ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 28 of 50 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 28 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Ringo10 Sat 5 Mar - 4:42

Zapad je Ukrajinu uvalio u ovo sranje jer su im postavili ludjake na vlast i onda ih huskali protiv Rusije non stop

I nagovarali da ne sprovode potpisane sporazume Minsk 1 i Minsk 2

A budale mislile da su zasticeni jer je Zapad kao na njihovoj strani

Tako je to kad ti je vlada pod upravom CIA i Washingtona

Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sat 5 Mar - 4:45

U vecini gradova Ukrajine je opci kaos a Kijev je potpuno izgubio kontrolu
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sat 5 Mar - 4:49

Ringo10 wrote:Zapad je Ukrajinu uvalio u ovo sranje jer su im postavili ludjake na vlast i onda ih huskali protiv Rusije non stop

ti si mrznjom prema zapadu ispran od malena
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sat 5 Mar - 4:51

vuksadinare wrote:
Ringo10 wrote:Zapad je Ukrajinu uvalio u ovo sranje jer su im postavili ludjake na vlast i onda ih huskali protiv Rusije non stop

ti si mrznjom prema zapadu ispran od malena
Ne nego od kako je nas upropastio u BiH

I ne mrzim ja Zapad, Zapad mrzi samoga sebe.

Debili sa Zapada su Ruse i Putina podcjenjivali i ismijavali dugo vremena i smatrali ih budalama i mekuscima

A Zapad... Zapad treba postati sto je nekada bio i imao velike drzavnike

Ovo danas je gomila budala i mediokriteta
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sat 5 Mar - 4:52

Ringo10 wrote:
vuksadinare wrote:
Ringo10 wrote:Ma mogu oni bjezat, bjeze Sorosevci i liberali, Ali on nece stati do kraja.
On namjerava da se obracuna sa banderizmom i UKR ekstremizmom za sva vremena.
I nema cijene koju nije spreman da plati.
Jet taj nacionalizam i ekstremizam je za Rusiju strahovito opasan...potencijalno smrtonosan.
Nece on stati...Ukrima ili ķapitulacije ili nestanak drzave. Lijepo im je Sojgu rekao.
covjece ti si opasno bolestan to je jedino sigurno..sto te mujo nije onda mlatnio lopatom po glavurdi
A dobro... ja vam kazem da se palite bez veze jer nemate nista sa tim ratom
kako je tebi zvucalo za vrijeme rata npr.da je ukrajinac ili netko drugi rekao 'to nije nas rat'..sigurno ti je uzasno to zvucalo..izdajnicki..ocajno..nista od pomoci zato ne lupetaj..nisi vjernik i zato je u tvom srcu praznina..sebicna..najsebicnija...zao mi je sto si pripadnik mog naroda..ako imas imalo casti budi nesto drugo ne sramoti nas
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sat 5 Mar - 4:54

....bosanci najgluplji dio naroda..uzasno
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sat 5 Mar - 4:55

glupo,primitivno i sebicno
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sat 5 Mar - 5:03

svako sranje i zapocinjanje dolazi od tih pravoslavnih bizantinaca..to divlja stepska plemena..palikuce,ubojice i silovatelji..takav gen..ne razumiju oni pitome..pitomi ljudi su radisni,kulturni i dobrohotni..divlji se buni da takvi ne razumiju njihovu 'kulturu' i 'obicaje' pustanja krvi i zati shize...zato nikad mira nemaju...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by darth_vader Sat 5 Mar - 5:16

vuksadinare wrote:...za tri dana odlazim u ukrajinu..sve je dogovoreno

A bokte... Stani ovdi, usfalit će kumpira po suvo zlato će se prodavati... Di si zapeja ginit. Nisu to četnički klošari, jebem mu... A opg?
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sat 5 Mar - 5:24

darth_vader wrote:
vuksadinare wrote:...za tri dana odlazim u ukrajinu..sve je dogovoreno

A bokte... Stani ovdi, usfalit će kumpira po suvo zlato će se prodavati... Di si zapeja ginit. Nisu to četnički klošari, jebem mu... A opg?
ne brini..ide mi na kurac pravoslavni bizantizam..narocito ruski i srpski..ovi drugi su uljudjeniji...sa nj8ma se da..sa ovima ne..obi imaju cak.i ministarstva unutar 'crkve'...pozivaju se na nekakvo slavenstvo a sami pokrecu i pokretali su zlo prema drugim slavenima samo zato sto hoce biti glavni..e ne moze..onda placu kak su zapadnjaci slozni..pa nece amer ici mlatit sveda ili nizozemca a rus i srbin hoce ukra,hrvata,crnogorca..o tom pricam..sljepci ne vide u strahu od pedera..jebote pedera se boje
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sat 5 Mar - 5:25

vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:
vuksadinare wrote:...ja bi se izvaljao od smijeha da nije zalosno tko izravno i neizravno se stavio u obranu rusije..likovi koji su sami pobjegli od obrane vlastite domovine..likovi koji optuzuju vlastitu domovinu za agresiju na bh-a..a rusiju amnestiraju..likovi koji su pobjegli iz jna '92...likovi koji misle da je rusija kao i srbija 'branitelj' krscanstva ne uvidjajuci ordoxni i odmetnuti dio pravoslavne crkve rpc i spc koji odbijaju svaku mogucnost ekumene ako to nije u njihovom interesu ili da njihovi interesi prevladaju nad onim drugim..
i ja gledam i točno mi dođe tragikomedijalno... bit će da ima veze sa onim švedskim sindromom ili što li već...
pa nije tesko shvatiti kad pogledas sastav likova koji brane rusiju i putina. trkaci za lovom ne odvec radisni...pobjegulje i defetisti od prije ili mladih dana pa sad misle da im je ovo prilika za iskupljenje ali opet su na krivom valnom valu...likovi koji su kao bh-a hrvati pa od njih rade mentalne invalide koji se nisu sposobni braniti i misliti pa o njima dozivotno treba skrbiti od rusije preko srbije do hrvatske..eto koliko 'vole' hrvate iz bh-a da su im objekt sprdnje ili ljubumore sto su ovi ostali na svojim ognjistima a oni zbrisali i otisli i umjesto sebi da priznaju da su mentalni invalidi,pickice zele takve prikazati one koji su ostali i bore se kako mogu..druga je vrsta onih koji su uvijek kontra hrvatskog stava pa su i u ovom slucaju pa cak idu toliko daleko da od zrtve (mi,ukri) rade agresora,nacista a od stvarnog agresora zrtvu (rusi,srbi,sarajevo)
u svakom zlu nešto i dobro... ljudi poput debotoijusto su konačno progledali i napravili konačno odmak od isfurane spike koja ne pije vode
ove koje si naveo tipa epikur i slični, ma ko ih jebe to su strvinari u ljudskom obličju od svog formiranja u zrelu osobu koja je uvijek i isključivo gledala samo sebe i uvijek imala očekivanja da će netko drugi za njih podmetati svoja leđa...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sat 5 Mar - 5:37

nekidan na jednom drugom forumu nekakav srbin promovira panslavenstvo,slavensko zajednistvo..pa ga ja upitah za kosa na sp 2018 navijao u utakmici hrvatska-dansja..on odgovori za dansku.
a hrvatska-engleska..veli on za englesku...ja pitam zasto..on veli hrvati su nam neprijatelji..krajina,srpski svet poceo on drobiti svasta nesto..a ja njemu pa sad maloprije si drobio o panslavenstvu i sveslanstvu a sad kazes hrvati neprijatelji...da bi se iscupao kaze da je mislio na pravoslavne slavene..eto koliko vam je to zadojeno..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sat 5 Mar - 5:47

..i zato kazem rusija je ovom agresijom na ukrajinu pokopala i onu minimalnu zadnju sansu za neko slavensko zajednistvom..to je prije nje ucinila i srbija u svojoj agresiji posljednje sa pokusajem desanta na crnu goru...ne mozes ti silom nametati zajednistvo....ne mozes ti prijetiti pokoljem sa neslavenskim stanovnistvom drugim slavenima..i zato je cisti mit rusko zazivanje nekog slavenskog zajednistva..da oni zazivaju..ali da oni vode glavnu rijec..i odredjuju..ko nekad sssr..nece ici..nije nikad ni islo..a to se zove primitivan i bizantski stav..plemenska hijerarhija..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sat 5 Mar - 5:49

vuksadinare wrote:nekidan na jednom drugom forumu nekakav srbin promovira panslavenstvo,slavensko zajednistvo..pa ga ja upitah za kosa na sp 2018 navijao u utakmici hrvatska-dansja..on odgovori za dansku.
a hrvatska-engleska..veli on za englesku...ja pitam zasto..on veli hrvati su nam neprijatelji..krajina,srpski svet poceo on drobiti svasta nesto..a ja njemu pa sad maloprije  si drobio o panslavenstvu i sveslanstvu a sad kazes hrvati neprijatelji...da bi se iscupao kaze da je mislio na pravoslavne slavene..eto koliko vam je to zadojeno..
mi se ne trebamo zamarati srbima u srbiji ili u rs, mi moramo imati čistu situaciju u hrvatskoj, u smislu da nam se ne smije dogoditi u kritičnom trenutku ovo što sad imamo a to je da sdss ima svoje ljude u MUP-u i u MORH-u, to je u slučaju rata za nas totalna katastrofa... shodno tomu ovaj munjeni hdz pod hitno mora ići u rekonstrukciju saborske većine i pokušati sjesti za stol sa socijaldemokratima i sa desnim opcijama i isključiti sdss iz situacija da njihovi ljudi imaju pristup akcijskim vojnim planovima podacima o vojnim kapacitetima, podacima vojne pričuve... u novonastaloj situaciji ovo što sad imamo je iznimno opasno i moglo bi mnoge naše vojnike stajati glave a državu ugroze nacionalne sigurnosti...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sat 5 Mar - 6:26

michaellcmacha wrote:
vuksadinare wrote:nekidan na jednom drugom forumu nekakav srbin promovira panslavenstvo,slavensko zajednistvo..pa ga ja upitah za kosa na sp 2018 navijao u utakmici hrvatska-dansja..on odgovori za dansku.
a hrvatska-engleska..veli on za englesku...ja pitam zasto..on veli hrvati su nam neprijatelji..krajina,srpski svet poceo on drobiti svasta nesto..a ja njemu pa sad maloprije  si drobio o panslavenstvu i sveslanstvu a sad kazes hrvati neprijatelji...da bi se iscupao kaze da je mislio na pravoslavne slavene..eto koliko vam je to zadojeno..
mi se ne trebamo zamarati srbima u srbiji ili u rs, mi moramo imati čistu situaciju u hrvatskoj, u smislu da nam se ne smije dogoditi u kritičnom trenutku ovo što sad imamo a to je da sdss ima svoje ljude u MUP-u i u MORH-u, to je u slučaju rata za nas totalna katastrofa... shodno tomu ovaj munjeni hdz pod hitno mora ići u rekonstrukciju saborske većine i pokušati sjesti za stol sa socijaldemokratima i sa desnim opcijama i isključiti sdss iz situacija da njihovi ljudi imaju pristup akcijskim vojnim planovima podacima o vojnim kapacitetima, podacima vojne pričuve... u novonastaloj situaciji ovo što sad imamo je iznimno opasno i moglo bi mnoge naše vojnike stajati glave a državu ugroze nacionalne sigurnosti...
...ne znam..dosta supaka je u hdz uclanio plenkovic zadnjih 6 godina vecinom liberalnije provijencije..potisnuli su onaj konzervativniji i domoljubniji dio..ono sto je beljak sa hss-om napravio uz pomoc zokija kad je oko 1000 sdpovaca prebaceno u hss da razjebe tradicionalno i drzavotvorno clanstvo..sto im je na koncu uspjelo..i hss se od toga nikad nece oporaviti...hdz ima jos sanse ako se anusic izbori da ima vecinsku pidrsku u stranci...problem je sad sto ovaj rat plenkiju ide na ruku..ali isto tako ovaj rat moze djelovati na njega da se ogradi od sdss-a koji nesumnjivo stoji na rusko srpskoj grani..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sat 5 Mar - 6:36

.....inace opet se vracam na ekipu koja zagovara tezu 'to nije nas rat'..malo sam proanalizirao tu ekipu je li sto dala za vrijeme domovinskog rata za hrvatsku stranu..ucinak im je mizeran....uglavnom ekipa koja do kraja nikad nije odabrala strane osim tu i tamo retoricki uvijek sa zadrskom...evo npr.kolega ringo da ne idem dalje..'91 nije digao guzicu iz sarajeva da pohita branit vukovar,pakrac,gospic..ispijao je kafu na barscarsiji davajuci 'moralnu' podrsku..i nek se budale bore..i to je ta parola 'nije to nas (moj)) rat'..to je negdje tamo...moj moto je npr.uvijek pomoci slabijima..ako treba i potuci se...da mogu cistog lica pred ogledalo i druge ljude
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sat 5 Mar - 6:46

A zasto je to hrvatski rat budaletino...
Zapad je budalaste Ukre lagao, zavalio u sranje i onda se povukao i pustio ih niz vodu
I sta Hrvati imaju s time
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sat 5 Mar - 6:55

vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:
...ne znam..dosta supaka je u hdz uclanio plenkovic zadnjih 6 godina vecinom liberalnije provijencije..potisnuli su onaj konzervativniji i domoljubniji dio..ono sto je beljak sa hss-om napravio uz pomoc zokija kad je oko 1000 sdpovaca prebaceno u hss da razjebe tradicionalno i drzavotvorno clanstvo..sto im je na koncu uspjelo..i hss se od toga nikad nece oporaviti...hdz ima jos sanse ako se anusic izbori da ima vecinsku pidrsku u stranci...problem je sad sto ovaj rat plenkiju ide na ruku..ali isto tako ovaj rat moze djelovati na njega da se ogradi od sdss-a koji nesumnjivo stoji na rusko srpskoj grani..
ako je iole svjestan neželjenih reperkusija u kritičnim trenucima, ići će dogovarati saborsku većinu koja će 100% biti na braniku domovine... i nitko niti iz svijeta niti iz europe mu neće zamjeriti što miče rusofilnu srpsku manjinu iz domene odlučivanja...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sat 5 Mar - 6:59

bolesnik ovo je rat u kojem je hrvatska izabrala stranu, jebalo majku mene ne čudi zašto te mujage nisu ubili... toliko si izgleda i onda bio retardiran da su ti se smilovali... tj čak mislim da im neka sura i brani ubijati duševne bolesnike

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sat 5 Mar - 7:13

Pa bio bi red da se pridruzis onim dragovoljcima
Jebi ga ja da sam toliko napaljen na ovo ja bih isao ratovati a ne mlatiti po tipkovnici
A mene boli kitomir za ovo sve
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Sat 5 Mar - 7:16

Ringo10 wrote:Pa bio bi red da se pridruzis onim dragovoljcima
Jebi ga ja da sam toliko napaljen na ovo ja bih isao ratovati a ne  mlatiti po tipkovnici
A mene boli kitomir za ovo sve
je je, vidi se da te boli ali ne baš kitomir, ima više veze sa bundevom što na ramenima nosiš

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 28 of 50 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics