani, imaju enormne gubitke, slabe i nikakve uspjehe. Vladimir Putin koji je uzdigao Rusiju, on ju je i uništio. Neshvatljiv je poraz njihove obavještajne službe koja je potpuno pogrešno procijenila stanje duha i uma u Ukrajini, kao i totalna nekoordiniranost zračnih napada, topničkih udara i motoriziranih i tenkovskih brigada. To je jedan slom sistema i totalni raspašoj. Da ih sad Mongolija napadne, osvojili bi teritorij sve do Moskve.
100g. komunizma podanicki mentalitet razvijen strahom od pogresne rijeci i nezamisliva korupcija te napredovanje poslusnih naspram sposobnih
jasno mi da netko ne voli "zapad" ali da zeli ovaj model zivota svojoj djeci mi suludo

u USA ameri beskućnici spavaju po pločnicima. u tako prebogatoj državi mi suludo. pingvini se smrzavaju na južnom polu na minus 100 stupnjeva meni to suludo treba im dofurat špahere. da muškarac prči muškarca u prkno meni je to suludo to bi ja preodgojio vaspitnom toljagom jer je meni takvo jebanje suludo.

šta je ta riječ suludo koja mi strahovito ide na jetra. šta to uopće znači suludo? nije ludo nego doludo, poludo uzludo? jebote kad čujem nekog rvata ili rvaticu da kaže suludo mlatnuo bi ga ciglom po pički ili tamburi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 17 of 50 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics