Ruska invazija na Ukrajinu
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
....od kud nemotiviranost ruskog vojnika?..pitaju se finci..putinova propaganda je uvijek tvrdila da ruski vojnik ako treba ide kroz zid...finci zakljucuju ako rusija ne ostvari svoje ciljeve u ukrajini..nije putin samo u problemu..u jos vecem problemu ce se naci njegovi najodaniji saveznici..vecina ih je vec sad napustika brod oni koji su ostali potopit ce se zajedno sa putinom..ili ce napustit kapetana dok voda dodje do usta..pravdajuci se da moraju misliti na vlastiti narod i drzavu..ali jedan je sigurno gotov - lukasenko
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
[size=39][/size]
Uništeni ruski tenk na području Luganska
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/rusi-su-zaglavili-ofenziva-im-ne-ide-prema-planu-pentagon-iznio-najnovije-procjene-stanja-u-ukrajini-15163488
Uništeni ruski tenk na području Luganska
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/rusi-su-zaglavili-ofenziva-im-ne-ide-prema-planu-pentagon-iznio-najnovije-procjene-stanja-u-ukrajini-15163488
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
https://twitter.com/i/status/1497217923106189313
ovaj snimak ima veze sa onim snimkom kad borbeno vozilo pregazi civilno vozilo...
tko je tu tko...
evo alfa je stručnjak i prazzilukčukundjed je na izvoru informacija
ovaj snimak ima veze sa onim snimkom kad borbeno vozilo pregazi civilno vozilo...
tko je tu tko...
evo alfa je stručnjak i prazzilukčukundjed je na izvoru informacija
2015-08-08
omni wrote:Je li ovo neki novi Call of Duty ili???
Evo sam došao k sebi, nakon što sam više puta odgledao i odslušao.
Ukrajinac je učinio nešto što će ući u povjesne knjige o ratovanju.
U trenutku je pročitao situaciju i psihološko stanje mladih ruskih vojnika.
Kratki razgovor s njima je izveo na način humorističkog skeča....+hrabrost .
Lijepo im je objasnio da će Ukrajinci pobijediti, a Rusi izgubiti rat.
Cijela kolona tenkova ne zna gdje su ni kuda idu, a nemaju ni goriva...
Ovim jadnicima je ponudio da ih odšlepa...u Rusiju.
A i ruskim vojnicima svaka čast, razumjeli su štos na pravi način.
SLAVA UKRAJINI!
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Šandor Winnetou likes this post
da je lazanski pozivio ovaj trenutak umro bi sa osmjehom na licu i recenicom 'napokon mi se san ostvario treci svetski rat'
2015-09-08
Putin je napravija grešku šta je iša vojnom invazijom na Ukrajinu jer to jednostavno mora okrenit Europu protiv takvog nekoga tko to radi ovamo a nema ništa gore za tu Rusiju nego da ima Europu za neprijatelja i ovisi o Kini i ima jednu vladu i drži te u šaci i čeka tvoj pad da te može podčinit.
On je usra motku totalno.
On je usra motku totalno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
....ja mislim da bi prije pala njemacka nego ukrajina..njemacka bi pala za dva dana...prvo bi pola njemacke zbrisalo ne-njemci..a vecina njemaca je ionak pickasto,pivopije i feminizirano
2015-09-08
obavijest:hrvatski dragovoljci usli u ukrajinu iz poljske...sa skupinom drugih dragovoljaca...naoruzani su vrlo dobro..moral visok..
2015-09-08
...tko hoce kao dragovoljac ici u ukrajinu moze mi se javit na pp...mogu vas uputiti na pravu adresu..i ljude koji se brinu o tome...drugo sve obavljate kod njih..
2015-09-08
Hektorović wrote:I have witnessed Ukraine transform from a collapsing part of the Soviet Union to a liberal democracy and an open society. It has faced countless acts of Russian aggression, but has persisted.
— George Soros (@georgesoros) February 26, 2022
ma nije moguće da se ovo govno i osobno oglasilo? jebalo mu open society mater šugavu.
Službenik-
2022-02-24
https://narod.hr/svijet/dujmovic-kroz-hrvatske-medije-provlaci-se-ruska-promidzba-koju-nitko-ne-otkriva
2015-09-08
vuksadinare wrote:obavijest:hrvatski dragovoljci usli u ukrajinu iz poljske...sa skupinom drugih dragovoljaca...naoruzani su vrlo dobro..moral visok..
sad će 369. ravno na staljingrad. samo da nam se ne vrati k'o 1945., ali s drugačijim obilježjima.
nego što kažu? bježe li rusi prema moskvi i dalje prema uralu?
...ako si spreman prijavi se...ionako ti je zivot izgubio smisao pa da ga najbezbolnije prikratis a mozes opet postat junak..da odes sa stilom pa na koncu konca i vratis se sa stilom..trazimo snajperisteDragovit wrote:vuksadinare wrote:obavijest:hrvatski dragovoljci usli u ukrajinu iz poljske...sa skupinom drugih dragovoljaca...naoruzani su vrlo dobro..moral visok..
sad će 369. ravno na staljingrad. samo da nam se ne vrati k'o 1945., ali s drugačijim obilježjima.
2015-09-08
vuksadinare wrote:...ako si spreman prijavi se...ionako ti je zivot izgubio smisao pa da ga najbezbolnije prikratis a mozes opet postat junak..da odes sa stilom pa na koncu konca i vratis se sa stilom..trazimo snajperisteDragovit wrote:vuksadinare wrote:obavijest:hrvatski dragovoljci usli u ukrajinu iz poljske...sa skupinom drugih dragovoljaca...naoruzani su vrlo dobro..moral visok..
taman posla. zapravo sam već spremio rusku bandiru. peta sam kolona.
Službenik-
2022-02-24
pa po tvojim zakljuccima neovisni promatrac bi zakljucio da jesiDragovit wrote:vuksadinare wrote:...ako si spreman prijavi se...ionako ti je zivot izgubio smisao pa da ga najbezbolnije prikratis a mozes opet postat junak..da odes sa stilom pa na koncu konca i vratis se sa stilom..trazimo snajperisteDragovit wrote:
taman posla. zapravo sam već spremio rusku bandiru. peta sam kolona.
2015-09-08
Rale
'Vi ustase,katolicki falangisti i nacisti mrzite Ruse i Srbe zato sta su pravoslavni hriscani.Jebo vam majku Vatikan,Stepinac.Zivelo pravoslavlje.Zivela Srbija i Rusija.'
poruka tj komentar na mom fejsu
'Vi ustase,katolicki falangisti i nacisti mrzite Ruse i Srbe zato sta su pravoslavni hriscani.Jebo vam majku Vatikan,Stepinac.Zivelo pravoslavlje.Zivela Srbija i Rusija.'
poruka tj komentar na mom fejsu
2015-09-08
u hrvatsku dolazi jedan patriot sistem?..
2015-09-08
pocelo je izgleda...evo pajdo mi dobio jucer poziv za pricuvu..isto ocekujem..
2015-09-08
Hoce li Hrvati opet na Rusiju
Kako dirljivo....
Kako dirljivo....
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
vuksadinare wrote:...tko hoce kao dragovoljac ici u ukrajinu moze mi se javit na pp...mogu vas uputiti na pravu adresu..i ljude koji se brinu o tome...drugo sve obavljate kod njih..
isao bi no moram u vrutka nesto otic kupit i nakupilo se posudja za oprat... a @vucko cime se ti bavis
imaju oni ljudi treba pomoci novcano opremom i toplom gestom da izdrze dok putin ne pocme operacije po predgradjima moskve i sankt peterburga od pobune na bezumni cin agresije
ponovo se oglasio ruzicasti plamenac
Obraćajući se okupljenima, Trump je izrazio empatiju prema Ukrajincima i pohvalio ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog, nazvavši ga "hrabrim" jer i dalje boravi u glavnom gradu Kijevu.
"Ruski napad na Ukrajinu je užasan. Molimo se za ponosni narod Ukrajine. Bog ih sve blagoslovio. Kao što svi razumiju, ova užasna katastrofa se nikada ne bi dogodila da naši izbori nisu bili namješteni i da sam ja bio predsjednik. Ja sam jedini predsjednik 21. stoljeća na čijem čelu Rusija nije izvršila invaziju na drugu zemlju", rekao je.
Ranije ovog tjedna Trump je Putinove akcije u Ukrajini opisao kao "genijalne" i "prilično pametne".
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu