Raspudic:'Sa danasnjim danom gotova je prica sa Grbinovom premijerskom kandidaturom'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Raspudic:'Sa danasnjim danom gotova je prica sa Grbinovom premijerskom kandidaturom'
https://direktno.hr/direkt/raspudic-za-direktno-s-danasnjim-danom-grbinova-prica-o-premijerskoj-kandidaturi-je-okoncana-260222/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Raspudic:'Sa danasnjim danom gotova je prica sa Grbinovom premijerskom kandidaturom'
ostaje jedino onda Penava premijer
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Raspudic:'Sa danasnjim danom gotova je prica sa Grbinovom premijerskom kandidaturom'
mogo bi i ti da nisi glumio vodovodžiju i da nakon 3 mj GO ne uzimaš roditeljski dopust da odmoriš od sezoneepikur37 wrote:ostaje jedino onda Penava premijer
jbg...
Noor wrote:mogo bi i ti da nisi glumio vodovodžiju i da nakon 3 mj GO ne uzimaš roditeljski dopust da odmoriš od sezoneepikur37 wrote:ostaje jedino onda Penava premijer
jbg...
Imam još mjesec dana roditeljskog čuvam nakon ove sezone a i naknada je porasla.
Mogla bi i ti, samo se malo ustabili :)
2015-08-06
No po svemu sudeći, ostaje Plenky.
2015-08-06
nisam ti ja te vaše fele... ni GO ne iskoristim nikad do krajaepikur37 wrote:Noor wrote:mogo bi i ti da nisi glumio vodovodžiju i da nakon 3 mj GO ne uzimaš roditeljski dopust da odmoriš od sezoneepikur37 wrote:ostaje jedino onda Penava premijer
jbg...
Imam još mjesec dana roditeljskog čuvam nakon ove sezone a i naknada je porasla.
Noor wrote:nisam ti ja te vaše fele... ni GO ne iskoristim nikad do krajaepikur37 wrote:Noor wrote:
mogo bi i ti da nisi glumio vodovodžiju i da nakon 3 mj GO ne uzimaš roditeljski dopust da odmoriš od sezone
jbg...
Držim fige :)
2015-08-06
...epikur37 wrote:ostaje jedino onda Penava premijer
2015-09-08
Džaba,ništa bez Škore,ovo mu je posljednja prilika sad ili nikad.vuksadinare wrote:...epikur37 wrote:ostaje jedino onda Penava premijer
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
od gore navedenog, škoro bira 'ili'...IL Risorto wrote:Džaba,ništa bez Škore,ovo mu je posljednja prilika sad ili nikad.vuksadinare wrote:...epikur37 wrote:ostaje jedino onda Penava premijer
T.- Posts : 17557
2014-04-14
vuksadinare wrote:...epikur37 wrote:ostaje jedino onda Penava premijer
Konačno pa da jednom zauvijek raščistimo..
2015-08-06
krelac škoro vise nije u DP-uIL Risorto wrote:Džaba,ništa bez Škore,ovo mu je posljednja prilika sad ili nikad.vuksadinare wrote:...epikur37 wrote:ostaje jedino onda Penava premijer
2015-09-08
Pa kakve to ima veze.vuksadinare wrote:krelac škoro vise nije u DP-uIL Risorto wrote:Džaba,ništa bez Škore,ovo mu je posljednja prilika sad ili nikad.vuksadinare wrote:
...
Jako dugo trajala tvoja vjera u Škoru,isti si HDZov Njonjo.
2015-07-23
darth_vader likes this post
škoro je meni ok...ali ja sam uz dp i dalje i moramo ici naprijed sa ili bez skoreIL Risorto wrote:Pa kakve to ima veze.vuksadinare wrote:krelac škoro vise nije u DP-uIL Risorto wrote:
Džaba,ništa bez Škore,ovo mu je posljednja prilika sad ili nikad.
2015-09-08
,,Plenky je meni ok...ali ja sam uz HDZ i dalje i moramo ići naprijed sa ili bez Plenkya'' eto,tako nekako bi i Njonjo rekaovuksadinare wrote:škoro je meni ok...ali ja sam uz dp i dalje i moramo ici naprijed sa ili bez skoreIL Risorto wrote:Pa kakve to ima veze.vuksadinare wrote:
krelac škoro vise nije u DP-u
2015-07-23
škoro da se kandidira za predsjednika opet bi imao moj glas osim ako bi se i penava kandidiraoIL Risorto wrote:,,Plenky je meni ok...ali ja sam uz HDZ i dalje i moramo ići naprijed sa ili bez Plenkya'' eto,tako nekako bi i Njonjo rekaovuksadinare wrote:škoro je meni ok...ali ja sam uz dp i dalje i moramo ici naprijed sa ili bez skoreIL Risorto wrote:
Pa kakve to ima veze.
2015-09-08
vuksadinare wrote:škoro da se kandidira za predsjednika opet bi imao moj glas osim ako bi se i penava kandidiraoIL Risorto wrote:,,Plenky je meni ok...ali ja sam uz HDZ i dalje i moramo ići naprijed sa ili bez Plenkya'' eto,tako nekako bi i Njonjo rekaovuksadinare wrote:
škoro je meni ok...ali ja sam uz dp i dalje i moramo ici naprijed sa ili bez skore
2015-07-23
omiljeni su mi jedan i drugi..tesko se bilo odluciti ako bi do toga dosloIL Risorto wrote:vuksadinare wrote:škoro da se kandidira za predsjednika opet bi imao moj glas osim ako bi se i penava kandidiraoIL Risorto wrote:
,,Plenky je meni ok...ali ja sam uz HDZ i dalje i moramo ići naprijed sa ili bez Plenkya'' eto,tako nekako bi i Njonjo rekao
2015-09-08
a da sam ljevicar i novonapredni jos bi tezu nedoumicu imao birati između grbina i bauka sa jedne strane te senfa i rade sa druge strane
2015-09-08
Škoro je bar znao pričat i nije bio neugodan za uho,ipak je pjevač,ali Penava govori kao razdrndani traktor,karizma nula,nije ni čudo da je DP tu gdje je.
Most je za vas svemirski brod.
Most je za vas svemirski brod.
2015-07-23
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Priča o neracionalnoj, sfušanoj i prezaduženoj Muzičkoj akademiji naprosto je priča o našoj državi
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
» S prvim danom nove godine na snagu stupa zabrana vrećica
» UN upozorava: Emisije stakleničkih plinova svakim danom rastu sve brže
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
» S prvim danom nove godine na snagu stupa zabrana vrećica
» UN upozorava: Emisije stakleničkih plinova svakim danom rastu sve brže
Page 1 of 2