ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zapad ujedinjeno upozorava Rusiju: Nemojte ni pomišljati o pomicanju državnih granica

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Zapad ujedinjeno upozorava Rusiju: Nemojte ni pomišljati o pomicanju državnih granica - Page 3 Empty Re: Zapad ujedinjeno upozorava Rusiju: Nemojte ni pomišljati o pomicanju državnih granica

Post by prckov 20/2/2022, 11:42

prckov wrote:
mutava baštarda wrote:
prckov wrote:dobro, sad su trenutno u fasistickoj fazi ali na kraju povjesti ostvarice se komunizam
to je ideja
U Kanadi je proglašeno izvanredno stanje, pitam se jel proglašeno u Ukrajini? Zna li netko?
kanadjani su prekonoci postali rasisti, homofobi, mizogini i ksenofobi
prakticno su izdali staze revolucije i pored silnog ulaganja u socijalnu pravdu

drago mi je da ti kuzis sta se desava
cini mi se da na ovom forumu nema puno onih koji kuze sta se iza brda valja

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Zapad ujedinjeno upozorava Rusiju: Nemojte ni pomišljati o pomicanju državnih granica - Page 3 Empty Re: Zapad ujedinjeno upozorava Rusiju: Nemojte ni pomišljati o pomicanju državnih granica

Post by vuksadinare 20/2/2022, 11:51

prckov wrote:
mutava baštarda wrote:
prckov wrote:dobro, sad su trenutno u fasistickoj fazi ali na kraju povjesti ostvarice se komunizam
to je ideja
U Kanadi je proglašeno izvanredno stanje, pitam se jel proglašeno u Ukrajini? Zna li netko?
i zato je pokosica napustila tu nazadnu i nenaprednu kanadu a ona u to svakako ne spada pa se vratila u hrvatsku ali samo privremeno da vidi da li je mozda u bosni ili srbiji ostvaren napredak i pronadje nekog tamosnjeg dikana
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by prckov 20/2/2022, 11:54

vuksadinare wrote:
prckov wrote:
mutava baštarda wrote:
i zato je pokosica napustila tu nazadnu i nenaprednu kanadu a ona u to svakako ne spada pa se vratila u hrvatsku ali samo privremeno da vidi da li je mozda u bosni ili srbiji ostvaren napredak i pronadje nekog tamosnjeg dikana

i ti od svega napisanog sjetio se vlatke
to ti bitno  :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Ringo10 20/2/2022, 16:00

vuksadinare wrote:dok amerika nije propala ne govorimo o propasti..jo biden nije amerika kao sto plenki i zoki nisu hrvatska...nisam neki simpatizer amerike ali istok mi se vise zamjerio..japan tu ne racunam.tj aziju...jbg..od malih nogu smo se furali na zapadne ideale bez obzira sto smo zivjeli u socijalistickim i komunistickim uvjetima..to sto su prevladali na zapadu nastrani ideali predmjevam okretanje ledja bozjim i ljudskim pravilima i to mi se ne svidja...uglavnom vise gledam u nama najblize srednjoeropske vrijednosti..
PA dobro nisi ti u krivu

ALi ovo tiskanje dolara je sumanuto a njihov dug i deficit su zastrasujuci, 30 triliona dolara ... ili 30 bilijuna po europskom racunanju

Iako sam negdje citao da Amerika sa ovim ekonomskim i financijskim svjetskim modelom moze ici i do 50 trilijuna a mozda i do 60 trilijuna prije nego pocne lom.

Ali kako su krenuli za par godina oni ce dosegnuti 50 trilijuna
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/2/2022, 16:27

Ministarstvo financija priprema u suradnji s europskim saveznicima paket financijskih sankcija koje bi mogle biti usmjerene na ruske “pojedince ili tvrtke” i “sigurno bi uključivale ​​kontrolu izvoza”, rekla je Yellen.
Priznala je ipak da neke brine “potencijalan utjecaj na energetska tržišta, s obzirom na važnu ulogu Rusije u opskrbi svjetskih tržišta naftom i Europe prirodnim plinom”
https://www.poslovni.hr/svijet/sankcije-rusiji-osjetit-ce-i-zapadne-zemlje-4325476
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 20/2/2022, 20:38

Ako Rusija ne povuče vojsku sa granice s Ukrajinom, nametnut ćemo joj sankcije.

Nećemo više od Rusa kupovati plin, nego sad od Amerikanaca. Oni će nam brodovima dovoziti svoj ukapljeni plin.

To jest, doduše, malo idiotski, jer je taj ukapljeni plin višestruko skuplji od ruskog, a i ne mogu nam ga na taj način ni izdaleka dopremiti dovoljno. Ali ništa pametnije nismo uspjeli smisliti.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/2/2022, 21:08

crvenkasti wrote:Ako Rusija ne povuče vojsku sa granice s Ukrajinom, nametnut ćemo joj sankcije.

Nećemo više od Rusa kupovati plin, nego sad od Amerikanaca. Oni će nam brodovima dovoziti svoj ukapljeni plin.

To jest, doduše, malo idiotski, jer je taj ukapljeni plin višestruko skuplji od ruskog, a i ne mogu nam ga na taj način ni izdaleka dopremiti dovoljno. Ali ništa pametnije nismo uspjeli smisliti.
Sve ok al onda neka meni ne pričaju kako ja moran dat nekakve sankcije Rusiji a oni mu kupuju plin i pune proračun.

Šta san ja neka budala ode ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/2/2022, 21:11

Ti koji pozivaju sankcije Rusije neka odma smjesta prestanu kupovat ruski plin, pšenicu, naftu...bilo šta jer inače me pravite glupanom jer tražite sankcije a onda i dalje kupujete energente u njega i punite mu proračun.

Čekaj malo, šta san ja ? Neki vaš debil jel ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 21/2/2022, 01:06

A zašto bi Rusija mijenjala granice Ukrajine kad će Rusija uzeti cijelu Ukrajinu. I kad Ukrajina postane dio Ruske Federacije kao federalna jedinica, onda će joj vratiti Krim.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 21/2/2022, 05:19

u 1 kubni metar u ukapljenom stanju stane 600 kubnih metara zemnog plina, u 10 kubnih metara u ukapljenom stanju stane 6000 kubnih metara zemnog plinaslobodno nastavite niz ima solidnih kubnih metara prostora u tankovima na lng brodovima... to je jedna stavka, druga je stavka da je tako tretiran plin očišćen od svakakvih pizdarija, čitaj nečistoća i kao takav njegova iskoristivost je veća po bruto kubnom metru, treća stavka je inertnost gospodarskih sustava tj infrastrukture, koji bi po defaultu ne trebali nego morali uzimati u obzir geopolitičke i geostrateške silnice i iste kalkulirati u razvoj i implementaciju različitih načina dobave plina i nafte...
evo jednog banalnog primjera janaf ima u potpunosti funkcionalnu transmisijsku cijev do omišlja, dok u isto vrijeme iako je od početka zamišljeno da postoji i cijev od omišlja makar do siska, do dana današnjeg ta povratna transmisijska cijev nije puštena u pogon iako bi hrvatska u ovakvim okolnostima na taj način bila u stanju amortizirati, ali i neutralizirati nerealne ili samovoljne prohtjeve i po pitanju cijene i po pitanju nametanja nekakvih geopolitičkih ucjena od strane "krucijalnog" isporučitelja nafte i plina, kako za hrvatsku tako i za srednju europu...
naravno uredovno se nađu genijalci koji ne poznajući uopće materiju o kojoj brslaju, navode kako je i ta nafta i taj plin koji bi dolazili morskim putem skup, a da pojma nemaju koje su razlike u kvaliteti svih nafti uključujući i hrvatsku u odnosu na smeće iz rusije, a to isto vrijedi i za plin... evo jednog banalnog primjera naša nafta je u rangu norveške nafte sa udjelom sumpora 0,36%, norveška ima 0,37%, što je vrlo blizu WTI američkoj nafti ili azeri nafti koje su sa 0,24% udjela sumpora dvije najkvalitetnije vrste nafta na svijetu... za razliku od navedenih ruska teška nafta REB ima 1,5%-2% sumpora i tu je naftu katastrofa za prerađivati jer ista doslovno uništava rafinerijske pogone (drastično povećava cijenu održavanja i remontiranja istih) i stvara ogromne količine visoko štetnih nus produkata, i u isto vrijeme proizvodi manje količine derivata...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

RayMabus likes this post

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 21/2/2022, 05:21

kupovanje ruske nafte i plina je bar što se hrvatske tiče čisto politička odluka, najmanje strogo gospodarska, ali žali Bože nekom tko ima poremećenu percepciju ići objašnjavati detalje... ionako ne bi ni pokušao razumjeti o čeu se tu radi

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/2/2022, 05:24

michaellcmacha wrote:u 1 kubni metar u ukapljenom stanju stane 600 kubnih metara zemnog plina, u 10 kubnih metara u ukapljenom stanju stane 6000 kubnih metara zemnog plinaslobodno nastavite niz ima solidnih kubnih metara prostora u tankovima na lng brodovima... to je jedna stavka
:tu

Ja ga zovem prirodni Ziklon B. Zatvoriš nekog u hermetički zatvorenu prostoriju u koju je dovućena cijev i samo pustiš. Natlačeno ( to je taj ukapljeni ) samo će izać u tu prostoriju i podavit sve unutra.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 21/2/2022, 05:28

ja sam jedno kratko vrijeme bio na osiguranju terminala, pa sam imao prilike "čuti" kako to rusko smeće smrdi, moji pak dečki s kojima sam odrastao su proveli cijeli vijek u sisačkoj rafineriji, a ja se dobar dio života kao tisuće siščana kontaminirao nusproduktima smrdljive ruske nafte... pogotovo tamo od sredine do kraja osamdesetih prošlog stoljeća.
iako se za potrebe baznog premazivanja i zaštite drveta moglo nabaviti te ruske nafte tu kod mene u sisku, to nitko nije koristio jer kako rekoh ona ušasno smrdi i puna je blata, za razliku od naše nafte (ivanić, đeletovci) koja kad ju procijediš izgleda kao lazura, dodaš joj nitro razrjeđivača i farbaj što hoćeš...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 21/2/2022, 10:56

michaellcmacha wrote:ja sam jedno kratko vrijeme bio na osiguranju terminala, pa sam imao prilike "čuti" kako to rusko smeće smrdi, moji pak dečki s kojima sam odrastao su proveli cijeli vijek u sisačkoj rafineriji, a ja se dobar dio života kao tisuće siščana kontaminirao nusproduktima smrdljive ruske nafte... pogotovo tamo od sredine do kraja osamdesetih prošlog stoljeća.
iako se za potrebe baznog premazivanja i zaštite drveta moglo nabaviti te ruske nafte tu kod mene u sisku, to nitko nije koristio jer kako rekoh ona ušasno smrdi i puna je blata, za razliku od naše nafte (ivanić, đeletovci) koja kad ju procijediš izgleda kao lazura, dodaš joj nitro razrjeđivača i farbaj što hoćeš...

Sama spoznaja da je to ruska nafta ili plin izazivaju osjećaj gađenja i tjeraju na povraćanje.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 21/2/2022, 10:59

Između ostalog da, smrdi na onaj pravoslavni parafin...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Hartmann 21/2/2022, 11:29

Idioti sa Zapada..Kao Rusiji treba neki komad Ukrajine.Jedva docekala da se rijesi tih fasista.

2021-01-04

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/2/2022, 11:33

nisu ukri fasisti
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hartmann 21/2/2022, 11:41

vuksadinare wrote:nisu ukri fasisti
Slika govori vise od tisoćju rjeci..nada postoji...ipak..

Zapad ujedinjeno upozorava Rusiju: Nemojte ni pomišljati o pomicanju državnih granica - Page 3 ?u=https%3A%2F%2Ftse4.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DOIP

2021-01-04

Back to top Go down

Post by Hartmann 21/2/2022, 11:42

Zanimljivo je biti na svjetskim diskusionim portalima.svatko se trudi naci neki link,argument staviti,jedino na Balkanu,treba likovima vjerovati na rijec..Uzas..

2021-01-04

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 21/2/2022, 11:54

Hartmann wrote:Zanimljivo je biti na svjetskim diskusionim portalima.svatko se trudi naci neki link,argument staviti,jedino na Balkanu,treba likovima vjerovati na rijec..Uzas..
Činjenica je da su RUSI OTELI UKRAJINI teritorij što onda jasno govori o tome tko je tamo fašist a tko antifašist ako ćemo već o tim relacijama jel.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by veber 21/2/2022, 11:56

Hartmann wrote:Zanimljivo je biti na svjetskim diskusionim portalima.svatko se trudi naci neki link,argument staviti,jedino na Balkanu,treba likovima vjerovati na rijec..Uzas..
svetoje nikaj rujka, nikaj selim na istok, nikaj.

i dalje menadžeriš po audiju i VW na prešama.

sada imaš garantiranih 11,85€ brt
pa se možeš hvaliti s 2086€ 

ali ljudi znadu da je u njemačkoj plaća brtt
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics