Zapad ujedinjeno upozorava Rusiju: Nemojte ni pomišljati o pomicanju državnih granica
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zapad ujedinjeno upozorava Rusiju: Nemojte ni pomišljati o pomicanju državnih granica
Preporucujem temu kao i sve koje na Zapadu(tu smo i mi) strogo cenzuriraju da pratis na Telegramu..Ringo10 wrote:Navijam za Rusiju svim srcem. Zapadu I Anglosaksima fakat treba jebat mater.
99% amerikanaca obicnih gradjana navija za Rusiju i Putina..Svi linkovi kao i ocigledni dokazi su tamo..Krivci su Deep state,Washington i klika.Ameri bojkotiraju placanje poreza,sto u Americi je vrlo ozbiljna stvar
Hartmann- Posts : 2008
2021-01-04
Re: Zapad ujedinjeno upozorava Rusiju: Nemojte ni pomišljati o pomicanju državnih granica
Ma ja i mislim na elitu a ne na narod koji je OK.
Meni se Zapad zgadio u tri navrata posebno.
Prvo zbog odnosa prema nama BiH Hrvatima ...to im se ne moze oprostiti.
Druga dva slucaja su napadi terorista na teatar u Moskvi a posebno slucaj one skole u Beslanu kad sam prateci zapadne medije sa nevjericom i zgranut shvatio da je Zapad na strani onih monstruma.
Kasnije sam saznao da je Zapad pomagao i financirao pobunu na Kavkazu.
I u Siriji i svuda.
Zgadili su mi se za sve vremena. A u mladosti sam obozavao Ameriku I Zapad.
Budala
Druga dva slucaja su napadi terorista na teatar u Moskvi a posebno slucaj one skole u Beslanu kad sam prateci zapadne medije sa nevjericom i zgranut shvatio da je Zapad na strani onih monstruma.
I u Siriji i svuda.
Budala
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Aktualne stvari su Konvoj u Kanadi,koji treba maksimalno podrzati,jer razvaljuje ideje o nametanju totalitarizma(prisilno cjepljenje),kaoi situacija oko Rusije-Ukrajine,gdje Washingtonska administracija siluje Europu(nATO),da preko provokacija u Ukrajini,pokrene WW3,gdje se odredjuje sudbina cijeme planete,a radi stanja u kojem je US,duga od 30 triliona dolara,koji je postao Crna rupa US.Jedino im je rjesenje globalni sukob,gdje ce pokusati anulirati svoje dugove,na racun drzava koje ce biti gurnute u sukobRingo10 wrote:Ma ja i mislim na elitu a ne na narod koji je OK.
I u Siriji i svuda.
Budala
Lokalno(RH) cujem da su dva Hrvata na radu u Austriji,nakon 6 godina rada,dobili dopis iz Porezne uprave da moraju platiti porez u visini oko 20000 Eura.Ne znam,jel bila tema kod vas na Forumu...
Birokracija si ocigledno pokusava osigurati prihode.Malo je cudno KOJIM OBRACUNOM su se vodili pri odredjivanju poreza
Birokracija si ocigledno pokusava osigurati prihode.Malo je cudno KOJIM OBRACUNOM su se vodili pri odredjivanju poreza
U pravu si.
A mrznja Zapada prema Rusiji prije svega germanskog svijeta, ne romansko- latinskog, vec germanskog a povrh svega anglosaksonskog, ta mrznja je tolika da bi oni Rusiji hladno priredili totalni holocaust i to nuklearni, a etnicke Ruse unistili I istrijebili do posljednjeg.
Bez imalo griznje savjesti. Samo kad bi mogli.
Zato mislim da ce se Rusija kad tad morati obracunati prije svega sa anglosaksonskim svijetom
Jednom i za sve vremena ako misli opstati..
A mrznja Zapada prema Rusiji prije svega germanskog svijeta, ne romansko- latinskog, vec germanskog a povrh svega anglosaksonskog, ta mrznja je tolika da bi oni Rusiji hladno priredili totalni holocaust i to nuklearni, a etnicke Ruse unistili I istrijebili do posljednjeg.
Zato mislim da ce se Rusija kad tad morati obracunati prije svega sa anglosaksonskim svijetom
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Mislim da je i Rusija toga svjesna.Na Zapadu je vecina tih koji iz sjene guraju rat,ali i oni eksponirani,germanskog podrijetla.Puno vremena provodina ma Telegramu,pratim RT,Void,Alex berensona,i jos pokoji kanal,i kad se sve puzzle posloze,ne izgleda da nam je perspektiva dobra.moglo bi planuti prilicno nenadano..Ringo10 wrote:U pravu si.
Zato mislim da ce se Rusija kad tad morati obracunati prije svega sa anglosaksonsko svijetom
velim ja rusi u principu nisu desnicari zapadnog tipa..oni ili su nacionalisti sa pravoslavnom podlogom ili komunisti...nisu rasisti kao sto je npr.budimo iskreni desnica na zapadu i u srednjoj europi..blizi su im ili su bar bili ljevicari na zapadu ali koji ne vole ove novonovo novotarije,gay..mada im se pokusavaju i takvi 'ljevicari' uguziti..poput scholtza..desnica na zapadu nema puno poveznica sa rusijom i u biti oni u iskonskom narativu gledaju na ruse ali i oocenito slavene kao podredjene..vjerska pitanja im nisu na prva dva mjesta..cak na jedan nacin ni ne vole vjere..dakle kako rejoh loze se na rasizam i bjelu supremaciju odnosno germanistiku ili amerikanizam..to sto sad dio nesto podrzava rusiju to je vise po sili prirode jer mrze pedersku i novonovo idiotarije i takav oblik liberalizma i ljevicarizma
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Preko 90%,ako pratimo ono na Telegramu,sto je 100% necenzurirano.Svodi se na ovu izjavu:"Putin je defanzivan,ne zeli rat,nudi pregovore.Ne ce da makne onih 100000 vojnika sa granice,ali ima i pravo.." Vecina zapadnjak i amera pogotovo,je progledalo i vidi sto se realno dogadja;Amerika puca po savovima,dug je postao nesnosan,stampa se nemili novac,a i sve manje drzava,inace US saveznica ekonomskih u svijetu svodi dolar na realnu razinu(veliki pad vrijednosti)..vuksadinare wrote:velim ja rusi u principu nisu desnicari zapadnog tipa..oni ili su nacionalisti sa pravoslavnom podlogom ili komunisti...nisu rasisti kao sto je npr.budimo iskreni desnica na zapadu i u srednjoj europi..blizi su im ili su bar bili ljevicari na zapadu ali koji ne vole ove novonovo novotarije,gay..mada im se pokusavaju i takvi 'ljevicari' uguziti..poput scholtza..desnica na zapadu nema puno poveznica sa rusijom i u biti oni u iskonskom narativu gledaju na ruse ali i oocenito slavene kao podredjene..vjerska pitanja im nisu na prva dva mjesta..cak na jedan nacin ni ne vole vjere..dakle kako rejoh loze se na rasizam i bjelu supremaciju odnosno germanistiku ili amerikanizam..to sto sad dio nesto podrzava rusiju to je vise po sili prirode jer mrze pedersku i novonovo idiotarije i takav oblik liberalizma i ljevicarizma
Pumpaju se nemili novci da se izazove rat,a kod kuce,Ameri imaju problema sa prezivljavanjem..Tako da..
americi su u proslosti bar dvadeset puta najavljivali propast..i nista tako ce biti u buduce..Hartmann wrote:Preko 90%,ako pratimo ono na Telegramu,sto je 100% necenzurirano.Svodi se na ovu izjavu:"Putin je defanzivan,ne zeli rat,nudi pregovore.Ne ce da makne onih 100000 vojnika sa granice,ali ima i pravo.." Vecina zapadnjak i amera pogotovo,je progledalo i vidi sto se realno dogadja;Amerika puca po savovima,dug je postao nesnosan,stampa se nemili novac,a i sve manje drzava,inace US saveznica ekonomskih u svijetu svodi dolar na realnu razinu(veliki pad vrijednosti)..vuksadinare wrote:velim ja rusi u principu nisu desnicari zapadnog tipa..oni ili su nacionalisti sa pravoslavnom podlogom ili komunisti...nisu rasisti kao sto je npr.budimo iskreni desnica na zapadu i u srednjoj europi..blizi su im ili su bar bili ljevicari na zapadu ali koji ne vole ove novonovo novotarije,gay..mada im se pokusavaju i takvi 'ljevicari' uguziti..poput scholtza..desnica na zapadu nema puno poveznica sa rusijom i u biti oni u iskonskom narativu gledaju na ruse ali i oocenito slavene kao podredjene..vjerska pitanja im nisu na prva dva mjesta..cak na jedan nacin ni ne vole vjere..dakle kako rejoh loze se na rasizam i bjelu supremaciju odnosno germanistiku ili amerikanizam..to sto sad dio nesto podrzava rusiju to je vise po sili prirode jer mrze pedersku i novonovo idiotarije i takav oblik liberalizma i ljevicarizma
Pumpaju se nemili novci da se izazove rat,a kod kuce,Ameri imaju problema sa prezivljavanjem..Tako da..
2015-09-08
Istina,i bar dvaput su druge ugurali u svjetske ratove,svoji situaciju popravljajuci.No ovaj puta rat je bar za sada izbjegnut,odbijanjem Rusije da se uvuce u njega,provokacijom preko proxy Ukrajine.US sad nema nacina da svoje dugove otpise,osim da svijet gura u propast.Jos jedino moze beskicmenu Europu da siluju i guraju u propastvuksadinare wrote:americi su u proslosti bar dvadeset puta najavljivali propast..i nista tako ce biti u buduce..Hartmann wrote:Preko 90%,ako pratimo ono na Telegramu,sto je 100% necenzurirano.Svodi se na ovu izjavu:"Putin je defanzivan,ne zeli rat,nudi pregovore.Ne ce da makne onih 100000 vojnika sa granice,ali ima i pravo.." Vecina zapadnjak i amera pogotovo,je progledalo i vidi sto se realno dogadja;Amerika puca po savovima,dug je postao nesnosan,stampa se nemili novac,a i sve manje drzava,inace US saveznica ekonomskih u svijetu svodi dolar na realnu razinu(veliki pad vrijednosti)..vuksadinare wrote:velim ja rusi u principu nisu desnicari zapadnog tipa..oni ili su nacionalisti sa pravoslavnom podlogom ili komunisti...nisu rasisti kao sto je npr.budimo iskreni desnica na zapadu i u srednjoj europi..blizi su im ili su bar bili ljevicari na zapadu ali koji ne vole ove novonovo novotarije,gay..mada im se pokusavaju i takvi 'ljevicari' uguziti..poput scholtza..desnica na zapadu nema puno poveznica sa rusijom i u biti oni u iskonskom narativu gledaju na ruse ali i oocenito slavene kao podredjene..vjerska pitanja im nisu na prva dva mjesta..cak na jedan nacin ni ne vole vjere..dakle kako rejoh loze se na rasizam i bjelu supremaciju odnosno germanistiku ili amerikanizam..to sto sad dio nesto podrzava rusiju to je vise po sili prirode jer mrze pedersku i novonovo idiotarije i takav oblik liberalizma i ljevicarizma
Ako dosad u svojoj slijepoj odanosti US administraciji nisi shvatio da US gura komplet Europu u propast,onda ti ni ja ne mogu pomoci.I vi ste u Europi..
decko o propasti amerike govore oni koji su vec propali...zbog nedostatka samopostovanja tu amerika nista krivaHartmann wrote:Istina,i bar dvaput su druge ugurali u svjetske ratove,svoji situaciju popravljajuci.No ovaj puta rat je bar za sada izbjegnut,odbijanjem Rusije da se uvuce u njega,provokacijom preko proxy Ukrajine.US sad nema nacina da svoje dugove otpise,osim da svijet gura u propast.Jos jedino moze beskicmenu Europu da siluju i guraju u propastvuksadinare wrote:americi su u proslosti bar dvadeset puta najavljivali propast..i nista tako ce biti u buduce..Hartmann wrote:
Preko 90%,ako pratimo ono na Telegramu,sto je 100% necenzurirano.Svodi se na ovu izjavu:"Putin je defanzivan,ne zeli rat,nudi pregovore.Ne ce da makne onih 100000 vojnika sa granice,ali ima i pravo.." Vecina zapadnjak i amera pogotovo,je progledalo i vidi sto se realno dogadja;Amerika puca po savovima,dug je postao nesnosan,stampa se nemili novac,a i sve manje drzava,inace US saveznica ekonomskih u svijetu svodi dolar na realnu razinu(veliki pad vrijednosti)..
2015-09-08
..Navikao sam argumentima raspravljati.Ti nemas argumenata,samo mantras vec naduze poznato.Svaki imperij i hegemonija je propala i vecih i jacih carstava..Amerika propada,to sto ti to ne vidis( i ne pratis objektivne izvore) tvoj bed.Propadanje znaci osiromasivanje vlastitih gradjana,pad ekonomske moci(moc nije kad drugom nametnes vlastitu valutu,koja nema vrijednosti).U Japanu je prosjecni rucak u restoranu oko 1000Yena(izmedju 5-6 Eura),ali za isti taj rucak,Amer mora izdvojiti oko 10 dolara,iako u sluzbenom tecaju nije tolika razlika izmedju Eura i Dolara,Japanci znaju sto je u pitanju,kao i drugi.Nadalje,propadanje drzave znaci,smanjivanje vojnog uticaja i moci nad drugim drzavama(broj tih drzava raste)..ono,mogao bih do ujutro te argumentima ćuskati,ali ne vrijedi,jer ignoriras cinjenice,a osobne impatije i navijanj uvodis u jednadzbu,a to se ne priznaje,br uozbiljnim raspravamavuksadinare wrote:decko o propasti amerike govore oni koji su vec propali...zbog nedostatka samopostovanja tu amerika nista krivaHartmann wrote:Istina,i bar dvaput su druge ugurali u svjetske ratove,svoji situaciju popravljajuci.No ovaj puta rat je bar za sada izbjegnut,odbijanjem Rusije da se uvuce u njega,provokacijom preko proxy Ukrajine.US sad nema nacina da svoje dugove otpise,osim da svijet gura u propast.Jos jedino moze beskicmenu Europu da siluju i guraju u propastvuksadinare wrote:
americi su u proslosti bar dvadeset puta najavljivali propast..i nista tako ce biti u buduce..
dok amerika nije propala ne govorimo o propasti..jo biden nije amerika kao sto plenki i zoki nisu hrvatska...nisam neki simpatizer amerike ali istok mi se vise zamjerio..japan tu ne racunam.tj aziju...jbg..od malih nogu smo se furali na zapadne ideale bez obzira sto smo zivjeli u socijalistickim i komunistickim uvjetima..to sto su prevladali na zapadu nastrani ideali predmjevam okretanje ledja bozjim i ljudskim pravilima i to mi se ne svidja...uglavnom vise gledam u nama najblize srednjoeropske vrijednosti..
2015-09-08
.
ma kakva mrznja, politika je uvjek u vezi interesaRingo10 wrote:U pravu si.
ekipi koja fura politicki globalizam smeta rusija
a to su tvoji komunisti samo u malo drugacijim odorama, a sad dolaze sa zapada za razliku od prije
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Šandor Winnetou likes this post
dobro, sad su trenutno u fasistickoj fazi ali na kraju povjesti ostvarice se komunizam
to je ideja
to je ideja
2014-04-19
U Kanadi je proglašeno izvanredno stanje, pitam se jel proglašeno u Ukrajini? Zna li netko?prckov wrote:dobro, sad su trenutno u fasistickoj fazi ali na kraju povjesti ostvarice se komunizam
to je ideja
Ukraina je zagrizla američu ješku i sad će nahebati nažalost. Ne vidim sretnog raspleta za njih. A ove gluposti oko ujedinjenog opasnog uapada neću ni komentirati.
kanadjani su prekonoci postali rasisti, homofobi, mizogini i ksenofobimutava baštarda wrote:U Kanadi je proglašeno izvanredno stanje, pitam se jel proglašeno u Ukrajini? Zna li netko?prckov wrote:dobro, sad su trenutno u fasistickoj fazi ali na kraju povjesti ostvarice se komunizam
to je ideja
prakticno su izdali staze revolucije i pored silnog ulaganja u socijalnu pravdu
2014-04-19
prckov wrote:kanadjani su prekonoci postali rasisti, homofobi, mizogini i ksenofobimutava baštarda wrote:U Kanadi je proglašeno izvanredno stanje, pitam se jel proglašeno u Ukrajini? Zna li netko?prckov wrote:dobro, sad su trenutno u fasistickoj fazi ali na kraju povjesti ostvarice se komunizam
to je ideja
prakticno su izdali staze revolucije i pored silnog ulaganja u socijalnu pravdu
drago mi je da ti kuzis sta se desava
cini mi se da na ovom forumu nema puno onih koji kuze sta se iza brda valja
2014-04-19
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Poljska upozorava Kijev: ‘Nemojte se previše zbližiti s Nijemcima...‘
» NATO upozorava Rusiju da ne napada ISIL i Nusru
» Kina upozorava Rusiju: „Niko nije iznad međunarodnog prava“
» Zapad je pokušao slomiti Rusiju. Dogodilo se suprotno