Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
fridrih_niche wrote:Pukovnik!
Hvala Markanu i ekipi na veličanstvenoj pobjedi protiv mrskog rivala/ZG filijale...
<3
Od slavonskog dijela korporacije se očekivalo bušenje vlastitog kluba, ipak prelazi u GNK Lopova...
A i sudac im srica nije iz Zagreba, samo živi 5 km van Zagreba...
Računica je zadnja nada, ako on sjebe Lopove, prvaci smo...
HAJDUK ŽIVI VJEČNO!
<3
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
dubokoumne sektaške rasprave
dinamo je za vas space shuttle kmečavci propali
End- Posts : 21177
2015-08-25
za 1.hnl valdas je dobar trener, ali koliko je dobar saznati će se kad/ako hajduk bude igrao europu.
u 1.hnl imaš vremena i prilike upoznati svakog protivnika i pripremiti igru za njega.
u europi to izgleda drukčije. zbog europe je i dobio otkaz u bugarskoj.
to da hajduk ove sezone nije išao na sve, ili ništa su priče za djecu, posebice obzirom na broj kratkoročno posuđenih igrača čiji se status mora riješiti do kraja sezone.
lovre kalinić, ferro i katić su tu do 30.06., a nije baš da nisu bitni u ovoj postavi hajduka.
vidjeti ćemo kako će izgledati prijelazni rok i koji će kadar hajduk imati za sljedeću sezonu.
u 1.hnl imaš vremena i prilike upoznati svakog protivnika i pripremiti igru za njega.
u europi to izgleda drukčije. zbog europe je i dobio otkaz u bugarskoj.
to da hajduk ove sezone nije išao na sve, ili ništa su priče za djecu, posebice obzirom na broj kratkoročno posuđenih igrača čiji se status mora riješiti do kraja sezone.
lovre kalinić, ferro i katić su tu do 30.06., a nije baš da nisu bitni u ovoj postavi hajduka.
vidjeti ćemo kako će izgledati prijelazni rok i koji će kadar hajduk imati za sljedeću sezonu.
sitting_bull-
2015-09-28
koliko je taj 'space shuttle' ove sezone pobjedio hajduka?End wrote:dubokoumne sektaške rasprave
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..dinamo ako osvoji prvenstvo ove godine osvojio ga je u drugom djelu jesenskog djela..kada su rijeka i osijek imali jedan losiji niz..a hajduk je morao smanjivati bodovno razliku koju je gustafson ostavio...hajduka u proljetnom djelu su ako ne osvoje naslov kostala dva kiksa..poraz od rijeke doma...i zuti kartoni livaje i kalinica koji su se pokazali kao losi potezi na utakmici protiv belupa
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Koliko je golova zabio?vuksadinare wrote:koliko je taj 'space shuttle' ove sezone pobjedio hajduka?End wrote:dubokoumne sektaške rasprave
Guest- Guest
Najbitje da su ovi ljudi koji su sad u klubu pokazali da se moze uz ovaj model napraviti konkurentnu i dobru momčad.
SD Niko je rekao jednom jednu bitnu stvar kod dovodenja igraca. Kvaliteta je bitna, ali ne samo kvaliteta. To je problem Hajduka bio godinama.
S tim da imas sad juniore koji su jako dobri, dosta njih ce na posudbu i očekujem od ove generacije da ce uz Biuka i Ljubo jos jedno 4-5 igraca igrati vaznu ulogu u A ekipi kroz nekoliko godina.
SD Niko je rekao jednom jednu bitnu stvar kod dovodenja igraca. Kvaliteta je bitna, ali ne samo kvaliteta. To je problem Hajduka bio godinama.
S tim da imas sad juniore koji su jako dobri, dosta njih ce na posudbu i očekujem od ove generacije da ce uz Biuka i Ljubo jos jedno 4-5 igraca igrati vaznu ulogu u A ekipi kroz nekoliko godina.
Guest- Guest
darth_vader wrote:fridrih_niche wrote:Pukovnik!
Hvala Markanu i ekipi na veličanstvenoj pobjedi protiv mrskog rivala/ZG filijale...
<3
Od slavonskog dijela korporacije se očekivalo bušenje vlastitog kluba, ipak prelazi u GNK Lopova...
A i sudac im srica nije iz Zagreba, samo živi 5 km van Zagreba...
Računica je zadnja nada, ako on sjebe Lopove, prvaci smo...
HAJDUK ŽIVI VJEČNO!
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Jebeš to, to ti je samo utjeha ... Koliko je kanti podignuo Hajduk u zadnjih 16 godina? To se broji, jer samo te kante za prvenstvo donose lovu klubu ... Sve ostalo je statistički podatak i ništa drugo ... A i glupo je isticati statistički podatak za jednu godinu, recimo lani su bile 3 pobjede Dinama i jedan remi ... Imate šansu da to napravite ...vuksadinare wrote:koliko je taj 'space shuttle' ove sezone pobjedio hajduka?End wrote:dubokoumne sektaške rasprave
Zeko-
2015-08-26
Tebi taman super bilo. Jer si i ti partizan koji Jovu Yusipovicha smatra idealnim predsjednikomsitting_bull wrote:https://www.index.hr/sport/clanak/prije-42-godine-poljud-je-plakao-za-titom-hajduk-je-uvijek-bio-partizanski-klub/2361512.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d
malo evociram sektaške uspomene...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
I ivo jusipovic inace tvoj predsjednik je isto partizansitting_bull wrote:https://www.index.hr/sport/clanak/prije-42-godine-poljud-je-plakao-za-titom-hajduk-je-uvijek-bio-partizanski-klub/2361512.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
kaj god.FRANK wrote:Tebi taman super bilo. Jer si i ti partizan koji Jovu Yusipovicha smatra idealnim predsjednikomsitting_bull wrote:https://www.index.hr/sport/clanak/prije-42-godine-poljud-je-plakao-za-titom-hajduk-je-uvijek-bio-partizanski-klub/2361512.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d
pa nije ivo josipović moj susjed, nego tvoj.
možete na kavu jedan drugome.
kroz svetog iliju nemate ni pola sata.
sitting_bull-
2015-09-28
Nemozemo.sitting_bull wrote:kaj god.FRANK wrote:Tebi taman super bilo. Jer si i ti partizan koji Jovu Yusipovicha smatra idealnim predsjednikomsitting_bull wrote:https://www.index.hr/sport/clanak/prije-42-godine-poljud-je-plakao-za-titom-hajduk-je-uvijek-bio-partizanski-klub/2361512.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d
Maime moja obitelj je notorna ustaska znaci domoljubna a njegova je razbojnicka znaci izdajnicka
2015-09-13
nije vas franjo tuđman pomirio?FRANK wrote:Nemozemo.sitting_bull wrote:kaj god.FRANK wrote:Tebi taman super bilo. Jer si i ti partizan koji Jovu Yusipovicha smatra idealnim predsjednikomsitting_bull wrote:https://www.index.hr/sport/clanak/prije-42-godine-poljud-je-plakao-za-titom-hajduk-je-uvijek-bio-partizanski-klub/2361512.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d
Maime moja obitelj je notorna ustaska znaci domoljubna a njegova je razbojnicka znaci izdajnicka
falija je?
sitting_bull-
2015-09-28
Ta sugava jna generalcina me nebi pomirila ni sa rodjenom materom.sitting_bull wrote:nije vas franjo tuđman pomirio?FRANK wrote:Nemozemo.sitting_bull wrote:kaj god.FRANK wrote:Tebi taman super bilo. Jer si i ti partizan koji Jovu Yusipovicha smatra idealnim predsjednikomsitting_bull wrote:https://www.index.hr/sport/clanak/prije-42-godine-poljud-je-plakao-za-titom-hajduk-je-uvijek-bio-partizanski-klub/2361512.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d
falija je?
A Maks bi me nanovo iz nje rodio
2015-09-13
100kn wrote:"igrao sam za hajduk i neke druge klubove"
alen bokšić
2021-02-25
fridrih_niche wrote:100kn wrote:"igrao sam za hajduk i neke druge manje klubove"
alen bokšić
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:fridrih_niche wrote:100kn wrote:"igrao sam za hajduk i neke druge manje klubove"
alen bokšić
2021-02-25
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50