Ruska invazija na Ukrajinu
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
uzalud je sve. tvoj čobanluk je na najjače. dogovaraj, puca mi kurac, jebe se tebi, igra se monopoly u tvoj glavi.kic wrote:ebenica wrote:točno čobane. i svatko bi trebao gledat isključivo svoje dvorište ako mu je cilj izbjegavanje sukoba, dogovorima i miru. jel ti to jasno čobane?kic wrote:
držite se vi Save, dalje i ne vidite..
tvoji "dogovori" vode isključivo u rat i umiranje. čobane.
dogovor vodi trajnijem miru
a ne: drž se svoj svete države i moli joj se, dok te ona istovremeno gazi gazi
ali tu jasnu sliku očito ne shvaćaš pa, čemu dalje.
Guest- Guest
Ukraine Rejects Wokism: "People Don’t Want Netflix and LGBT Marches"Leviathan2 wrote:sve receno :DHektorović wrote:I have witnessed Ukraine transform from a collapsing part of the Soviet Union to a liberal democracy and an open society. It has faced countless acts of Russian aggression, but has persisted.
— George Soros (@georgesoros) February 26, 2022
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ruska vojska je u centru Harkova, akcija ciscenja u toku
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ebenica wrote:uzalud je sve. tvoj čobanluk je na najjače. dogovaraj, puca mi kurac, jebe se tebi, igra se monopoly u tvoj glavi.kic wrote:ebenica wrote:točno čobane. i svatko bi trebao gledat isključivo svoje dvorište ako mu je cilj izbjegavanje sukoba, dogovorima i miru. jel ti to jasno čobane?kic wrote:
držite se vi Save, dalje i ne vidite..
tvoji "dogovori" vode isključivo u rat i umiranje. čobane.
jest, umjesto toga cemo cekati kad ce nekom puknut film u bosni zbog nedogovora
jel tebi jasno da je stanje nedogovora - izvor napetosti u bosni?^^
kic wrote:prckov wrote:kic wrote:
odličan
eto, na to ja pokusavam skrenit paznju
ukratko je opiso ono sto zapad ceka
ono sto je danas rusija bice pojam slobode za ono u sto ce se zapad pretvorit
a nevjerojatna je opca nesvjesnost toga
jako dobar govor..
lojalnost se ne duguje organizaciji tj državi koja neprestano radi protiv običnih ljudi
jos on nije iso u detalje
ovo zlo nikad u povjesti nije bilo i sa nicim se uporedit ne moze
2014-04-19
ne čobane, izvor napetsoti su ekstremi poput tebe koji bi mijenjali granice u državama u kojim niti ne žive, izvor napetosti je jebeni odgoj gdje sve tri strane reagiraju neprijateljski, izvor nepatosti stvarate vi debili, izvor napetosti bi bio bilo gdje u svijetu da se isto ponašate, izvor napetosti bi bio u gradišću da 200 000 tamošnjih hrvata odjenom želi "dogovor" sa austrijom..u čemu je problem samo se dogovaramo, jel tak čobane? i srbi u krajini su se samo dogovarali, samo su htjeli svoje kaj ne? jebem ti mater umnoporemećnu željnu krvi, tebi i tvojim ursanim dogovorima. ne samo tebi nego i svakome poput tebe s bilo čije strane, srpske, muslimanske ili hrvatske...jebem vam ja mater klošaršku kukavičku!kic wrote:ebenica wrote:uzalud je sve. tvoj čobanluk je na najjače. dogovaraj, puca mi kurac, jebe se tebi, igra se monopoly u tvoj glavi.kic wrote:
Guest- Guest
Ma to su bedadtoce.mortal wrote:ovdje je prikazano na ovaj način da je Rusija zaista bila pozvana na obraćenje i na mir
Putin je napravio potez kontra poziva
i dalje su svi pozvani na molitvu kako bi se rat spriječio inače će se zaista proširiti
vlast i zemlju želi većina ali smrt nikome nije poželjna
jedno bez drugog ne ide
Ja sam vjernik,ali te poruke su ko zna što i tko zna od koga.
Imamo biblijska proročanstva i njih treba gledati,a ne te utvare.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2342983
ovi ipak nisu izginuli na zmijskom otoku?
najbolje je napravio mutavi, log off na par dana i onda vidit jel se rijesilo sta
Lenjin nije maltretirao Ukrajinu,naprotiv,dao im je državnost.mortal wrote:upravo tovuksadinare wrote:inace toliko da je putin 'zastitnik' krscanskih vrijednosti kad na njegovoj strani se bore radikalni islamisti ceceni..putin je izvorno komunist i nevjernik ateist..to sto je postao novokompovani vjernik radi politike zajebi
ja ostala zatečena kad je na jednom videu uzveličao ime Lenjina i doveo se u vezu s njim
on je židov, kao i Lenjin i većina komunista
A ako bi netko zadnji trebo prizivat Lenjina,onda je to Putin,jer ukoliko se pojavi neki novi Lenjin,Putin ce zavrsit kao Romanov.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
na, uzmidebotoijusto wrote:mortal wrote:Nešto si pomišljam; da je Trump ostao na vlasti, možda se sve ovo ne bi ni dogodilo
čak vjerujem u to
naravno da bi a moguce da se svijet ne bi ujedinio oko osude agresora upravo zbog njega ovako svi za isti stap + ukri izdrzali najgore
trump si moze nastavit prodavat pricu svojim redneckima i domacim merino ovcama
2014-04-19
ebenica wrote:ne čobane, izvor napetsoti su ekstremi poput tebe koji bi mijenjali granice u državama u kojim niti ne žive, izvor napetosti je jebeni odgoj gdje sve tri strane reagiraju neprijateljski, izvor nepatosti stvarate vi debili, izvor napetosti bi bio bilo gdje u svijetu da se isto ponašate, izvor napetosti bi bio u gradišću da 200 000 tamošnjih hrvata odjenom želi "dogovor" sa austrijom..u čemu je problem samo se dogovaramo, jel tak čobane? i srbi u krajini su se samo dogovarali, samo su htjeli svoje kaj ne? jebem ti mater umnoporemećnu željnu krvi, tebi i tvojim ursanim dogovorima. ne samo tebi nego i svakome poput tebe s bilo čije strane, srpske, muslimanske ili hrvatske...jebem vam ja mater klošaršku kukavičku!kic wrote:ebenica wrote:uzalud je sve. tvoj čobanluk je na najjače. dogovaraj, puca mi kurac, jebe se tebi, igra se monopoly u tvoj glavi.kic wrote:
srbi u krajini su upotrijebili silu i prvi napadali okolo, tko se mača lača...
zašto su granicr svete? misliš da se austrijanci odnose prema hrvatima u gradišću, kao što se sarajevo odnosi prema hrvatima u bih? moram li vaditi primjere da vidimo da to nije ni blizu tako..
ne vidi. gdje sam na igdje željan ičije krvi?
Eroo wrote:Leviathan2 wrote:moglo bi vrlo lako, francuzi su zaplijenili neki ruski teretni brod i navodno vrse pritisak na erdogana da zatvori bosfor, medjutim erdogan to nece ucinit jer bi to znacilo da ankara ode u 3 picke materineRingo10 wrote:Ovo ce na kraju zavrsiti velikim ratom izmedju NATO i Rusije
al mogli bi englezi pocet kenjat u gibibraltaru a rusi bas nece trpit takvo ponasanje
Cijelo vrijeme sam mislio da si ti pametan i ozbiljan čovjek.
To navijanje ti nije baš na čast. Sliči mi na Serbinjino podnošenje pobožnih želja.
Ko će, šta će i kako će, to ostavimo vremenu koje dolazi.
Kad sam već tu: Ovo što sad Putinovi rade u Ukrajini je veliki promašaj
i nanijeće veliku štetu Rusiji.
Moje osobno mišljenje, koje crpim iz dosadšnjeg dugogodišnjeg iskustva.
Realnost, koja se u velikom procentu obistinila, godinama
nakon.
Evropa ostaje bez sirovina i energenata.
Naci ce iste, ali po skupim cenama.
Cene ce divljati, ekonomija ce pasti.
Putin da nije zavrsio trziste svojih sirovina,
ne bi usao u Ukrajinu.
Hladni Rat nikad nije bio gotov,
vec se iskoristilo da se prodire
ka Istoku uz uvek prisutnu medijsku
Anti Rusku kampanju i
potcenjivanje u stilu drugog
reda.
Rusija je otisla, Zapad to nije ni
shvatio.
Kina, odgovara joj slabi Zapad i
inferiorna pozicija u ovom sukobu,
gde se ocigledno plase.
Bajdena ce skloniti Ameri.
Looser klasicni a Ameri takvog
ne zele, nakon Afganistana.
Tramp ako se vrati, gledace ka
Rusiji i Kini, Evropljane ne moze
organski da svari.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ebenica wrote:ne čobane, izvor napetsoti su ekstremi poput tebe koji bi mijenjali granice u državama u kojim niti ne žive, izvor napetosti je jebeni odgoj gdje sve tri strane reagiraju neprijateljski, izvor nepatosti stvarate vi debili, izvor napetosti bi bio bilo gdje u svijetu da se isto ponašate, izvor napetosti bi bio u gradišću da 200 000 tamošnjih hrvata odjenom želi "dogovor" sa austrijom..u čemu je problem samo se dogovaramo, jel tak čobane? i srbi u krajini su se samo dogovarali, samo su htjeli svoje kaj ne? jebem ti mater umnoporemećnu željnu krvi, tebi i tvojim ursanim dogovorima. ne samo tebi nego i svakome poput tebe s bilo čije strane, srpske, muslimanske ili hrvatske...jebem vam ja mater klošaršku kukavičku!kic wrote:ebenica wrote:
uzalud je sve. tvoj čobanluk je na najjače. dogovaraj, puca mi kurac, jebe se tebi, igra se monopoly u tvoj glavi.
pudlice, ako pola naroda nije zadovoljno sa time da mu drugi odlucuje sudbinu onda se trebaju dogovorit kako stvori zajednicu koja ce bit prihvacena od ako ne svih onda bar ubjedljive vecine
a ako se ne zeli dogovor onda je ta drzava ludacka kosulja, a ti znas sta je ludacka kosulja iz iskustva
i znas da nije ugodna i da je treba skinit, jel tako
2014-04-19
Kazu da sad slijedi glavni udar ruske armije
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ima gasovod, nema gasovod, vukli za nos.
Sada neka im brodovima dovlace gas.
Evropa je svoje zavrsila.
Sada neka im brodovima dovlace gas.
Evropa je svoje zavrsila.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
a tko si jebem ti usranu mater ti? gdje ti živiš pizda ti materina poremećena? kak se sarajevo odnosi prema hravtima? jel ih hapse po kućama? siluju žene na puitu na posao? ulaze u kuće i otimajuz imovinu? kak se jebeno odnose prema hrvatima? čime su hrvati točno zaslužili neki bogovski odnos? odcjepljenjem herceg bosne? pička ti materina urana poremećena. nisam ti ja aben da ćemo uz konjak i kubanke raspravljat o monopolyiu 'ko da nije riječ o mogućem ratu. ti bi dogovarao. jebem ti mater usranu ako ikad dođe do tog tvog dogovora di ćeš ti bit? bit ćeš tamo na prvoj crti k'o i ono smeće od epikura? ne nećeš jebem ti mater usranu, ti ćeš ovdje linkove lijepit tko bolje napreduje, koje oružje koristi i koji grad je pao...jebem ti mater usranu. svi ste vi pizdeki isti, jebene usrane kukavice sa šanka. jebem ti mater kaj te neki bully nije mlatio po školi više tebi i tvojem call of dutyiu i monopolyiu sa granicama.kic wrote:ebenica wrote:ne čobane, izvor napetsoti su ekstremi poput tebe koji bi mijenjali granice u državama u kojim niti ne žive, izvor napetosti je jebeni odgoj gdje sve tri strane reagiraju neprijateljski, izvor nepatosti stvarate vi debili, izvor napetosti bi bio bilo gdje u svijetu da se isto ponašate, izvor napetosti bi bio u gradišću da 200 000 tamošnjih hrvata odjenom želi "dogovor" sa austrijom..u čemu je problem samo se dogovaramo, jel tak čobane? i srbi u krajini su se samo dogovarali, samo su htjeli svoje kaj ne? jebem ti mater umnoporemećnu željnu krvi, tebi i tvojim ursanim dogovorima. ne samo tebi nego i svakome poput tebe s bilo čije strane, srpske, muslimanske ili hrvatske...jebem vam ja mater klošaršku kukavičku!kic wrote:
srbi u krajini su upotrijebili silu i prvi napadali okolo, tko se mača lača...
zašto su granicr svete? misliš da se austrijanci odnose prema hrvatima u gradišću, kao što se sarajevo odnosi prema hrvatima u bih? moram li vaditi primjere da vidimo da to nije ni blizu tako..
ne vidi. gdje sam na igdje željan ičije krvi?
Guest- Guest
skini mi se više s kurca, ja ne jebem muške. tebe ne bih čak ni da si žensko. dosadan si, k'o da gledam travu kak raste.prckov wrote:ebenica wrote:ne čobane, izvor napetsoti su ekstremi poput tebe koji bi mijenjali granice u državama u kojim niti ne žive, izvor napetosti je jebeni odgoj gdje sve tri strane reagiraju neprijateljski, izvor nepatosti stvarate vi debili, izvor napetosti bi bio bilo gdje u svijetu da se isto ponašate, izvor napetosti bi bio u gradišću da 200 000 tamošnjih hrvata odjenom želi "dogovor" sa austrijom..u čemu je problem samo se dogovaramo, jel tak čobane? i srbi u krajini su se samo dogovarali, samo su htjeli svoje kaj ne? jebem ti mater umnoporemećnu željnu krvi, tebi i tvojim ursanim dogovorima. ne samo tebi nego i svakome poput tebe s bilo čije strane, srpske, muslimanske ili hrvatske...jebem vam ja mater klošaršku kukavičku!kic wrote:
pudlice, ako pola naroda nije zadovoljno sa time da mu drugi odlucuje sudbinu onda se trebaju dogovorit kako stvori zajednicu koja ce bit prihvacena od ako ne svih onda bar ubjedljive vecine
a ako se ne zeli dogovor onda je ta drzava ludacka kosulja, a ti znas sta je ludacka kosulja iz iskustva
Guest- Guest
prckov wrote:na, uzmidebotoijusto wrote:mortal wrote:Nešto si pomišljam; da je Trump ostao na vlasti, možda se sve ovo ne bi ni dogodilo
čak vjerujem u to
naravno da bi a moguce da se svijet ne bi ujedinio oko osude agresora upravo zbog njega ovako svi za isti stap + ukri izdrzali najgore
trump si moze nastavit prodavat pricu svojim redneckima i domacim merino ovcama
evo citam ove vase upise sto izazivaju susramlje zdrava razuma , bosna kme woke kme dodo saveznik kme kme
samo nastavite dalje
narod koji ima ovakvu omladinu ne treba brinuti za svoju buducnost , rekaje jednom onaj sto mu slovenci otkinuli nogu
Kad su ukrajinski dužnosnici pozvali građane na otpor Molotovljevim koktelima, mnogi su mislili da je više riječ o propagandnom mitu nego o stvarnosti. Alat otpora okupatoru otprije 80 godina, zapaljena boca s benzinom, svima se činila neučinkovitim i samoubilačkim sredstvom protiv vojne supersile kakva je Rusija. Ukrajinska stvarnost svjedoči o nečemu sasvim drugačijem.
Ruska vojna vozila pogođena Molotovljevim koktelima gore na ulicama gotovo svih ukrajinskih gradova. Dok se njima usporeno kreću, civilni pokret otpora zasiplje ih neštedimice iza uglova, s balkona, krovova, terasa. Građani u svim većim središtima, od Odese, preko Harkova do Kijeva, masovno pripremaju boce s zapaljivom tekućinom u svojim skloništima, kućama, stanovima, na ulicama. Instruktori su im prethodno održali kratke tečajeve, i o pripremama takvoga priručnoga oružja, i o tehnikama bacanja.
Video zapisi zorno svjedoče o krajnje suludoj hrabrosti ukrajinskih mladića, djevojaka, umirovljenika; do jučer običnih civila prilikom napada na rusku vojsku. Demonstrirana odlučnost i hrabrost golorukih Ukrajinaca po mnogima već svjedoči da taj narod ne može izgubiti ovaj rat.
Valerij Širajev, ruski veteran iz afganistanskog rata, a danas vojni analitičar jednog od zadnjih slobodnih moskovskih medija, lista Novaja gazeta, u nedavnom je intervjuu HRT-u kazao da ovo što gledamo u Ukrajini nije nikakav ustanak, nego pravi 'partizanski rat':
„Iskustvo partizanskog ratovanja u Ukrajini vrlo je veliko. Djedovi i pradjedovi pamte kako su se tamo organizirali partizanski odredi protiv fašista u vrijeme 2. svjetskog rata, a u zapadnoj Ukrajini jako dobro pamte i kako su se organizirali partizanski odredi protiv komunističke vlade. Postoji narodna šala: "Jedan Ukrajinac je domaćin. Dva Ukrajinca - to je već partizanski odred." - izjavio je Valerij Širajev.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
mortal wrote:ajde glupačo PK , misliš da svi znaju maxa, alfa i šta se dešava između njih... očito je to tvoja domena interesaVenus wrote:kic wrote:
pitam se gdje je i 1% reakcija i sankcija na američke invazije zadnjih 20godina..
uvijek smo na forumu pričali, čak i prije zapadne kabale, ludog putina, bidena i klaunova svih, da Ukrajina sadrži u sebi nesporazum i može se raspasti na 2 dijela.. rat je produžetak politike, a politika je površina povijesti, jezika i filozofije..
i nama bi za dugotrajni mir najbolje bilo da se nagodimo sa Srbima oko Bosne, muslimanima će se zagarantirati građanska prava koja toliko žele.. time se rješav povijesni nesporazum i mogućnosti sukoba..
Nesporazum postoji samo u glavama zvijeri koje su na pozicijama moći pa pod utjecajem kokaina imaju uvjerenja da postoje "geostrateški razlozi" da ubiješ nečije dijete, majku, razoriš dom, grad.
Nesporazum postoji sad i u ovoj tvojoj boldanoj rečenici, i to veliki nesporazum.
Tko smo to MI da se MI nagodimo sa Srbima oko BIH? U čije ime ti to govoriš? U moje sigurno ne. Nisam htjela ni onaj prijašnji rat, ne želim ni ovaj, i nijedan budući. No mene se ne pita kao što se ne pita građane svijeta uopće, koji žele mir i ne žele nakaze za lidere.
Plameni jazavac vidi granice i opravdava nasilje, a građanin svijeta vidi ljude. Nikad vas nisam jasnije vidjela što čitajuć ovu temu. Pa se mislim, jel onaj isti Max koji je glumio nedodirljivu veličinu velikog admina koji ima debeli prst na gumbu na net.hru sad šalje Alfu da gleda mater kroz ključaonicu i drka na nju. Sram ga bilo i ko ga je rodio, a vi ni da pisnete na takve. Jadna li vam mater koja vas je odgojila.
A sad nastavite o naoružanju i osjećajte se super duper nadmoćno sa skidanjem informacija s interneta i copy/paste koliko znate o situaciji i vrsti oružja.
to što ti ne želiš rat ne znači da ga neće biti i ne znači da smo ga svi ostali htjeli
dok je tvoja umišljena pi..,a bila daleko od ugroženosti, drugima nije bilo tako
s toga ispuši svojim frustracijama jer nisi dostojna prozivati, davati instrukcije ljudima oko sebe i vrednovati bilo čije interese
odi tamo gdje si uvijek pisala svoje vlastite nebuloze
Gdje sam bila 91-95? U Hrvatskoj, glupačo, i nikad me nije bilo strah, niti sam bila zaštićena.
Vidim da me čitaš, što znači da se ipak negdje u svojoj plitkoj močvari pitaš postoji li nešto bolje od tvog života u tvojoj glavi. Da, moj najdraži pdf je ljubav i sex jer je ljubav uvijek inspirativna, a sex prirodna potreba. Makni stara koljena s klupice sa kukuruzom i živi, frigidna osobo. Pa makar to značilo da kupiš zalihu uložaka i odeš goloruka branit Ukrajinu od agresora.
Guest- Guest
ebenica wrote:skini mi se više s kurca, ja ne jebem muške. tebe ne bih čak ni da si žensko. dosadan si, k'o da gledam travu kak raste.prckov wrote:ebenica wrote:
ne čobane, izvor napetsoti su ekstremi poput tebe koji bi mijenjali granice u državama u kojim niti ne žive, izvor napetosti je jebeni odgoj gdje sve tri strane reagiraju neprijateljski, izvor nepatosti stvarate vi debili, izvor napetosti bi bio bilo gdje u svijetu da se isto ponašate, izvor napetosti bi bio u gradišću da 200 000 tamošnjih hrvata odjenom želi "dogovor" sa austrijom..u čemu je problem samo se dogovaramo, jel tak čobane? i srbi u krajini su se samo dogovarali, samo su htjeli svoje kaj ne? jebem ti mater umnoporemećnu željnu krvi, tebi i tvojim ursanim dogovorima. ne samo tebi nego i svakome poput tebe s bilo čije strane, srpske, muslimanske ili hrvatske...jebem vam ja mater klošaršku kukavičku!
pudlice, sto se ti petljas u ono o cemu normalni ljudi razgovaraju
zar ti stvarno ne znas gdje ti je mjesto
2014-04-19
debotoijusto wrote:
evo citam ove vase upise sto izazivaju susramlje zdrava razuma , bosna kme woke kme dodo saveznik kme kme
samo nastavite dalje
narod koji ima ovakvu omladinu ne treba brinuti za svoju buducnost , rekaje jednom onaj sto mu slovenci otkinuli nogu
Kad su ukrajinski dužnosnici pozvali građane na otpor Molotovljevim koktelima, mnogi su mislili da je više riječ o propagandnom mitu nego o stvarnosti. Alat otpora okupatoru otprije 80 godina, zapaljena boca s benzinom, svima se činila neučinkovitim i samoubilačkim sredstvom protiv vojne supersile kakva je Rusija. Ukrajinska stvarnost svjedoči o nečemu sasvim drugačijem.
Ruska vojna vozila pogođena Molotovljevim koktelima gore na ulicama gotovo svih ukrajinskih gradova. Dok se njima usporeno kreću, civilni pokret otpora zasiplje ih neštedimice iza uglova, s balkona, krovova, terasa. Građani u svim većim središtima, od Odese, preko Harkova do Kijeva, masovno pripremaju boce s zapaljivom tekućinom u svojim skloništima, kućama, stanovima, na ulicama. Instruktori su im prethodno održali kratke tečajeve, i o pripremama takvoga priručnoga oružja, i o tehnikama bacanja.
Video zapisi zorno svjedoče o krajnje suludoj hrabrosti ukrajinskih mladića, djevojaka, umirovljenika; do jučer običnih civila prilikom napada na rusku vojsku. Demonstrirana odlučnost i hrabrost golorukih Ukrajinaca po mnogima već svjedoči da taj narod ne može izgubiti ovaj rat.
Valerij Širajev, ruski veteran iz afganistanskog rata, a danas vojni analitičar jednog od zadnjih slobodnih moskovskih medija, lista Novaja gazeta, u nedavnom je intervjuu HRT-u kazao da ovo što gledamo u Ukrajini nije nikakav ustanak, nego pravi 'partizanski rat':
„Iskustvo partizanskog ratovanja u Ukrajini vrlo je veliko. Djedovi i pradjedovi pamte kako su se tamo organizirali partizanski odredi protiv fašista u vrijeme 2. svjetskog rata, a u zapadnoj Ukrajini jako dobro pamte i kako su se organizirali partizanski odredi protiv komunističke vlade. Postoji narodna šala: "Jedan Ukrajinac je domaćin. Dva Ukrajinca - to je već partizanski odred." - izjavio je Valerij Širajev.
samo ti jedi a ovo ostalo posalji svojim drugarima nek citaju
znas da pazim na mentalnu higijenu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu