Vučić u delirijumu:Država to sam ja!
Page 1 of 1
Vučić u delirijumu:Država to sam ja!
http://www.kurir.rs/vesti/politika/2886045/vucic-pukao-drzava-to-sam-ja-skandalozno-obracanje-predsednika-republike
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Re: Vučić u delirijumu:Država to sam ja!
ko da mu je mamic uco....
2015-09-08
naravno da sam srbin...sto mogu drugo da bidnem..Stanojko wrote:Kojot jeste, Vucic nije... :)
2015-09-08
Pa pratiš njihovu scenu više neg HR, ili je Srbija, ili ak nije, onda Bosna.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
boosnu zbog zene prek nje sam bosanac... ...nego ja se ravnam po onoj zlatnoj mudrostio..'neprijatelj nikad ne spava otvori cetvoro ociju'Eva_ wrote:Pa pratiš njihovu scenu više neg HR, ili je Srbija, ili ak nije, onda Bosna.
2015-09-08
Pa moz` da bidnes francuz, englez...vuksadinare wrote:naravno da sam srbin...sto mogu drugo da bidnem..Stanojko wrote:Kojot jeste, Vucic nije... :)
ne..ja sam srbin i bosanac...Stanojko wrote:Pa moz` da bidnes francuz, englez...vuksadinare wrote:naravno da sam srbin...sto mogu drugo da bidnem..Stanojko wrote:Kojot jeste, Vucic nije... :)
2015-09-08
Ih, to ko ja kad bi rekao srbin i sumadinac...vuksadinare wrote:ne..ja sam srbin i bosanac...Stanojko wrote:Pa moz` da bidnes francuz, englez...vuksadinare wrote:naravno da sam srbin...sto mogu drugo da bidnem..Stanojko wrote:Kojot jeste, Vucic nije... :)
jel kad je crveni vec hrvat i to mi ej copil..mora neko onda biti i srbin...ovi 'srbi' su ionak hrvati jer tu stalno vise..pa red ej da neko bude i srbin..
2015-09-08
to znači da si ti hrvatica, kaj ne?! kolko pratiš HR scenu, nemreš bit niš drugo.Eva_ wrote:Pa pratiš njihovu scenu više neg HR, ili je Srbija, ili ak nije, onda Bosna.
Guest- Guest
bas..a to su i đango,stanojko,pizzon,bracala i crveni....Noor wrote:to znači da si ti hrvatica, kaj ne?! kolko pratiš HR scenu, nemreš bit niš drugo.Eva_ wrote:Pa pratiš njihovu scenu više neg HR, ili je Srbija, ili ak nije, onda Bosna.
2015-09-08
pusti, oni su srbi, a ova tvrdi kak ni hrvatica, neg židovka.vuksadinare wrote:bas..a to su i đango,stanojko,pizzon,bracala i crveni....Noor wrote:to znači da si ti hrvatica, kaj ne?! kolko pratiš HR scenu, nemreš bit niš drugo.Eva_ wrote:Pa pratiš njihovu scenu više neg HR, ili je Srbija, ili ak nije, onda Bosna.
sama sebi skopa jamu, svako malo...na svakoj temi
Guest- Guest
kak su srbi a'k znaju bolje sto se desava u hrvatskoj nego srbiji..uvijek ostanu zapanjeni kad se nesto dogodi u srbiji...Noor wrote:pusti, oni su srbi, a ova tvrdi kak ni hrvatica, neg židovka.vuksadinare wrote:bas..a to su i đango,stanojko,pizzon,bracala i crveni....Noor wrote:to znači da si ti hrvatica, kaj ne?! kolko pratiš HR scenu, nemreš bit niš drugo.Eva_ wrote:Pa pratiš njihovu scenu više neg HR, ili je Srbija, ili ak nije, onda Bosna.
sama sebi skopa jamu, svako malo...na svakoj temi
2015-09-08
..naravno da su hrvati jer bracala,đango,crveni,stanojko navijaju za hrvatski klub partizan..a pizzon kako sam cuo po novom isto navija za partizan ali na međunarodnim utakmicama inace je navijac cukarickog..
2015-09-08
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, dao je intervju za TV Pink, gde se dva i po sata svađao sam sa sobom, držao slovo kako smo lenj narod pa zato nemamo para, ponižavao političke protivnike... Još nam je otvorio oči da će sam odlučiti kada će otići s vlasti i koga će tada postaviti za naslednika, kao da Srbija nije demokratska država u kojoj se vlast bira na izborima, već tron, koji se predaje s kolena na koleno.
s vuckom na celu bi HDZ ima vecinu u saboru , bas steta
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Similar topics
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Zoki u delirijumu u zavičaju
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» Plenki u delirijumu uskliknuo:KRIM JE UKRAJINA
» Zoki u delirijumu u zavičaju
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» Plenki u delirijumu uskliknuo:KRIM JE UKRAJINA
Page 1 of 1