ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Index: Ove vijesti koje smo objavili o ratu u Ukrajini nisu bile točne

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Index: Ove vijesti koje smo objavili o ratu u Ukrajini nisu bile točne - Page 2 Empty Re: Index: Ove vijesti koje smo objavili o ratu u Ukrajini nisu bile točne

Post by kic 4/3/2022, 09:10

osjećam se malo bolje otkad ne pratim index isl portale.

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

immortal likes this post

Back to top Go down

Index: Ove vijesti koje smo objavili o ratu u Ukrajini nisu bile točne - Page 2 Empty Re: Index: Ove vijesti koje smo objavili o ratu u Ukrajini nisu bile točne

Post by catabbath 4/3/2022, 10:10

Mislim ono sa onim avionom se odmah vidilio da je iz igre, na prvu misliš koja budala može to popušiti a ispalo je da ih ima jako puno, jasno mi je za novinare jer oni su tu radi propagande ali ostali...

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by zganci_i_jetrica 4/3/2022, 10:35

Istina je najbolja laž. Kao prvo, izuzetno su rijetki oni koji znaju pravu istinu, a oni koji je ne znaju, neće u nju nikada povjerovati. Recimo na primjer, koji bi normalan Amerikanac u pedesetim godinama prošlog stoljeća povjerovao da država zaštitnica mira, slobode i demokracije u svijetu stavlja u nekim školama djeci u hranu radioaktivne materijale, tek toliko da se vidi kakve će im kasnije u životu biti posljedice?

Činjenica je da su Rusi u globalu sirovine pa su im onda takve i laži. Tek su u zadnje vrijeme počeli učiti od perfidnog zapada da su poluistine daleko opasnije od sirovih laži na koje su baćuške navikli, a koje je tako lako prozrijeti. Zapadna je pak propaganda s polulažima trenutno full speed ahead  :)
zganci_i_jetrica
zganci_i_jetrica

2021-06-05

Back to top Go down

Post by mentalitet 5/3/2022, 00:17

Venus wrote:
Šandor Winnetou wrote:
A što je sve točno objavljeno, recimo da su ova tri događaja od sto koji su se dogodili i koji su vjerojatno fejk, što je sa ostalih 97?

Jesu fejk. Objavljeno je još u članku, no nije to poanta zašto sam ovo stavila. Želim reći da neprovjerene informacije vrebaju na internetskom smetlištu posvuda. Mediji se natječu i standardno lešinare, a strane u sukobu koriste iste da bi plasirale dezinformacije.

Ne vjerujem Indexu ni da istinu pishu.Prestao ih chitati davno kao i B92 .Soroshova gamad.Svojevremeno sam se zapitao chitajuci Feral zashto nikad nema nishta negativno o Zapadu i shvatio da su i oni prodane dushe kojih samo interesira lova.Nazivaju se nekim ljevicharima a gori su od najcrnje desnice i drago mi da su propali,U prevodu strani placenici,tako da ne otvaram nikada njihovu stranicu o bilo chemu da se pishe.Ovo je isto zamka za naivne , kao eto mi smo iskreni i priznali smo da objavljujemo neprovjerene vijesti i shalju poruku naivnom chitatelju da ce se ubuduce truditi i objavljivati istinu.Hoce ali u panjevima,siguran sam da ce objaviti josh vishe lazi nego do sad.Goni to uu 100 piichkih materini.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by mentalitet 5/3/2022, 00:19

zganci_i_jetrica wrote:Istina je najbolja laž. Kao prvo, izuzetno su rijetki oni koji znaju pravu istinu, a oni koji je ne znaju, neće u nju nikada povjerovati. Recimo na primjer, koji bi normalan Amerikanac u pedesetim godinama prošlog stoljeća povjerovao da država zaštitnica mira, slobode i demokracije u svijetu stavlja u nekim školama djeci u hranu radioaktivne materijale, tek toliko da se vidi kakve će im kasnije u životu biti posljedice?

Činjenica je da su Rusi u globalu sirovine pa su im onda takve i laži. Tek su u zadnje vrijeme počeli učiti od perfidnog zapada da su poluistine daleko opasnije od sirovih laži na koje su baćuške navikli, a koje je tako lako prozrijeti. Zapadna je pak propaganda s polulažima trenutno full speed ahead  :)
Donijeli su zakon da za lazno izvjeshtavanje iz Ukrajine moze biiti kazna i do 15 godina pa ajde ti lazi .Tako bi trebalo i u Cro.Vuk bi prvi zaradio 100 god. zatvora.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Službenik 5/3/2022, 08:21

Eroo wrote:Rusi gube rat na terenu. Rakete i avioni nisu dovoljni za dobiti rat u Ukrajini. 
Treba tamo di padne rakete doći i sa čizmom, a to  nije nimalo jednostavno. 
Ruski vojnici nisu bili pripremljeni za ovaj rat...čak su i na prevaru u njega uvučeni.
Žao mi je njihovih golobradih mladića, koji nisu imali pojma ni kuda idu ni zašto.

tako bilo i 2014. u donjecku i lugansku, je li?

sa'će naciazovci, samo što nisu oslobodili donbas!

danas kijev gotovo u okruženju, mogu plivati na jug po dnjepru i pola harkiva pod nadzorom rusa,
jug pred spajanjem rusa s pridnjestrovskom.
na kraju ćeš proglasiti pobjedu ukrajine ako komedijaš zbriše u lavov?
ranu ti is'sovu kako te slovenci uopće primiše u državljanstvo?

što bi rekao levi, čeka mješalica odoh raditi.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Službenik 5/3/2022, 08:24

mentalitet wrote:
zganci_i_jetrica wrote:Istina je najbolja laž. Kao prvo, izuzetno su rijetki oni koji znaju pravu istinu, a oni koji je ne znaju, neće u nju nikada povjerovati. Recimo na primjer, koji bi normalan Amerikanac u pedesetim godinama prošlog stoljeća povjerovao da država zaštitnica mira, slobode i demokracije u svijetu stavlja u nekim školama djeci u hranu radioaktivne materijale, tek toliko da se vidi kakve će im kasnije u životu biti posljedice?

Donijeli su zakon da za lazno izvjeshtavanje iz Ukrajine moze biiti kazna i do 15 godina pa ajde ti lazi .Tako bi trebalo i u Cro.Vuk bi prvi zaradio 100 god. zatvora.

njega i kompaniju mu bi osudili na deset uzastopnih po sto godina koliko su izasrali ovdje.

mah ... mješalica vrti.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Guest 5/3/2022, 08:30

catabbath wrote:Mislim ono sa onim avionom se odmah vidilio da je iz igre, na prvu misliš koja budala može to popušiti a ispalo je da ih ima jako puno, jasno mi je za novinare jer oni su tu radi propagande ali ostali...

Evo, baš ovaj tvoj primjer govori o apsurdu kako ostrašćeni puše sva sranja koje se objave. Ono, čitanje nit sa kvarat uključenog mozga.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/3/2022, 08:44

mentalitet wrote:
Venus wrote:
Šandor Winnetou wrote:
A što je sve točno objavljeno, recimo da su ova tri događaja od sto koji su se dogodili i koji su vjerojatno fejk, što je sa ostalih 97?

Jesu fejk. Objavljeno je još u članku, no nije to poanta zašto sam ovo stavila. Želim reći da neprovjerene informacije vrebaju na internetskom smetlištu posvuda. Mediji se natječu i standardno lešinare, a strane u sukobu koriste iste da bi plasirale dezinformacije.

Ne vjerujem Indexu ni da istinu pishu.Prestao ih chitati davno kao i B92 .Soroshova gamad.Svojevremeno sam se zapitao chitajuci Feral zashto nikad nema nishta negativno  o Zapadu i shvatio da su i oni prodane dushe kojih samo interesira lova.Nazivaju se nekim ljevicharima a gori su od najcrnje desnice i drago mi da su propali,U prevodu strani placenici,tako da ne otvaram nikada njihovu stranicu o bilo chemu da se pishe.Ovo je isto zamka za naivne , kao eto mi smo iskreni i priznali smo da objavljujemo neprovjerene vijesti i shalju poruku naivnom chitatelju da ce se ubuduce truditi i objavljivati istinu.Hoce ali u panjevima,siguran sam da ce objaviti josh vishe lazi nego do sad.Goni to uu 100 piichkih materini.

Nije Index bolji ni gori od prosječnih portala, ponavljam, manje više se prepisuje iz istih izvora. Pitaj Marčela, on ti radi na reciklaži.. :W

Feral mi je bio u nekim segmentima zabavan, al' mi nikad nije u drugim segmentima sjeo. Gledajuć one koji su ga vodili, nisam imala u njih preveliko povjerenje. Najbolja rubrika mi je bila Shit of the week ili greatest shits (cinik sam u krvotoku, pa mi je to bilo smiješno). Nema sreće u ovim krajevima s ljevičarima, to je dokazano, nažalost. Većinom su (neću reći svi, jerbo čast iznimkama) mlatimudani, mlakonje, bezjajaši, nesposobni whore attention-eri željni malo medijske pažnje s narcističnim uvjerenjima kako će baš eto oni sve promijeniti i biti zapisani kao spasitelji u povijesti. Sve dok ne vide proračunske rupe i ropstvo, tad se obeshrabre i odjednom postanu politički korektne pudlice.

Što se tiče tvog komentara zamke za naivne, tu sebe ne prepoznajem jer su mi i struka i zanimanje komunikacija s javnostima, upućena sam u zakone i kodekse. Pravo objektivno novinarstvo je nekako usput umrlo onda kad smo dozvolili da se s nama igraju oni koji vuku sve konce, to je moj dojam, rip.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mentalitet 5/3/2022, 22:58

Venus wrote:
mentalitet wrote:
Venus wrote:

Ne vjerujem Indexu ni da istinu pishu.Prestao ih chitati davno kao i B92 .Soroshova gamad.Svojevremeno sam se zapitao chitajuci Feral zashto nikad nema nishta negativno  o Zapadu i shvatio da su i oni prodane dushe kojih samo interesira lova.Nazivaju se nekim ljevicharima a gori su od najcrnje desnice i drago mi da su propali,U prevodu strani placenici,tako da ne otvaram nikada njihovu stranicu o bilo chemu da se pishe.Ovo je isto zamka za naivne , kao eto mi smo iskreni i priznali smo da objavljujemo neprovjerene vijesti i shalju poruku naivnom chitatelju da ce se ubuduce truditi i objavljivati istinu.Hoce ali u panjevima,siguran sam da ce objaviti josh vishe lazi nego do sad.Goni to uu 100 piichkih materini.

Nije Index bolji ni gori od prosječnih portala, ponavljam, manje više se prepisuje iz istih izvora. Pitaj Marčela, on ti radi na reciklaži.. :W

Feral mi je bio u nekim segmentima zabavan, al' mi nikad nije u drugim segmentima sjeo. Gledajuć one koji su ga vodili, nisam imala u njih preveliko povjerenje. Najbolja rubrika mi je bila Shit of the week ili greatest shits (cinik sam u krvotoku, pa mi je to bilo smiješno). Nema sreće u ovim krajevima s ljevičarima, to je dokazano, nažalost. Većinom su (neću reći svi, jerbo čast iznimkama) mlatimudani, mlakonje, bezjajaši, nesposobni whore attention-eri željni malo medijske pažnje s narcističnim uvjerenjima kako će baš eto oni sve promijeniti i biti zapisani kao spasitelji u povijesti. Sve dok ne vide proračunske rupe i ropstvo, tad se obeshrabre i odjednom postanu politički korektne pudlice.

Što se tiče tvog komentara zamke za naivne, tu sebe ne prepoznajem jer su mi i struka i zanimanje komunikacija s javnostima, upućena sam u zakone i kodekse. Pravo objektivno novinarstvo je nekako usput umrlo onda kad smo dozvolili da se s nama igraju oni koji vuku sve konce, to je moj dojam, rip.

Drago mi je procitati ovakvu sazetu analizu ,kao da si se druuzila samnom?!

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics