AND SO IT BEGINS!
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: AND SO IT BEGINS!
MA ne vjerujemAlfaOmega wrote:Navodno i Transnitria pokrinula rat protiv Moldove.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
evo stigo i drugi cedoRingo10 wrote:MA ne vjerujemAlfaOmega wrote:Navodno i Transnitria pokrinula rat protiv Moldove.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
lista cetnicke agenture
1.alfa
2.ringo
3.crvenko
4.general
5.epikur
1.alfa
2.ringo
3.crvenko
4.general
5.epikur
2015-09-08
potpuno su mi nejasni ti likovi... komentiraju navijački rat u kojem će biti ogroman broj žrtava, potpuno nesvjesni da njihovo navijanje da agresor poubija što više ukrajinaca ne može proći nekažnjeno... ekipa aj se malo odite umiti hladnom vodom... dok rusi dođu oslobađati vas u fašističkoj hrvatskoj mnogima od vas to bude malo ili čak i manje od tog značilo... već danas tokom dana nekima od vas bi službe mogle pokucati na vrata...
2015-08-08
darth_vader likes this post
Kaj ti ni jasno? Fali mi još pive
ne kuze oni to..ja kad sam pricao o agenturi svi se sprdali..to su likovi koji nikad nece podmeznuti guzicu za hrvatsku..i kad je nevolja svi su drugi u pravu a mi u krivu...neki se kunu u tudjmana a tudjman nas nikad na istoku nije vidio..nek malo poprate njegove govore..nije da je obozavao zapad ali istok mu je bio jos manje drag..da nije tako ne bi radio na izlasku iz juge..michaellcmacha wrote:potpuno su mi nejasni ti likovi... komentiraju navijački rat u kojem će biti ogroman broj žrtava, potpuno nesvjesni da njihovo navijanje da agresor poubija što više ukrajinaca ne može proći nekažnjeno... ekipa aj se malo odite umiti hladnom vodom... dok rusi dođu oslobađati vas u fašističkoj hrvatskoj mnogima od vas to bude malo ili čak i manje od tog značilo... već danas tokom dana nekima od vas bi službe mogle pokucati na vrata...
2015-09-08
Rusi su dobri ljudi. Ruskinje još bolje žene. Naj se plašiti. Pa ni Ukri se nisu toliko pripalimichaellcmacha wrote:potpuno su mi nejasni ti likovi... komentiraju navijački rat u kojem će biti ogroman broj žrtava, potpuno nesvjesni da njihovo navijanje da agresor poubija što više ukrajinaca ne može proći nekažnjeno... ekipa aj se malo odite umiti hladnom vodom... dok rusi dođu oslobađati vas u fašističkoj hrvatskoj mnogima od vas to bude malo ili čak i manje od tog značilo... već danas tokom dana nekima od vas bi službe mogle pokucati na vrata...
...ides ti u bajbuk cim se ovdje pojavis..zivi bili pa vidjeliAlfaOmega wrote:Rusi su dobri ljudi. Ruskinje još bolje žene. Naj se plašiti. Pa ni Ukri se nisu toliko pripalimichaellcmacha wrote:potpuno su mi nejasni ti likovi... komentiraju navijački rat u kojem će biti ogroman broj žrtava, potpuno nesvjesni da njihovo navijanje da agresor poubija što više ukrajinaca ne može proći nekažnjeno... ekipa aj se malo odite umiti hladnom vodom... dok rusi dođu oslobađati vas u fašističkoj hrvatskoj mnogima od vas to bude malo ili čak i manje od tog značilo... već danas tokom dana nekima od vas bi službe mogle pokucati na vrata...
2015-09-08
BREAKING: RUSSIAN AIRBORNE TROOPS NEAR BIJELJINA, BRATUNAC & BRCKO
..inace ove nase trube koje se vesele zaboravljaju da smo mi clanica natoa i eu..i da ce tek sada aktivirati se obavjestajne sluzbe,proganjanje ruske i rusofilske agenture,obozavatelja i slicno..nema sad poziva vise na demokraciju i slicno u ratnom i predratnom stanju..glupani nista ne kuze..milance bu zbrisal u moskvu..a gdje ce te vi?..
2015-09-08
michaellcmacha wrote:mene interesira hoće li pravosuđa država članica eu, sankcionirati sve one koji javno podržavaju čin agresije rusije na ukrajinu, kojoj je cilj ničim izazvano ubijanje građana međunarodno priznate države... bilo bi logično da se latentne rusofilne fašiste na europskom tlu po hitnom i kratkom postupku dezintegrira... ukoliko to ne odradi pravosuđe, lako je moguće da će se iskazati potreba za samoorganiziranjem i provedbom eliminacije rusofilnih fašista od gibraltara pa do crne planine
av.av, krepi ujo.Dosta je toga fashiizma ,sht ste mislili da mozete sve ,sada mozete samo pushiti kurac. Zao mi je obichnog naroda ali ako babderasi nagnoje ukrajinskuu zemlju onda ni koleterarna shteta nece biti uzaludna,
Bit će to sve ok i brzo gotovo. Rusi su profesionalna vojska.
mentalni ti tek treba da se brines..amer bu te lasom hvatal
2015-09-08
...zasto mrzis hrvate i hrvatskuAlfaOmega wrote:Bit će to sve ok i brzo gotovo. Rusi su profesionalna vojska.
2015-09-08
Napadi se šire i na zapad Ukrajine
https://twitter.com/IntelCrab/status/1496720717416742914
https://twitter.com/IntelCrab/status/1496720717416742914
vuksadinare wrote:..inace ove nase trube koje se vesele zaboravljaju da smo mi clanica natoa i eu..i da ce tek sada aktivirati se obavjestajne sluzbe,proganjanje ruske i rusofilske agenture,obozavatelja i slicno..nema sad poziva vise na demokraciju i slicno u ratnom i predratnom stanju..glupani nista ne kuze..milance bu zbrisal u moskvu..a gdje ce te vi?..
Pa ti si relao da bi za Ukrajinu dao zivot.Pozuuri jebate led.
sjecam se alfa da si ronio suze kad smo izbacili rusiju sa sp 2018..
2015-09-08
Fali mi pivevuksadinare wrote:...zasto mrzis hrvate i hrvatskuAlfaOmega wrote:Bit će to sve ok i brzo gotovo. Rusi su profesionalna vojska.
...a nadoci ces i ti...nadociAlfaOmega wrote:Fali mi pivevuksadinare wrote:...zasto mrzis hrvate i hrvatskuAlfaOmega wrote:Bit će to sve ok i brzo gotovo. Rusi su profesionalna vojska.
2015-09-08
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» ‘Stop Operation Soros’ movement begins in Macedonia
» America Ready For Martial Law! Looting Begins, Panic Buying Of Ammo 2020 Economic Collapse
» America Ready For Martial Law! Looting Begins, Panic Buying Of Ammo 2020 Economic Collapse
Page 4 of 50