ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 22 of 50 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 22 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by AssadNaPodmornici 26/2/2022, 19:44

Ringo10 wrote:Gledam onu mapu pa dobar komad Ukrajine su zauzeli.
Ali gradove za sada izbjegavaju.
A i gradovi izolirani ne mogu opstati
Ukri imaju problem u tome sto samo Zapadna Ukrajina pokazuju spremnost za borbu.
Ostali dijelovi slabo
nevidiš širu sliku.
prvo ona mapa već prikazuje startne ruske pozicije na krimu i donbasu. 
ovo ostalo što su zauzeli , izuzev jednog grada veličine splita na jugu, i par gradova veličine koprivnice, te naravno hrpe sela, i nije neki uspjeh za državu koja je trebala već izaći na dnjepar i osvojiti krahiv i kijev protiv države koja i dalje kontrolira preko 90-95% početne populacije. 
Sa time da im BlitzKrieg usporava, ovo bi usporedio sa Nazi Njemačkim napadom na  SSSR, gdje im je išlo super, a onda su usporili tamo na jesen, pa su krenuli u dva pravca, umjesto tri, i zapeli prije konačnih ciljeva(st.petersburg, moskva, kavkaz). i kasnije pokušavali itd u sve manje pravaca dok ih nisu sovjeti(gdje je bilo hrpa ukrainaca) protjerali nazad u berlin. 

pri tome je SSSR u prvih par mjeseci izgubio tipa 4milijuna vojnika, i 80milijuna stanovnika, od skoro 190 milijuna.. dakle ostalo ih je 110 milijuna , skoro manje nego švaba+ saveznici.. ali ih je spasila neograničena USA pomoć.. 

ukrainci i dalje drže sigurno 38-40milijuna stanovnika pod svojom kontrolom, ruski blitzkrieg je usporio, sada idu kao švabe, kotrljaju se u nadi da će ostvariti ključne pobjede.. ako "zapnu", ukraincima  kojima očito ne fali motivacije, će dolaziti ogromne količine oružja, a onda će biti veselo.. iskreno ja bih se na mjestu Putina povukao i forsirao pregovore dok izgleda još "super".. 

moguće je da će pokušati u očaju jamiti Mariopolj , Krahiv, Kijev da ostvari neku pobjedu.. najgore od svega čak i padovi tih gradova ne bi značili kraj rata... jer i dalje ukraincima ostaje teritorij preko 30milijuna stanovnika od čega će milijuni biti nabrijani za ratovanje... a Krahiv se jebeno brani, Kijev čemo,  a Mariopolj.. ne znam kakvo je stanje tamo, a znam da Azovci se neće predati, jer će ih ubiti na mjestu..

Last edited by AssadNaPodmornici on 26/2/2022, 19:44; edited 1 time in total

AssadNaPodmornici

2018-06-14

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by IL Risorto 26/2/2022, 19:44

melkior wrote:
IL Risorto wrote:
michaellcmacha wrote:
ono što vi percipirate kao supersonično naoružanje i za koje predmnijevate da će brže stići do washingtona nego što se taj napad uoči, moram vas razočarati... takav napad će biti 100% detektiran istog trenutka kad bude i izvršen, a to je sasvim dovoiljno vremena da se aktiviraju i lansiraju projektili koji su na manje od 1000 km od moskve... davno sam o tom pisao, rusi koliko god tu nekima bili dragi, neće biti u prilici da vide gljive iznad washingtona, njima će ranije već biti spuštene rolete i utrnjeno svjetlo... 
vjerojatnije je da će pokušati nametnuti svoju taktičku superiornost na koju polažu pravo jer s jedne strane imaju 8 puta više TNP, a više bi im značilo da pokažu da su na sve spremni što bi i dokazali uništenjem britanske ili njemačke bojne na tzv poziciji prednje vidljivosti koje su upravo osposobljene i uvježbane za odvraćanje takvog napadnog djelovanja...
ali dobro vi mislite da će doći do razračunavanja strateškim projektilima, ja sam uvjerenja da će do sukoba između Rusije i NATO-a doći na taktičkoj razini... isključena je mogućnost masovnog uništenja a postoji potencijalno pretpostavka da rusi ukoliko se taj plan provede u djelo kako su zamislili da ipak nametnu svoju volju zapadu... i ponovit ću ukrajina u toj cijeloj priči nije bitna... abraham spominje švedsku i finsku, a u stvari pravi trn u oku rusima su norvežani koji su se brutalno naoružali i maju operativno sposobnu vojsku da primi od rusa, ali i da zada žestok udar rusima, a švedi i fincu im povijesno gledano neprijateljski nastrojene države bez obzira na načelnu ili formalnu neutralnost
Što misliš je li bi Kina,Iran pa i Sjeverna Koreja mogli iskoristit takvu eventualnu eskalaciju sukoba za neku svoju korist ?
Ako je zapad zakazao u Ukrajini,zašto se sjevernokrejski diktator ne bi ohrabrio i iskoristio priliku za napad na Južnu Koreju ili Kina na Tajvan ili Iran na Izrael ?
Pa mislim da je najizgledniji napad Kine na Tajvan, upravo zato Kina nije osudila rusku invaziju jer očekuje od Rusije uzvratnu potporu.
Kako kažu,,sličan se sličnom veseli'' zato je to prvo što mi je palo na pamet da bi i drugi poput Kine mogli prepoznat trenutak za ispunjenje svojih ciljeva.
Kad se Srbalji prave kulturni pa neće Kosovo, :rasta(a tko zna kad će opet imat priliku) možda Kina pripoji Tajvan.

Prigode beru jagode,jer lovci u mutnom koriste priliku kad god je veći metež.

Ako potraje i eskaliraova  situacija s Rusijom,a Kina ne iskoristi priliku dok je fokus zapada na Ukrajni,te ne pripoji Tajvan,onda su male šanse da to ikad napravi ako bi se situacija smirila.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 26/2/2022, 19:44

vuksadinare wrote:
AlfaOmega wrote:
vuksadinare wrote:alfa..valjda ces ti nac kakav komadic u rusiji..
Imam ga. Dobri su paušali u NYPD, moga sam si priuštiti. Zato i navijam za Ruse, sviđa mi se komad zemlje. Posli rata kad te prođu emocije počneš navijati za Putina, poslat ću ti slike da se i ti diviš.
decko ja sam se borio protiv diktature sad da je podrzavam..tebi je ocito bilo dobro u komunizmu..zaboravljas da je putin u dusi komunist
Gle, stvar je prilagodljivosti. I Amerika je sustav diktature raznih gospodarskih lobija, ali biraš navijati za njih jerbo misliš da su još uvijek glavni igrač i zaštitnik svega u što viruješ. To međutim ni točno, stvari se brzo minjaju. A mi Arijevci (ja prvenstveno kao Farsi, ali na nekih 15% genetike i ti) smo skloni brzom prilagođavanju novim prilikama. To nas je spasilo kroz povijest nebrojeno puta.
Kažem ti, uskoro ćemo biti na istoj strani i vodku piti na mojoj vikendici u Nizhny Novgorodu.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by melkior 26/2/2022, 19:46

AlfaOmega wrote:
Speare Shaker wrote:
IL Risorto wrote:

Ako je zapad zakazao u Ukrajini,zašto se sjevernokrejski diktator ne bi ohrabrio i iskoristio priliku za napad na Južnu Koreju ili Kina na Tajvan ili Iran na Izrael ?

Zato što bi onda on postao primarni cilj bez ikakve realne mogućnosti obrane od takvog napada. Isto vrijedi i za Kinu.
Iran još nije razvio nuklearno oružje kojim može napasti Izrael, a sva je prilika da im Izrael to neće ni dopustiti.
Sjev. Koreja neće napasti Jug jerbo je Jug prilično jak. 
Kina će Tajvan napasti u vrlo skojoj budućnosti. 

Iran razvija infrastrukturu svojih proxy vojski po cilom Bliskom istoku, i to je projekat u koji je zadnji 15 godina uloženo na milijarde dolara. Odvija se po planu. Međutim, Iranu je potrebno da mu se ukinu sankcije kako bi im ekonomija rapidno ojačala i kako bi mogli to sve dodatno naoružati sofisiticiranim dronovima koji su u inicijalnoj fazi proizvodnje. Također se radi na projektu superoničnog naoružanja, te jačanja kapaciteta PZO-a što je glavni adut u predstojećem ratu za uništenje ćifuta. Sve to ide vrlo brzo, i još brže čim se sankcije ukinu. I tad konačno kreće oslobađanje BI od tumora zvanog ćifutistan.
Ako ćemo zapravo, najveći tumor na Bliskom istoku je Saudijska Arabija, a onda Turska.
melkior

2015-08-09

IL Risorto likes this post

Back to top Go down

Post by epikur37 26/2/2022, 19:47

melkior wrote:
Ja sam se u stvari nadao pičvajzu na Pacifiku oko Tajvana

I ja, ameri i Kinezi na drugoj strani svijeta.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2022, 19:47

AlfaOmega wrote:
Speare Shaker wrote:
IL Risorto wrote:

Zato što bi onda on postao primarni cilj bez ikakve realne mogućnosti obrane od takvog napada. Isto vrijedi i za Kinu.
Iran još nije razvio nuklearno oružje kojim može napasti Izrael, a sva je prilika da im Izrael to neće ni dopustiti.
Sjev. Koreja neće napasti Jug jerbo je Jug prilično jak. 
Kina će Tajvan napasti u vrlo skojoj budućnosti. 

Iran razvija infrastrukturu svojih proxy vojski po cilom Bliskom istoku, i to je projekat u koji je zadnji 15 godina uloženo na milijarde dolara. Odvija se po planu. Međutim, Iranu je potrebno da mu se ukinu sankcije kako bi im ekonomija rapidno ojačala i kako bi mogli to sve dodatno naoružati sofisiticiranim dronovima koji su u inicijalnoj fazi proizvodnje. Također se radi na projektu superoničnog naoružanja, te jačanja kapaciteta PZO-a što je glavni adut u predstojećem ratu za uništenje ćifuta. Sve to ide vrlo brzo, i još brže čim se sankcije ukinu. I tad konačno kreće oslobađanje BI od tumora zvanog ćifutistan.

S. Koreja nikada neće napasti jug, jer debeli vođa jeste retardiran, ali nije samoubilački raspoložen.
Kina neće napasti Tajvan dok god postoji želja Tajvana da sačuva svoju samostalnost, jer Kina zna da ne može dobiti rat protiv Tajvana na njihovoj zemlji, jer Kina nikada nije imala moćnu kopnenu vojsku, a nema je ni sad. Ako Tajvan odluči pridružiti se Kini, napad neće biti ni potreban.
Iran vjerojatno nikada neće dobiti svoje nuklearno oružje, jer ga Izrael ima već desetljećima i neće pod svaku cijenu dopustiti da ga Iran razvije i još važnije, da ga bude u stanju operativno upotrijebiti protiv Izraela.
Precjenjuješ snage mulokracije kojom po ustavu Irana upravlja sam Bog, ali u stvarnosti to zapravo rade komiteti polupismenih i primitivnih mula (niži šiitski religijski službenici).
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 26/2/2022, 19:47

melkior wrote:
AlfaOmega wrote:Šta je pak eventualni veliki rat? Rat protiv NATO-a?
Ja sam se u stvari nadao pičvajzu na Pacifiku oko Tajvana, a ne sranju u Europi. Tajming me jebe  :K  Umjesto oslabljene SAD-a i Kine, sad ćemo imat rasturenu Ukrajinu, agresivnu Rusiju izvan kontrole i Europu kojoj prijeti u najmanju ruku ekonomski kolaps.
Pa pičvajz na Pacifiku oko Tajvana će doći. E sad, po meni su Kinezi trebali napasti par dana posli Rusa (dakle danas ili najkasnije sutra), a to se neće dogoditi. A znali su da će ovi napasti, jerbo su ih oni lično zamolili da to ne rade dok ne završe Olimpijske igre u Beijingu.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 26/2/2022, 19:49

debotoijusto wrote:
IL Risorto wrote:
debotoijusto wrote:ne vidim @longija na temi ?
more bit da su njegove jedinice krenule....
lol! lol! al' si poželio njegove monologe ? :rasta

ma ono ... samo se raspitujem :D  ,nema izvjesca iz glavnog stana "komande" rafalno od 10-15 upisa zaredom :20
Očito bojkotira forum,kao jednu od mjera sankcije protiv Rusije. :rasta
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2022, 19:49

IL Risorto wrote:
AlfaOmega wrote:
vuksadinare wrote:alfa..valjda ces ti nac kakav komadic u rusiji..
Imam ga. Dobri su paušali u NYPD, moga sam si priuštiti. Zato i navijam za Ruse, sviđa mi se komad zemlje. Posli rata kad te prođu emocije počneš navijati za Putina, poslat ću ti slike da se i ti diviš.
Bez nekog jakog saveznika,Putin nema ama baš nikakve mogućnosti sam dobiti neki eventualni veliki rat.
u tvom komentaru je srž cijele priče, cijeli svijet je na taj način podcjenjivao ruse i to je dovelo do ove situacije. pikalo ih se, podjebavalo. rusi su zadnji put, sami, došli od berlina, zakaj se točno ruse podcjenjuje?
s druge strane rusija je dobila ovaj rat, ukrajina je ostala sama, teško da će nakon ovakvog puštanja niz vodu imat volju ulazit u neke saveze s tima koji su je niz istu pustili. s druge strane ako s rusima sklope neko primirje znaju na čemu su, rusi nisu zapad, poznaju ih i rusi će se držat onoga kaj se dogovore.

i za temu, kakav mrtvi nuklearni rat? zapad je zalajao k'o pinch o teškim sankcijama, to je to, nema dalje. kraj. holivudski film je goli kurac za scenarije na ovom forumu, hvatanje petokolonaša i rusofila i nuklearni rat...yeah, baby.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2022, 19:51

AlfaOmega wrote:
vuksadinare wrote:
AlfaOmega wrote:
decko ja sam se borio protiv diktature sad da je podrzavam..tebi je ocito bilo dobro u komunizmu..zaboravljas da je putin u dusi komunist
Gle, stvar je prilagodljivosti. I Amerika je sustav diktature raznih gospodarskih lobija, ali biraš navijati za njih jerbo misliš da su još uvijek glavni igrač i zaštitnik svega u što viruješ. To međutim ni točno, stvari se brzo minjaju. A mi Arijevci (ja prvenstveno kao Farsi, ali na nekih 15% genetike i ti) smo skloni brzom prilagođavanju novim prilikama. To nas je spasilo kroz povijest nebrojeno puta.
Kažem ti, uskoro ćemo biti na istoj strani i vodku piti na mojoj vikendici u Nizhny Novgorodu.

Nemaš ti kume ni vikendice ni kune jedne na svome računu. Sav tvoj uspjeh u životu se svodi na to da ti je otac umro od srčanog udara i da te majka nema srca istjerati na ulicu. I apsolutno ništa više od toga. Od tebe bi i papiga pobjegla. Tvoja se socijalna interakcija svodi na to da pišeš što brutalnije tekstove da bi izavao erupcije oprečnih osjećaja kod onih koji te čitaju. Da nije žalosno bilo bi smiješno. Ali ti si vječno siguran. Tko god ikada ti išta zamjerio, u trenutku kad ti dođe do adrese i razvali vrata...i vidi goluma na pentiumu 4 koji kukavno zamuckuje...nisam ja ništa...svi će se okrenuti i otići negdje drugo.

Ljudi poput tebe postoje kroz čitavu povijest ljudskog roda, redom se radi o sitnim ništarijama koje kroz čitav život svi guraju u društveni zapećak, te na kraju balade završe tako da rigaju žuč na sve i svakoga pokušavajući svima dokazati na taj način da su superiorni. 

Eto sad sam ti to rekao i sad se i ja lijepo osjećam  Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 26/2/2022, 19:52

Speare Shaker wrote:

S. Koreja nikada neće napasti jug, jer debeli vođa jeste retardiran, ali nije samoubilački raspoložen.
Kina neće napasti Tajvan dok god postoji želja Tajvana da sačuva svoju samostalnost, jer Kina zna da ne može dobiti rat protiv Tajvana na njihovoj zemlji, jer Kina nikada nije imala moćnu kopnenu vojsku, a nema je ni sad. Ako Tajvan odluči pridružiti se Kini, napad neće biti ni potreban.
Iran vjerojatno nikada neće dobiti svoje nuklearno oružje, jer ga Izrael ima već desetljećima i neće pod svaku cijenu dopustiti da ga Iran razvije i još važnije, da ga bude u stanju operativno upotrijebiti protiv Izraela.
Precjenjuješ snage mulokracije kojom po ustavu Irana upravlja sam Bog, ali u stvarnosti to zapravo rade komiteti polupismenih i primitivnih mula (niži šiitski religijski službenici).
Tajvan je previše malen a da bi se moga odbranit. Kažeš nema moćnu kopnenu vojsku? Itekak ima. Skoro pa na razini ruske. U sferi amfibijskih vozila su možda čak i ispred Rusa.
Iran nije ni razvija nuklearno naoružanja. Sve je to bio show da zapadu zatrese gaće kak bi im se ukinule sankcije i oslobodili deseci milijardi dolara. Iran uopće ne treba nuklearno naoružanje. Kad tisuće raketa na dnevnoj bazi počne letiti prema ćifutistanu (pičvajzu na nekih 30.000 četvornih kilometara) iz Libanona, Sirije i Gaze, šta će moći? Samsonovu opciju? Yeah, right

2015-09-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 26/2/2022, 19:53

epikur37 wrote:
melkior wrote:

Rusija i EU će ekonomski oslabiti a ovako,oni će izać najveći dobitnici.

Nego epi,kakva su ti predviđanja za sezonu ili će nas sjebat kao i korona.

I da,kad će četvrta doza ?  :rasta
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 26/2/2022, 19:55

ebenica wrote:
IL Risorto wrote:
AlfaOmega wrote:
Bez nekog jakog saveznika,Putin nema ama baš nikakve mogućnosti sam dobiti neki eventualni veliki rat.
u tvom komentaru je srž cijele priče, cijeli svijet je na taj način podcjenjivao ruse i to je dovelo do ove situacije. pikalo ih se, podjebavalo. rusi su zadnji put, sami, došli od berlina, zakaj se točno ruse podcjenjuje?
s druge strane rusija je dobila ovaj rat, ukrajina je ostala sama, teško da će nakon ovakvog puštanja niz vodu imat volju ulazit u neke saveze s tima koji su je niz istu pustili. s druge strane ako s rusima sklope neko primirje znaju na čemu su, rusi nisu zapad, poznaju ih i rusi će se držat onoga kaj se dogovore.

i za temu, kakav mrtvi nuklearni rat? zapad je zalajao k'o pinch o teškim sankcijama, to je to, nema dalje. kraj. holivudski film je goli kurac za scenarije na ovom forumu, hvatanje petokolonaša i rusofila i nuklearni rat...yeah, baby.

prvo nisu sami došli do berlina.
u crvenoj armiji koja je ušla u berlin je bilo cca 50% rusa. ukrainaca je bilo ovisno o procjenama od 16-25%, bjelorusa,  poljaka čak 5-10%, 3% bugara i to elitnih formacija naoružanih do zuba , +5% rumunja, itd, to je bila ekipa koja je vodila posljednje operacije protiv nazi njemačke. 

a onda dolazimo do toga da je nazi njemačka osim istočnog fronta, imala još 3-4 fronta.  istočni fronti, zapadni front, talijanski front, zračni front(na koji je recimo išlo 80% svih proizvedenih falk 88 topova ), te razne partizanske frontove.

zatim je SSSR(dakle ne sami rusi nego SSSR) imao neograničenu pomoć zapada. 

Ova trenutna Rusija je "zapela" u Ukraini, što je loše, za Rusiju. 
Najbolje je da Putin i Zelenski se nađu.. Putin dok još nema 10 000 mrtvih i stotine uništenih komada skupe tehnike, neka uzme nešto tipa da Ukraina neće nikada u NATO, da neće imati nuklearno oružje, i da priznaje "autonomiju" donjecku i lugansku. 

Zelenski u svrhu spašavanja što više života ali kao i postojanja svoje nacije, koja se herojski nosi sa Rusima, neka pristane na neke ustupke. Ne treba mu realno NATO, jer očito je da se Ukrainci mogu braniti i bez NATOa. Neće ih drugi put Rusi sigurno napasti.

Last edited by AssadNaPodmornici on 26/2/2022, 19:56; edited 1 time in total

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 26/2/2022, 19:55

melkior wrote:
Ako ćemo zapravo, najveći tumor na Bliskom istoku je Saudijska Arabija, a onda Turska.
O da, i te kak su i oni tumor. To je druga i treća faza kemoterapije.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by epikur37 26/2/2022, 19:56

IL Risorto wrote:
epikur37 wrote:
melkior wrote:

Rusija i EU će ekonomski oslabiti a ovako,oni će izać najveći dobitnici.

Nego epi,kakva su ti predviđanja za sezonu ili će nas sjebat kao i korona.

I da,kad će četvrta doza ?  :rasta

Ako sukob ostane samo u Ukrajini manje će ovo pogoditi sezonu od korone.

Meni Česi neki bookiraju, kao da nema rata u susjedstvu.

Nisam još 4 dozu, to ću na jesen da se nagradnim nakon napornog ljeta, jedan fix i Nirvana :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 26/2/2022, 19:58

daj bože da ovo što prije završi.

što duže traje, to je veća šansa nuklearnog holocausta

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2022, 19:58

AlfaOmega wrote:
Speare Shaker wrote:

Tajvan je previše malen a da bi se moga odbranit. Kažeš nema moćnu kopnenu vojsku? Itekak ima. Skoro pa na razini ruske. U sferi amfibijskih vozila su možda čak i ispred Rusa.
Iran nije ni razvija nuklearno naoružanja. Sve je to bio show da zapadu zatrese gaće kak bi im se ukinule sankcije i oslobodili deseci milijardi dolara. Iran uopće ne treba nuklearno naoružanje. Kad tisuće raketa na dnevnoj bazi počne letiti prema ćifutistanu (pičvajzu na nekih 30.000 četvornih kilometara) iz Libanona, Sirije i Gaze, šta će moći? Samsonovu opciju? Yeah, right

Kina ima brojnu vojsku, ali ne i moćnu.
Da je moćna, već bi zauzeli Tajvan, ali to za sada, a vjerojatno i desetljećima nadalje neće biti u stanju ostvariti.
Ako ikad.
Iran je napravio predstavu za zapad da bi se oni usrali u gaće i skinuli im sankcije?
Genijalan plan primitivnih polupismenih mula.
Pa upravo su takvim planom i navukli sankcije na svoja leđa i sad snose posljedice.
Doduše, ja navijam za to da im malo ublaže sankcije kako bi Iran u silnoj potrebi za novcem i kupovanjem socijalnog mira u svom od primitivnih mula napaćenom narodu pružio makar iluziju socijalne pravde i tako plasirao ogromne količine nafte na svjetsko tržište i oborio joj cijenu kako se to dogodilo 2015. godine kada je Milanović na krilima jeftine nafte konačno uspio u zadnja dva kvartala svoje vlasti izvesti Hrvatsku iz recesije.

Last edited by Speare Shaker on 26/2/2022, 20:00; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2022, 19:59

MaximusDecimusMiridije wrote:
AlfaOmega wrote:
vuksadinare wrote:

Nemaš ti kume ni vikendice ni kune jedne na svome računu. Sav tvoj uspjeh u životu se svodi na to da ti je otac umro od srčanog udara i da te majka nema srca istjerati na ulicu. I apsolutno ništa više od toga. Od tebe bi i papiga pobjegla. Tvoja se socijalna interakcija svodi na to da pišeš što brutalnije tekstove da bi izavao erupcije oprečnih osjećaja kod onih koji te čitaju. Da nije žalosno bilo bi smiješno. Ali ti si vječno siguran. Tko god ikada ti išta zamjerio, u trenutku kad ti dođe do adrese i razvali vrata...i vidi goluma na pentiumu 4 koji kukavno zamuckuje...nisam ja ništa...svi će se okrenuti i otići negdje drugo.

Ljudi poput tebe postoje kroz čitavu povijest ljudskog roda, redom se radi o sitnim ništarijama koje kroz čitav život svi guraju u društveni zapećak, te na kraju balade završe tako da rigaju žuč na sve i svakoga pokušavajući svima dokazati na taj način da su superiorni. 

Eto sad sam ti to rekao i sad se i ja lijepo osjećam  Basketball

Komandir Šamil iz Trogira?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2022, 20:01

AssadNaPodmornici wrote:
prvo nisu sami došli do berlina.
u crvenoj armiji koja je ušla u berlin je bilo cca 50% rusa. ukrainaca je bilo ovisno o procjenama od 16-25%, bjelorusa,  poljaka čak 5-10%, 3% bugara i to elitnih formacija naoružanih do zuba , +5% rumunja, itd, to je bila ekipa koja je vodila posljednje operacije protiv nazi njemačke. 

a onda dolazimo do toga da je nazi njemačka osim istočnog fronta, imala još 3-4 fronta.  istočni fronti, zapadni front, talijanski front, zračni front(na koji je recimo išlo 80% svih proizvedenih falk 88 topova ), te razne partizanske frontove.

čovječe :/ di počet? kakav zapadni front? toplice od francuske gdje su slali odabrane na odmor i sunčanje? čovječe, nema smisla.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2022, 20:01

AssadNaPodmornici wrote:daj bože da ovo što prije završi.

što duže traje, to je veća šansa nuklearnog holocausta

Bez brige, neće biti nikakvog nuklearnog holokausta.
Neki ljudi su se malo zaigrali jer su krivo procjenili realne odnose snaga, pa će sad platiti određenu cijenu zbog toga i to je sve.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2022, 20:03

Speare Shaker wrote:
AlfaOmega wrote:
Speare Shaker wrote:

Kina ima brojnu vojsku, ali ne i moćnu.
Da je moćna, već bi zauzeli Tajvan, ali to za sada, a vjerojatno i desetljećima nadalje neće biti u stanju ostvariti.
Ako ikad.
Iran je napravio predstavu za zapad da bi se oni usrali u gaće i skinuli im sankcije?
Genijalan plan primitivnih polupismenih mula.
Pa upravo su takvim planom i navukli sankcije na svoja leđa i sad snose posljedice.
Doduše, ja navijam za to da im malo ublaže sankcije kako bi Iran u silnoj potrebi za novcem i kupovanjem socijalnog mira u svom od primitivnih mula napaćenom narodu pružio makar iluziju socijalne pravde i tako plasirao ogromne količine nafte na svzesko tržište i oborio joj cijenu kako se to dogodilo 2015. godine kada je Milanović na krilima jeftine nafte konačno uspio u zadnja dva kvartala svoje vlasti izvesti Hrvatsku iz recesije.

Kina gledajući kroz sve rodove ima kvalitativno uz amere najjaču vojsku na planeti. Sve pretpostavke oko kvalitete njihove opreme se svode na to da je sve što su radili u prošlosti bilo za kurac. Kina kao zemlja je brutalno napredovala unatrag 20 godina. Bez problema su kupovali znanje drugih ljudi kada sami nisu bili sposobni nešto napraviti. A primjetit ćeš da nisu radili nikakve napade ili nerede desetljećima unatrag. 

Desetljeća i desetljeća promatranja pristupa potencijalnih protivnika sukobima, sposobnostima, opremi i slično. Nema vojske na svijetu koja pojedinačno razvija sustav radi neutralizacije pojedine prednosti koju protivnik ima. Uz to njihov glavni interes po pitanju bilo kakvih ofenzivnih operacija vojnih ikada se nalazi u direktnom susjedstvu. Ja se ne bih zajebavao tvrdnjama da im vojska nije moćna, pogotovo mornarica.

Last edited by MaximusDecimusMiridije on 26/2/2022, 20:05; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 22 of 50 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics