AND SO IT BEGINS!
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: AND SO IT BEGINS!
Držte gaće.vuksadinare wrote:..inace braco ukri drzi te se..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Oćemo sad malo sa vistima sa fronta dobrima za ove ukro-fašiste, a lošima za anti-fašiste?
vuksadinare wrote:mentalni ti tek treba da se brines..amer bu te lasom hvatal
Kretenchino onda bi vishe od pola USA trebalo uhapsiti.Samo u komunjarskim glavama postoji verbalni delikt.Skinut ce Bjednoga oruzjem,ovdje samo shto nije revolucija iizbila
...krepil..to ce se i desiti..ak sam prije tri godine rekao da ce zatri godine biti rat u europi i na ovim prostorima..sad kazem da ces visjeti u americkom przunu ako prije ne zbrisesmentalitet wrote:vuksadinare wrote:mentalni ti tek treba da se brines..amer bu te lasom hvatal
Kretenchino onda bi vishe od pola USA trebalo uhapsiti.Samo u komunjarskim glavama postoji verbalni delikt.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dao Bog da tebe rusi spašavaju.Ringo10 wrote:Dovode Ukrajinu u red
Likvidirat onu Majdanasku bagru...
RUSIJA SPASAVA UKRAJINU OD PROPASTI.
Ev kreće...AlfaOmega wrote:Oćemo sad malo sa vistima sa fronta dobrima za ove ukro-fašiste, a lošima za anti-fašiste?
Rusi ipak nisu u Odessi
Kod Černobila ipak borbe, hoće reći pruža se otpor
Moldavija nije pod napadom
Ni Mariupol nije pao, Ukrajinci se raspoređuju po gradu
Oboren ruski zrakoplov (ovo je već treći ili četvrti tweet koji to objavljuje, tak da je možda i točno).
Last edited by AlfaOmega on Thu 24 Feb - 6:50; edited 1 time in total
Ali jbg, intuicija mi govori da je to sve kratkog daha
vuksadinare wrote:..inace braco ukri drzi te se..
kad sam napisao da lazesh da bi dao ziivot za banderase bio sam u pravu . Ti si jedna obichna kukavica koja zna samo lajati na forumuu i prijetiti kao i tvoj pajdo iz Siiska.
Previše dezinformacija.AlfaOmega wrote:Ev kreće...AlfaOmega wrote:Oćemo sad malo sa vistima sa fronta dobrima za ove ukro-fašiste, a lošima za anti-fašiste?
Rusi ipak nisu u Odessi
Kod Černobila ipak borbe, hoće reći pruža se otpor
Moldavija nije pod napadom
Ni Mariupol nije pao, Ukrajinci se raspoređuju po gradu
Najbolje ić leć pa se dignit kasno popodne pa vidit tko je pobjedija.
A Vučic je najeba kako god okreneš.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Držte gaće.vuksadinare wrote:..inace braco ukri drzi te se..
..pa tko je rekao da nisam bio u ukrajini..mentalitet wrote:vuksadinare wrote:..inace braco ukri drzi te se..
kad sam napisao da lazesh da bi dao ziivot za banderase bio sam u pravu . Ti si jedna obichna kukavica koja zna samo lajati na forumuu i prijetiti kao i tvoj pajdo iz Siiska.
2015-09-08
vuksadinare wrote:..pa tko je rekao da nisam bio u ukrajini..mentalitet wrote:vuksadinare wrote:..inace braco ukri drzi te se..
bio sam i ja ali drugim poslom.Nego pozurt tamo sada jer se tamo brani Hrvatska , i povedi onu sisachku funjaru sa sobom.
Last edited by mentalitet on Thu 24 Feb - 6:58; edited 1 time in total
jansa osudio agresiju rusije isto i ceh,slovak,poljak,bugarin..orban se treba obratiti..samo zokonja suti..rosnjeft dobro placa
2015-09-08
..naravno da se brani i branit ce se..mentalitet wrote:vuksadinare wrote:..pa tko je rekao da nisam bio u ukrajini..mentalitet wrote:
bio sam i ja ali drugim poslom.Nego pozurt tamo sada jer se tamo brani Hrvatska.
2015-09-08
ok, ovo je već propaganda. Iliti ga očaj
BREAKING: Ukraine's military says it has shot down five Russian jets and a helicopter
BREAKING: Ukraine's military says it has shot down five Russian jets and a helicopter
Podsića malo na one SDF kurde što su ih ameri obučavali u Siriji, pa kad su ih Turci udarili, počeli cvilit ka zaprška. U jednom danu su znali prek twittera oboriti po 10 turskih zrakoplova. :P
sto su se tebi ameri zamjerili..AlfaOmega wrote:Podsića malo na one SDF kurde što su ih ameri obučavali u Siriji, pa kad su ih Turci udarili, počeli cvilit ka zaprška. U jednom danu su znali prek twittera oboriti po 10 turskih zrakoplova. :P
2015-09-08
Ipak je ovo Putinova rizicna akcija. Ako ne uspije to ce mu biti veliko sranje.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
AlfaOmega wrote:ok, ovo je već propaganda. Iliti ga očaj
Malo mi ih zao.Josh da ulove onog zidova Zelenskog pa da mu sude zbog kolaboraciije sa fasiistima uljepshali bi mi dan.Pazi ovo bog te jebo taj Banderas trijebio zidove i bio gori od bilo kojeg SS a ovaj im dopushya da uubijaju neduzni narod samo zato shto govore ruski ,ma svu tu fashistiichku bagru potamanitii i miran sviijet sliijedeciih tisucu godina.
Last edited by mentalitet on Thu 24 Feb - 7:13; edited 1 time in total
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Similar topics
» ‘Stop Operation Soros’ movement begins in Macedonia
» America Ready For Martial Law! Looting Begins, Panic Buying Of Ammo 2020 Economic Collapse
» America Ready For Martial Law! Looting Begins, Panic Buying Of Ammo 2020 Economic Collapse
Page 5 of 50