Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Hajduk Split
Caktasa koji se uvik uvuče negdi i zabije na klupi ostavija, a vidim sudac iz okolice Zagreba prestroga isključi igraca osijeka.fridrih_niche wrote:Pukovnik!
Hvala Markanu i ekipi na veličanstvenoj pobjedi protiv mrskog rivala/ZG filijale...
<3
Od slavonskog dijela korporacije se očekivalo bušenje vlastitog kluba, ipak prelazi u GNK Lopova...
A i sudac im srica nije iz Zagreba, samo živi 5 km van Zagreba...
Računica je zadnja nada, ako on sjebe Lopove, prvaci smo...
HAJDUK ŽIVI VJEČNO!
<3
Lopovi nista ne prepuštaju slucaju...
Guest- Guest
E, da, Caktas mu na klupi, lol...
:D
Izgleda da će bit ključna ona dva boda koja su nam ukrali protiv Lokosa...
Al nema veze, veliki smo i kad nas kradu!
<3
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Bjelica je ego-supak i licemjer kakvog nema nigdje.
Nakon one pobjeda Hajduka golom Kalinica protiv lopova on je imao sva vrata otvorena i po meni je Osijek tada bio blagi favorit. Sto tip napravi? U trenutku dok se bori za prvo misto, povijesni uspjeh njegovog kluba on ulazi u sukob s Upravom kluba, rusi atmosferu i doslovno preko novi srusi sve sto je radio do sad. Da treba jos para? Pa sto nije čekao kraj sezone pa onda rjesavao te probleme ili ulazio u sukob nego u najgorem mogućem trenutku.
Supak a kao takvog ce ga pamtiti upravo njegov grad.
Ostaje pitanje samo zasto je to napravio, a ako se vrati nazad kod lopova gdje kriminalac rjesava sve sto treba, onda nek zatuce sam sebe s ciglom u glavu...
Nakon one pobjeda Hajduka golom Kalinica protiv lopova on je imao sva vrata otvorena i po meni je Osijek tada bio blagi favorit. Sto tip napravi? U trenutku dok se bori za prvo misto, povijesni uspjeh njegovog kluba on ulazi u sukob s Upravom kluba, rusi atmosferu i doslovno preko novi srusi sve sto je radio do sad. Da treba jos para? Pa sto nije čekao kraj sezone pa onda rjesavao te probleme ili ulazio u sukob nego u najgorem mogućem trenutku.
Supak a kao takvog ce ga pamtiti upravo njegov grad.
Ostaje pitanje samo zasto je to napravio, a ako se vrati nazad kod lopova gdje kriminalac rjesava sve sto treba, onda nek zatuce sam sebe s ciglom u glavu...
Guest- Guest
Sad kad sam pročitao ovaj amperov proser, definitivno sam siguran da je njemu mjesto jedino u Vrapču ...
Zeko-
2015-08-26
Neprocijenjivo ... Dinamu ne dosude osam ovakvih penala i sad protiv Osijeka deveti, kakav su vama sad u Rijeci dosudili, a vi o krađama protiv Lutalica ... Još jednom, neprocijenjivo ...fridrih_niche wrote:E, da, Caktas mu na klupi, lol...
<3
Zeko-
2015-08-26
Mierez 27 utakmica - 3 gola (sva tri lani u prvom dijelu sezone), Caktaš 11 utakmica 5 golova (svi nastupi na proliće).fridrih_niche wrote:E, da, Caktas mu na klupi, lol...
A moraš dobiti utakmicu, moraš zabiti gol.
Guest- Guest
...sad se nadati da ce sibenik nesto napraviti..tanasna nada..ali dok nada postoji
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...mi ako smo prvenstvo izgubili izgubili smo ga dok je sved bio trener..tu smo izgubili bezveze sedam osam bodova...no sto je tu je...naravno da dinamo i maminjo nece nista prepustit slucaju....
2015-09-08
Majde...vuksadinare wrote:...mi ako smo prvenstvo izgubili izgubili smo ga dok je sved bio trener..tu smo izgubili bezveze sedam osam bodova...no sto je tu je...naravno da dinamo i maminjo nece nista prepustit slucaju....
To sam ti ja cijelo vrijeme ponavljao, a ti si pisao protiv Valdasa koji jako dobro vodi Hajduk, pa i u tim derbijima kako ih zovu ima pozitivan skor.
Drago mi je da ti je doslo iz guzice u glavu....
Guest- Guest
...previse se dugo drzalo sveda..nakon par utakmica se vidjelo da on nije to....tu je izgubljeno minimum 7,8 bodova...minimumAndreas Goldberger wrote:Majde...vuksadinare wrote:...mi ako smo prvenstvo izgubili izgubili smo ga dok je sved bio trener..tu smo izgubili bezveze sedam osam bodova...no sto je tu je...naravno da dinamo i maminjo nece nista prepustit slucaju....
To sam ti ja cijelo vrijeme ponavljao, a ti si pisao protiv Valdasa koji jako dobro vodi Hajduk, pa i u tim derbijima kako ih zovu ima pozitivan skor.
2015-09-08
Sibenik nema kvalitetu, ali isto tako siguran sam da ce bolje odigrati tu utakmicu nego Osijek jucer koji ima kvalitetu.vuksadinare wrote:...sad se nadati da ce sibenik nesto napraviti..tanasna nada..ali dok nada postoji
.
Guest- Guest
Ja sam tu tad komentirao, ja bi ga smijenio nakon Tobola jer se u toj utakmici toliko pogubio da je bilo jasno da nema kruha s njim.vuksadinare wrote:...previse se dugo drzalo sveda..nakon par utakmica se vidjelo da on nije to....tu je izgubljeno minimum 7,8 bodova...minimumAndreas Goldberger wrote:Majde...vuksadinare wrote:...mi ako smo prvenstvo izgubili izgubili smo ga dok je sved bio trener..tu smo izgubili bezveze sedam osam bodova...no sto je tu je...naravno da dinamo i maminjo nece nista prepustit slucaju....
A druge strane da si ga tada maknuo, Valdas ne bi dosao jer nije bio slobodan.
Kako bilo, ova sezona je veliki pomak i korak naprid. Ovi ljudi u klubu su pokazali da se moze i stvorili su puno jaci Hajduk. 99% cemo biti drugi, ispred rijecice sto nismo bili 10 godina. Ovi ljudi u klubu su zasluzili kontinuitet i dobit ce ga.
Price da je Hajduk ove sezone isao na sve ili nista su neutemeljene i zlobne, priče i lazi o dugovima, kreditima. Nisam vidio da je ijedan medij u hr (osim nogomet +) objavio da je od 4-e koja je bila u borbi za vrh Hajduk jedini klub koji u 2020-oj nije imao kredite niti zajmove.
A druge strane svi prenesu kad onaj indijski izdajnik izasere tonu lazi o ovom Hajduku...
Guest- Guest
..iz donjeg dijela prvenstva ovaj dio prvenstva najbolje je odigrao dragovoljac makar ispao...steta sto dinamo ne igra protiv njih....sibenik je realno banana...da su ovakvi bili u prvom dijelu prvenstva kao u drugom..ispali bi umjesto dragovoljca..realno je ocekivati da ce dinamo navaliti i sve rjesiti u prvom poluvremenu..taktiziranje je dvosjekli mac...sibenik nema tu kvalitetu kad ih se pritisne da mogu izdrzatiAndreas Goldberger wrote:Sibenik nema kvalitetu, ali isto tako siguran sam da ce bolje odigrati tu utakmicu nego Osijek jucer koji ima kvalitetu.vuksadinare wrote:...sad se nadati da ce sibenik nesto napraviti..tanasna nada..ali dok nada postoji
.
2015-09-08
...nas je takodjer kostao gubitak bodova protiv rijeke u splitu...da smo tu bar bod uhvatili..a moglo se jer rijeka u toj utakmici nista posebno nije odigrala..drugo...treba biti iskren neki igraci ovaj drugi dio su odigrali ispid razine ocekivanog...ne moze mi netko reci da drugi dio sezone komplet nisi u formi...mislim da se radilo o voljnom momentu..necu imenovat igrace...ali neki su u zargonu setali na utakmicama bar veci dio njih...i zato kazem ne mozes se sve vaditi na formu
2015-09-08
Nije nama problem poraz od Rijeke jer ne mozes sve dobiti.vuksadinare wrote:...nas je takodjer kostao gubitak bodova protiv rijeke u splitu...da smo tu bar bod uhvatili..a moglo se jer rijeka u toj utakmici nista posebno nije odigrala..drugo...treba biti iskren neki igraci ovaj drugi dio su odigrali ispid razine ocekivanog...ne moze mi netko reci da drugi dio sezone komplet nisi u formi...mislim da se radilo o voljnom momentu..necu imenovat igrace...ali neki su u zargonu setali na utakmicama bar veci dio njih...i zato kazem ne mozes se sve vaditi na formu
Mi smo na prolice uzeli bod vise od lopova, 8 vise od Osijeka i cak 13 od rijecice ako sam dobro ovako iz glave izračuna. Za sad.
Nama je problem u prvom redu onaj niz sveda protiv donjeg doma kad je o tri utakmice u nizu uzeo bod (s tim da su trebali biti 2 boda jer je ponisten cisti gol grku za 2:2 pri samom kraju protiv belupa) a onda i lokomotiva ona ruka u 90 i nekoj. Pa dodaj Istru kad se tebi VAR uključi za prekrsaj Kalinica za 2:1 a ne ukjuci se Ademiju kad su lopovi igrali. To su nekome sitnice, no mi smo trebali sad imati bar 3 boda vise i sve u svojim rukama...
Guest- Guest
....pa kazem..sa svedom smo izgubili 7,8 bodova bezveze..i to ti je tih +3 viska..a po mom sudu izgubili smo bezveze i 12 bodova...ipak ne slazem se da nismo trebali sveda ranije otpustitu mozda nakon tobola i prvih 5,6 kola..da smo nasli i privremeno rjesenje do litavca taj sigurno od sveda ne bi bio losiji ma ne losiji jer od sveda tesko moze biti netko losiji ili bar u istoj razini..lik kao da je sobove trenirao...jer iskreno tesko da smo u ovih zadnjih deset godina imali losijeg trenera...Andreas Goldberger wrote:Nije nama problem poraz od Rijeke jer ne mozes sve dobiti.vuksadinare wrote:...nas je takodjer kostao gubitak bodova protiv rijeke u splitu...da smo tu bar bod uhvatili..a moglo se jer rijeka u toj utakmici nista posebno nije odigrala..drugo...treba biti iskren neki igraci ovaj drugi dio su odigrali ispid razine ocekivanog...ne moze mi netko reci da drugi dio sezone komplet nisi u formi...mislim da se radilo o voljnom momentu..necu imenovat igrace...ali neki su u zargonu setali na utakmicama bar veci dio njih...i zato kazem ne mozes se sve vaditi na formu
Mi smo na prolice uzeli bod vise od lopova, 8 vise od Osijeka i cak 13 od rijecice ako sam dobro ovako iz glave izračuna. Za sad.
Nama je problem u prvom redu onaj niz sveda protiv donjeg doma kad je o tri utakmice u nizu uzeo bod (s tim da su trebali biti 2 boda jer je ponisten cisti gol grku za 2:2 pri samom kraju protiv belupa) a onda i lokomotiva ona ruka u 90 i nekoj. Pa dodaj Istru kad se tebi VAR uključi za prekrsaj Kalinica za 2:1 a ne ukjuci se Ademiju kad su lopovi igrali. To su nekome sitnice, no mi smo trebali sad imati bar 3 boda vise i sve u svojim rukama...
2015-09-08
Ne treba pretjerivati.
Sved nije neznalica, ali dosao je u klub koji ima ambicije i koji tek slaze momčad, a on prije toga nikad nije radio van Svedske, a dosao je u Hajduk i Hrvatsku. Jednostavno nije bio zreo niti dovoljno iskusan u tom trenutku.
Sved nije neznalica, ali dosao je u klub koji ima ambicije i koji tek slaze momčad, a on prije toga nikad nije radio van Svedske, a dosao je u Hajduk i Hrvatsku. Jednostavno nije bio zreo niti dovoljno iskusan u tom trenutku.
Guest- Guest
Jebote, koje kmečanje ... Izgubili smo bod tu, izgubili smo bod tamo, izgubili smo bod ovdje, izgubili smo bod ondje ... A mi smo izgubili 7 bodova protiv Lokomotive, 3 protiv Belupa, 2 protiv Istre, što je ukupno 12 bodova ... I to sve u Zagrebu ... I 9 penala nam nisu sudili zbog igranja rukama protivnika u svojih 16 m i to sve sad na proljeće ... Vama su takve penale sudili bez da su okom trepnuli ... Ne kmečite bez veze, jer suci su vam daleko više dali nego što su vam uzeli ...
Zeko-
2015-08-26
ajde, upitajte se koliko bi dinamo prosuo bodova da nije igrao europu i odigrao 14 utakmica više od hajduka?vuksadinare wrote:....pa kazem..sa svedom smo izgubili 7,8 bodova bezveze..i to ti je tih +3 viska..a po mom sudu izgubili smo bezveze i 12 bodova...ipak ne slazem se da nismo trebali sveda ranije otpustitu mozda nakon tobola i prvih 5,6 kola..da smo nasli i privremeno rjesenje do litavca taj sigurno od sveda ne bi bio losiji ma ne losiji jer od sveda tesko moze biti netko losiji ili bar u istoj razini..lik kao da je sobove trenirao...jer iskreno tesko da smo u ovih zadnjih deset godina imali losijeg trenera...Andreas Goldberger wrote:Nije nama problem poraz od Rijeke jer ne mozes sve dobiti.vuksadinare wrote:...nas je takodjer kostao gubitak bodova protiv rijeke u splitu...da smo tu bar bod uhvatili..a moglo se jer rijeka u toj utakmici nista posebno nije odigrala..drugo...treba biti iskren neki igraci ovaj drugi dio su odigrali ispid razine ocekivanog...ne moze mi netko reci da drugi dio sezone komplet nisi u formi...mislim da se radilo o voljnom momentu..necu imenovat igrace...ali neki su u zargonu setali na utakmicama bar veci dio njih...i zato kazem ne mozes se sve vaditi na formu
dok je dinamo cijelu jesen igrao četvrtak-nedjelja, hajduk je igrao samo 1.hnl.
ako se ove godine kojim sretnim slučajem plasirate u grupnu fazu europe tek onda ćete vidjeti kakvo i koliko je to opterećenje za igrače i kako će izgledati i igrati na dva fronta uz minimum vremena za trening obzirom na europska putovanja.
sitting_bull-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:Pukovnik!
Hvala Markanu i ekipi na veličanstvenoj pobjedi protiv mrskog rivala/ZG filijale...
<3
Od slavonskog dijela korporacije se očekivalo bušenje vlastitog kluba, ipak prelazi u GNK Lopova...
A i sudac im srica nije iz Zagreba, samo živi 5 km van Zagreba...
Računica je zadnja nada, ako on sjebe Lopove, prvaci smo...
HAJDUK ŽIVI VJEČNO!
<3
darth_vader-
2014-04-17
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50