ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 14 of 50 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 14 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by kic Fri 25 Feb - 11:31

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 14 20220231

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 25 Feb - 11:34

kaya wrote:I čemu taj poriv za mijenjanje nickova, toliko si gluposti ispisao da ti neugodno ili?
to sam se i ja pitao i pitam
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 Fri 25 Feb - 11:36

Jesu li stvarno usli u Kijev ili je to neka zajebancija.
Mislim, nije Kijev kasaba, to je visemilijunski grad
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Fri 25 Feb - 11:43

Ringo10 wrote:Jesu li stvarno usli u Kijev ili je to neka zajebancija.
Mislim, nije Kijev kasaba, to je visemilijunski grad  
jesu , sada vidit ćemo šta će se dešavati.. očito su se slabo pripremili za obranu kijeva..

sa druge strane napravili su im dar -mar oko krahiva i gore drugih gradova.. i u donbasu se ukrainci dobro drže, čak i na jugu su uništili jednu kolonu ruskih tenkova kod kersona.. ali onaj pravac od krima prema mariopolju tu danas puše,  ukrainci i kod kijeva.. 
vidit ćemo šta će se dešavati sa kijevom, rusi su zaobišli onaj gore grad cherankov prije kijeva, imali su gadne gubitke u jednom napadu i produžili pravac u glavni grad..

valjda gledaju da će uzimanjem glavnog grada nanjeti psihološki poraz ukraincima.. ne bi me iznenadilo da padne kijev, ali to bi bilo loše za ukraince.. ne znam koliko toga su dovukli toga unutra za obranu.. zanimljivo kako se Ukrainci odlično brane oko Krahiva i nekih drugih lokacija a kod Kijeva im ovi došli već u grad

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Ringo10 Fri 25 Feb - 11:44

Slabo su oni propremili obranu koliko ja vidim

Pa Kijev je glavni grad jebo te
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Fri 25 Feb - 11:45

kic wrote:Ruska invazija na Ukrajinu - Page 14 20220231

Mongoli su znali reducirati do 5% ukupne svjetske populacije.
Ali nakon osvajanja je mogla gola djevica sa čupom zlata prijeći teritorij Zlatne horde bez dda je netkom padne na pamet nešto bludno ili razbojnička krađa.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Fri 25 Feb - 11:50

Ringo10 wrote:Slabo su oni propremili obranu koliko ja vidim

Pa Kijev je glavni grad jebo te
po svemu sudeći da

Krahiv su izgleda dobro ukopali, Donbas, ali kod Kijeva i Krima slabo.. 

ja bih se na mjestu Ukrainaca ponašao kao Rusija protiv Napoleona. Neka uzmu glavni grad. Podjelili su 20 000 strojnica i snipera civilima u dva dana, pa neka drže okupaciju ako mogu.. Rusi znaju da neće moći zadržati osvojeno, jednostavno nevole ih Ukrainci čak niti Rusi u Ukraini ,  cilj Rusa je "šok" udarima, prisiliti Ukrainu na neku "kapitulaciju" , cilj Ukraincima je nanositi što veće gubitke Rusima dok im invazija ne bude koštala glave.. pazi u afganistanu je poginulo 15 000 ljudi, i to od SSSR države koja je imala 250 000milijuna stanovnika i osjetilo se po cijelom SSSRu

ovdje u Ukraini je u prva dva dana par stotina rusa već, brzo će to doći do 2000-3000 u državi koja ima 150 000 milijuna...

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Ringo10 Fri 25 Feb - 11:51

Pad Kijeva bi djelovao razorno na moral Ukra
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 Fri 25 Feb - 11:52

Nista od toga Assade. Pad Kijeva i rat je gotov
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Fri 25 Feb - 11:53

Noor wrote:https://www.facebook.com/SpecijalnaPolicijaRH/videos/3198890140396500/

@kic  daj stavi tu ovaj FB video, zabb sam kako

kaže drkadžija da rusi ne tuku po civilima
Pičke ruske iz zraka...omaklo se, mora da je avionski hangar metar do

Male
2014-04-15

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Fri 25 Feb - 11:54

prckov wrote:
mutava baštarda wrote:
vuksadinare wrote:
boli te kurac jer nisi osjetljiv na ljudsku patnju i sebican si..
Osjetljiviji sam od mnogih s ovog foruma koji su s radošću komentirali zabijanje štapa predsjedniku jedne države u guzicu, a sada plaću za sudbinom med. prava u Ukrajini.

we came, we saw, he died hahaha kliber kliber
Clinton on Qaddafi: We came, we saw, he died - YouTube
Donijeli su Libijcima prosperitet kao i Ukrajini.
Mogli su im bar poslati sendwiče kao na Majdanu.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Ringo10 Fri 25 Feb - 11:55

Izgleda da Rusi izbjegavaju borbe po gradovima.
Taktika je izgleda da sve ispresijecaju i da gradove izoliraju jedne od drugih
Kijev mozda izuzetak.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Fri 25 Feb - 11:56

Ringo10 wrote:Nista od toga Assade. Pad Kijeva i rat je gotov
ovisi.. to je i plan Rusa.. Ukrainci govore da su za pregovore da će odjebati NATO, LaVROV kaže "može ali prvo se svi predajte". LoL.. očito da ih Rusi planiraju naguziti totalno.. dok službena vlada ne potpiše kapitulaciju...

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Fri 25 Feb - 11:57

Ringo10 wrote:Izgleda da Rusi izbjegavaju borbe po gradovima.
Taktika je izgleda da sve ispresijecaju i da gradove izoliraju jedne od drugih
Kijev mozda izuzetak.
točno

u biti RUsi ulaze u gradove na "blef" , i ako se ovi predaju - predaju. a problem je što ih tu i tamo dočekaju ukrainci i naprave masakar, pa vjerojatnije da rusi imaju čak i veće gubitke u ovoj fazi rata.. 

da jedino izgleda planiraju maznuti Kijev za sada.. računaju da će padom Kijeva , UKR kapitulirati

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Ringo10 Fri 25 Feb - 12:01

Pa Boga mi pad Kijeva je presudan. To ce Ukre moralno unistiti.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Fri 25 Feb - 12:03

Ringo10 wrote:Pa Boga mi pad Kijeva je presudan. To ce Ukre moralno unistiti.
moguće, to i jest plan Rusa.. šok napadima maznuti što više toga, sjebati im vojsku zračnim udarima, i gdje ne mogu ući ne mogu - ali uzeti Kijev. 

kada uzmu Kijev prisiliti na neku kapitulaciju. prvo treba vidjeti šta će biti sa Kijevom pa onda možemo dalje pričati

2018-06-14

Back to top Go down

Post by T. Fri 25 Feb - 12:26

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 14 21055952

green screen ili deep fake...
treba sve uzimati 'sa zrnom soli' u današnjem vremenu novih tehnologija...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by darth_vader Fri 25 Feb - 12:43

Dragovit wrote:
vuksadinare wrote:
Dragovit wrote:

ja bih radije bio primitivan nego s američkim kurcem u guzici kao ti. je l' pošteno? mislim da jest.
mada smo u istoj kaši jer dijelimo životni prostor - ovu koloniju. realno đaba krečimo.
ja sam barem svjestan toga.
...gle tvoj problem je sto sve gledas kroz prizmu hrvata u bh-a..tvoje porijeklo je od tamo razumijem..kao i porijeklo moje zene..ne znam iz kog si djela..moja iz posavine...ona kaze..mene je tudjman dva puta izdao '92 i '95 daytonom..sto mislis da li je u pravu ili ne?..tako i ti imas pravo kao i svaki drugi da se osjeca izdanim..ali ti ne daje za pravo da podrzavas agresiju ako se i sam smatras zrtvom agresije..

neće ići. i nemaš ti pojma o mojem porijeklu.  
ako mi izgubimo zaleđe dalmacije (pojas hrvatski većinskih županija u bih) izgubili smo stratešku dubinu zahvaljujući kojoj nas nisu odsjekli kod metkovića 1991 i 1992.. splitska pregrađa bi ti bila prva crta kao u zadru i karlovcu i sve južnije od cetine bi mogao otpisati. pogledaj što se dogodilo na našem mekom trbuhu tijekom domovinskog rata. došli do turnja i skoro nas presjekli. skoro nas odsjekli od slavonije kod slatine, odsjekli nas kopneno od dalmacije. pa jebote ilija bili smo razapeti k'o isus na križu. da ne kažem da se radi o 400 000 hrvata u vremenu kad imamo potpuni demografski krah. pa bog te dragi jedeš li ti štogod mesa i opskrbljuješ li mozak hranjivim tvarima ili lupaš samo po nekom zagorskom tudumu u prijestolnici nam?
i jebem vam agresiju. gdje smo bili kad se radilo sranje po afganistanu, libiji, siriji, iraku? šutili smo k'o pičke i klimali americi glavom gore dolje. već sam par puta i ne samo ja ovdje napisao tijek događaja. za vas ova priča počinje jučer, a za mene onog trenutka kad su počele narančaste i kakve ne revolucije i majdani orkestrirani iz amerike. što bi falilo ukrajini da je ostala neutralna, uzimala novce od tranzita plina i ostalih roba, razvijala svoje gospodarstvo sa 7% godišnjim rastom bdp-a i gledala svoje poslove svjesna u čijem se dvorištu nalazi? pa bog te dragi ja bih to sad potpisao za hrvatsku kad bi bilo moguće umjesto što smo kolonija onih woke pederčina iz amerike i njemačke. pogledaj na što smo spali od 2000.? jesi za to išao u rat? pa pleme kurvinsko im jebem kad nam je bilo najteže ostavili nas vjetrometini spuštenih gaća i čekali šest mjeseci da vide hoćemo li se ili nećemo obraniti, a danas se kurčimo kako smo njihovi strateški partneri. fuj kad vidim naše političare sve redom od lijeva do desna. ma fuj. na kraju je ona ludača kata peović pokazala barem mrvu nekog razuma što me osupnulo. čitavi hrvatski sabor bih bacio u kontejnere sa smećem uključno s vladom s nekim izuzetcima. hrpa budaletina. žao mi ukrajinaca kao naroda jer znam da to nisu loši ljudi. znam i ruje. isto. 
ali ukrajinci ovu stravu koju proživljavaju mogu isključivo zahvaliti amerima i svojim političarima koji su ih gurali tamo gdje im nikada nije bilo mjesto niti tijekom povijesti niti po ičemu. sve, ali baš sve vodilo je ovom što se događa danas. čačkalo se i šutalo mečku i iščačkalo je iz jazbine. sad se kusa što se čačkalo. jebala vas amerika i njezina demo-n-kracija.

Realan osvrt, na žalost... Nakon ovog se u SAD kao saveznika može pouzdavati samo potpuni debil... Usrali su stvar do kraja i žrtvovali jedan narod ni ne trepnuvši za svoje bolesne megalomanske ciljeve. Da su stali iza njih, ne bih riječi rekao, ali ovo su tako pičkasto i šupački napravili da su izgubili kredibilitet za sve vijeke vjekova. Odvratni, odvratni monstrumi sjede u Pentagonu. Putin je isto monstrum i odvratna patuljasta iskompleksirana nakaza i egocentrik, ali barem nije papak ka ovi..
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

kic, n_razbojnik and melkior like this post

Back to top Go down

Post by Eroo Fri 25 Feb - 12:44

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 14 Screenshot-1731
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by darth_vader Fri 25 Feb - 12:46

vuksadinare wrote:njemacka zaprijetila sulji..dalja podrska rusiji zaustavljamo nase investicije u srbiju i financiranje iz eu fondova...da druge strane putin prijeti sulji..prekidom isporuke plina po cijeni koja je nedavno dogovorena i cijena ce biti kao i za druge drzave te prekidom jos nekih suradnji nisu naveli koje..ali podrazumjeva se vojno pitanje

Brat je zabrijao da je mali Tito... Pa da će malo cicati jedne, a malo druge ka da je neki nenadjebivi faktor u svitu... Svaka sličnost s bratom Epijem slučajna... :rasta
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Fri 25 Feb - 12:47

Biden i demokratska kamarila su samo htjeli rat s Rusijom, pa Hillary im ga obecala u kampanji i onda ovako...mozda cekaju ili racunaju da ce ih ukri umorit, ovima se isto neda ratovati...jedno veliko sranje nakon kojega ce ostati samo vece na teritoriju nekad znanom kao Ukrajina

Male
2014-04-15

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 14 of 50 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics