Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
Andreas Goldberger wrote:fridrih_niche wrote:100kn wrote:"igrao sam za hajduk i neke druge manje klubove"
alen bokšić
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/hajduk-se-ufa-u-susjede-neretva-i-zadar-su-dali-ruke-red-je-na-sibeniku-1191373
e, da sam i ovo doživio!
sektaši cvile funcutima.
neprocijenjivo.
e, da sam i ovo doživio!
sektaši cvile funcutima.
neprocijenjivo.
sitting_bull-
2015-09-28
sektaski lopovi vise ne biraju sredstva
gadljivo na kakve niske grane su klosari spali
sibencani nek odma pripreme spalir za prvake
gadljivo na kakve niske grane su klosari spali
sibencani nek odma pripreme spalir za prvake
End- Posts : 21177
2015-08-25
Najsmješnije je što se tovari uzdaju u srbina Deju ko da bi im on donio naslov. Zaboravljaju da svejedno moraju u Zagreb. A nema više člana sekte Kopića da se naguzi.
Aco Petrović: Dobro je poznata stvar da Šibenik gravitira Zagrebu, mi sa Splitom nemamo puno veze ... Slijedom toga nije bilo nimalo šanse da Dražen i ja igramo za Jugoplastiku ...
Aco je sve jasno rekao ...
Zeko-
2015-08-26
Ok dijelimo se neka nismo odavno.Zeko wrote:Aco Petrović: Dobro je poznata stvar da Šibenik gravitira Zagrebu, mi sa Splitom nemamo puno veze ... Slijedom toga nije bilo nimalo šanse da Dražen i ja igramo za Jugoplastiku ...
Idiote nema se sta gravitirati ZAGREB JE SAN SNOVA BIO DO 10.04 1941
A ONDA OD 1945 DO 1991.
NEMA SE STA KONJU GRAVITIRATI ZAGREB JE TOLIKO SANJAMI GRAD.
MOJA OBA DIDA SU ZBOG ZAGREBA OD BLEIBURGA DO SKOPLJA AGONIJU PREZIVLJAVALI.
NEMOJTE NAS DIJELITI MRTVE KOSTI NAJVECIH SINOVA TO NEZASLUZUJU.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Najsmjesnije je sto novinari bacaju svakakve gluposti pa onda oni glupi to uzimaju zdravo za gotovo.
Ispada kao da Hajduk i hajdukovci na kolinima nesto moli Sibenik. Mos misliti...
Nek Sibenik igra za sebe, kao sto ga ja pamtim da je uvik igra i nisu skidali gace nikome (ma koliko to tili onih par funcuta) , a isto ostaje činjenica da su oni ovo prolice drugoligaska ekipa.
Ispada kao da Hajduk i hajdukovci na kolinima nesto moli Sibenik. Mos misliti...
Nek Sibenik igra za sebe, kao sto ga ja pamtim da je uvik igra i nisu skidali gace nikome (ma koliko to tili onih par funcuta) , a isto ostaje činjenica da su oni ovo prolice drugoligaska ekipa.
Guest- Guest
Momci, ovo je tema o Hajduku...
Zato odjebite s ove teme...
Samo Hajduk!
<3
Zato odjebite s ove teme...
Samo Hajduk!
<3
2021-02-25
Jebote, o čemu ti sad pak trabunjaš? Jel' ti uopće znaš kaj znači riječ "gravitirati"? E jesi zatucani tutlek u p. m.FRANK wrote:Ok dijelimo se neka nismo odavno.Zeko wrote:Aco Petrović: Dobro je poznata stvar da Šibenik gravitira Zagrebu, mi sa Splitom nemamo puno veze ... Slijedom toga nije bilo nimalo šanse da Dražen i ja igramo za Jugoplastiku ...
A ONDA OD 1945 DO 1991.
Zeko-
2015-08-26
Društvo ide u dobrom smjeru i samo tako treba nastaviti – kazao je predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović.
Dioničar Josip Tadinac osvrnuo se na izvješća o poslovnom i sportskom rezultatu Hajduka u prošloj godini.
- Podsjetit ću vas da smo završili četvrti, da smo imali 26,7 milijuna kuna gubitka, u Europi smo imali jedan od najvećih debakla ikada, a konkurencija je u tom segmentu jako velika. Zato ne vidim kako ste u svjetlim tonovima oslikali prošlu, 2021. godinu. Poslovni rezultat pod ravnanjem aktualnog NO je minus od 43,5 milijuna kuna. Korona je imala utjecaja, međutim potrošeno je čak 440 milijuna kuna, približno 60 milijuna eura otkada je ovaj Nadzorni odbor. U to vrijeme rezultat je bio četvrti sa minusom od 30 bodova, pa peti sa najvećim proračunom, da bi prošlu godinu završili četvrti. U tri i pol godine promijenili ste tri predsjednika, četiri sportska direktora i osam trenera. Riječi i djela se očito ne prate, ali nadam se da će ova sezona raskrstiti sa prosječnošću.
------------------------------------------------------------------------------------------
A kaj se Jožek sekiraš, oni čim veći gubitak naprave to se sve bolje hvale i uvjeravaju javnost kako rade dobro ... Jer, istina, gubitak je mogao biti i veći ... Kak to ne razmeš?
Dioničar Josip Tadinac osvrnuo se na izvješća o poslovnom i sportskom rezultatu Hajduka u prošloj godini.
- Podsjetit ću vas da smo završili četvrti, da smo imali 26,7 milijuna kuna gubitka, u Europi smo imali jedan od najvećih debakla ikada, a konkurencija je u tom segmentu jako velika. Zato ne vidim kako ste u svjetlim tonovima oslikali prošlu, 2021. godinu. Poslovni rezultat pod ravnanjem aktualnog NO je minus od 43,5 milijuna kuna. Korona je imala utjecaja, međutim potrošeno je čak 440 milijuna kuna, približno 60 milijuna eura otkada je ovaj Nadzorni odbor. U to vrijeme rezultat je bio četvrti sa minusom od 30 bodova, pa peti sa najvećim proračunom, da bi prošlu godinu završili četvrti. U tri i pol godine promijenili ste tri predsjednika, četiri sportska direktora i osam trenera. Riječi i djela se očito ne prate, ali nadam se da će ova sezona raskrstiti sa prosječnošću.
------------------------------------------------------------------------------------------
A kaj se Jožek sekiraš, oni čim veći gubitak naprave to se sve bolje hvale i uvjeravaju javnost kako rade dobro ... Jer, istina, gubitak je mogao biti i veći ... Kak to ne razmeš?
Zeko-
2015-08-26
Isto tako zanimljivo kako će sad kujice, primjerice poput ove:
koje su tijekom cijele ove sezone na sav glas izbacivali prolive kako će Hajduk završiti četvrti,kako su Lopovi troduplo, a Rijeka i Osijek duplo bolji, kako nemere "lituanac" biti trener kao rugati se Hajduku jer eto nije prvak, a ni drugi nije bio 10 godina...
Jadnici kojima dan započinje i završava s Hajdukom, a zbog svoje mržnje nisu svjesni da najbolje za Hajduk tek dolazi.
koje su tijekom cijele ove sezone na sav glas izbacivali prolive kako će Hajduk završiti četvrti,kako su Lopovi troduplo, a Rijeka i Osijek duplo bolji, kako nemere "lituanac" biti trener kao rugati se Hajduku jer eto nije prvak, a ni drugi nije bio 10 godina...
Jadnici kojima dan započinje i završava s Hajdukom, a zbog svoje mržnje nisu svjesni da najbolje za Hajduk tek dolazi.
Guest- Guest
al se zajebo nevjerojatno
2021. 4.
2020. 5.
2019. 4.
2018. 3.
2017. 3.
2016. 3.
2015. 3.
2014. 3.
2013. 4.
2012. 2.
10 godina lopovluka i kmečanja da bi opet bili 2.
najjači ste ribolovci
2021. 4.
2020. 5.
2019. 4.
2018. 3.
2017. 3.
2016. 3.
2015. 3.
2014. 3.
2013. 4.
2012. 2.
10 godina lopovluka i kmečanja da bi opet bili 2.
najjači ste ribolovci
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kad smo kod kujica i laži, evo malo podataka iz FI i s Skupštine jučer.
Hajduk je na plaće igrača i svih zaposlenika u klubu u 2021-oj godini potrošio 75 milijuna kuna. Za usporedbu, prije korona krize u 2019-oj je na taj iznos potrošio 72 milijuna kuna. Toliko o astronomsko velikim ulaganjima u igrački kadar što nam zlobnici serviraju. Uz to, u 2021-oj u prvih 6 mjeseci si imao trošak B momčadi što ove kalendarske godine nemaš.
U 2021-oj godini Hajduk nije imao nikakvih zajmova niti kredita, jedini od 4 kluba iz vrha. ..
Hajduk je u prva 4 mjeseca 2022-e poslovao u plusu 6,8 milijuna kuna. To nije bio slučaj zadnje 2 godine, no zadnje 2 godine je bila korona kriza, zatvoreni stadioni, smanjeni kapacitet gotovo cijelo vrijeme. Ovaj plus je ostvaren zbog članova, navijača i marketinga...
Hajduk je na plaće igrača i svih zaposlenika u klubu u 2021-oj godini potrošio 75 milijuna kuna. Za usporedbu, prije korona krize u 2019-oj je na taj iznos potrošio 72 milijuna kuna. Toliko o astronomsko velikim ulaganjima u igrački kadar što nam zlobnici serviraju. Uz to, u 2021-oj u prvih 6 mjeseci si imao trošak B momčadi što ove kalendarske godine nemaš.
U 2021-oj godini Hajduk nije imao nikakvih zajmova niti kredita, jedini od 4 kluba iz vrha. ..
Hajduk je u prva 4 mjeseca 2022-e poslovao u plusu 6,8 milijuna kuna. To nije bio slučaj zadnje 2 godine, no zadnje 2 godine je bila korona kriza, zatvoreni stadioni, smanjeni kapacitet gotovo cijelo vrijeme. Ovaj plus je ostvaren zbog članova, navijača i marketinga...
kakvi članovi, kakvi navijači - prodan je vušković.Andreas Goldberger wrote:Kad smo kod kujica i laži, evo malo podataka iz FI i s Skupštine jučer.
gazprom.
sitting_bull-
2015-09-28
nema tu podjela ni filozofije.FRANK wrote:Ok dijelimo se neka nismo odavno.Zeko wrote:Aco Petrović: Dobro je poznata stvar da Šibenik gravitira Zagrebu, mi sa Splitom nemamo puno veze ... Slijedom toga nije bilo nimalo šanse da Dražen i ja igramo za Jugoplastiku ...
A ONDA OD 1945 DO 1991.
šibenik i zagreb su hrvatski kraljevski gradovi.
split je mjesto gdje su venecijanci gradili ljetnikovce.
sitting_bull-
2015-09-28
Koji je to navedi mi molim te hrvatski kralj stolovao u zagrebu.sitting_bull wrote:nema tu podjela ni filozofije.FRANK wrote:Ok dijelimo se neka nismo odavno.Zeko wrote:Aco Petrović: Dobro je poznata stvar da Šibenik gravitira Zagrebu, mi sa Splitom nemamo puno veze ... Slijedom toga nije bilo nimalo šanse da Dražen i ja igramo za Jugoplastiku ...
A ONDA OD 1945 DO 1991.
šibenik i zagreb su hrvatski kraljevski gradovi.
split je mjesto gdje su venecijanci gradili ljetnikovce.
Peosvijetli me
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Najbolje se brate podilit po vama.Zeko wrote:Jebote, o čemu ti sad pak trabunjaš? Jel' ti uopće znaš kaj znači riječ "gravitirati"? E jesi zatucani tutlek u p. m.FRANK wrote:Ok dijelimo se neka nismo odavno.Zeko wrote:Aco Petrović: Dobro je poznata stvar da Šibenik gravitira Zagrebu, mi sa Splitom nemamo puno veze ... Slijedom toga nije bilo nimalo šanse da Dražen i ja igramo za Jugoplastiku ...
A ONDA OD 1945 DO 1991.
Izbacit cilu dalmaciju iz hrvatske i kraj svih muka.
Oh wait but then no more money..
2015-09-13
Njemu je jos neprezaljena zelja beogradfridrih_niche wrote:Ti si retard_bull...
;)
2015-09-13
Ma lik je podvojena ličnost...
Mrzi HDZ, a voli Mamica...
Ajme...
:(
Mrzi HDZ, a voli Mamica...
Ajme...
:(
2021-02-25