Ruska invazija na Ukrajinu
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
stratege ovog foruma je nemoguće zadovoljit, rusi su blagi pa su nesposobni, sramota kažu, srozali su ugled jedne velike vojske. da su kojim slučajem razjebali neki grad do temelja bili bi stoka, barbari. nikak nije dobro. jedino kaj je dobro kaj ima par slika tehnike pa znamo da ukrajina gazi gubu. skoro kao da smo tamo. ništa se ne događa al po par slika se sve vidi.AlfaOmega wrote:Rusima je strateški cilj zasad zatvoriti kotao Donbass gdi je ukrajinske vojske pun kurac. I na dobrom su putu. A ovo Kijev, Sumy, Odessa, to je sve crtani film. U Kharkovu je situacija nešto ozbiljnija.Ringo10 wrote:Ruska vojska za sada nastupa vrlo meko da bi bilo sto manje civilnih zrtava.
Zato nema znacajnijih civilnih stradanja.
E sad hoce li to moci tako ne znam.
Nije ovo rat visokog intenziteta, barem za sada.
jel izašla barem jedna snimka barem jednog sukoba? pa di su svi ti novinari jeblo mater. ovo je prvi rat koji nije live nego montiraju slike od tko zna kad i tko zna od kuda.
Guest- Guest
pa polako ne može se sve u jednom danu... ja sam prvih dana kuburio sa par paketića streljiva i pazio da mi se koji rafal ne omakne... kasnije to nadošlo pa sam imao 540 komada u borbenom kompletu, onda je bilo puno lakše meni... a nekima drugima puno teže...ebenica wrote:ne u stvari se rusija predala. nemre bit drugačije ima, par slija razorene tehnike.michaellcmacha wrote:ima, ukrajina je kapitulirala, i predala svu vlast drugu psihopati
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
Ukrajina je De Facto bila clanica NATO pakta i to vrlo militantna obzirom na banderovsku ideologiju.
Zato je Putin odlucio da sve to okonca.
Da okonca rat koji se vodi od 2014 i sovinisticku i neonacisticku indoktrinaciju koja se sprovodi od 1991ve
Posto drukcije nije islo mora ovako.
Da okonca rat koji se vodi od 2014 i sovinisticku i neonacisticku indoktrinaciju koja se sprovodi od 1991ve
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
to ne može biti strateški cilj... ti očito ne razumiješ tako neke osnovne termine... tipa kotao, strateški... al ništa zato, najbolje se razumiješ u konvencionalna oružja i oruđa i njihovu uppotrebu pa te to izvlači...AlfaOmega wrote:Rusima je strateški cilj zasad zatvoriti kotao Donbass gdi je ukrajinske vojske pun kurac. I na dobrom su putu. A ovo Kijev, Sumy, Odessa, to je sve crtani film. U Kharkovu je situacija nešto ozbiljnija.Ringo10 wrote:Ruska vojska za sada nastupa vrlo meko da bi bilo sto manje civilnih zrtava.
2015-08-08
Poloako, samo polako, tiha voda brege dere iliti što vi bosanci kažete para buši gdje burgija nemože :)Ringo10 wrote:Ukrajina je De Facto bila clanica NATO pakta i to vrlo militantna obzirom na banderovsku ideologiju.
RayMabus wrote:Ima tu istine no ovdje je stvar šta se sav normalan svijet uključujući i normalne ljude u Rusiji digao na noge i otvoreno suprostavio ovoj bezobzirnoj agresiji na jednu državu i narod i to sve od strane jednog psihopata te šta Rusija ekonomski baš i ne može na dobro ovako kako je okrenila svoje tržište i cijeli normalan svijet protiv sebe radi jednog psihopata na vlasti koji je izgubio dodir sa stvarnošću.Dragovit wrote:što kažu usa-eu goebbels mediji?
vidim futranje empatije domovinskim ratom na najjače.
još samo lili marlen da počnemo puštati.
to je još slušljivo.
samo da ne puste danke deutschland i sanju trumbić.
to će me satrti.
kažu propao blitzkrieg rusa?
rusija na koljenima? swift ovo-ono?
putin u podmornici i bježi u kinu?
koliko je trajao njemački blitzkrieg na poljsku?
mjesec dana uz sovjetsku invaziju s istoka.
koliko je trajao na francusku?
deset dana uz potop i britanskog korpusa.
a u trenutku kapitulacije francuza nije se zauzelo niti 20 posto francuske.
ovdje se ratuje peti dan i ruska armada izvršila poluokruženje kijeva.
barem jučer.
na istoku glavnini i ujedno najsposobnijoj i najvećoj borbenoj skupini ukrajinske vojske prijeti potpuno okruženje.
kažu goebbels mediji europa prešla rubikon jer nikad nije slala oružje sukobljenim stranama u ratovima, ali sada će oružje ukrajini.
i aeroplane ako treba.
lol. što ono bilo sa slanjem našeg (i američkog i eu) oružja fridmfajtersima u siriji?
možemo im mi poslati naše mig-21 što su nam ih sklepali od različitih dijelova jemenskih migova.
samo što će nama letati iznad glava onda?
naši rafalei još u šrafima i dijelovima.
a netko će i zaraditi jer se to oružje europskim novcima ipak mora kupiti.
ma gluho doba neko.
i pamćenje k'o u srdela.
cenzura svega ruskog od danas na apsolutno.
twitter i snimci uništenje tehnike izvor pouzdane informacije kako rusi gube rat.
a rusi niti približno uveli borbenih snaga osiguranih samo za tu operaciju,
a niti u ludilu idu tuta forca i đonom na sve.
smijali smo se informeru i kuriru? a sad naši mediji i gori od ovih prekodrinskih.
ovi preko drine barem dobiju sendviče. a ovi naši?
još malo pa će ispasti da je zelenski prisilio putina na pregovore.
ej? pa to već jest.
putine, potpiši kapitulaciju. gotov si. cijeli svijet je protiv tebe.
kad ono nije bio?
kad kreće live band aid?
ratovat će se protiv rusa do posljednjeg ukrajinca ako treba.
za račun mumije iz washingtona.
gluho doba neko.
gdje je bio taj normalan svijet kad je amerika haračila proljećima i majdanima?
uz istu tu ameriku.
i još klempouhi majmun dobio nobela za mir.
a današnji američki predsjednik i tada mu potrčko odlikovanje za ne znam što.
ti to nazivaš normalnim svijetom?
ja tom svijetu jebem cigansku mater.
uzjebali ste se svi jer se netko usudio podvući crvenu crtu zapadnoj kabali.
pa nije ju podvukao danas ili jučer pa da se svi sad snebivate, nego još davno ima desetljeće uključno i ''sredstva odvraćanja''.
ali jebat ga, bjeloglavi orao sa sigurne visine gurkao zeca da se kurči medvjedu pred jazbinom pa to trajalo i trajalo i trajalo i trajalo.
ajd dobro. ukrajinci nisu zečevi. zečevima takve stvari ne bi pale napamet po prirodi stvari.
možda kojotima ako vide neki plijen. ali opet i kad kojot stane pred medvjeda? halo??
vi svi mislite da je putin rusija.
je li vam palo napamet da je rusija putin? razmislimo i o tom.
kažeš rusija okrenula svoje tržište protiv sebe?
hoćeš reći da indija i rusija neće tržiti s rusijom za ono što im najviše treba, a imaju najmanje?
ok. vidjet ćemo i to.
rusija je spremila ogromne rezerve deviza i zlata.
i imaju gotovo sve da budu samodostatni.
naučili se pameti od posljednjih sankcija.
oni su ti koji najviše izvoze žito.
sankcije na žito? ok. prodavati će ga sebi, indijcima i kinezima. ima tamo usta za hraniti.
tko će prodati žito da se nahrani europa i po kojoj cijeni?
rusi što nemaju nabavit će od ''ostalog'' svijeta kojeg boli kurac za ukrajinu jer para vrti gdje burgija neće.
za cash and carry ako treba kao u dobra stara vremena. i zlato.
sjaj u očima svakog čovjeka kad vidi novce, zlato ili slične vrijednosti je nevjerojatan.
jebe se rusima za swift.
jebe im se za diplomatske odnose sa zapadom koji je ionako gledao kako da sred moskve iscenira neki ''majdan''
i onda krene kupusariti ruske resurse kao što su napravili s ukrajinom.
no dobro. sad ćemo se barem malo demografski oporaviti ako nam dođu izbjegli ukrajinci i ukrajinke.
barem na par mjeseci ... ili barem par godina u najboljem slučaju.
ipak, bolje oni nego arapi.
nego nevjerojatan mi je krug povijesnog ponavljanja.
recesija, boleštine, ratovi.
pa onda malo zatišja i opet ispočetka.
što ima nova? rusija povlači snage iz ukrajine?
Last edited by Dragovit on 28/2/2022, 13:31; edited 3 times in total
Službenik-
2022-02-24
michaellcmacha wrote:pa polako ne može se sve u jednom danu... ja sam prvih dana kuburio sa par paketića streljiva i pazio da mi se koji rafal ne omakne... kasnije to nadošlo pa sam imao 540 komada u borbenom kompletu, onda je bilo puno lakše meni... a nekima drugima puno teže...ebenica wrote:ne u stvari se rusija predala. nemre bit drugačije ima, par slija razorene tehnike.michaellcmacha wrote:ima, ukrajina je kapitulirala, i predala svu vlast drugu psihopati
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ok, strateški ciljevi su Kijev, Zelenski i full aneksija. Et
Last edited by AlfaOmega on 28/2/2022, 13:27; edited 1 time in total
U 12 sati počela je izvanredna sjednica Vlade na kojoj će se odlučiti o paketu mjera vezanih uz napadnutu Ukrajinu. Glavna novost je da Hrvatska šalje zaštitnu opremu i pješačko naoružanje za Ukrajinu u vrijednosti 124 milijuna kuna.
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/donesen-paket-mjera-za-ukrajinu-hrvatska-salje-opremu-i-naoruzanje-u-vrijednosti-124-milijuna-kuna-15163892
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/donesen-paket-mjera-za-ukrajinu-hrvatska-salje-opremu-i-naoruzanje-u-vrijednosti-124-milijuna-kuna-15163892
2014-04-11
bit će da je tako, tek u tom slučaju rusi su pobjednici bez premca... sreća i Bog da su se sjetili povesti one mobilne krematorije, samo to direkt ide na ruku ovima što vele da se ranjenici uređuju u bekstejdžuebenica wrote:stratege ovog foruma je nemoguće zadovoljit, rusi su blagi pa su nesposobni, sramota kažu, srozali su ugled jedne velike vojske. da su kojim slučajem razjebali neki grad do temelja bili bi stoka, barbari. nikak nije dobro. jedino kaj je dobro kaj ima par slika tehnike pa znamo da ukrajina gazi gubu. skoro kao da smo tamo. ništa se ne događa al po par slika se sve vidi.AlfaOmega wrote:Rusima je strateški cilj zasad zatvoriti kotao Donbass gdi je ukrajinske vojske pun kurac. I na dobrom su putu. A ovo Kijev, Sumy, Odessa, to je sve crtani film. U Kharkovu je situacija nešto ozbiljnija.Ringo10 wrote:Ruska vojska za sada nastupa vrlo meko da bi bilo sto manje civilnih zrtava.
jel izašla barem jedna snimka barem jednog sukoba? pa di su svi ti novinari jeblo mater. ovo je prvi rat koji nije live nego montiraju slike od tko zna kad i tko zna od kuda.
2015-08-08
Kharkiv underwent massive shelling with smerch cluster rockets pic.twitter.com/AWrxnzmld3
— OSINTtechnical (@Osinttechnical) February 28, 2022
El su vuka podsitili kak se rastavlja i sastavlja kalaš?RayMabus wrote:U 12 sati počela je izvanredna sjednica Vlade na kojoj će se odlučiti o paketu mjera vezanih uz napadnutu Ukrajinu. Glavna novost je da Hrvatska šalje zaštitnu opremu i pješačko naoružanje za Ukrajinu u vrijednosti 124 milijuna kuna.
-
nemoj brkati osnovne pojmove, nego jesi pročitao ono u vezi proliferacije... ako jesi budem ti stavio i da naučiš što je taktičko nuklearno oružje da proširiš specijalnosti sa konvencionalnog i na nadgradnju konvencionalnih bojevih sustava... ;)AlfaOmega wrote:Ok, strateški ciljevi su Kijev, Zelenski i full aneksija. Et
2015-08-08
Nego kad je psihopat rekao da su sve predvidjeli kako to da ide za pregovarački stol i pregovara sa banderašima, nacistima, drogerašima, žoharima i kako ih već sve nije zvao?
Ministarstvo obrane: Nekoliko tisuća stranaca spremno pridružiti se Međunarodnoj legiji
28.02.2022 14:06
Nekoliko tisuća stranaca već je izrazilo spremnost da se pridruže Međunarodnoj legiji.
"Stvaramo međunarodnu legiju. Predsjednik Zelenski je najavio formiranje nove jedinice, Međunarodne legije. Već smo zaprimili nekoliko tisuća prijava stranih državljana koji se žele pridružiti otporu ruskim okupatorima i zaštititi svjetsku sigurnost od Putinova režima", objavila je na Facebooku zamjenica ministra obrane Ukrajine Hanna Maliar.
Kao što je objavljeno, Ukrajina stvara Međunarodnu legiju teritorijalne obrane koja se sastoji od stranaca koji se žele pridružiti otporu ruskim agresorima i zaštititi svjetsku sigurnost.
Ruski predsjednik Vladimir Putin objavio je rat Ukrajini 24. veljače i pokrenuo veliku invaziju. Ruske postrojbe granatiraju i uništavaju ključne infrastrukturne objekte. Rakete su pogodile stambene zgrade.
U Ukrajini je uvedeno izvanredno stanje i najavljena je opća mobilizacija.
Ukrajina je službeno podnijela tužbu protiv Ruske Federacije Pred Međunarodnim sudom pravde UN-a u Haagu.
Oružane snage Ukrajine, uz potporu svih ukrajinskih ljudi, hrabro se odupiru ruskoj agresiji.
ol
2014-04-16
Ne mogu ti sad na sve tako detaljno dogovorit al evo ti preslika jednog mog posta dana su međuvremenu na ovoj temi.Dragovit wrote:RayMabus wrote:Ima tu istine no ovdje je stvar šta se sav normalan svijet uključujući i normalne ljude u Rusiji digao na noge i otvoreno suprostavio ovoj bezobzirnoj agresiji na jednu državu i narod i to sve od strane jednog psihopata te šta Rusija ekonomski baš i ne može na dobro ovako kako je okrenila svoje tržište i cijeli normalan svijet protiv sebe radi jednog psihopata na vlasti koji je izgubio dodir sa stvarnošću.Dragovit wrote:što kažu usa-eu goebbels mediji?
..
gdje je bio taj normalan svijet kad je amerika haračila proljećima i majdanima?
uz istu tu ameriku.
i još klempouhi majmun dobio nobela za mir.
a današnji američki predsjednik i tada mu potrčko odlikovanje za ne znam što.
ti to nazivaš normalnim svijetom?
ja tom svijetu jebem cigansku mater.
uzjebali ste se svi jer se netko usudio podvući crvenu crtu zapadnoj kabali.
pa nije ju podvukao danas ili jučer pa da se svi sad snebivate, nego još davno ima desetljeće uključno i ''sredstva odvraćanja''.
ali jebat ga, bjeloglavi orao sa sigurne visine gurkao zeca da se kurči medvjedu pred jazbinom pa to trajalo i trajalo i trajalo i trajalo.
ajd dobro. ukrajinci nisu zečevi. zečevima takve stvari ne bi pale napamet po prirodi stvari.
možda kojotima ako vide neki plijen. ali opet i kad kojot stane pred medvjeda? halo??
vi svi mislite da je putin rusija.
je li vam palo napamet da je rusija putin? razmislimo i o tom.
kažeš rusija okrenula svoje tržište protiv sebe?
hoćeš reći da indija i rusija neće tržiti s rusijom za ono što im najviše treba, a imaju najmanje?
ok. vidjet ćemo i to.
rusija je spremila ogromne rezerve deviza i zlata.
i imaju gotovo sve da budu samodostatni.
naučili se pameti od posljednjih sankcija.
oni su ti koji najviše izvoze žito.
sankcije na žito? ok. prodavati će ga sebi, indijcima i kinezima. ima tamo usta za hraniti.
tko će prodati žito da se nahrani europa i po kojoj cijeni?
rusi što nemaju nabavit će od ''ostalog'' svijeta kojeg boli kurac za ukrajinu jer para vrti gdje burgija neće.
za cash and carry ako treba kao u dobra stara vremena. i zlato.
sjaj u očima svakog čovjeka kad vidi novce, zlato ili slične vrijednosti je nevjerojatan.
jebe se rusima za swift.
jebe im se za diplomatske odnose sa zapadom koji je ionako gledao kako da sred moskve iscenira neki ''majdan''
i onda krene kupusariti ruske resurse kao što su napravili s ukrajinom.
no dobro. sad ćemo se barem malo demografski oporaviti ako nam dođu izbjegli ukrajinci i ukrajinke.
barem na par mjeseci ... ili barem par godina u najboljem slučaju.
ipak, bolje oni nego arapi.
nego nevjerojatan mi je krug povijesnog ponavljanja.
recesija, boleštine, ratovi.
pa onda malo zatišja i opet ispočetka.
što ima nova? rusija povlači snage iz ukrajine?
---
Ruska invazija na Ukrajinu
by RayMabus Today at 11:36@prckov wrote:meni je nevjerojatno da je budala iso napast suverenu zemlji, i to jos tako amaterski
pa bolje bi longi vodio te operacije tamo
uglavnom kako god ovo zavrsi je dobro za HR, zato sto ce osim ruske sile konacno i ona budala u beogradu spustit rogove, ili ce ga narod koji vec cetvrt stoljeca vodi u corsokak skinut
negativna strana je to sto BiH hrvati nece nikad dobit svog legitimnog predstavnika a o trecem da ne pricam, to je vec u domeni bajke. bih ce bit gradanska
jebiga, ne mozes imat ovce i novce
Malo si požurio. Putin je još na vlasti.
Izbori su tek na jesen a do tada se nešto mora ispregovarat oko te promjene izbornog zakona da ja budem zadovoljan.
On sam ima 200 miljardi dolara love + olirgasi a tu je i nafta, plin, plemeniti minerali, žito itd.
Uostalom ima i 2000 tona zlata u centralnoj banci Rusije a Rusija sama je uz Kinu najveći proizvođač zlata ( 330 tona u 2020 godini )
Pa polako sine đe si požurio. Izdržat će on meni bar do jeseni.
2014-04-11
Inače procurile neke informacije iz Ruskog vrha da su planirali rat završiti 26.veljače, tada su trebali uzeti kijev, krahiv, izaći na dnjepar u nekoliko pravaca , .. u tom trenutku je UKR trebala biti pod raspadom, obezglavljena bez funkcionalne vojske
to je očito strateški cilj bio ruskog blitzkriega , kao švabama uzeti moskvu, ukrainu, st petersrburg i naftna polja kavkaza..
ukrainu su uzeli, ali nisu moskvu, st petersburg i kakvaz.. kasnije je išlo puzajuće i sporo i gurnuti su nazad.
to je očito strateški cilj bio ruskog blitzkriega , kao švabama uzeti moskvu, ukrainu, st petersrburg i naftna polja kavkaza..
ukrainu su uzeli, ali nisu moskvu, st petersburg i kakvaz.. kasnije je išlo puzajuće i sporo i gurnuti su nazad.
znači danas počinju sa scenarijem iz Groznog parttwo, lijepo bogati, jel se nazdravlja...AlfaOmega wrote:Kharkiv underwent massive shelling with smerch cluster rockets pic.twitter.com/AWrxnzmld3
2015-08-08
— Seb (@MilanFan1996) February 28, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Dakle ide ravnanje gradova, što je ono putko govorio o sigurnosti civila?AlfaOmega wrote:Kharkiv underwent massive shelling with smerch cluster rockets pic.twitter.com/AWrxnzmld3
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu