Ruska invazija na Ukrajinu
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
ako će doći do izravnog sukoba između nato zemalja nebitno sad rumunjska,poljska,baltičke zemlje itd.onda više neće biti bitne ni aneksije ni tko je jači.Onda će to biti sasvim druga priča.AssadNaPodmornici wrote:najgore za Ruse , prije su ih se svi bojali.. sada kada su vidjeli kako su zapeli protiv siromašne Ukraine, sada su se ostale zemlje tipa Rumunjska , Poljska napalili totalno..vuksadinare wrote:Rumunjska:'Ako Rusija izvrsi agresiju na Moldaviju mi to necemo mirno promatrati.To neka Moskva zna.'
Rumunji će prvom prilikom aneksirati Moldaviju i pomesti Ruse iz one regije.. Rusi su zapeli jebeno u Ukraini, sa takvim problemima dole, totalno nemaju šanse protiv NATOa čak i protiv ovakoga NATOa gdje većina zemalja troši ispod 2% BDPa na vojsku.. sada kada svi dignu proračune na 2-3% BDPa , Rusi neće imati šanse
vili40- Posts : 11057
2015-08-02
Neće se oni još dogovorit jer Ukri su u rukama Amerikanaca a oni nikakav dogovor ne žele
Možda još jedna ili dvije pregovaračke runde
Možda još jedna ili dvije pregovaračke runde
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne znamo mi ništa o tomeAssadNaPodmornici wrote:postoje ukrainci koji su tako radikalno orijentirani, međutim oni nigdje ne rade nikakve zločin(možda je bilo nekih zločina 2014 i to je sve).
nakon toga ništa, nisam vidio da otvaraju konc logore i da streljaju masovno ljude itd.
2015-09-24
Cijena gasa je podivljala, jučer je prešla 2200 dolara
Za danas ne znam, ovaj rat nekima mnogo odgovara
Jebo ih više rat, daj da se dogovore
Za danas ne znam, ovaj rat nekima mnogo odgovara
Last edited by Ringo10 on Wed 2 Mar - 12:23; edited 1 time in total
2015-09-24
svi prostori u ukrajini koji su okupirani nakon početka ruske agresije nisu osigurani od strane okupatora, kako se vidi iz mnogih videa, stanovništvo je i bez oružja neprijateljski određeno prema okupatoru i to je jamac da okupator nikad neće ovladati okupiranim prostorom
2015-08-08
Što se imaju dogovarati, rusija je sve naumila zauzeti i zdravo đaci. I da dođe do razgovora rusi bi držali fige u džepu tako da ništa od toga dok ne ostvare svoje zacrtane ciljeve.Ringo10 wrote:Cijena gasa je podivljala, jučer je prešla 2200 dolara
Za danas ne znam
Stanmovništvo osim u Zapadnoj Ukrajini neće kurcem mrdnuti. Ne vole ni Ruse ali ni banderovsku vlast koja ih je upropastilamichaellcmacha wrote:svi prostori u ukrajini koji su okupirani nakon početka ruske agresije nisu osigurani od strane okupatora, kako se vidi iz mnogih videa, stanovništvo je i bez oružja neprijateljski određeno prema okupatoru i to je jamac da okupator nikad neće ovladati okupiranim prostorom
A Rusi zapadno od Vinice i Žitomira neće ni ići
2015-09-24
Točno, ukrajinci nikada neće prihvatiti okupacijsku vlast a pobiti ih ne mogu.michaellcmacha wrote:svi prostori u ukrajini koji su okupirani nakon početka ruske agresije nisu osigurani od strane okupatora, kako se vidi iz mnogih videa, stanovništvo je i bez oružja neprijateljski određeno prema okupatoru i to je jamac da okupator nikad neće ovladati okupiranim prostorom
Ne znam, što više osvajaju manje su zainteresirani za dogovor.Šandor Winnetou wrote:Što se imaju dogovarati, rusija je sve naumila zauzeti i zdravo đaci. I da dođe do razgovora rusi bi držali fige u džepu tako da ništa od toga dok ne ostvare svoje zacrtane ciljeve.Ringo10 wrote:Cijena gasa je podivljala, jučer je prešla 2200 dolara
Za danas ne znam
Vrlo blizu su tačke kad će ih zadovoljiti samo bezuvjetna kapitulacija
Ali možda ipak još ima nade
2015-09-24
A gdje su cvijeće i ruske zastave? gdje je ta dobrodošlica o kojoj ste srali ti i levi?Ringo10 wrote:Stanmovništvo osim u Zapadnoj Ukrajini neće kurcem mrdnuti. Ne vole ni Ruse ali ni banderovsku vlast koja ih je upropastilamichaellcmacha wrote:svi prostori u ukrajini koji su okupirani nakon početka ruske agresije nisu osigurani od strane okupatora, kako se vidi iz mnogih videa, stanovništvo je i bez oružja neprijateljski određeno prema okupatoru i to je jamac da okupator nikad neće ovladati okupiranim prostorom
A Rusi zapadno od Vinice i Žitomira neće ni ići
Ti polažeš nadu u tog psihopatu???Ringo10 wrote:Ne znam, što više osvajaju manje su zainteresirani za dogovor.Šandor Winnetou wrote:Što se imaju dogovarati, rusija je sve naumila zauzeti i zdravo đaci. I da dođe do razgovora rusi bi držali fige u džepu tako da ništa od toga dok ne ostvare svoje zacrtane ciljeve.Ringo10 wrote:Cijena gasa je podivljala, jučer je prešla 2200 dolara
Za danas ne znam
pa da nesto kaze kontra kapitulirao bi..Šandor Winnetou wrote:Ti polažeš nadu u tog psihopatu???Ringo10 wrote:Ne znam, što više osvajaju manje su zainteresirani za dogovor.Šandor Winnetou wrote:
Što se imaju dogovarati, rusija je sve naumila zauzeti i zdravo đaci. I da dođe do razgovora rusi bi držali fige u džepu tako da ništa od toga dok ne ostvare svoje zacrtane ciljeve.
vuksadinare- Posts : 100114
2015-09-08
o čemu?Ringo10 wrote:Ne znamo mi ništa o tomeAssadNaPodmornici wrote:postoje ukrainci koji su tako radikalno orijentirani, međutim oni nigdje ne rade nikakve zločin(možda je bilo nekih zločina 2014 i to je sve).
nakon toga ništa, nisam vidio da otvaraju konc logore i da streljaju masovno ljude itd.
Još nije prenijelo na objektivnom RTuNoor wrote:o čemu?Ringo10 wrote:Ne znamo mi ništa o tomeAssadNaPodmornici wrote:postoje ukrainci koji su tako radikalno orijentirani, međutim oni nigdje ne rade nikakve zločin(možda je bilo nekih zločina 2014 i to je sve).
2014-04-15
Noor likes this post
što sam ja tebi rekao... piši što hoćeš, ali mi se ne obraćaj izravno...
2015-08-08
ruski admiral brezov nezadovoljan.Kaze da prvi napad su trebali predvoditi iskusni borci..veterani..a ne rocnici i mobilizirani bez iskustva..unisteni zivoti ruskih vojnika,zarobljene citave postrojbe,unisten veci broj borbene tehnike...tko ce za to odgovarati..sve je to dalo dodatni motiv ukrajincima da pruzaju sve jaci otpor,sve veci ruski gubici i milimetarski 'uspjesi'
vuksadinare- Posts : 100114
2015-09-08
Pa o zločinima neonacističkih postrojbi... Azov, Ajdar, Desni Sektor i sličniNoor wrote:o čemu?Ringo10 wrote:Ne znamo mi ništa o tomeAssadNaPodmornici wrote:postoje ukrainci koji su tako radikalno orijentirani, međutim oni nigdje ne rade nikakve zločin(možda je bilo nekih zločina 2014 i to je sve).
2015-09-24
Da, to je bila greška od samog starta. Mislili su da neće biti potrebe za velikim bobrama, da će tenkovima samo ušetati u gradove i zato su poslali ročnike. Nešt ka JNA u Sloveniju što je poslala one iz kasarne u Karlovcu.vuksadinare wrote:ruski admiral brezov nezadovoljan.Kaze da prvi napad su trebali predvoditi iskusni borci..veterani..a ne rocnici i mobilizirani bez iskustva..unisteni zivoti ruskih vojnika,zarobljene citave postrojbe,unisten veci broj borbene tehnike...tko ce za to odgovarati..sve je to dalo dodatni motiv ukrajincima da pruzaju sve jaci otpor,sve veci ruski gubici i milimetarski 'uspjesi'
Ali eto, stvari se mjenjaju, pregrupisanje je napravljeno, od juče već Rusi nastupaju drugačije.
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 11 of 50