Ruska invazija na Ukrajinu
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ringo10 wrote:Pitanje je sta je uopce cilj ove akcijeAlfaOmega wrote:Ukrima su se zatresle gaće, i to je bitno. Ok, akcija, takva kakva jest po sebi nemre biti drugačija neg drljava i krajnje rizična za ruske momke (jer očito nemaju odobrenje koristiti sva raspoloživa sredstva na terenu).
To je taktička greška, ili pak rizik koji je Putin svjesno preuzeo.
Danas kreću pregovori, vidit ćemo što će biti.
Možda se Putinu sve struši o glavu, a možda i ne.
Ovo do sada je nekakkva demonstracija moci, to jos nije pravi rat
Mislim da se ocekuje rezultat pregovora
Slava Ukrajini! Slava herojima!
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Prvo, ne znaju svi plivati. A ovi što znaju, gdi da plivaju? Sve Rusija oko njih.
E moja budalo. U sta su tvoji Amerikanci i Englezi uvalili Ukrajinu to je strahotaEroo wrote:Ringo10 wrote:Pitanje je sta je uopce cilj ove akcijeAlfaOmega wrote:Ukrima su se zatresle gaće, i to je bitno. Ok, akcija, takva kakva jest po sebi nemre biti drugačija neg drljava i krajnje rizična za ruske momke (jer očito nemaju odobrenje koristiti sva raspoloživa sredstva na terenu).
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Evo sta je TOS
https://www.youtube.com/watch?v=CJfx9yOk1qc
Uzasno oruzje
A u ruke Mandušića Vuka
bit će svaka puška ubojita!
2016-07-22
jbteRayMabus wrote:Baš me brige za Mariupolj. Jasno je da je ruska mornarica to odlučila zauzet kako im se ne bi sutra neki Briti tu stacionirali s raketama za gađanje druge obale Azovskog mora tj Rusije.
Šta će oni tamo u tom Mariupoliju ili ne boli me kurac. Kad se to osvoji onda ono mornarice iz Azovskog mora izlazi u Crno more i skupa s tom oklopnom vojskom ide na Odesu i središnju Ukrajinu u prostor između Kijeva i Odese.
Odesa se mora osvojiti jer :
1. Da NATO nema još jednu državu na Crnom moru a koja je izrazito antiruska i želi vratiti Krim
2. Da se prekine veza Kijeva ( čak i ako isti ne padne ) s morem ali i s Turskom koja koliko vidim s onim dronovima šta je dala Ukri dobro rokaju Ruse na tlu.
3. Da se spoje s Moldavijom i povrate Transisitriju i osiguraju da Moldavija neće u EU i NATO.
4. Da izađu na rumunsjku granicu a šta je delta Dunava i imaju kontrolu na ušću Dunava ( nije u Ukrajini al je granica i imaju uvid odma )
5. Da se zacementira more oko Zmijskog ostrva ( Ukrajina ne bi imala onda više nikakvi izlaz na more ) i zablokiraju plinska polja koja se nalaze dijelom u rumunjskim vodama kako Rumunji ( čitaj američke, britanske i druge firme ) ne bi mogle tu vadit plin jer plina Rumunjska ima za još samo deset godina ( nalazi se unutra u Transilvaniji ta nalazišta koja imaju plina za Rumunjsku tek za još deset godina ).
svi longija smatraju budalom,
a u stvari odlicna analitika
a ne, osim dronova, dronovi su vec legli, nema viseoba centra za upravljanje barjaktarima su odletila u picku materinu i radi ometanje, reb takozvani
cak im vise ne lete ni obicni dronovi u zoni donbasa
Viš ti koliko je ura? Metuzalemi spavaju u ovo doba. Ajd mrš!Eroo wrote:Ringo10 wrote:Pitanje je sta je uopce cilj ove akcijeAlfaOmega wrote:Ukrima su se zatresle gaće, i to je bitno. Ok, akcija, takva kakva jest po sebi nemre biti drugačija neg drljava i krajnje rizična za ruske momke (jer očito nemaju odobrenje koristiti sva raspoloživa sredstva na terenu).
ero, uozbilji seEroo wrote:Ringo10 wrote:Evo sta je TOS
https://www.youtube.com/watch?v=CJfx9yOk1qc
Uzasno oruzje
A u ruke Mandušića Vuka
bit će svaka puška ubojita!
2015-09-24
Pa...general sam galaktičke federacije s pet zvjezdia.Leviathan2 wrote:jbteRayMabus wrote:Baš me brige za Mariupolj. Jasno je da je ruska mornarica to odlučila zauzet kako im se ne bi sutra neki Briti tu stacionirali s raketama za gađanje druge obale Azovskog mora tj Rusije.
Šta će oni tamo u tom Mariupoliju ili ne boli me kurac. Kad se to osvoji onda ono mornarice iz Azovskog mora izlazi u Crno more i skupa s tom oklopnom vojskom ide na Odesu i središnju Ukrajinu u prostor između Kijeva i Odese.
1. Da NATO nema još jednu državu na Crnom moru a koja je izrazito antiruska i želi vratiti Krim
2. Da se prekine veza Kijeva ( čak i ako isti ne padne ) s morem ali i s Turskom koja koliko vidim s onim dronovima šta je dala Ukri dobro rokaju Ruse na tlu.
3. Da se spoje s Moldavijom i povrate Transisitriju i osiguraju da Moldavija neće u EU i NATO.
4. Da izađu na rumunsjku granicu a šta je delta Dunava i imaju kontrolu na ušću Dunava ( nije u Ukrajini al je granica i imaju uvid odma )
5. Da se zacementira more oko Zmijskog ostrva ( Ukrajina ne bi imala onda više nikakvi izlaz na more ) i zablokiraju plinska polja koja se nalaze dijelom u rumunjskim vodama kako Rumunji ( čitaj američke, britanske i druge firme ) ne bi mogle tu vadit plin jer plina Rumunjska ima za još samo deset godina ( nalazi se unutra u Transilvaniji ta nalazišta koja imaju plina za Rumunjsku tek za još deset godina ).
a ne, osim dronova, dronovi su vec legli, nema viseoba centra za upravljanje barjaktarima su odletila u picku materinu i radi ometanje, reb takozvani
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Gotovo je sa dronovimaLeviathan2 wrote:jbteRayMabus wrote:Baš me brige za Mariupolj. Jasno je da je ruska mornarica to odlučila zauzet kako im se ne bi sutra neki Briti tu stacionirali s raketama za gađanje druge obale Azovskog mora tj Rusije.
2015-09-24
aha, pratis podloakuRingo10 wrote:Evo taj blog gdje spominje to kod Kramatorska ... oko trece minuteAlfaOmega wrote:Pa o Donbassu i govorimo. Najveći kotao će biti Mariupol. Ruske snage jurišaju sa zapada, i to ne na sam grad, neg sjeverno, s ciljem da se sa opločenima spoje negdi kod Marinke. A onda bi se pun kurac ukrajinskih vojnika naša u okruženju. Alternativa je da podviju rep dok ni kasno. Ostati u kotlu i nadati se pozitivnom ishodu pregovora je krajnje rizično. Tim više jerbo bi i sami bili sredstvo pregovaranja čime bi otežali poziciju Kijeva.
https://www.youtube.com/watch?v=JwsSLeqz0HE&t=203s
a malo poslije govori za mariupolj i kako azovce nece pustit van zive :D
AZOV, AJDAR, Desni Sektor i slicni ... njima je smrtna tapijaLeviathan2 wrote:aha, pratis podloakuRingo10 wrote:Evo taj blog gdje spominje to kod Kramatorska ... oko trece minuteAlfaOmega wrote:Pa o Donbassu i govorimo. Najveći kotao će biti Mariupol. Ruske snage jurišaju sa zapada, i to ne na sam grad, neg sjeverno, s ciljem da se sa opločenima spoje negdi kod Marinke. A onda bi se pun kurac ukrajinskih vojnika naša u okruženju. Alternativa je da podviju rep dok ni kasno. Ostati u kotlu i nadati se pozitivnom ishodu pregovora je krajnje rizično. Tim više jerbo bi i sami bili sredstvo pregovaranja čime bi otežali poziciju Kijeva.
Ne znam hoce li Rusi ici na Zapadnu Ukrajinu .. da se malo poigraju sa Banderinim spomenicima
2015-09-24
nemaj kam plivat, s druge strane azova je rusija, a nece ih prikazivat, jednostavno ce ih pobitRingo10 wrote:Na njihovom mjestu ja bih skocio u more i plivajLeviathan2 wrote:ma to su bjesni debiliRingo10 wrote:
Ima kazu i Hrvata medju AZOVcima
E pa pokoj im dusi. Sta su trazili to su i dobili.
Njihove djedove iz 369te Rusi su postedjeli. Ali njih nece
uglavnom neki navijaci i takvi
u njih mozak odavno sprzen
nije isto doci i igrat se snajpera kad je rovovsko prepucavanja a nije isto kad pocnu gradovi to tosovi orat i przit zemlju,
a ako ih rusi uhvate, pfff
mos mislit kako ce im bit
Najbolje da izginu i da ih pobiju nego da ih prikazuju i kazu evo to su Hrvati ovo ono
mozda ostave kojeg za sudjenje i to je to
Ne znam hoce li Rusi ici na Zapadnu Ukrajinu .. da se malo poigraju sa Banderinim spomenicima
njima je to prilika a ni rusi nisu zainteresirani za njih previse, cak bi voljeli da se odvale
,
tu si u pravu
Već sam se ovdje naslušao navijačkih priča da Kyiv pada za manje od pola dana.
Nisam baš stručnjak za vojne taktike, nedo Bog da bi bio, ali ti mogu svejedno reć
iz ovoga šta sam dosad vidio, da su ruski stratezi debelo zabrljali.
Drugo, što nikako ne mogu shvatiti, su slučajevi kad cijeli konvoj oklopnih vozila
stoji na cesti usred Ukrajine jer im je nestalo goriva...tipična ruska nedogovorna traljavost.
Gledam danas kako su Ukri u Harkivu zarobili dvojicu ruskih specijalaca. Znaš kako?
Momcima nestalo goriva i svratili u policijsku postaju da ima natoče. Kao, sigurno je sigurno...
Last edited by Eroo on 28/2/2022, 02:40; edited 2 times in total
2016-07-22
Nisu oni to zasluzili nego da im ruska vojska preore cijelu regiju i da im dobro izjebu njihove banderovkeLeviathan2 wrote:ja imam osjecaj da ce zapadna ukrajina proglasit neovisnost za koji danRingo10 wrote:AZOV, AJDAR, Desni Sektor i slicni ... njima je smrtna tapijaLeviathan2 wrote:
aha, pratis podloaku
njima je to prilika a ni rusi nisu zainteresirani za njih previse, cak bi voljeli da se odvale
2015-09-24
Banderovke su zapikali... kic, el smijem reć ko je zapika Banderovke a da ne odem opet u ladovinu?
aaah, gledas fejk videa tctctctcEroo wrote:Leviathan2 wrote:putin je poslao delegaciju ne da pregovara, nego da prenese uvjete predajeRayMabus wrote:Oćito je da Putina ne zanimaju nikakvi pregovori jer bi tako poslao poruku da je slab.
Ofenziva se nastavlja.
,
tu si u pravu
Već sam se ovdje naslušao navijačkih priča da Kyiv pada za manje od pola dana.
Nisam baš stručnjak za vojne taktike, nedo Bog da bi bio, ali ti mogu svejedno reć
iz ovoga šta sam dosad vidio, da su ruski stratezi debelo zabrljali.
Drugo, što nikako ne mogu shvatiti, su slučajevi kad cijelom konvoju oklopnih vozila
stoji na cesti usred Ukrajine jer im je nestalo goriva...tipična ruska nedogovorna traljavost.
Gledam danas kako su Ukri u Harkivu zarobili dvojicu ruskih specijalaca. Znaš kako?
Momcima nestalo goriva i svratili u policijsku postaju da ima natoče. Kao, sigurno je sigurno...
a kijev se nece ni zauzimati, kijev ce sam pasti
sam od sebe, jos ce kijevljani molit ruse da udju napravit reda
jbte, ne citaj shit portale po internetu
u kijevu je podijeljeno preko 20 000 pusaka,onak s kamiona, bez dokumentiranja, bez icega
u 2 dana trista mrtvih, alo, 300 mrtvih a rusi ni prismrdili kijevu
imas videa gdje doslovno upucavaju ljude na ulici
a vojna strategija, nebih se u to puno mjesoa, a ne preporucujem ni tebi, drz se statike
Nema potrebe. U ovoj novoj državi imat ćemo veći omjer i veći utjecaj na politiku.Leviathan2 wrote:ja imam osjecaj da ce zapadna ukrajina proglasit neovisnost za koji danRingo10 wrote:AZOV, AJDAR, Desni Sektor i slicni ... njima je smrtna tapijaLeviathan2 wrote:
aha, pratis podloaku
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Imaju i ušanci svoju Bjelorusiju. Puno Bliže Rusiji neg što je Bjelorusija SAD-u.
Former Japanese PM Shinzo Abe states that Japan should consider hosting U.S. nuclear weapons. Russia has changed the military calculus around the world https://t.co/emNgPUwSX8
— Blake Allen (@Blake_Allen13) February 28, 2022
I što su onda Rusi nervozni?
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu