Raspudic:'Sa danasnjim danom gotova je prica sa Grbinovom premijerskom kandidaturom'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Raspudic:'Sa danasnjim danom gotova je prica sa Grbinovom premijerskom kandidaturom'
Škoro je bar znao pričat i nije bio neugodan za uho,ipak je pjevač,ali Penava govori kao razdrndani traktor,karizma nula,nije ni čudo da je DP tu gdje je.
Most je za vas svemirski brod.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Raspudic:'Sa danasnjim danom gotova je prica sa Grbinovom premijerskom kandidaturom'
ha,ga..dp se vraca..posljednej ispitivanje su na oko 6% a prije dva mjeseca su bili na oko 4%..most je u rikvercu..korona postala dosadna tema..a drugo bas nemaju sto ponuditi preoteo im zokiIL Risorto wrote:Škoro je bar znao pričat i nije bio neugodan za uho,ipak je pjevač,ali Penava govori kao razdrndani traktor,karizma nula,nije ni čudo da je DP tu gdje je.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
IL Risorto wrote:vuksadinare wrote:škoro da se kandidira za predsjednika opet bi imao moj glas osim ako bi se i penava kandidiraoIL Risorto wrote:
,,Plenky je meni ok...ali ja sam uz HDZ i dalje i moramo ići naprijed sa ili bez Plenkya'' eto,tako nekako bi i Njonjo rekao
To se zove instikt
darth_vader-
2014-04-17
vuksadinare wrote:ha,ga..dp se vraca..posljednej ispitivanje su na oko 6% a prije dva mjeseca su bili na oko 4%..most je u rikvercu..korona postala dosadna tema..a drugo bas nemaju sto ponuditi preoteo im zokiIL Risorto wrote:Škoro je bar znao pričat i nije bio neugodan za uho,ipak je pjevač,ali Penava govori kao razdrndani traktor,karizma nula,nije ni čudo da je DP tu gdje je.
Tih 6% je plafon... Još kad se vrate svi spavači u matično jato...
darth_vader-
2014-04-17
uglavnom opet jasemo i u uzlaznoj smo putanji....posteno cemo se potuci za svoj dio neba...
2015-09-08
inace vidim da je počela šora za žezlo kao navodno šefa 'oporbe'...raspudic bi svrgnuo grdobu grbina koji je ionako svrgnut svojim glupostima..senf ima preca posla sad je u dilu sa bozanicem..da nije zalosno bilo bi smijesno a moze i to..mi posmatramo sa strane i profitiramo na greskama protivnika..
2015-09-08
There is a great disturbance in the force Lord Vader.darth_vader wrote:vuksadinare wrote:ha,ga..dp se vraca..posljednej ispitivanje su na oko 6% a prije dva mjeseca su bili na oko 4%..most je u rikvercu..korona postala dosadna tema..a drugo bas nemaju sto ponuditi preoteo im zokiIL Risorto wrote:Škoro je bar znao pričat i nije bio neugodan za uho,ipak je pjevač,ali Penava govori kao razdrndani traktor,karizma nula,nije ni čudo da je DP tu gdje je.
Tih 6% je plafon... Još kad se vrate svi spavači u matično jato...
2015-07-23
darth_vader likes this post
Je li ti vuče zbilja vjeruješ u to što govoriš ?vuksadinare wrote:uglavnom opet jasemo i u uzlaznoj smo putanji....posteno cemo se potuci za svoj dio neba...
2015-07-23
vjerujem...IL Risorto wrote:Je li ti vuče zbilja vjeruješ u to što govoriš ?vuksadinare wrote:uglavnom opet jasemo i u uzlaznoj smo putanji....posteno cemo se potuci za svoj dio neba...
2015-09-08
..jer cinjenica je da se ljevica davi u vlastitim govnima posljednjih dana..a mostovci su bez korone ko juha bez soli...
2015-09-08
Tvoje demokratsko pravo je vjerovat,doduše,to je simptom pravaške desnice koji nikad nisu izgubili vjeru.
Most ima par jakih likova popu Raspudića,Grmoje,Bulja i onog šarlatana iz Rijeke.
Koga ima DP osim Penave ?
Most ima par jakih likova popu Raspudića,Grmoje,Bulja i onog šarlatana iz Rijeke.
2015-07-23
daj nemoj biti smijesan...prvo pitaj bulja koji su mu 'rezultati' gradonacelnikovanja sinjem..raspudic 'brus li crvena kravata' kaze 'sto bi ja sa bosnom?ja bi je rasturio'...a grmoja ima problema sa slozenim recenicama..sve skupno seljaklukIL Risorto wrote:Tvoje demokratsko pravo je vjerovat,doduše,to je simptom pravaške desnice koji nikad nisu izgubili vjeru.
2015-09-08
A DP je kao nešto bolji ?vuksadinare wrote:daj nemoj biti smijesan...prvo pitaj bulja koji su mu 'rezultati' gradonacelnikovanja sinjem..raspudic 'brus li crvena kravata' kaze 'sto bi ja sa bosnom?ja bi je rasturio'...a grmoja ima problema sa slozenim recenicama..sve skupno seljaklukIL Risorto wrote:Tvoje demokratsko pravo je vjerovat,doduše,to je simptom pravaške desnice koji nikad nisu izgubili vjeru.
2015-07-23
imamo bolje rezultate sto se tice gradonalcenjikovanja...i imamo sirinu tema..niti govorimo da smo malo centar desno pa desno desnije..ili cerntar lijevo pa smo staljinisti..to smo sto jesmo i amen...uglavnom ne pricamo necemo koalirati sa hdzom pa onda dva puta koaliras..ne pricamo..'ni zrno zita kaptolu' pa delas biznis sa bozanicem..ne rugamo se 'ha ha gle ima povlastice na trosak poreznih obveznika' pa se onda otkrije da si ti jos deset puta gori..IL Risorto wrote:A DP je kao nešto bolji ?vuksadinare wrote:daj nemoj biti smijesan...prvo pitaj bulja koji su mu 'rezultati' gradonacelnikovanja sinjem..raspudic 'brus li crvena kravata' kaze 'sto bi ja sa bosnom?ja bi je rasturio'...a grmoja ima problema sa slozenim recenicama..sve skupno seljaklukIL Risorto wrote:Tvoje demokratsko pravo je vjerovat,doduše,to je simptom pravaške desnice koji nikad nisu izgubili vjeru.
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Priča o neracionalnoj, sfušanoj i prezaduženoj Muzičkoj akademiji naprosto je priča o našoj državi
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
» S prvim danom nove godine na snagu stupa zabrana vrećica
» UN upozorava: Emisije stakleničkih plinova svakim danom rastu sve brže
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
» S prvim danom nove godine na snagu stupa zabrana vrećica
» UN upozorava: Emisije stakleničkih plinova svakim danom rastu sve brže
Page 2 of 2