Zoki u delirijumu u zavičaju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zoki u delirijumu u zavičaju
zlobnici bi kazali kako je znakovito da si svratio baš tamo...vuksadinare wrote:ima u ruminu dobro seosko gospodarstvo i konoba 'Panj'..bio dva puta..peka im je prva liga...i tripice
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Na Panju, malo poviš mosta, na Galića pisku sam začet.
Grobnica mi je u Sinju i na Biteliću. Mislim da ću na Bitelić.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
darth_vader, mutava baštarda and Hektorović like this post
To je most na Panju.vuksadinare wrote:..i cetina od rumina do bajagića mi je najljepša..most u ruminu je kulturna bastina...ne znam koliko je star 200,300 godina
jesi bio u konobi 'Panj'mutava baštarda wrote:Grobnica mi je u Sinju i na Biteliću. Mislim da ću na Bitelić.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
da na panju..ali rumin nije daleko blize je donjem bitelicumutava baštarda wrote:To je most na Panju.vuksadinare wrote:..i cetina od rumina do bajagića mi je najljepša..most u ruminu je kulturna bastina...ne znam koliko je star 200,300 godina
2015-09-08
Noor wrote:a ti u Dicmu :)mutava baštarda wrote:Dida s ćaćine strane Bitelićvuksadinare wrote:mislim da je mutavi iz rumina ali ako sam pogrijesio isprika
Baba Dabar
Baba s materine strane je iz Rumina.
Dida Glavice Donje :)
Eto da i to riješimo.
na jednoj ogradi vidila ovo, reko...tu je bastarda, garant :)
Bio sam u onoj staroj na mostu šta su držali Guzlini Buljani, za je propala, a bio sam i u ovoj Markulina koja je neusporedivo bolja i oozbiljnija...vuksadinare wrote:jesi bio u konobi 'Panj'mutava baštarda wrote:Grobnica mi je u Sinju i na Biteliću. Mislim da ću na Bitelić.
e da i ja sam bio u toj buljanovoj konobi...tripice su im bile odlicne i teleci medaljoni...samo propali su jer su vise trosili nego zarađivali...to je vise gostiona bila...mislim da su je imali jos od sedamdesetih...da im je to stari otvorio a ovi naslijedili pa propalimutava baštarda wrote:Bio sam u onoj staroj na mostu šta su držali Guzlini Buljani, za je propala, a bio sam i u ovoj Markulina koja je neusporedivo bolja i oozbiljnija...vuksadinare wrote:jesi bio u konobi 'Panj'mutava baštarda wrote:Grobnica mi je u Sinju i na Biteliću. Mislim da ću na Bitelić.
2015-09-08
vidis..kad svratim na proljece ili u ljeto mogao bi obici taj dio..nisam bio vec duze vrijeme...a ima lijepih izletista narocito uz cetinu...konoba,vila
2015-09-08
Stari krst jarac je drža tu gostionu, 3 sina, dva ošla u vozače, a jedan naslijedio ( Marko ) i on je propa. A bilo je i tu izist. Krajem osamdesetih su radile dvi čehinje pa je s puškom tribalo čuvar navečer staru kuću u kojoj su spavale.vuksadinare wrote:e da i ja sam bio u toj buljanovoj konobi...tripice su im bile odlicne i teleci medaljoni...samo propali su jer su vise trosili nego zarađivali...to je vise gostiona bila...mislim da su je imali jos od sedamdesetih...da im je to stari otvorio a ovi naslijedili pa propalimutava baštarda wrote:Bio sam u onoj staroj na mostu šta su držali Guzlini Buljani, za je propala, a bio sam i u ovoj Markulina koja je neusporedivo bolja i oozbiljnija...vuksadinare wrote:
jesi bio u konobi 'Panj'
Pa onako, ima hrane, pa da se ne baci:)mutava baštarda wrote:Ne iđem ja ne te fine proslave...
dijagram-
2015-08-09
glupi vuk otvori glupu temu.
čovjek je bio privatno.
za razliku od njihove pijane babetine koja je nakon tekme sva uspaljena isšla grliti nogometaše.
samo vuk, mora dnevnu normu sendviča ispuniti.
po debilani prestigao đemala i pizzona
čovjek je bio privatno.
za razliku od njihove pijane babetine koja je nakon tekme sva uspaljena isšla grliti nogometaše.
2014-12-30
Kod kuće mu makrobiotika, nije da ima izbora :)dijagram wrote:Pa onako, ima hrane, pa da se ne baci:)mutava baštarda wrote:Ne iđem ja ne te fine proslave...
svi portali o tom pisu jesu oni sendvicari..njima se javi ili napisi prosvjedno pismo 'da je covjek bio privatno'veber wrote:glupi vuk otvori glupu temu.
čovjek je bio privatno.
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zoki:Zoki zamolit cu HOS-ovce da ne prljaju Domovinski rat
» Vučić u delirijumu:Država to sam ja!
» Plenki u delirijumu uskliknuo:KRIM JE UKRAJINA
» Zoki pred kapitulacijom!!!
» Ode glava Zoki...
» Vučić u delirijumu:Država to sam ja!
» Plenki u delirijumu uskliknuo:KRIM JE UKRAJINA