Ruska invazija na Ukrajinu
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
meni je nevjerojatno da je budala iso napast suverenu zemlji, i to jos tako amaterski
pa bolje bi longi vodio te operacije tamo
uglavnom kako god ovo zavrsi je dobro za HR, zato sto ce osim ruske sile konacno i ona budala u beogradu spustit rogove, ili ce ga narod koji vec cetvrt stoljeca vodi u corsokak skinut
negativna strana je to sto BiH hrvati nece nikad dobit svog legitimnog predstavnika a o trecem da ne pricam, to je vec u domeni bajke. bih ce bit gradanska
jebiga, ne mozes imat ovce i novce
uglavnom kako god ovo zavrsi je dobro za HR, zato sto ce osim ruske sile konacno i ona budala u beogradu spustit rogove, ili ce ga narod koji vec cetvrt stoljeca vodi u corsokak skinut
negativna strana je to sto BiH hrvati nece nikad dobit svog legitimnog predstavnika a o trecem da ne pricam, to je vec u domeni bajke. bih ce bit gradanska
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Na ovo sam naletio uz komentare "fina ruska vojska" nedira civile, nije im na pameti nista drugo vec vojna konfrotacija bla bla...kao da nisu svjesni realnosti...da ovi izgubljeni , usput kako su uopce nades u ovoj situaciji danss jbt onaj tko ti zapovjeda, da pred svijetom pobijes ili pucas na civile jer ti okruze tenk stojeci, na svojoj zemlji...Vlado bi mozda i pucao, pa bi gorile ruske ambasade , Rusi trazeni po podrumima i vjesani na kranovemichaellcmacha wrote:https://www.facebook.com/inga.ribchinska/videos/489894106181339/?t=22
ja mislim da će pojedine ruske vojnike biti sram zbog pripadnosti vojsci koja je najblaže rečeno smušena...
pazi ti ovog tenkovskog voda... oni se izgubili pa stali da pitaju ukrajince kud bi trebali ići... i sad im ukrajinci nedaju da idu dalje, a oni ne mogu uspostaviti vezu sa zapovjedništvom i ne znaju što da rade...
gdje se denuo onaj gps/glonass...
izgleda da ga jebu one svemirske krhotine što su ih rusi nedugo rasuli...
2014-04-15
Inzistira?? Nisam nigdje čula ni pročitala da inzistiracrvenkasti wrote:mortal wrote:Nisu oni napalicrvenkasti wrote:NATO pakt nije više obrambeni savez nego sredstvo za otimanje plinskih i naftnih resursa po svijetu.
Putin je pokrenuo agresiju i ne staje
Zašto se oružano digao protiv zemlje koja nema veze s NATOm
Neka stane!
Zašto Zapad inzistira da Ukrajina treba ući u NATO pakt?
Ako Ukrajina uđe u NATO tada od istih automatski dobiva vojnu zaštitu što bi i bilo logično ako Rusi ne odustanu od agresije
2014-04-16
Takva je i moja procjena oko razvoja situacije što u srbiji što u BiH.prckov wrote:meni je nevjerojatno da je budala iso napast suverenu zemlji, i to jos tako amaterski
Možda u ovom kaosu vlada i briselac nešto ušićare po pitanju BiH kao uslugu vjernom i bezrezervnom partneru pogotovo ako se plin bude dostavljao u EU preko RH sa LNG terminala na Krku.
epi opet presvukao kaput.Šandor Winnetou wrote:Prva stvar, bezuvjetno povlačenje i vraćanje donbasa i krima u sastav ukrajine, o njihovom statusu unutar ukrajine naknadno.epikur37 wrote:Ursula je jučer izjavila da je Ukrajina dobrodošla u EU.
To je isto znakovito i može se ubaciti u pregovore.
Vojna neutralnost uz perspektivu članstva u EU je sasvim dobar paket.
Druga stvar plaćanje ratne reparacije
treće, irzručivanje odgovornih za civilne žrtve
uskoro će pisati kako su baltičke države garancija mira i da ihtreba braniti po svaku cijenu.
kao i đemal 91e dok je bljuvao da jugoslavija nema alternativu.
kasnije su on i epi počeli slviti "najveći" kršćanski blagdan, božić
dok partijskim idiotima nisam objasnio da crkva slavi život, a ne smrt.
trebalo im je par godina da skuže, ali sada imaju sve sakramente.
ne znajući da zadnji ne mogu primiti za života.
veber-
2014-12-30
Malo si požurio. Putin je još na vlasti.prckov wrote:meni je nevjerojatno da je budala iso napast suverenu zemlji, i to jos tako amaterski
Izbori su tek na jesen a do tada se nešto mora ispregovarat oko te promjene izbornog zakona da ja budem zadovoljan.
On sam ima 200 miljardi dolara love + olirgasi a tu je i nafta, plin, plemeniti minerali, žito itd.
Uostalom ima i 2000 tona zlata u centralnoj banci Rusije a Rusija sama je uz Kinu najveći proizvođač zlata ( 330 tona u 2020 godini )
Pa polako sine đe si požurio. Izdržat će on meni bar do jeseni.
Last edited by RayMabus on Mon 28 Feb - 11:37; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Eu u ovom slučaju kao daje neku podršku, sigurnost, ali kad su u pitanju cjepiva, pederluk, mješanje u unutarnje zakone, uništavanje gospodarstva domaćina neke države i prodaja svega strancima je jako lošaepikur37 wrote:Ursula je jučer izjavila da je Ukrajina dobrodošla u EU.
u nekim trenucima gora od rata
sve je to rat
2014-04-16
Putin? .. Ne vjerujemRayMabus wrote:Malo si požurio. Puton je još na vlasti.prckov wrote:meni je nevjerojatno da je budala iso napast suverenu zemlji, i to jos tako amaterski
Izbori su tek na jesen a do tada s enešto mora ispregovarat oko te promjene izbornog zakona da ja budem zadovoljan.
On sam ima 200 miljardi dolara love + olirgasi a tu je i nafta, plin, plemeniti minerali, žito itd.
Uostalom ima i 2000 tona zlata u centralnoj banci Rusije a Rusija sama je uz Kinu najveći proizvođač zlata ( 330 tona u 2020 godini )
2014-04-16
Šandor Winnetou wrote:Takva je i moja procjena oko razvoja situacije što u srbiji što u BiH.prckov wrote:meni je nevjerojatno da je budala iso napast suverenu zemlji, i to jos tako amaterski
Možda u ovom kaosu vlada i briselac nešto ušićare po pitanju BiH kao uslugu vjernom i bezrezervnom partneru pogotovo ako se plin bude dostavljao u EU preko RH sa LNG terminala na Krku.
nema od tog nista, ne treba se zaludivat
a i svakako su turci
2014-04-19
veber wrote:epi opet presvukao kaput.Šandor Winnetou wrote:Prva stvar, bezuvjetno povlačenje i vraćanje donbasa i krima u sastav ukrajine, o njihovom statusu unutar ukrajine naknadno.epikur37 wrote:Ursula je jučer izjavila da je Ukrajina dobrodošla u EU.
Druga stvar plaćanje ratne reparacije
treće, irzručivanje odgovornih za civilne žrtve
uskoro će pisati kako su baltičke države garancija mira i da ihtreba braniti po svaku cijenu.
kao i đemal 91e dok je bljuvao da jugoslavija nema alternativu.
kasnije su on i epi počeli slviti "najveći" kršćanski blagdan, božić
dok partijskim idiotima nisam objasnio da crkva slavi život, a ne smrt.
trebalo im je par godina da skuže, ali sada imaju sve sakramente.
ne znajući da zadnji ne mogu primiti za života.
evo njega, serucka preko ignor opcije, ne može izdržat i to je :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
prckov wrote:Šandor Winnetou wrote:Takva je i moja procjena oko razvoja situacije što u srbiji što u BiH.prckov wrote:meni je nevjerojatno da je budala iso napast suverenu zemlji, i to jos tako amaterski
a i svakako su turci
A BiH tek treba sad vratiti u fokus, pozicije su postavljene i prije ove ukrajinske eskalacije.
2015-08-06
Ukrajina hoće ući u nato a nato nije baš za to zbog nestabilnosti.mortal wrote:Inzistira?? Nisam nigdje čula ni pročitala da inzistiracrvenkasti wrote:mortal wrote:
Nisu oni napali
Putin je pokrenuo agresiju i ne staje
Zašto se oružano digao protiv zemlje koja nema veze s NATOm
Neka stane!
Zašto Zapad inzistira da Ukrajina treba ući u NATO pakt?
Ako Ukrajina uđe u NATO tada od istih automatski dobiva vojnu zaštitu što bi i bilo logično ako Rusi ne odustanu od agresije
Crveni kao svaki pravi četalj izvrce istinu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kakav fokus te spopo, jesi ti stvarno toliko slijepepikur37 wrote:prckov wrote:Šandor Winnetou wrote:
Takva je i moja procjena oko razvoja situacije što u srbiji što u BiH.
a i svakako su turci
A BiH tek treba sad vratiti u fokus, pozicije su postavljene i prije ove ukrajinske eskalacije.
od predstavnika bih hrvata nema nista
pomiri se s time
2014-04-19
Eto da su sada u nato imali bi otvoreni sukob. Doduše poludjeli putin ih ne bi ni napao tada.vidiš da cvili danima - ne mješajte se. Jer ću popušiti
Last edited by kaya on Mon 28 Feb - 11:45; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa ... vidit ćemo.mortal wrote:Putin? .. Ne vjerujemRayMabus wrote:Malo si požurio. Puton je još na vlasti.prckov wrote:meni je nevjerojatno da je budala iso napast suverenu zemlji, i to jos tako amaterski
Izbori su tek na jesen a do tada s enešto mora ispregovarat oko te promjene izbornog zakona da ja budem zadovoljan.
Imaju i izbori u Francuskoj uskoro...prije jeseni.
Pričekajmo.
Ima on love da se održi do jeseni.
2014-04-11
prckov wrote:kakav fokus te spopo, jesi ti stvarno toliko slijepepikur37 wrote:prckov wrote:
a i svakako su turci
pomiri se s time
Jedino ako Hrvati i RH odustanu od toga, onda da.
2015-08-06
odustali ne odustali to je vec jasnoepikur37 wrote:prckov wrote:kakav fokus te spopo, jesi ti stvarno toliko slijepepikur37 wrote:
pomiri se s time
doduse ja mislim da su odustali davno a podgrijavali lazne nade pred izbore
tom narodu tamo treba konacno rec istinu pa nek se snalaze
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:odustali ne odustali to je vec jasnoepikur37 wrote:prckov wrote:
kakav fokus te spopo, jesi ti stvarno toliko slijep
pomiri se s time
Dobro, onda to treba još malo formalizirati i to je to.
2015-08-06
BUGARSKI premijer Kiril Petkov rekao je da će smijeniti ministra obrane Stefana Janeva nakon što je njegovo odbijanje da rusku invaziju nazove ratom potaknulo pozive na smjenu.RayMabus wrote:BUGARSKI ministar odbrane Stefan Janev kritikovan je zbog opreznih izjava o događajima u Ukrajini a bilo je poziva i za njegovu ostavku.
On tim povodom kaže da cilj nije bio samo da se on lično diskredituje već da se mesto ministra odbrane oslobodi za nekog ko će spremnije promovisati spoljne interese prilikom definisanja spoljnopolitičke agende zemlje, uključujući vojnu sferu.
Sve je počelo nakon što je Janev, komentarišući rusku vojnu operaciju, izneo prvo pretpostavku da se radi o ograničenoj operaciji.
-Hajde da ne žurimo i ne dodeljujemo etikete na ono što se dešava, rekao je ministar u četvrtak prepodne. Kasnije istog dana on je dodao da namerno ne koristi vojničku retoriku, ali da Bugarska bezuslovno osuđuje ono što se događa u Ukrajini.
NJega su potom kritikovali u parlamentu ali i u javnosti, čak je održan i protest a parlamentarna „Demokratska Bugarska“ koja je deo vladajuće koalicije okarakterisala je njegovu reakciju kao neadekvatnu i zatražila ostavku ministra.
Janev je rekao da ostavku neće podneti a da je cilj ovih kritika da na njegovo mesto dođe neko prijemčiviji kada je reč o promovisanju konkretnih spoljnih interesa.
Podsetimo, ukrajinski ambasador u Bugarskoj je juče rekao da će zvanična Sofija verovatno isporučiti Ukrajini municiju. Kasnije tokom dana ministarka ekonomije Kornelija Ninova je izjavila da vlada nije donela odluku o isporukama oružja Ukrajini a premijer Kiril Petkov da će Bugarska isporučiti Kijevu humanitarnu i vojno-logističku pomoć.
Janev je sa svoje strane, ne imenujući nikoga, na Fejsbuku napisao da odluke koje predstoje Bugarskoj nisu u njenom nacionalnom interesu.
-Štaviše one su opasne za našu zemlju, jer će posledice, ekonomske, socijalne i finansijske biti teške, i tada će biti ostavki ali bez rešenja. Naša napaćena domovina ne zaslužuje da bude iskorišćena u igri velikih, rekao je ministar.
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1090720/rat-ukrajini-rat-rusiji-2022-ukrajina-rat-bugarska
Petkov je rekao da će se koalicijska vlada sastati tijekom dana i glasati o ministrovoj smjeni i predložiti novog ministra obrane. Petkov je rekao da su se svi koalicijski partneri složili da se Janeva smijeni.
"Moj ministar obrane ne može koristiti riječ operacija umjesto riječi rat. Ne možete to nazvati operacijom kada su tisuće vojnika s jedne i druge strane već ubijene", rekao je Petkov u televizijskoj izjavi.
"Bugarski interes nije u tome da pognemo glave... Kad vidimo nešto s čime se ne slažemo, nešto toliko očito, ne možemo šutjeti", rekao je Petkov.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/bugarski-ministar-obrane-ruski-napad-nije-nazvao-ratom-bit-ce-smijenjen/2343317.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
-
Smjenjen.
2014-04-11
RayMabus wrote:Baš me brige za Mariupolj. Jasno je da je ruska mornarica to odlučila zauzet kako im se ne bi sutra neki Briti tu stacionirali s raketama za gađanje druge obale Azovskog mora tj Rusije.
Šta će oni tamo u tom Mariupoliju ili ne boli me kurac. Kad se to osvoji onda ono mornarice iz Azovskog mora izlazi u Crno more i skupa s tom oklopnom vojskom ide na Odesu i središnju Ukrajinu u prostor između Kijeva i Odese.
Odesa se mora osvojiti jer :
1. Da NATO nema još jednu državu na Crnom moru a koja je izrazito antiruska i želi vratiti Krim
2. Da se prekine veza Kijeva ( čak i ako isti ne padne ) s morem ali i s Turskom koja koliko vidim s onim dronovima šta je dala Ukri dobro rokaju Ruse na tlu.
3. Da se spoje s Moldavijom i povrate Transisitriju i osiguraju da Moldavija neće u EU i NATO.
4. Da izađu na rumunsjku granicu a šta je delta Dunava i imaju kontrolu na ušću Dunava ( nije u Ukrajini al je granica i imaju uvid odma )
5. Da se zacementira more oko Zmijskog ostrva ( Ukrajina ne bi imala onda više nikakvi izlaz na more ) i zablokiraju plinska polja koja se nalaze dijelom u rumunjskim vodama kako Rumunji ( čitaj američke, britanske i druge firme ) ne bi mogle tu vadit plin jer plina Rumunjska ima za još samo deset godina ( nalazi se unutra u Transilvaniji ta nalazišta koja imaju plina za Rumunjsku tek za još deset godina ).
2014-04-11
to je toepikur37 wrote:prckov wrote:odustali ne odustali to je vec jasnoepikur37 wrote:
Dobro, onda to treba još malo formalizirati i to je to.
a ti se prilagodi mjestu di zivis i povremeno pljucni na bih turke al prvo se izvini roditeljima
nemoj da budes turcin jeboga ti
2014-04-19
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu