Ruska invazija na Ukrajinu
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
E sad, pošto se u vojnu tehnologiju razumim više od 99% forumaša, moram priznati da mi je isprva ovak na slici parija T-62M.AlfaOmega wrote:
UNIŠTEN PRVI T-90 :D
T-62M
Međutim nije, zaista je riječ o T-90. Ali "starijem" modelu T-90A sa Kontakt-5 ERA oklopom. Najnoviji T-90M pak koristi Relikt oklop.
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Ma neće se nitko gađati nuklearnim po europi. To kao da pališ susjedov stan.AssadNaPodmornici wrote:situacija je gadna, ima toliko uništene tehnike po twiteru, uglavnom ruske nešto ukrainske, ali baš tona ruske ne isplati mi se niti stavljati.. jbt gubici se gomilaju gadno, inače ne može niti rusija imati neograničene gubitke, ruske majke ne rađaju 6 djece kao prije 100godina, nego po 1-2 ... vjerojatno većini još nije došla obavijest nikakva da im djeca ginu po ukraini
najgore od svega kako je miha rekao, ovo sve može krenuti u smjeru nuklearnog rata, neka vam miha objasni detalje. meni je točno prije dva tjedna objasnio da će rusija napasti i točno mi je rekao da će glavni cilj biti kijev i da će ići iz dva pravca(što se sve dogodilo) i neke druge detalje.
zato bi bilo super da bude neko primirje, jebeš sve , jer ovaj rat se može prošiti.
eno gledam budala od plenkovića prijeti rusima i govori da će slati oružje.
mi nemamo nikakvo oružje da šaljemo ukraincima, mi smo razoružani. postajemo meta ruskih nuklearnih projektila. trebamo primati ukrainske izbjeglice i forsirati pregovore itd.
Amerikanci su rekli da će napasti prije 10 dana kada nije bilo vjerojatno i sada kažu da je potrošio 2/3 vojne moći. A njihove informacije su točne. I nije riješio ništa.
Sad se malo usrao i za sebe prvenstveno pa vrišti imam nuklearno, pustite me ...predstava.
Generalima je on rekao, al na televiziji naravno. Joj joj.
Last edited by kaya on 27/2/2022, 18:19; edited 1 time in total (Reason for editing : ..)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
lijepa vijestAlfaOmega wrote:I to je star prikaz. Rusi su dosta sjevernije na Dnipru, ali ajd ni toliko sad btno.niels wrote:AlfaOmega wrote:Ipak mislim da je mapa netočna. Potvrđeno je prisustvo ruskih snaga u Enerhodaru na Dnipru (Zaporizhzia Oblast). Na karti to ni prikazano.
Evo moje karte, oblast je bila zauzeta u prva dva dana rata:
Imam nešto što će Ukrofile jako razvezeliti...
[size=38][/size]First T-90A destroyed confirmed? https://t.co/8MuS1Gaa8T
— Global Affairs (@AnthonyMRoberto) February 27, 2022
AssadNaPodmornici wrote:situacija je gadna, ima toliko uništene tehnike po twiteru, uglavnom ruske nešto ukrainske, ali baš tona ruske ne isplati mi se niti stavljati.. jbt gubici se gomilaju gadno, inače ne može niti rusija imati neograničene gubitke, ruske majke ne rađaju 6 djece kao prije 100godina, nego po 1-2 ... vjerojatno većini još nije došla obavijest nikakva da im djeca ginu po ukraini
najgore od svega kako je miha rekao, ovo sve može krenuti u smjeru nuklearnog rata, neka vam miha objasni detalje. meni je točno prije dva tjedna objasnio da će rusija napasti i točno mi je rekao da će glavni cilj biti kijev i da će ići iz dva pravca(što se sve dogodilo) i neke druge detalje.
zato bi bilo super da bude neko primirje, jebeš sve , jer ovaj rat se može prošiti.
mi nemamo nikakvo oružje da šaljemo ukraincima, mi smo razoružani. postajemo meta ruskih nuklearnih projektila. trebamo primati ukrainske izbjeglice i forsirati pregovore itd.
Ako popuštaš nasilniku, onda samo ponavljaš pogreške iz 1938.
On non-stop prijeti projektilima i traži da ima veto tko ulazi, a tko izlazi iz NATO saveza; gdje može, a gdje ne može biti baza; hoće li biti ili neće biti plina na zimu itd. Bezočno laže da neće biti napada na Ukrajinu, i ismijava podatke da će ih biti.
Neprihvatljivo, i cijeli NATO i EU mu se moraju usprotiviti - jer on će prije ili kasnije ispaliti projektile.
niels-
2021-04-26
Šandor Winnetou likes this post
ukrainci tvrde da su u dva dana uspjeli mobilizirati dodatnih 100 000 ljudi, što dobrovoljaca što rezervista i da kreću sa obukom i naoružavanjem istih. sa zapada im je ovih zadnjih par dana poslano na stotine lansera javelina i vjerojatno tisuće projektila.. i svega ostaloga..stingera itd
Dobro ta stoji. To ako potpuno odlepe. Ali mislim da ovaj nije. On je htio zgrabiti dio ukrajine i mora osigurati da nato ne umiješa otvoreno jer on to naravno ne može dobitivili40 wrote:očajnici mogu biti jako opasni jer izgube svaki osjećaj za realnostkaya wrote:Vidim lica, nisu iznenađeni, jer znaju da je to farsa. Prijeti se da ne umiješa nato jer onda je gotov.
Imam nuklearno , nemojte me dirati. To je sada već očajnički potez..
2015-08-15
kaya wrote:Ma neće se nitko gađati nuklearnim po europi. To kao da pališ susjedov stan.AssadNaPodmornici wrote:situacija je gadna, ima toliko uništene tehnike po twiteru, uglavnom ruske nešto ukrainske, ali baš tona ruske ne isplati mi se niti stavljati.. jbt gubici se gomilaju gadno, inače ne može niti rusija imati neograničene gubitke, ruske majke ne rađaju 6 djece kao prije 100godina, nego po 1-2 ... vjerojatno većini još nije došla obavijest nikakva da im djeca ginu po ukraini
Amerikanci su rekli da će napasti prije 10 dana kada nije bilo vjerojatno i sada kažu da je potrošio 2/3 vojne moći. A njihove informacije su točne. I nije riješio ništa.
Sad se malo usrao i za sebe prvenstveno pa vrišti imam nuklearno, pustite me ...predstava.
Generalima je on rekao, al na televiziji naravno. Joj joj.
Oni ti imaju neki čudni sistem - svi sastanci su na televiziji, Putin im izdaje naređenja i upute, oni kimaju glavom, traže pojašnjenja, on ih ispravlja, tako svaki sastanak, uključujući i onaj s Macronom.
niels-
2021-04-26
A da, njima oružje tek stiže a ovaj je s 2/3 već probao. I nema rezultat da je kraj. I sad imam nuklearno, zovite televizijuAssadNaPodmornici wrote:ukrainci tvrde da su u dva dana uspjeli mobilizirati dodatnih 100 000 ljudi, što dobrovoljaca što rezervista i da kreću sa obukom i naoružavanjem istih. sa zapada im je ovih zadnjih par dana poslano na stotine lansera javelina i vjerojatno tisuće projektila.. i svega ostaloga..stingera itd
2015-08-15
ja tom luđaku više ništa ne vjerujem baš zato jer je lud,a da ne govorim kako je vukao za nos i francuze i švabe i sve ostale.On jednostavno nije normalan a mi se nadamo da u njemu ima kolko tolko razuma.Dal ima?kaya wrote:Dobro ta stoji. To ako potpuno odlepe. Ali mislim da ovaj nije. On je htio zgrabiti dio ukrajine i mora osigurati da nato ne umiješa otvoreno jer on to naravno ne može dobitivili40 wrote:očajnici mogu biti jako opasni jer izgube svaki osjećaj za realnostkaya wrote:Vidim lica, nisu iznenađeni, jer znaju da je to farsa. Prijeti se da ne umiješa nato jer onda je gotov.
Imam nuklearno , nemojte me dirati. To je sada već očajnički potez..
vili40-
2015-08-02
IL Risorto likes this post
Moral ruske vojske nije mogao biti izrazito visok pocetkom djelovanja.
Danas je svakako pao na nize razine.
Moral branitelja ukrajine raste iz dana u dan.
Bez uvodjenja novih, vecih, svjezih snaga rusi nece napraviti nista od planiranog.
Stigne li ukrajincima obecano oruzje, rusi ce ovdje ostati porazeni u zeljenom naumu.
Od pregovora nece biti nista. Pretpostavljam maksimalisticke zahtjeve rusa koji ce biti odbijeni.
Zahtjevat ce se sve kao da se invazija uspjesno realizirala.
Sam pristanak na pregovore jasno ukazuje na ruski neuspjeh u planovima.
Ovim tempom svakog dana ce nesto osvojiti ali u konacnici nista od pokoravanja ukrajinske
vojske ili svrgavanja njihove vlade.
Bude li se krenulo po svemu neselektivno po civilima i svemu putina bi mogli maknuti sami
rusi.
Tip je odlijepio poput naseg ludog kize i slicnih idiota.
Danas je svakako pao na nize razine.
Moral branitelja ukrajine raste iz dana u dan.
Bez uvodjenja novih, vecih, svjezih snaga rusi nece napraviti nista od planiranog.
Stigne li ukrajincima obecano oruzje, rusi ce ovdje ostati porazeni u zeljenom naumu.
Od pregovora nece biti nista. Pretpostavljam maksimalisticke zahtjeve rusa koji ce biti odbijeni.
Ovim tempom svakog dana ce nesto osvojiti ali u konacnici nista od pokoravanja ukrajinske
Bude li se krenulo po svemu neselektivno po civilima i svemu putina bi mogli maknuti sami
rusi.
Tip je odlijepio poput naseg ludog kize i slicnih idiota.
dijagram-
2015-08-09
michaellcmacha, Šandor Winnetou and niels like this post
Kaya, kad ćeš metnut nešt drugo osim tih čipki? Malo su otrcane, ne misliš?
to sam nekoliko puta napisao na ovim temama, jednostavno se putinu nikakve ustupke ne smije dati jer njegovim zahtjevima neće biti kraja. Zaprjeti svima koje bi se umješali a onda uvuče bjelorusiju u rat i pokuša uvući kazahstan. Budalaš jednostavno želi uvući što više zemalja u sukob da bi razvodnio ono što on radi i sve zakomplicirao maximalno. Vjerojatno je računao i na pokoje kukavičije jaje u UN i tamo naletio na samoću. Vjerojatno je računao i da ga neće oplesti ovako sankcijama i da će se naći netko tko će sve ublažiti i opet se zajebao. Sad mu ostaje zveckanje taktičkim nuklearnim projektilima i nadati se da će se svi usrati i ustuknuti pred nasilnikom i opet će se zajebati. Računao je i da su superiorni spram svih i da će pregaziti ukrajinu u dva dana uz minimum žrtava i opet se zajebao, totalno promašen isfrustrirani kepecniels wrote:AssadNaPodmornici wrote:situacija je gadna, ima toliko uništene tehnike po twiteru, uglavnom ruske nešto ukrainske, ali baš tona ruske ne isplati mi se niti stavljati.. jbt gubici se gomilaju gadno, inače ne može niti rusija imati neograničene gubitke, ruske majke ne rađaju 6 djece kao prije 100godina, nego po 1-2 ... vjerojatno većini još nije došla obavijest nikakva da im djeca ginu po ukraini
Ako popuštaš nasilniku, onda samo ponavljaš pogreške iz 1938.
On non-stop prijeti projektilima i traži da ima veto tko ulazi, a tko izlazi iz NATO saveza; gdje može, a gdje ne može biti baza; hoće li biti ili neće biti plina na zimu itd. Bezočno laže da neće biti napada na Ukrajinu, i ismijava podatke da će ih biti.
Neprihvatljivo, i cijeli NATO i EU mu se moraju usprotiviti - jer on će prije ili kasnije ispaliti projektile.
niels likes this post
Hvala dragom Bogu na tomeAssadNaPodmornici wrote:ukrainci tvrde da su u dva dana uspjeli mobilizirati dodatnih 100 000 ljudi, što dobrovoljaca što rezervista i da kreću sa obukom i naoružavanjem istih. sa zapada im je ovih zadnjih par dana poslano na stotine lansera javelina i vjerojatno tisuće projektila.. i svega ostaloga..stingera itd
VIDEO:
https://twitter.com/i/status/1497931292247134212
Eroo- Posts : 78955
2016-07-22
AlfaOmega wrote:E sad, pošto se u vojnu tehnologiju razumim više od 99% forumaša, moram priznati da mi je isprva ovak na slici parija T-62M.AlfaOmega wrote:
T-62M
Međutim nije, zaista je riječ o T-90. Ali "starijem" modelu T-90A sa Kontakt-5 ERA oklopom. Najnoviji T-90M pak koristi Relikt oklop.
kad si vec upoznat ( ja pratim samo ovod/index i moram priznat jedva a vojna tehnika/taktika mi spanska sela) sto rade kinezi ? ima li kakav muving oko ruske granice ? sto rusi drze tamo ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
zelenski je pozvao putina na pregovore, to je kapitulacija, bez obzira kaj se piše po indexu o ruskom moralu i 20 uništenih tenkova.dijagram wrote:
pristat će na sve, rusi će se povuć', jer ih boli kurac za ukrajinu niti su je ikad htjeli, onaj cilj koji su htjeli je neovisnost ukrajine i van nato-a i to će im obečat.
zato stoje oko gradova ne ulaze u gradove, ne riokaju bjesomučno, šetkaju se. zato im ekipa nudi šlep na koji ovaj slovesnki psihopat svršava.
kraj priče, ende. treba spremit transparente za neko novo finale lige prvaka.
Guest- Guest
ebenica wrote:zelenski je pozvao putina na pregovore, to je kapitulacija, bez obzira kaj se piše po indexu o ruskom moralu i 20 uništenih tenkova.dijagram wrote:
pristat će na sve, rusi će se povuć', jer ih boli kurac za ukrajinu niti su je ikad htjeli, onaj cilj koji su htjeli je neovisnost ukrajine i van nato-a i to će im obečat.
zato stoje oko gradova ne ulaze u gradove, ne riokaju bjesomučno, šetkaju se. zato im ekipa nudi šlep na koji ovaj slovesnki psihopat svršava.
trebao si upis zavrsit s ukrajina napala rusiju
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Dakle, Rusi stigli na zapadnu peripetiju Mariupola. Stanovništvo u panici pustoši trgovine
#Russia'n army now at the gates of #Melitupol in south #Ukraine
— C4H10FO2P (@markito0171) February 27, 2022
Residents looting the markets pic.twitter.com/cJLQma8DbQ
AssadNaPodmornici wrote:situacija je gadna, ima toliko uništene tehnike po twiteru, uglavnom ruske nešto ukrainske, ali baš tona ruske ne isplati mi se niti stavljati.. jbt gubici se gomilaju gadno, inače ne može niti rusija imati neograničene gubitke, ruske majke ne rađaju 6 djece kao prije 100godina, nego po 1-2 ... vjerojatno većini još nije došla obavijest nikakva da im djeca ginu po ukraini
Split definitivno
Trebale bi se organizirati velike vježbe civilne zaštite
Last edited by Hektorović on 27/2/2022, 18:59; edited 1 time in total
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
...i ovima nestalo "gasa"...Odluka im je bila ispravna, što se vidi iz priložeen foto.
Eroo- Posts : 78955
2016-07-22
to ostavljam indexu. slava geroiem i ostala sranja.debotoijusto wrote:ebenica wrote:zelenski je pozvao putina na pregovore, to je kapitulacija, bez obzira kaj se piše po indexu o ruskom moralu i 20 uništenih tenkova.dijagram wrote:
trebao si upis zavrsit s ukrajina napala rusiju
Guest- Guest
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu