ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 8 of 40 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 8 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by Guest 16/2/2022, 14:50

epikur37 wrote:
Znam čovjeka iz okolice Zadra koji je išao u Beograd i onda mu tamo subkutano u stomak, znači ispod kože ugrade neku tabletu, koja se otapa 3 ili 6 mjeseci. Zaboravio sam koliko točno.

U glavnom dok se to otapa ne smije primirisati, odmah ga baci na zemlju :D
nije čudo da si ti cijepljen. i onda je svizac zamotao čokoladu.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 16/2/2022, 15:44

Noor wrote:
Šandor Winnetou wrote:A sad natrag u voćnjak, treba još more toga obrezati gaah
Gledaj s vedrije strane...mozda naiđe kakva snaša ;)
Alo ovo je slavonija, lako zamjeniš snašu i medvjeda :D

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Noor 16/2/2022, 16:11

Šandor Winnetou wrote:
Noor wrote:
Šandor Winnetou wrote:A sad natrag u voćnjak, treba još more toga obrezati gaah
Gledaj s vedrije strane...mozda naiđe kakva snaša ;)
Alo ovo je slavonija, lako zamjeniš snašu i medvjeda :D

:^0

2017-10-06

Back to top Go down

Post by T. 16/2/2022, 17:54

Omiljeni znansrvenik slobodnomislećih građana RH sve je objasnio u zadnjoj minuti razgovora...
Mjere ostaju jer dok je tako, stožeraški kriminalci zarađuju miljone...

2014-04-14

IL Risorto and newuser like this post

Back to top Go down

Post by Guest 16/2/2022, 19:08

dijagram wrote:
Venus wrote:
Glupkakurac wrote:

Radi se o tome da ova beštija ne ide na dišpet... To su mi i svi rekli za teži oblik da je tako. Nije do voljnog momenta kad su pluća su sjebana, brzo se umaraš, zato...zasićenost krvi kisikom je niska, ne može se netko s hipoksijom ili hipoksemijom osjećati baš dobro kad mu se razmjena plinova u krvi ne odvija kako treba i pluća su na 50% funkcionalnosti. Bez obzira na vježbanje, alveole su spržene... Srećom, može se vratiti dobar dio funkcije jer se kapacitet pluća može vježbama povećati no treba vremena za to... Ne ide preko noći ništa. Zato. I lakše je biti glup zapravo.

Meni su preostali kašalj i strašan umor. Nekidan sam išla kao predvečer pola sata odmoriti i ostala sam spavati cijelu noć. Ne vjeruje ti kome se nije desilo. Međutim, kužim iz svog iskustva, da ako ću se predati malodušnosti i razmišljanju o posljedicama da će mi zbog toga bit lošije, a ne bolje. Pozitivan stav je stvar odluke, um može čuda, a tijelo ima svoja pravila i normalno da za oporavak treba i neko vrijeme. Al' pozitivan stav je preduvjet za ful oporavak jer djeluje na imunitet. Mi smo ipak čudesna bića koja imaju sposobnost regeneracije, no nismo uopće toga svjesni. Oba moja roditelja su bili grobaru na lopati po pitanju zdravlja, pa su si samo odlukom da pješače u prirodi 5-10 km dnevno značajno produžili život i poboljšali kvalitetu života. Hoću reći, puno toga je baš do nas i našeg stava prema sebi i životu.
Znam ja sto je to "spavati cijelu noc".

Obmanjujes jadan napacen narod:)

Eh, da je to što ti misliš, tko bi bio sretniji od mene.. :pp
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/2/2022, 19:15

Glupkakurac wrote:
Venus wrote:
Glupkakurac wrote:

Radi se o tome da ova beštija ne ide na dišpet... To su mi i svi rekli za teži oblik da je tako. Nije do voljnog momenta kad su pluća su sjebana, brzo se umaraš, zato...zasićenost krvi kisikom je niska, ne može se netko s hipoksijom ili hipoksemijom osjećati baš dobro kad mu se razmjena plinova u krvi ne odvija kako treba i pluća su na 50% funkcionalnosti. Bez obzira na vježbanje, alveole su spržene... Srećom, može se vratiti dobar dio funkcije jer se kapacitet pluća može vježbama povećati no treba vremena za to... Ne ide preko noći ništa. Zato. I lakše je biti glup zapravo.

Meni su preostali kašalj i strašan umor. Nekidan sam išla kao predvečer pola sata odmoriti i ostala sam spavati cijelu noć. Ne vjeruje ti kome se nije desilo. Međutim, kužim iz svog iskustva, da ako ću se predati malodušnosti i razmišljanju o posljedicama da će mi zbog toga bit lošije, a ne bolje. Pozitivan stav je stvar odluke, um može čuda, a tijelo ima svoja pravila i normalno da za oporavak treba i neko vrijeme. Al' pozitivan stav je preduvjet za ful oporavak jer djeluje na imunitet. Mi smo ipak čudesna bića koja imaju sposobnost regeneracije, no nismo uopće toga svjesni. Oba moja roditelja su bili grobaru na lopati po pitanju zdravlja, pa su si samo odlukom da pješače u prirodi 5-10 km dnevno značajno produžili život i poboljšali kvalitetu života. Hoću reći, puno toga je baš do nas i našeg stava prema sebi i životu.

Gle, naravno da znam... Stari mi se izvuka od teškog karcinoma ima devedeset i sedam godina već, a i dalje nas svih zajebava...ovo nije samo do stava i ne da mi se uopće ulaziti u te dubioze uzročno-posljedičnih veza... Stav je prihvatiti stanje takvo kakvo je. Nije strašno samo je frustrirajuće. Jer ide sporo. No ipak ide. Makar i u pičku materinu, ali ide. Rekoh ti već da pješačim dva sata dnevno. Svaki dan. Nije ni do toga. 100 sklekova u desetak minuta mogu napraviti, nije da je nešto i da dišeš ka riba na suvom i saturacija bude ispod 90% satima, ali natjeram se. Kao što rekoh, nije do stava. Nešto se pita i organizam koji te sabotira čim pretjeraš. I da, zaboravljam pun kurac toga. Taj dio mi se čak i sviđa. I to što sam glup isto. Jedino, okolini se i ne sviđa baš. A što ću im ja? Dobro sam, samo objašnjavam s čime se ljudi bore. S prehladom.

Stari ti ima 97 godina? Jesi ti to nešto krivo napisao? Pa šta te dobio u 50-ima...?

To što tebe frustrira oporavak to znači da ti ne prihvaćaš potrebu svog fizičkog tijela da to ide svojim tempom. A di ti se žuri i zašto bi uopće "požurivao" svoje tijelo silom, ne kužim to.. zašto to sebi uopće radiš. Dopusti svom tijelu da se prirodno regenerira. Nisi ti glup, nego si "štuf", što je opasno jer se moš otklizati prema depresiji.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/2/2022, 19:37

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/2/2022, 19:38

Venus, Venus, katkad si pravo zabadalo i sirovina.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 16/2/2022, 19:38

Venus wrote:
Glupkakurac wrote:
Venus wrote:

Gle, naravno da znam... Stari mi se izvuka od teškog karcinoma ima devedeset i sedam godina već, a i dalje nas svih zajebava...ovo nije samo do stava i ne da mi se uopće ulaziti u te dubioze uzročno-posljedičnih veza... Stav je prihvatiti stanje takvo kakvo je. Nije strašno samo je frustrirajuće. Jer ide sporo. No ipak ide. Makar i u pičku materinu, ali ide. Rekoh ti već da pješačim dva sata dnevno. Svaki dan. Nije ni do toga. 100 sklekova u desetak minuta mogu napraviti, nije da je nešto i da dišeš ka riba na suvom i saturacija bude ispod 90% satima, ali natjeram se. Kao što rekoh, nije do stava. Nešto se pita i organizam koji te sabotira čim pretjeraš. I da, zaboravljam pun kurac toga. Taj dio mi se čak i sviđa. I to što sam glup isto. Jedino, okolini se i ne sviđa baš. A što ću im ja? Dobro sam, samo objašnjavam s čime se ljudi bore. S prehladom.

Stari ti ima 97 godina? Jesi ti to nešto krivo napisao? Pa šta te dobio u 50-ima...?

To što tebe frustrira oporavak to znači da ti ne prihvaćaš potrebu svog fizičkog tijela da to ide svojim tempom. A di ti se žuri i zašto bi uopće "požurivao" svoje tijelo silom, ne kužim to.. zašto to sebi uopće radiš. Dopusti svom tijelu da se prirodno regenerira. Nisi ti glup, nego si "štuf", što je opasno jer se moš otklizati prema depresiji.

Sad sam vidija da sam se krivo "odrazija", skužaj... Prošlo je 27 godina od toga, a '47 godište je...
Moglo bi se reći da si blizu poante, tijelu treba vremena, naravno, a sad štuf ili ne, ponekad smo svi štuf... Nema tko nije...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by epikur37 16/2/2022, 19:47

I bez korone ti tijelo u 40-im počinje pomalo davati signale da vrhunac sposobnosti prolazi.

To je malo i do srednjih godina...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by darth_vader 16/2/2022, 20:00

epikur37 wrote:I bez korone ti tijelo u 40-im počinje pomalo davati signale da vrhunac sposobnosti prolazi.

Kako to? A booster?
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by epikur37 16/2/2022, 20:21

Glupkakurac wrote:
epikur37 wrote:I bez korone ti tijelo u 40-im počinje pomalo davati signale da vrhunac sposobnosti prolazi.

Kako to? A booster?

Govorim za necijepljene.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 16/2/2022, 20:30

Oklahoma Physicians Are Not Prohibited From Prescribing Off-Label Medicines to Fight COVID-19

https://www.oag.ok.gov/articles/attorney-general-oconnor-assures-oklahoma-physicians-are-not-prohibited-prescribing-label

The Attorney General’s office finds no legal basis for a state medical licensure board to discipline a licensed physician for exercising sound judgement and safely prescribing an FDA-approved drug – like ivermectin or hydroxychloroquine – for the off-label purpose of treating a patient with COVID-19

Attorney General John O’Connor

I stand behind doctors who believe it is in their patients’ best interests to receive ivermectin and hydroxychloroquine
Our healthcare professionals should have every tool available to combat COVID-19.
Public safety demands this. Physicians who prescribe medications and follow the law should not fear disciplinary action for prescribing such drugs

The Attorney General’s office neither condones nor condemns a specific course of treatment for COVID-19.

Our office maintains that proper healthcare decisions are to be made between a patient and his or her physician, and the government should not interfere with their relationship

Zgodno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 16/2/2022, 20:44

epikur37 wrote:
Glupkakurac wrote:

Kako to? A booster?

Govorim za necijepljene.

Ah, logično sve onda...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by dijagram 16/2/2022, 21:09

Venus wrote:
dijagram wrote:
Venus wrote:

Pohotnice !
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by darth_vader 16/2/2022, 21:19

Sve sami razvrat i blud... A mislio sam da je ovo ozbiljan forum... :|
A što drugo očekivati, tko je gazda još je i dobro sve ovo... :rasta
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by dijagram 16/2/2022, 21:22

Glupkakurac wrote:Sve sami razvrat i blud... A mislio sam da je ovo ozbiljan forum... :|
A što drugo očekivati, tko je gazda još je i dobro sve ovo... :rasta
Kic me lijepo placa da nabacujem sale, mirim nepomirljive, zafrkavam djevojcice, opcenito dizem ekipi optimizam.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by veber 16/2/2022, 21:37

Glupkakurac wrote:

Kako to? A booster?
kolega nakon busteriranja odtrči dva maratona, odpliva 18 milja.
kasnije zasere vino s mineralnom.

da nema bustera, sada bi kilavio.

zanima me kaj će drobiti nakon što se sve ukine.

i oni nazi alpski bosanci odustaju od obaveznog cijepljenja.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 16/2/2022, 21:43

violator wrote:Venus, Venus, katkad si pravo zabadalo i sirovina.

:^0 ...

Bolje da sam zabadalo i sirovina nego "prepametnjakovićka" koja docira neistomišljenicima s visoka kao da su sve redom budale. NSK princezo.  :x
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/2/2022, 21:44

dijagram wrote:
Venus wrote:
dijagram wrote:

Pohotnice !

U našim godinama onih čuvenih Coelhovih 11 minuta sexa je taman dovoljno za skinut svu robu sa sebe. Dovoljno da te prođe volja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 16/2/2022, 21:47

Venus wrote:
dijagram wrote:
Venus wrote:

Pohotnice !

U našim godinama onih čuvenih Coelhovih 11 minuta sexa je taman dovoljno za skinut svu robu sa sebe. Dovoljno da te prođe volja.
Nikad nisam bio normalan pa se i tu nikako ne uklapam.

Nenormalnost mi je drugo ime.

No nije to nuzno lose, dapace.

:megaman-headbang
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down