ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 10 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by kic Wed 2 Mar - 11:05

michaellcmacha wrote:
kic wrote:
michaellcmacha wrote:
Hektorović wrote:[size=48] [/size]
gdje je Kic, jebiga sory, ali to je jedini mogući smjer po pitanju podržavanja novog naci-fašističkog određenja jedine nikad uljuđene euroazijske nacije

uglavnom ukoliko i hrvatska donese u hitnom postupku takvu zakonsku odredbu, onaj tuzlanski ološar bi mogao pilotirati od kreveta do kahlice koju godinu, a onaj šupak levi će svoju prašukunčukunpra unuke srdačno pozdravljat preko kaljenog stakla od 2 cm...
uglavnom to treba u hitnom postupku donijeti da se srbojugoškim fašistima smanji manevarski prostor za naslađivanje nad nedužnim ukrajinskim žrtvama...

npr ovaj bi dobio kaznu u Češkoj?

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 10 Screen60
mi smo svjedočili da moderni nacifašisti žrtvama imputiraju nacifašizam... no uglavnom su oni istovremeno i ubijali žrtve i imputirali žrtvama da su zločinci...
ovdje, evo konkretno tu na forumu imamo pojedince koji bez imalo zadrške navijaju i nadaju se da će ruski agresor poubijati što je moguće više pripadnika ukrajinskog naroda ne na nekoj graničnoj liniji razdvajanja nego u unutrašnjosti međunarodno priznate države kojoj bez ikakvih stvarnih materijalnih dokaza imputiraju nekakav neonacizam između ostalog i na osnovu onih ili sličnih slika koju si ti stavio iako se radi o izoliranim slučajevima koji nema niti uporište niti podršku ukrajinske vlasti...
ja sam na to neki dan upozorio i na žalost dobrohotnost i tvoja i još tu nekih je to upozorenje shvaćeno kao poziv na linč iako se nije radilo o tome nego jednostavno o tome da ne smijemo niti na jednoj razini u našim okvirima dozvoliti da se u javnom prostoru podržava ruska zločinačka agresija

narav sukoba i agresora ne može nijedna slika promijeniti

prenosim brojne i svakakve slike, uvijek je pitanje koliko su one autentične, ali sigurno da postoji jedan izrazito nacionalistički element na ukrajinskoj strani koja se kiti čisto nacističkim obilježjima i stavovima..

on ne mijenja narav ovog sukoba, ali je s njim dublje povezan..

javni prostor bi trebao služiti iznošenju vlastitih misli bez ustručavanja, pa nek istina se održi ako može, ako ne može, možda i nije bila istina... mi ovdje ionako nimalo ne možemo utjecati na bilo šta, ovo je više zidić pokraj dućana, gdje rekreativno komentiramo događaje..

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Wed 2 Mar - 11:10

postoje ukrainci koji su tako radikalno orijentirani, međutim oni nigdje ne rade nikakve zločin(možda je bilo nekih zločina 2014 i to je sve). 
nakon toga ništa, nisam vidio da otvaraju konc logore i da streljaju masovno ljude itd.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 2 Mar - 11:20

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 10 C2ed64d709d6121d24e4

Ruska kolona vojnih vozila u kojoj su bili i tenkovi pokušala je ući u Buču u predgrađu Kijeva. Ukrajinci su ih dočekali u zasjedi i zasuli protutenkovskim projektilima NLAW koje im je donirala Velika Britanija.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/foto-video-groblje-ruskih-tenkova-u-predgradu-kijeva-ovo-je-kao-trpinjska-cesta-1567660 - www.vecernji.hr
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 2 Mar - 11:23

kic wrote:
michaellcmacha wrote:
kic wrote:

mi smo svjedočili da moderni nacifašisti žrtvama imputiraju nacifašizam... no uglavnom su oni istovremeno i ubijali žrtve i imputirali žrtvama da su zločinci...
ovdje, evo konkretno tu na forumu imamo pojedince koji bez imalo zadrške navijaju i nadaju se da će ruski agresor poubijati što je moguće više pripadnika ukrajinskog naroda ne na nekoj graničnoj liniji razdvajanja nego u unutrašnjosti međunarodno priznate države kojoj bez ikakvih stvarnih materijalnih dokaza imputiraju nekakav neonacizam između ostalog i na osnovu onih ili sličnih slika koju si ti stavio iako se radi o izoliranim slučajevima koji nema niti uporište niti podršku ukrajinske vlasti...
ja sam na to neki dan upozorio i na žalost dobrohotnost i tvoja i još tu nekih je to upozorenje shvaćeno kao poziv na linč iako se nije radilo o tome nego jednostavno o tome da ne smijemo niti na jednoj razini u našim okvirima dozvoliti da se u javnom prostoru podržava ruska zločinačka agresija

prenosim brojne i svakakve slike, uvijek je pitanje koliko su one autentične, ali sigurno da postoji jedan izrazito nacionalistički element na ukrajinskoj strani koja se kiti čisto nacističkim obilježjima i stavovima..

javni prostor bi trebao služiti iznošenju vlastitih misli bez ustručavanja, pa nek istina se održi ako može, ako ne može, možda i nije bila istina...  mi ovdje ionako nimalo ne možemo utjecati na bilo šta, ovo je više zidić pokraj dućana, gdje rekreativno komentiramo događaje..
ma ok, ne možeš ti razumjeti ono što nisi doživio i preživio, ali možeš imati impresiju o istom, nitko ti to ne može zabraniti... ja ne sporim da mi ovdje vodimo verbalne rasprave pro i kontra, ali svak od nas iza tih naših ekrana je stvarna osoba i živi stvarni život, a u stvarnom životu, ponovit ću jer očito imaš obrambeni mehanizam kojim nastojiš izignorirati predstojeću vrlo vjerojatnu opasnost, se ukoliko dođe do rata sabotere lišava slobode a u nekim situacijama i života... to ti je moj kic stvarnost... ružna, teško prihvatljiva, ali jednostavno stvarnost... evo aj ti sad nama tu reci kako bi u ratnim okolnostima kada bi hrvatska bila izložena ruskoj agresiji, a bit će, pretpostavio sudbinu jednog Ringa(ne mora nužno biti osobno on, nego netko poput njega) na hrvatskim ulicama kada bi sigurnosne snage istog locirale, a pri tom utvrdile da je radio to što sada radi u medijskom prostoru... ringo, jastreb, epikur, levi, alfa ako živi u hr i još tu neki...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 2 Mar - 11:26

...evo aj ti sad nama tu reci kako bi u ratnim okolnostima kada bi hrvatska bila izložena ruskoj agresiji, a bit će

-----------------------------------------------------

A morat će prvo preć preko ovih Ukrajinaca a koliko vidin baš im i ne ide. lol!

A još su dobili i sankcije koje će ih jebački unazadit + EU diže vojni proačun i vojsku sad nakon ovoga.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 Wed 2 Mar - 11:32

Jos je rano za sporazum.
Moraju jos malo da se ubijaju ....kreteni
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Wed 2 Mar - 11:32

RayMabus wrote:Ruska invazija na Ukrajinu - Page 10 C2ed64d709d6121d24e4

Ruska kolona vojnih vozila u kojoj su bili i tenkovi pokušala je ući u Buču u predgrađu Kijeva. Ukrajinci su ih dočekali u zasjedi i zasuli protutenkovskim projektilima NLAW koje im je donirala Velika Britanija.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/foto-video-groblje-ruskih-tenkova-u-predgradu-kijeva-ovo-je-kao-trpinjska-cesta-1567660 - www.vecernji.hr
Ovi su ih bolje odradili nego mi na trpinjskoj, doduše i imaju brutalnije sustave  za razliku od naših slabih RBova, zolja a najubojitija je bila osa. Ono što čitam kod ovih engleskih sustava je da im omogućava da te doslovce spiče iz sobe a da onaj koji gađa ne pretrpi nikakvu štetu.Za pobjediti takav sustav će rusi morati doslovce spržiti svaku zgradu da bi smanjili prijetnju po svoje snage.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 2 Mar - 11:37

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2343918&index_tid=194661&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by immortal Wed 2 Mar - 11:40

AssadNaPodmornici wrote:postoje ukrainci koji su tako radikalno orijentirani, međutim oni nigdje ne rade nikakve zločin(možda je bilo nekih zločina 2014 i to je sve). 
nakon toga ništa, nisam vidio da otvaraju konc logore i da streljaju masovno ljude itd.
Ukri im vraćaju zarobljene i vojnu tehniku, stavila sam njihov izvještaj
Rusi odbijaju primiti mrtva tijela svojih poginulih pripadnika

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 2 Mar - 11:42

a sad adio i tko zna kad i tko zna gde

https://m.vecernji.hr/sport/srbija-sve-manje-popularna-a-zbog-nje-i-dokovic-jedan-detalj-mu-i-nije-bas-trebao-1567584
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kic Wed 2 Mar - 11:47

michaellcmacha wrote:
kic wrote:
michaellcmacha wrote:
kic wrote:

javni prostor bi trebao služiti iznošenju vlastitih misli bez ustručavanja, pa nek istina se održi ako može, ako ne može, možda i nije bila istina...  mi ovdje ionako nimalo ne možemo utjecati na bilo šta, ovo je više zidić pokraj dućana, gdje rekreativno komentiramo događaje..
ma ok, ne možeš ti razumjeti ono što nisi doživio i preživio, ali možeš imati impresiju o istom, nitko ti to ne može zabraniti... ja ne sporim da mi ovdje vodimo verbalne rasprave pro i kontra, ali svak od nas iza tih naših ekrana je stvarna osoba i živi stvarni život, a u stvarnom životu, ponovit ću jer očito imaš obrambeni mehanizam kojim nastojiš izignorirati predstojeću vrlo vjerojatnu opasnost, se ukoliko dođe do rata sabotere lišava slobode a u nekim situacijama i života... to ti je moj kic stvarnost... ružna, teško prihvatljiva, ali jednostavno stvarnost... evo aj ti sad nama tu reci kako bi u ratnim okolnostima kada bi hrvatska bila izložena ruskoj agresiji, a bit će, pretpostavio sudbinu jednog Ringa(ne mora nužno biti osobno on, nego netko poput njega) na hrvatskim ulicama kada bi sigurnosne snage istog locirale, a pri tom utvrdile da je radio to što sada radi u medijskom prostoru... ringo, jastreb, epikur, levi, alfa ako živi u hr i još tu neki...

u kojem trenutku je netko odavde postao saboter?

što znači biti saboter?

ja možda nemam iskustva, ali ta preventivna mjera koju predlažeš mi se više čini kao žal za propuštenim akcijama u zadnjem ratu..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by immortal Wed 2 Mar - 11:48

'RAT JE PUTINOVA NAJVEĆA GREŠKA'
Švedski stručnjak: 
'Dobio sam poruku poznanika iz Rusije, kaže da 
samo čekaju vijest o Putinovoj smrti'
 28.02.2022 20:46 

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 10 111c0ea007614d8c0510b7347f9dfb72_view_article_new
Shutterstock/Twitter

Ovih je dana bila zapažena i njegova izjava kako je moguće da gledamo posljednje mjesece ruskog diktatora na vlast

"Poznanik iz Rusije poslao mi je privatnu poruku: "Svi čekamo poruku: Putin je mrtav", riječi su koje je danas na Twitteru objavio švedski ekonomist Anders Åslund, predavač na prestižnom američkom sveučilištu Georgetown i autor važne knjige "Ruski kroni-kapitalizam"
U knjizi se bavio načinom na koji funkcionira Rusija u raljama autokrata Vladimira Putina, a ovih je dana bila zapažena njegova izjava kako je moguće da gledamo posljednje mjesece ruskog diktatora na vlasti.

Iza ove tvrdnje stoji njegov zaključak da je invazija na Ukrajinu bila Putinova najveća greška.
"Cijeli Zapad ustao je u obranu Ukrajine. Slobodni svijet stoji uz njih. Putin je uspio izolirati cijelu Rusiju kroz svoj barbarizam. Djeluje mi kao da će događaji u Kijevu biti ključni. Ako Putin tamo ne uspije doći do pobjede, stvar je izgubljena. Vjerujem da će izgubiti sve, i to zasluženo", napisao je u ranijem tvitu.

U još jednoj objavi Putina je nazvao "zvjerskim diktatorom" koji uopće nije razumio povijesnu poziciju ukrajinskog naroda, kao ni njihovu ulogu u Drugom svjetskom ratu.
"Znate li koji su bili najbolji sovjetski vojnici? Pa Ukrajinci. Putinu bi bilo bolje da nauči nešto prave povijesti", poručio je.

A Åslund se narugao i njihovoj vojnoj strategiji za koju je ustvrdio da ponavlja istu grešku kao i u Gruziji, u kojoj se vojska kretala u dugačkim, zbijenim konvojima, koje su Gruzijci jednostavno raznijeli.
"Ruska vojska djeluje vrlo amaterski. Vraćamo se u Drugi svjetski rat", napisao je.

Last edited by mortal on Wed 2 Mar - 11:50; edited 1 time in total

immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 2 Mar - 11:49

vuksadinare wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2343918&index_tid=194661&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
Dodik je definitivno otpisan nakon ove izjave i u mojim očima.

Nema dalje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by immortal Wed 2 Mar - 11:53

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2343918&index_tid=194661&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m

Nema dalje.

sve mi se više čini kako su bili u dogovoru sa Rusima i očekivali njihovu pomoć za daljnje osvajanje teritorija koji nikada nije bio njihov 
Rusi zapeli na Ukrajini, Srbi raskrinkani

Dok se strane zemlje odluče pomoći, mnoga razaranja se dogode i mnogi životi ugase
nevjerovatno je bilo za slušati stalno o Ustašama putem njihovih informativnih tijela
o preuzimanju krivnje z počinjeno i isprikam da se ne govori

Last edited by mortal on Wed 2 Mar - 11:58; edited 1 time in total

immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by omni Wed 2 Mar - 11:55

mortal wrote:
RayMabus wrote:

Nema dalje.

sve mi se više čini kako su bili u dogovoru sa Rusima i očekivali njihovu pomoć za daljnje osvajanje teritorija koji nikada nije bio njihov 
A sto mislis koga su cekali da "vrate" Kosovo, tzv RSK i uspostave gvanicu Kavlovac, Vivovitica, Kavlobag. A s Vusima i do Zagveba pa i Beca...
omni
omni

Male
2014-04-12

immortal and Šandor Winnetou like this post

Back to top Go down

Post by immortal Wed 2 Mar - 12:00

omni wrote:
mortal wrote:
RayMabus wrote:

Nema dalje.

A sto mislis koga su cekali da "vrate" Kosovo, tzv RSK i uspostave gvanicu Kavlovac, Vivovitica, Kavlobag. A s Vusima i do Zagveba pa i Beca...
upravo to
sve što sam do nedavno nastojala shvatiti i podržavala sve je palo u vodu ovim raskrinkavanjem (mislim na srpsko Kosovo)
RS nikad nije bila na području na kojem je i ne prihvaćam njihovu samostalnu državu na tom tlu
To je povijesno Hrvatsko tlo
kako će se to sve završiti ne znam, pregovori su najbolji

immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 2 Mar - 12:05

DIO ruskih vojnika je zbog niskog morala te nestašica hrane i goriva se predao, a neki su namjerno sabotirali vlastita vozila kako bi izbjegli borbu s Ukrajincima, rekao je danas viši dužnosnik Pentagona, a prenosi The New York Times.

U pojedinim slučajevima došlo je do predaje cijelih ruskih jedinica nakon što su naišli na iznenađujuće čvrst otpor ukrajinskih obrambenih snaga, dodao je dužnosnik. Naime, značajan broj ruskih vojnika su mladi, loše uvježbani regruti, koji nisu spremni za totalni napad kakvog je pokrenuo Vladimir Putin. U nekim slučajevima ruski vojnici su namjerno probili rupe u spremnicima goriva, vjerojatno kako bi izbjegli borbi, rekao je dužnosnik.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/ruski-vojnici-namjerno-sabotiraju-vlastita-vozila-da-izbjegnu-borbu-kaze-sad/2343926.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 2 Mar - 12:07

kic wrote:
michaellcmacha wrote:
kic wrote:

u kojem trenutku je netko odavde postao saboter?

što znači biti saboter?

ja možda nemam iskustva, ali ta preventivna mjera koju predlažeš mi se više čini kao žal za propuštenim akcijama u zadnjem ratu..
još nismo u izravnom sukobu, ukoliko budemo ovi koj sam naveo će biti okvalificirani kao saboteri... i čitaj sa razumijevanjem ne moraju nužno to biti te osobe nego ti profili ljudi... ti sad imaš ljude koji u birtijama komentiraju i govore kako rusi sve te naciste trebaju spržiti i ti ljudi bi mogli imati iznimno loša iskustva zbog svojih stavova.... jebote kako nisi u stanju razumjeti vrlo jednostavne relacije... lik je 1990 četnikovao, prijetio ljudima, hodao okolo sa pištoljem za pasom i jebao svima redom ustašku majku... 1991 u ljeto između ostalih i ja sam ga lovio i da smo ga ulovili on se ne bi dobro proveo, kasnije je ipak završio po zasluzi... izrešetan na raskrižju neke pašalučke ulice... ne možda nego nemaš iskustva, a to što ti se čini je bezvezarija... da je meni nečega bilo žao ja bih to odradio pa makar i robijao... tak da tu griješiš...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 Wed 2 Mar - 12:08

Prema ovoj mapi prilično su oni uzeli

https://www.youtube.com/watch?v=Z_cxFquqy1k

Ovaj crveni dio je čvrsto pod kontrolom

Ovaj crveno šrfirani je pod ruskom kontrolom ali se tu još vode borbe ... ali će uskoro i to biti potpuno crveno

Idu prema Moldavskoj granici i okružuju područje Odese

Rusi će ići do granice regija Zapadne Ukrajine Vinica i Žitomir

Dalje neće sigurno

Last edited by Ringo10 on Wed 2 Mar - 12:16; edited 1 time in total
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 2 Mar - 12:10

Meni nije problem to šta su se oni nešto dogovarali jer znam da su se normalno dogovarali o sferi utjecaja iako nitko ovo nije očekiva pa ni ovi u Beogradu ni u Bl ni itko.

Meni je problem odnosno stvar je u tome šta ja ne radim s ljudima koji mi nakon ovoga svega mrtvi ladni kažu da su branitelji u Kijevu naoružane bande a to oće reč ovi šta upadaju s tenkovima iz druge države su neki super momci.

Mislim pajdo doviđenja al ovaj put za sva vremena.

Da ne bude zabune ne mislim na Ringa koji me zabavlja sa svojim upisima na forumu nego na Dodika i suradnju s takvim čovjekom u BiH oko bilo čega.

Last edited by RayMabus on Wed 2 Mar - 12:15; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 Wed 2 Mar - 12:13

AssadNaPodmornici wrote:
vuksadinare wrote:Rumunjska:'Ako Rusija izvrsi agresiju na Moldaviju mi to necemo mirno promatrati.To neka Moskva zna.'
najgore za Ruse , prije su ih se svi bojali.. sada kada su vidjeli kako su zapeli protiv siromašne Ukraine, sada su se ostale zemlje tipa Rumunjska , Poljska napalili totalno.. 

Rumunji će prvom prilikom aneksirati Moldaviju i pomesti Ruse iz one regije.. Rusi su zapeli jebeno u Ukraini, sa takvim problemima dole,  totalno nemaju šanse protiv NATOa čak i protiv ovakoga NATOa gdje većina zemalja troši ispod 2% BDPa na vojsku.. sada kada svi dignu proračune na 2-3% BDPa , Rusi neće imati šanse
ako će doći do izravnog sukoba između nato zemalja nebitno sad rumunjska,poljska,baltičke zemlje itd.onda više neće biti bitne ni aneksije ni tko je jači.Onda će to biti sasvim druga priča.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics