ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 26 of 50 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 26 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by n_razbojnik 25/2/2022, 17:28

RayMabus wrote:
T. wrote:
Šandor Winnetou wrote:
Daj toten stani malo na loptu, ono je gadljivo do bola
Sabran sam i smiren, uvijek sam takav...
Lik je takav kakav jest i što sada, oćemo banirat pola foruma jer nam se ne sviđa šta tko piše??
Ali to što je napisao jednostavno nije za ban po nikakvim pravilima...
@AlfaOmega wrote:[size=40]U pravu je ebenica. Ukrajinke su neodgovorne majke. Čečeni će tu uvesti reda.[/size]
[size=40]-[/size]

[size=40]Meni je. Ima i ja sestru koja ima dvoje djece.[/size]

[size=40]Može bit sretan šta je dobio ban od jednog dana tj nije trajni. Da mi ovo izjavi uživo prebija bi ga ko vola u kupusu.[/size]

[size=40]A i ti se možeš pokupit s foruma ako ti je ovo ok.[/size]

[size=40]KUPI PRNJE I NESTANI ODAVDE AKO TI JE OVO OK.[/size]
a ti si sad osjetljiv na majke a svoju si izbacio iz kuce navodno...btj lude kuce

n_razbojnik

2014-04-15

Back to top Go down

Post by newuser 25/2/2022, 17:29

Putin je agresor ocito, no jesu li agresori oni koji su pocimali ratove po cijelom svijetu zadnjih desetljeca?
Cisto bih volio da se razjasni tko je i u kom slucaju agresor a tko ne moze biti agresor?
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/2/2022, 17:29

n_razbojnik wrote:
RayMabus wrote:
T. wrote:
Lik je takav kakav jest i što sada, oćemo banirat pola foruma jer nam se ne sviđa šta tko piše??
@AlfaOmega wrote:[size=40]U pravu je ebenica. Ukrajinke su neodgovorne majke. Čečeni će tu uvesti reda.[/size]
[size=40]-[/size]

[size=40]Može bit sretan šta je dobio ban od jednog dana tj nije trajni. Da mi ovo izjavi uživo prebija bi ga ko vola u kupusu.[/size]

a ti si sad osjetljiv na majke a svoju si izbacio iz kuce navodno...btj lude kuce
Moja je. Nije me dobro odgojila. Batine su joj zahvale za to.

Kako siješ tako ćeš i žnjeti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 25/2/2022, 17:31

RayMabus wrote:
n_razbojnik wrote:
RayMabus wrote:
@AlfaOmega wrote:[size=49]U pravu je ebenica. Ukrajinke su neodgovorne majke. Čečeni će tu uvesti reda.[/size]
[size=49]-[/size]

[size=49]Meni je. Ima i ja sestru koja ima dvoje djece.[/size]

[size=49]Može bit sretan šta je dobio ban od jednog dana tj nije trajni. Da mi ovo izjavi uživo prebija bi ga ko vola u kupusu.[/size]

[size=49]A i ti se možeš pokupit s foruma ako ti je ovo ok.[/size]

[size=49]KUPI PRNJE I NESTANI ODAVDE AKO TI JE OVO OK.[/size]

Krasno, astral komando, pa unda i ove odgajaju male pokretne mete za koga

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 25/2/2022, 17:34

n_razbojnik wrote:
ebenica wrote:
n_razbojnik wrote:
Sad ce on samnom kao sa debilom pricat, kakve tone , pa mrtvih bi na tisuce bilo, i ne onda definitivno nitko nebi stajao na prozoru niti icem sto nalikuje na prozor. Ali sad ćeš ti srat kako netko snima kao i u svim sukobima modernog doba...ali taj koji te oslobađa gađa ciljeve oko vrtića je malo zajebano, mislim to ce sigurno naciustase iz kijeva natjerati da dvaput razmisle
al od kud tebi dojam da ih oslobađaju od nečega? pokazuju zapadu di mu je mjesto i da mu nije mjesto u njihovom dvorištu.
ukrajinci su jebeno retardirani, ne narod, narod je k'o i svuda jadan, najeb'o bezze, njihovi političari su k'o i naši, prodali su se za šaku dolara, bazen i limuzinu, jebeš ruse mi ćemo vas štitit, napravit ćemo tu koju bazu, sad ste naši...k'o da kina ide radit vojnu bazu u kanadi jebote, pa amerika bi sravnila kanadu drugi dan sa zemljom. o čemu mi točno pričamo? ovo je ruska reakcija, nisu rusi iz čista mira, jednog ponedjeljka nakon jebanja reklai: kaj bi mogli sad? aimo napast ukrajinu. usporedbe sa domovinskim ratom? dokle to ide jebote?
Pa dojam je odgovor na forumsku rusofiliju, naciste iz Kijeva i neocrvenu armiju koja oslobađa Ruse i sve slobodno misleće ljude od tog režima, i to tako da malo rokne stambene objekte vrtiće i ostale civilne ciljeve dok laže o sigurnosti civila...meni je to poznato iz nekog drugog rata, tebi mozda nije...zapadne picketine su suodgovorne naravno i o tome mozemo kao uzroku sveg sranja ali trenutno je kako je, otvorena agresija bez obzira na civilne zrtve, siljenje kurca na mnogo slabijeg protivnika
ako je nekaj katastrofalno onda je to ignoriranje činjenica. rat je, naravno da će biti pogođeni ciljevi koji nisu u planu, nema kirurški preciznog rata, ja osobno mrzim rat jer ga uvijek izazovu pičke u odijelima koji ga osobno nikad ne vide nego su im djeca u švicarskama ili po skloništima. meni je rat pičkast ne radi ljudi koji se bore nego radi onih radi kojih započne. u ovom slučaju nema masovnog granatiranja civilnih ciljeva, jednostavno nema jer bi bilo 10 vrtića i 10 bolnica i tisuću zgrada. ovo je jedan od čiščih ratova kolko god neka glupača krištala na prozoru jer se prepala praska.
rusi napali, je barabari u kurcu su, sve je to ok. ja riječ ne bih napisao na ovoj temi, jebe mi se, propaganda je ono kaj je odvratno a propaganda je uvijek kad netko navija a ovo sranje sa jednim vrtićem i dvije pogođene zgrade je prizemni oblik licemjerne propagande. ima video di se baba dere na nekog ruskog vojnika i jebe mu mater. i lik niš, ne puca. pa koji mu je četnički kurac? kaj ne?
ja ne mogu zamislit neku vukovarku ili bošnjakinju da se tak dere na nekog četnika devedesetih. di je poveznica s domovinskim ratom?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Službenik 25/2/2022, 17:36

n_razbojnik wrote:
RayMabus wrote:
T. wrote:
[size=40]-[/size]

wtf?
Službenik
Službenik

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by T. 25/2/2022, 17:39

RayMabus wrote:
T. wrote:
Šandor Winnetou wrote:
@AlfaOmega wrote:[size=47]U pravu je ebenica. Ukrajinke su neodgovorne majke. Čečeni će tu uvesti reda.[/size]
[size=47]-[/size]

[size=47]Meni je. Ima i ja sestru koja ima dvoje djece.[/size]

[size=47]Može bit sretan šta je dobio ban od jednog dana tj nije trajni. Da mi ovo izjavi uživo prebija bi ga ko vola u kupusu.[/size]

[size=47]A i ti se možeš pokupit s foruma ako ti je ovo ok.[/size]

[size=47]KUPI PRNJE I NESTANI ODAVDE AKO TI JE OVO OK.[/size]
Nije za ban...
Šta znači 'uvesti reda' ?
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/2/2022, 17:39

newuser wrote:Putin je agresor ocito, no jesu li agresori oni koji su pocimali ratove po cijelom svijetu zadnjih desetljeca?
Cisto bih volio da se razjasni tko je i u kom slucaju agresor a tko ne moze biti agresor?
..ak su ameri krivi za sve ratove posljednjih desetljeca onda su krivi i za onaj na prostoru ex yu a to je upravo mantra srba i milosevica bila i neki im idu noz dlaku ovakvom retorikom
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Službenik 25/2/2022, 17:40

newuser wrote:Putin je agresor ocito, no jesu li agresori oni koji su pocimali ratove po cijelom svijetu zadnjih desetljeca?

rusi su uvijek agresori. briti, francuzi i amerikanci nisu. oni uvijek i samo uvijek uvode demokraciju.
tada nema zgražanja i jebanja xy majke zbog projektila u vrtiće, škole, stambene objekte itd. to je ok.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/2/2022, 17:41

n_razbojnik wrote:
RayMabus wrote:
n_razbojnik wrote:

Krasno, astral komando, pa unda i ove odgajaju male pokretne mete za koga
Ja ti nisam dužan objašanjavat svoje privatne stvari al ću ti ih za potrebu ove rasprave objasnit.

Žena je uzela četiri kantuna kuće i samo on ašefuje i onda se mi nešto dogovorili i ona na  svoju ruku meni iza leđa.

Ja popizdio a kako po majci gledaš tj stvaraš relacije prema drugom spolu tj ona ti mje mjerilo onda ja više niti jednoj ženskoj ništa nisan virova. To ogrmno nepovjerenje i moja opreznost ( kad te zmija jednom ugrize ) dovelo mi je do raspada veze i zato se nisan ni oženija nit kreira obitelj nit imam djecu.

Dakle ugazila mi je na moj opstanak i moje djece koje nema.

Sad imaš vagu.

Upozoravao sam je više puta da prekine šefovat jer je u crvenome.

Nije.

E onda san vidio koja je ura i krvnički je premlatio do te mejre da je nahitnu završiola, jedva živa ostala od batina i nakon toga se više u kuću nije vratila ( ima svoj stan pet km od mene blizu sestre al je njen i ja tamo uopće ne zalazim neego živi i pusti druge da žive i ne diraj me ne diram te , dakle slobodna si sad da šefuješ al meni , mom životu i u mojoj kući više nećeš ) jer je stari vidija da ću je ubit al stvarno jer vidija kako san je mlatija i da je samo zato šta san stao kad san je izmaltija onda san joj dok je bila napod krvnički pretučena na rubu života reka par rečenica i izaša i ond ajoj je on reka da se ode više NE VRAĆA.

TILA JE ČETIRI KANTUNA KUĆE JER JE BILA GOVNO i oduzimala je meni pravo glasa a onda san je trpija i upozorava i kad san vidija da ova radi samo po svome i da uopće nikog ne zarezuje i daju boli kurac onda san donija odluku i UBIJA BOGA U NJOJ I IZBACIJA JE IZ KUĆE I SVOG ŽIVOTA.

ŠTA TEBE MUČI U TOJ MOJOJ ODLUCI ?

MISLIŠ DA NIJE ISPRAVNA ILI SAM JE TREBAO TRPIT OSTATAK ŽIVOTA SA NJENIM MUŠICAMA I DA MI RADI ŠTA GOD ONA OĆE I SAMO ONA JA JA JA JA JA I SAMO JA I MOJI PLANOVI I OPET SAMO JA JA JA JA I NITKO VIŠE JER JA SAM GAZDA SVA ČETIRI ZIDA A VI OSTALI NEMATE PRAVO GLASA JER ĆE UVIJEK BITI SAMO PO MOM E I TOČKA.

PAF.

KRVNIČKO MLAČENJE I VOZIZZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Last edited by RayMabus on 25/2/2022, 17:42; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior 25/2/2022, 17:41

Puno propagande i navijanja, malo onoga što se stvarno događa na terenu. Ima li novih informacija s bojišta?
melkior

2015-08-09

newuser likes this post

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 25/2/2022, 17:42

T. wrote:
Šandor Winnetou wrote:
T. wrote:
Pizdarije...
Koga je uvrijedio?
Ima li na forumu ukrajinaca?
Šta je slijedeće, blokada računa u banci ako se netko ne zgraža nad  rusima i putinom te ne izrazi bezrezervnu podršku slobodarskom narodu ukrajine?
Koji vam je bog svima?
postoje granice ljudskosti jebemu, nemojmo ih prelaziti jer eto nema ukra ili rusa ovdje koji bi se uvrjedili na one svinjarije što alfa danima ovdje prosipa. Ajmo podržati klanje djece jer nisu naša, ko im jebe mater? Ne ide to to tako, barem ne bi smjelo majku mu staru.

Male
2017-12-31

Noor likes this post

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/2/2022, 17:43

..moramo slusati bh-a hrvate..oni najbolje znaju sto drugim hrvatima treba..zato im podjelit vjecno najvise visokih funkcija
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 25/2/2022, 17:44

ebenica wrote:
n_razbojnik wrote:
ebenica wrote:
al od kud tebi dojam da ih oslobađaju od nečega? pokazuju zapadu di mu je mjesto i da mu nije mjesto u njihovom dvorištu.
ukrajinci su jebeno retardirani, ne narod, narod je k'o i svuda jadan, najeb'o bezze, njihovi političari su k'o i naši, prodali su se za šaku dolara, bazen i limuzinu, jebeš ruse mi ćemo vas štitit, napravit ćemo tu koju bazu, sad ste naši...k'o da kina ide radit vojnu bazu u kanadi jebote, pa amerika bi sravnila kanadu drugi dan sa zemljom. o čemu mi točno pričamo? ovo je ruska reakcija, nisu rusi iz čista mira, jednog ponedjeljka nakon jebanja reklai: kaj bi mogli sad? aimo napast ukrajinu. usporedbe sa domovinskim ratom? dokle to ide jebote?
Pa dojam je odgovor na forumsku rusofiliju, naciste iz Kijeva i neocrvenu armiju koja oslobađa Ruse i sve slobodno misleće ljude od tog režima, i to tako da malo rokne stambene objekte vrtiće i ostale civilne ciljeve dok laže o sigurnosti civila...meni je to poznato iz nekog drugog rata, tebi mozda nije...zapadne picketine su suodgovorne naravno i o tome mozemo kao uzroku sveg sranja ali trenutno je kako je, otvorena agresija bez obzira na civilne zrtve, siljenje kurca na mnogo slabijeg protivnika
ako je nekaj katastrofalno onda je to ignoriranje činjenica. rat je, naravno da će biti pogođeni ciljevi koji nisu u planu, nema kirurški preciznog rata, ja osobno mrzim rat jer ga uvijek izazovu pičke u odijelima koji ga osobno nikad ne vide nego su im djeca u švicarskama ili po skloništima. meni je rat pičkast ne radi ljudi koji se bore nego radi onih radi kojih započne. u ovom slučaju nema masovnog granatiranja civilnih ciljeva, jednostavno nema jer bi bilo 10 vrtića i 10 bolnica i tisuću zgrada. ovo je jedan od čiščih ratova kolko god neka glupača krištala na prozoru jer se prepala praska.
rusi napali, je barabari u kurcu su, sve je to ok. ja riječ ne bih napisao na ovoj temi, jebe mi se, propaganda je ono kaj je odvratno a propaganda je uvijek kad netko navija a ovo sranje sa jednim vrtićem i dvije pogođene zgrade je prizemni oblik licemjerne propagande. ima video di se baba dere na nekog ruskog vojnika i jebe mu mater. i lik niš, ne puca. pa koji mu je četnički kurac? kaj ne?
ja ne mogu zamislit neku vukovarku ili bošnjakinju da se tak dere na nekog četnika devedesetih. di je poveznica s domovinskim ratom?
Jebes me sad jelda pa jesam naveo poveznicu, onih koji su se predstavljali kao osloboditelji i sto su radili...ovo koliko god bilo cisto ili mi mislili da je cisce od ostalih sranja kad skines vrtic govno si kao i onaj sto ga gađao i treba ti jebat mater...ako je nek je fake news ja najsretniji...drugo sve potpisujem jer ne drzim stranu niti brojim zive i mrtve niti me zanima kako ce zapadno oruzje stajari.protiv ruskog itd.

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Službenik 25/2/2022, 17:45

vuksadinare wrote:
..ak su ameri krivi za sve ratove posljednjih desetljeca onda su krivi i za onaj na prostoru ex yu a to je upravo mantra srba i milosevica bila i neki im idu noz dlaku ovakvom retorikom

krivi su što su dopustili agresiju na sloveniju i hrvatsku 1991. davajući jna i srbiji šest mjeseci da nas ''smiri' i spucavši nam embargo na naoružanje. pa metak nam nisu htjeli prodati, a kamoli dati. nego što su nego krivi? danas su ti strateški partneri? 
fuj mater im jebem pokvarenu.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/2/2022, 17:48

Dragovit wrote:
vuksadinare wrote:

krivi su što su dopustili agresiju na sloveniju i hrvatsku 1991. davajući jna i srbiji šest mjeseci da nas ''smiri' i spucavši nam embargo na naoružanje. pa metak nam nisu htjeli prodati, a kamoli dati. nego što su nego krivi? danas su ti strateški partneri? 
a tko ti je dao signal za oluju?..sve ovo stoji sto si prije rekao ali su se dijelom ovim iskupili
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by newuser 25/2/2022, 17:49

vuksadinare wrote:
Ti si nazalost kao i jos poneki ovdje ostao zarobljen u ratu i srbofobiji i kao takav si mi neozbiljan, nisi sam ima vas jos. Ostavi yugu po strani nisam na nju ni mislio mislio sam na milijune mrtvih u zadnjih 20ak godina od Iraka, Afghanistan, Libije, Sirije... ali to je tebi valjda ok to nije bila agresija vec valjda demokracija pokucala na vrata.
Zar nije licemjerno onda da ti i takvi prozivaju druge? 
Inace, ne svrstavam se na niciju stranu da ponovim ali je puno toga gadljivo... a sad vi nastavite kso i dosad ja odoh dalje :)
newuser

2015-09-09

Službenik likes this post

Back to top Go down

Post by T. 25/2/2022, 17:49

Šandor Winnetou wrote:
T. wrote:
Šandor Winnetou wrote:
postoje granice ljudskosti jebemu, nemojmo ih prelaziti jer eto nema ukra ili rusa ovdje koji bi se uvrjedili na one svinjarije što alfa danima ovdje prosipa. Ajmo podržati klanje djece jer nisu naša, ko im jebe mater? Ne ide to to tako, barem ne bi smjelo majku mu staru.
Sve ok ali ostajem pri svome da temeljem onog njegovog konkretnog posta nitko ne zaslužuje ban...
'Uvesti reda' nije isto što 'klanje'...
Intervenirao bih na isti način za bilo koga, i za eru sam svojedobno na 'koroni'...
Nikad s alfom nisam post razmijenio...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 25/2/2022, 17:51

n_razbojnik wrote:
ebenica wrote:
n_razbojnik wrote:
Jebes me sad jelda pa jesam naveo poveznicu, onih koji su se predstavljali kao osloboditelji i sto su radili...ovo koliko god bilo cisto ili mi mislili da je cisce od ostalih sranja kad skines vrtic govno si kao i onaj sto ga gađao i treba ti jebat mater...ako je nek je fake news ja najsretniji...drugo sve potpisujem jer ne drzim stranu niti brojim zive i mrtve niti me zanima kako ce zapadno oruzje stajari.protiv ruskog itd.
ali nema poveznice. jedno je namjera kad sto ili tisuću granata promaši a drugo je kad ih par završi di ne treba. ljudi barataju oružjem a oružje je kao i svako drugo oruđe, sto ljudi nikad neće imat sudar ali jedan će imat deset sudara, ne zato kaj je namjerno usran nego jednostavno nije dobar u tome. samo zato kaj je netko vojnik i na topu ne znači da je dobar u tome bio amerikanac, rus, kinez, srbin, bosanac, hrvat. ne kužim tu poveznicu da je vrtić pogođen namjerno, gdje je argument za to? koliko je vrtića pogođeno da se to može reć? odi na you tube napiši ukraine, deseci videa di ljudi snimaju s prozora i balkona. to je za neki rat nepojmljivo, pogotovo ne za rat gdje je netko došao ubit sve kaj hoda, diše i gmiže. ako se ljudi tam osjećaju sigurno stajat po prozorima i balkonima onda znaju da ih nitko ne gađa namjerno al isto tak bi trebali bit svjesni da mogu bit pogođeni jer gdje su ljudi uvijek se griješi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/2/2022, 17:52

....inace putin je uvijek ismijavao jeljcina koji nam je za onaj dug dao oruzje..bi li putin?..putin je nedavno priznao da je podrzavao jazova u pucu protiv jeljcina
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Službenik 25/2/2022, 17:53

vuksadinare wrote:
Dragovit wrote:
vuksadinare wrote:

a tko ti je dao signal za oluju?..sve ovo stoji sto si prije rekao ali su se dijelom ovim iskupili

koji signal? mi njima, rusima, un-u i ez-u lijepo rekli idemo, oni nama rekli dobro jer su svi pregovori propali samo budite brzi.
nije samo amer bio u toj kontaktnoj skupini.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 26 of 50 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics