Zoki:Zoki zamolit cu HOS-ovce da ne prljaju Domovinski rat
Page 1 of 1
Zoki:Zoki zamolit cu HOS-ovce da ne prljaju Domovinski rat
https://youtu.be/0U5tv2nXXw4
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zoki:Zoki zamolit cu HOS-ovce da ne prljaju Domovinski rat
Cim se on puca...zar on a i mnogi drugi nikad ne mogu shvatit da se brsca po krvi i oruzju nikad jedan drugog nece odreci..to su prije kekoliko dana pokazali veterani 4 gardijske brigade,2 gardijske brigade,99 brigade ZNG kad su u znak podrske HOS-u skandirali 'za dom spremni'..
2015-09-08
Luda zemlja ne moze imat ne ludog precednika
Rajše nek propadne selo neg običaji.
Guest- Guest
HOS: "Zamolit ćemo minhensku bojnu da ne prlja Zokija"
Pa mislim da je doslo vrijeme da se otvoreno prozove minkenase..hvala bogu dokazi postoje...naravno i agenturu i za to dokazi postoje..i sam ih imam..pa tko hoce moze me potrazitimarcellus wrote:HOS: "Zamolit ćemo minhensku bojnu da ne prlja Zokija"
2015-09-08
marcellus wrote:HOS: "Zamolit ćemo minhensku bojnu da ne prlja Zokija"
A jebi ga ... ak bumo praf pol njih u Udrugi HOS-a su minhenska bojna iliti ''štovatelji tradicije HOS-a'' kaj HOS nisu videli 1991.
Gle ... svi su posrani u toj spiki.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Pa mislim da je doslo vrijeme da se otvoreno prozove minkenase..hvala bogu dokazi postoje...naravno i agenturu i za to dokazi postoje..i sam ih imam..pa tko hoce moze me potrazitimarcellus wrote:HOS: "Zamolit ćemo minhensku bojnu da ne prlja Zokija"
Ti si baš bedast. Nitko s tim nikaj ne bu dobil.
Ovak je lepše svakomu dripati.
Guest- Guest
To stoji..pogotovo koprivnicka podruznica..ja nikad nisam cuo da postoji hos u koprivnici a o tome cak ne sjecam se jel pisao ili govorio tetrijebov ljubimac iz koprivnice..Sovak wrote:marcellus wrote:HOS: "Zamolit ćemo minhensku bojnu da ne prlja Zokija"
A jebi ga ... ak bumo praf pol njih u Udrugi HOS-a su minhenska bojna iliti ''štovatelji tradicije HOS-a'' kaj HOS nisu videli 1991.
Gle ... svi su posrani u toj spiki.
2015-09-08
Kak ne..zar nije zalosno da na celu drzave upravo imas takve..ajd da nisu isli u domov.rat nego cak ni tu bili nisu..cini mi se da je plenki shvatio da mu nije bas cesto mjesto uz branitelje na razlicitim prigodama iz domov.rata pa se tu i tamo pojavi sablonski odvergla i djada..zoki bi se iskupio pa dolazi..no napravi j greske u koracima ili iz neznanja ili nagovorom uredskih generalaSovak wrote:vuksadinare wrote:Pa mislim da je doslo vrijeme da se otvoreno prozove minkenase..hvala bogu dokazi postoje...naravno i agenturu i za to dokazi postoje..i sam ih imam..pa tko hoce moze me potrazitimarcellus wrote:HOS: "Zamolit ćemo minhensku bojnu da ne prlja Zokija"
2015-09-08
vuksadinare wrote:Kak ne..zar nije zalosno da na celu drzave upravo imas takve..ajd da nisu isli u domov.rat nego cak ni tu bili nisu..cini mi se da je plenki shvatio da mu nije bas cesto mjesto uz branitelje na razlicitim prigodama iz domov.rata pa se tu i tamo pojavi sablonski odvergla i djada..zoki bi se iskupio pa dolazi..no napravi j greske u koracima ili iz neznanja ili nagovorom uredskih generalaSovak wrote:vuksadinare wrote:Pa mislim da je doslo vrijeme da se otvoreno prozove minkenase..hvala bogu dokazi postoje...naravno i agenturu i za to dokazi postoje..i sam ih imam..pa tko hoce moze me potrazitimarcellus wrote:HOS: "Zamolit ćemo minhensku bojnu da ne prlja Zokija"
A kaj si očekival s vremenom ... tak ti to je.
Zato ima Medveda, pa njega gura napred.
Guest- Guest
2014-04-16
Similar topics
» Mrak Paprikaš za rodne studije a Most ovce, suvereniste i DP-ovce optužila da su neznalice i mrzitelji zapadne demokracije i svega lijepoga sa zapada.
» Građani, ovce, torovi..
» I Jupiter Bem sit i ovce na broju
» A ovce bleje i dalje...
» TAKOZVANI "DOMOVINSKI RAT"
» Građani, ovce, torovi..
» I Jupiter Bem sit i ovce na broju
» A ovce bleje i dalje...
» TAKOZVANI "DOMOVINSKI RAT"
Page 1 of 1