Ruska invazija na Ukrajinu
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
jbg..vjerojatno kupljen za poziciju u rosnjeftu kao sreder..na zalost bojim se da i od pozicije u rosnjeftu nista..jer im akcije drasticno padaju kao i zokiju..sad se nesto nemusto pokusava izvuci...michaellcmacha wrote:zoki će radi svojih izjava morati podnijeti odgovornost, ukoliko mu se dokaže i neki vid nesukladne suradnje sa rusima mogao bi snositi i teže konsekvencevuksadinare wrote:zoki je zelenskog nedavno nazvao glumackim sarlatanom..a sad taj 'sarlatan' je junak ukrajinaca i cijelog svijeta..dok je nas zokonja ispao pravi sarlatan koji je jos 91 zbrisao prije ispaljenog metka...kakve mi budale imamo na vodecim polozajima boze moj..cime smo kaznjeni
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kic wrote:Hektorović wrote:SranjeKyiv’s mayor says the city is now completely surrounded and all exits blocked by Russian troops. No way to evacuate civilians.
— Polina Ivanova (@polinaivanovva) February 27, 2022
Siege begins. pic.twitter.com/eND142bcuR
sad može pojačat luđačku ulogu u pregovorima
treba ga shvatit ozbiljno.
Mislim da će pregovori propasti
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
majmune retardirani, navijao si za ruse i bulazniš.ebenica wrote:slušaj čobane nepismeni, u niti jednom svom postu nisam pohvalio ruse ili izjavio da se slažem s njihovim ulaskom u ukrajinu.veber wrote:ajd budaletino, odi za rusiju i prijavi se braniti srpsku nejač u ukrajini. upsss ruskuebenica wrote:
pa naravno da je veberu, tak fukcionira financijski svijet, na moralu. tako je veberu. bilo je na teve. to je njemačka. drugačije je to.
nije bilo na tv, proživjeli smo to.
izjavio sam da nisam iznenađen njihovom reakcijom jer nisam, to bi napravili ameri da je riječ o kanadi i da neka sila tamo želi gradit vojne baze. to je normalno za svjetske sile da svoja dvorišta žele neutralna. to je realnost. druga realnost je da rusi nisu ušli kao zvijeri i iza sebe ostavljaju spaljene gradove i silovane žene, ponašaju se kao disciplinirana vojska, samim time putin očito nije "lud" nego je realnost da je normalan jer da je lud rusi bi to pokazivali na terenu, to je druga realnost. a treća realnost je da se milijarderi svijeta čuju privatnim telefonima, djeca im idu ui iste privatne škole, nijemcima i rusima i amerikancima, političari isto...i da sve kaj ti viudiš na teveu nije realnost nego te se time hrani.
u ukrajini nitko ne želi graditi nuklearne baze, ali kao što veliš, europa ne želi ruse u svom dvorištu.
ovo što rade rusi je isti kuraz kaj su radili srbi i što je prije radio hitler.
ruska agenda o rusiji od pacifika do atlantika i od sjevernog pola do sredozemlja je kao i srpski memorandum o "srpskim" zemljama.
i stalno bulaznite o americi, koja je do 1917e držala glavu u pijesku.
u drugom ratu je bila uvučena od strane britanaca i japanskog imperijalizma.
smrad monty je zaustavio pattona koji je htio na berlin prije rusa.
smrad britanski je navijao za rusku gamad.
"hegemonizam" amerike nije kambođa ili vietnam, francuzi su im ostavili u "naslijeđe"
prvi pravi udar amerike je bio 80ih godina prošlog stoljeća.
za razliku od ruskog imerijalizma i genocida.
nije tv, povijest je.
veber-
2014-12-30
ma zoki je napuhani paun a izjava u kontekstu nekog nadjebavanja s plenky/ministar obrane osovinom iz doba kad putin imao samo uobicajne vojne vjezbe a ne rat i atomski s desna za sutra jutrimichaellcmacha wrote:zoki će radi svojih izjava morati podnijeti odgovornost, ukoliko mu se dokaže i neki vid nesukladne suradnje sa rusima mogao bi snositi i teže konsekvencevuksadinare wrote:zoki je zelenskog nedavno nazvao glumackim sarlatanom..a sad taj 'sarlatan' je junak ukrajinaca i cijelog svijeta..dok je nas zokonja ispao pravi sarlatan koji je jos 91 zbrisao prije ispaljenog metka...kakve mi budale imamo na vodecim polozajima boze moj..cime smo kaznjeni
s druge strane treba ih pohvalit da na visini zadatka , nista ne pricaju a kad nesto kazu to dvije rutinske recenice , diplomatske
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ja sam navijao za ruse? nađi jedan moj post u kojem "navijam" za nekoga.veber wrote:majmune retardirani, navijao si za ruse i bulazniš.ebenica wrote:slušaj čobane nepismeni, u niti jednom svom postu nisam pohvalio ruse ili izjavio da se slažem s njihovim ulaskom u ukrajinu.veber wrote:
ajd budaletino, odi za rusiju i prijavi se braniti srpsku nejač u ukrajini. upsss rusku
nije bilo na tv, proživjeli smo to.
izjavio sam da nisam iznenađen njihovom reakcijom jer nisam, to bi napravili ameri da je riječ o kanadi i da neka sila tamo želi gradit vojne baze. to je normalno za svjetske sile da svoja dvorišta žele neutralna. to je realnost. druga realnost je da rusi nisu ušli kao zvijeri i iza sebe ostavljaju spaljene gradove i silovane žene, ponašaju se kao disciplinirana vojska, samim time putin očito nije "lud" nego je realnost da je normalan jer da je lud rusi bi to pokazivali na terenu, to je druga realnost. a treća realnost je da se milijarderi svijeta čuju privatnim telefonima, djeca im idu ui iste privatne škole, nijemcima i rusima i amerikancima, političari isto...i da sve kaj ti viudiš na teveu nije realnost nego te se time hrani.
u ukrajini nitko ne želi graditi nuklearne baze, ali kao što veliš, europa ne želi ruse u svom dvorištu.
ovo što rade rusi je isti kuraz kaj su radili srbi i što je prije radio hitler.
ruska agenda o rusiji od pacifika do atlantika i od sjevernog pola do sredozemlja je kao i srpski memorandum o "srpskim" zemljama.
i stalno bulaznite o americi, koja je do 1917e držala glavu u pijesku.
u drugom ratu je bila uvučena od strane britanaca i japanskog imperijalizma.
smrad monty je zaustavio pattona koji je htio na berlin prije rusa.
smrad britanski je navijao za rusku gamad.
"hegemonizam" amerike nije kambođa ili vietnam, francuzi su im ostavili u "naslijeđe"
prvi pravi udar amerike je bio 80ih godina prošlog stoljeća.
za razliku od ruskog imerijalizma i genocida.
nije tv, povijest je.
dinamo je jedina stvar na ovom svijertu za koju ja navijam. niti jedna druga stvar.
ono kaj je razlika mene i tebe je da sam ja realan, da gledam stvari realno. ne samo razlika tebe nego cijelog ovog foruma, obično ste vi hrpa idiota i samim time što ne pratim slijed vaše putanje, samim time sam normalan bez da išta napišem.
Guest- Guest
Hektorović wrote:kic wrote:Hektorović wrote:Sranje
[size=33][/size]Kyiv’s mayor says the city is now completely surrounded and all exits blocked by Russian troops. No way to evacuate civilians.
— Polina Ivanova (@polinaivanovva) February 27, 2022
Siege begins. pic.twitter.com/eND142bcuR
sad može pojačat luđačku ulogu u pregovorima
treba ga shvatit ozbiljno.
Mislim da će pregovori propasti
:/
[size=65][/size]
[size=61][/size]
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Ovi Ukrajinci kao Šiptari. Stara škola CNN-a.T. wrote:[size=65][/size]
[size=65][/size]
[size=61][/size]
Video emerges showing Mayor of Kharkiv calling for negotiations and agreement with Russian Forces in order to save city and people.https://t.co/BkDFZo5FIi pic.twitter.com/yd1M7tHWr7
— Aldin :flag_ba: (@aldin_ww) February 27, 2022
2018-04-10
2014-04-12
A Russian commander offered the mayor of the northeastern Ukrainian town of Kupyansk to surrender or face bombardment. The mayor surrendered and says the town is now under Russian control https://t.co/1BRkblMGY9
— John Hudson (@John_Hudson) February 27, 2022
2018-04-10
Ima.debotoijusto wrote:ima li neka live kamera s ratnim zbivanjima ?
dzango wrote:Ima.debotoijusto wrote:ima li neka live kamera s ratnim zbivanjima ?
te sam vidio , lagani promet ulicna rasvjeta druga desno baka plete carapu .... mislio sam na kameru gdje se vidi akcija a bonus bi bio zvuk
2014-04-12
2014-04-16
Rusi gađaju civilne objekte
2014-04-16
pa su srblje i bosilje izvještavali kako život teče normalno jedino podivljali ustaše napadaju srbsku nejač.
danas bilo tko malo potkovan znanjem o snimkama, fotu i sl. lako vidi kada je fotka nastala. ili snimka.
srblje i na ovom malom forumu zaziva intervenciju.
2014-12-30
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Srbija, Raj za Putinovu kriminalnu
elitu.
https://www.srbijadanas.com/ukrajina/vesti/zbog-neuvodenja-sankcija-rusiji-u-eu-nema-mesta-za-srbiju-karl-bilt-sramno-udario-na-nasu-zemlju-2022-02-27
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Last edited by Hektorović on Sun 27 Feb - 21:44; edited 1 time in total
2018-04-10
Švedska će u Ukrajinu poslati 5000 protutenkovskog oružja
27.02.2022 22:14
Švedska će, između ostalog, poslati 5.000 protutenkovskog oružja Ukrajini kako bi joj pomogla u obrani od ruske agresije.
"Švedska sada predlaže izravnu potporu ukrajinskim oružanim snagama", izjavila je u nedjelju premijerka Magdalena Andersson, javlja Reuters.
Potpora uključuje 135.000 terenskih obroka, 5.000 kaciga, 5.000 štitova za tijelo i 5.000 protutenkovskog oružja.
Ruski predsjednik Vladimir Putin objavio je rat Ukrajini 24. veljače i pokrenuo veliku invaziju. Već četvrti dan ruske trupe granatiraju i uništavaju ključnu infrastrukturu. Rakete su pogodile stambene zgrade.
U Ukrajini je uvedeno izvanredno stanje i najavljena je opća mobilizacija.
Prema ministarstvu obrane Ukrajine, Rusija je izgubila 4.300 vojnika tijekom tri dana rata.
Ukrajina je službeno podnijela tužbu protiv Ruske Federacije Pred Međunarodnim sudom pravde UN-a u Haagu.
ol
2014-04-16
veber wrote:u vrijeme vukovara nije bilo live camera
pa su srblje i bosilje izvještavali kako život teče normalno jedino podivljali ustaše napadaju srbsku nejač.
danas bilo tko malo potkovan znanjem o snimkama, fotu i sl. lako vidi kada je fotka nastala. ili snimka.
srblje i na ovom malom forumu zaziva intervenciju.
ma isto sve neke mutne snimke od 7 sec. u doba mob. u klasi filmske kamere u posjedu 98% gradjana
vidio sam boljih snimki NLO a svi znamo da tamo nema dobre snimke
kako to ?
2014-04-12
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
» Ruska invazija na Ukrajinu