Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Hajduk Split
Zeko wrote:fridrih_niche wrote:Zekan posta Torca...
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
skuzila je gluperda da naslov moze samo sanjativuksadinare wrote:ne znam sto se desava sa livajom ali nije to onaj livaja iz prve 2/3 prvenstva..danas je zabio gol al nije bilo one zestine u proslavi ko prije a pogotovo sto je to uobicajno nakon duzeg posta..kao da ga je dotukla ona medijska haranga nakon one proslave nad dinamom..od tad je poceo njegov pad
End- Posts : 21177
2015-08-25
A ono, nemoj molim te...vuksadinare wrote:ne znam sto se desava sa livajom ali nije to onaj livaja iz prve 2/3 prvenstva..danas je zabio gol al nije bilo one zestine u proslavi ko prije a pogotovo sto je to uobicajno nakon duzeg posta..kao da ga je dotukla ona medijska haranga nakon one proslave nad dinamom..od tad je poceo njegov pad
U nogomet se kuzis ko simona u nuklearnu fiziku. Bas ono, nemoj...
Guest- Guest
ti decko ocito nista ne kuzis ili ne zelis priznati...razumijem zaljubljenost ali ne i zasljepljenost...trebas covjekove reakcije promatrati i kad nema loptu..ali to je tebi vec tezi nacin..rekao sam nije to onaj livaja iz prve 2/3 prvenstva...kada se vrvjelo kod njega emocijama...zestina proslave je bila neupitna...danasnji livaja nije taj livaja..danasnji livaja mi izgleda kao igrac koji je blizu odlaska i pomalo zasicenAndreas Goldberger wrote:A ono, nemoj molim te...vuksadinare wrote:ne znam sto se desava sa livajom ali nije to onaj livaja iz prve 2/3 prvenstva..danas je zabio gol al nije bilo one zestine u proslavi ko prije a pogotovo sto je to uobicajno nakon duzeg posta..kao da ga je dotukla ona medijska haranga nakon one proslave nad dinamom..od tad je poceo njegov pad
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Aj se ti lipo drži Jastog grupe (jednom si sam slavodobitno objavio kako si se tamo jeli učlanio ) . Tamo je ipak tvornica degradiranja svega i svačega što vrijedi u Hajduku pa tako na sve načine s velikim poglavnikom pokušavaju degradirati samog Livaju od kad se vratio u Hajduk. A bio je dobar kad je tamo u studenom, prosincu 2020-e rekao da ne postoje šanse da se vrati u Hajduk, i kad je na prvi poziv Jakobušića rekao:" ko si ti,šta me zoveš, aj nemoj me više zvati". Jastog bojna ide toliko daleko da su plasirali laži kojem ga pokušavaju degradirati i u privatnom životu što je dno samog dna, ali nije da nismo navikli.vuksadinare wrote:ti decko ocito nista ne kuzis ili ne zelis priznati...razumijem zaljubljenost ali ne i zasljepljenost...trebas covjekove reakcije promatrati i kad nema loptu..ali to je tebi vec tezi nacin..rekao sam nije to onaj livaja iz prve 2/3 prvenstva...kada se vrvjelo kod njega emocijama...zestina proslave je bila neupitna...danasnji livaja nije taj livaja..danasnji livaja mi izgleda kao igrac koji je blizu odlaska i pomalo zasicenAndreas Goldberger wrote:A ono, nemoj molim te...vuksadinare wrote:ne znam sto se desava sa livajom ali nije to onaj livaja iz prve 2/3 prvenstva..danas je zabio gol al nije bilo one zestine u proslavi ko prije a pogotovo sto je to uobicajno nakon duzeg posta..kao da ga je dotukla ona medijska haranga nakon one proslave nad dinamom..od tad je poceo njegov pad
I mnogi "znalci" pa i neki mediji pišu gluposti, kao Livaja i Kalinić ne mogu zajedno, glupost koja se neko vrime vrtila, pa eto Livaja nije zabija 7-8 utakmica, a ne gleda se kako čovjek igra, ne gleda se da s dolaskom Kale ne igra više 9-ku, a njegova kvaliteta je da može odigrati par pozicija vrhunski. To je dobro Valdas objasnija na presici prije utakmice.
Što se proslave gola tiče, ja sam vidija onakve proslave ka jučer i u prvom dijelu sezone, imaš video sažetke pa malo pogledaj.
Livajine dvi najemotivnije proslave gola su bile oni golovi koje on uopće nije zabija (prvi u prvom dijelu sezone, gol Mlakara za pobjedu na Rujevici, drugi nedavno gol Kale Dinamu). Toliko o njemu, o emocijama.
Sad brzo kod Jastoga na instrukcije, on će već izvući nešto o "pobjegulji"...
Guest- Guest
livaja i kalinić, kakav tandem
biti će zapamćeni kao dva propala klošara s 0 trofeja
biti će zapamćeni kao dva propala klošara s 0 trofeja
End- Posts : 21177
2015-08-25
kakve ti gluposti meljes boze sacuvaj..urota...i svasta nesto...ne radi se da li livaja i kale mogu igrati zajedno..radi se o tome da li mogu biti dva lidera u momcadi ili jedan..drugo...ti nisi svjestan da niti dinamo niti osijek niti rijeka imaju jacu momcad od hajduka..dapace osobno mislim da smo jaci i od osijeka i rijeke u igrackom kadru sa dinamom smo tu negdje osim sto dinamo ima mozda nesto jacu klupu....stvar je sto kod hajduka sto brzo izgori..brzo se zapali jos brze izgori..maznut cemo dinamo ali onda ne mozemo maznuti slaven,istru i odose bodovi...livaja niti tko drugi tu ne moze pomoci..samo mozes sam izgoriti..izgubimo li kup neminovno ova momcad se raspada...jer sastaviti i dovesti takve igrace a ne osvojiti nijedan trofej ne moze se drugacije okarakterizirat nego totalni neuspjeh...treneri su posebna prica..ostajem pri svome da hajduku treba trener koji poznaje ovdasnji mentalitet..moze i stranac ali da poznaje i uklopi se ko tramezzaniAndreas Goldberger wrote:Aj se ti lipo drži Jastog grupe (jednom si sam slavodobitno objavio kako si se tamo jeli učlanio ) . Tamo je ipak tvornica degradiranja svega i svačega što vrijedi u Hajduku pa tako na sve načine s velikim poglavnikom pokušavaju degradirati samog Livaju od kad se vratio u Hajduk. A bio je dobar kad je tamo u studenom, prosincu 2020-e rekao da ne postoje šanse da se vrati u Hajduk, i kad je na prvi poziv Jakobušića rekao:" ko si ti,šta me zoveš, aj nemoj me više zvati". Jastog bojna ide toliko daleko da su plasirali laži kojem ga pokušavaju degradirati i u privatnom životu što je dno samog dna, ali nije da nismo navikli.vuksadinare wrote:ti decko ocito nista ne kuzis ili ne zelis priznati...razumijem zaljubljenost ali ne i zasljepljenost...trebas covjekove reakcije promatrati i kad nema loptu..ali to je tebi vec tezi nacin..rekao sam nije to onaj livaja iz prve 2/3 prvenstva...kada se vrvjelo kod njega emocijama...zestina proslave je bila neupitna...danasnji livaja nije taj livaja..danasnji livaja mi izgleda kao igrac koji je blizu odlaska i pomalo zasicenAndreas Goldberger wrote:A ono, nemoj molim te...vuksadinare wrote:ne znam sto se desava sa livajom ali nije to onaj livaja iz prve 2/3 prvenstva..danas je zabio gol al nije bilo one zestine u proslavi ko prije a pogotovo sto je to uobicajno nakon duzeg posta..kao da ga je dotukla ona medijska haranga nakon one proslave nad dinamom..od tad je poceo njegov pad
I mnogi "znalci" pa i neki mediji pišu gluposti, kao Livaja i Kalinić ne mogu zajedno, glupost koja se neko vrime vrtila, pa eto Livaja nije zabija 7-8 utakmica, a ne gleda se kako čovjek igra, ne gleda se da s dolaskom Kale ne igra više 9-ku, a njegova kvaliteta je da može odigrati par pozicija vrhunski. To je dobro Valdas objasnija na presici prije utakmice.
Što se proslave gola tiče, ja sam vidija onakve proslave ka jučer i u prvom dijelu sezone, imaš video sažetke pa malo pogledaj.
Livajine dvi najemotivnije proslave gola su bile oni golovi koje on uopće nije zabija (prvi u prvom dijelu sezone, gol Mlakara za pobjedu na Rujevici, drugi nedavno gol Kale Dinamu). Toliko o njemu, o emocijama.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Marko Livaja je s današnjim golom Dragovoljcu oborio još jedan klupski rekord - postao je Hajdukov igrač s najviše golova u jednoj sezoni u svim natjecanjima u periodu od samostalnosti Hrvatske.End wrote:livaja i kalinić, kakav tandem
Dosadašnji rekord držao je Nikola Kalinić koji je u sezoni 2007/08 postigao 26 golova (17 u prvenstvu i 9 u kupu).
Livaja je ove sezone trenutno na 27 golova (23 u prvenstvu i 4 u kupu)
Guest- Guest
Aha. Na zimu "ne može Livaja sam vući", na proliće "ne mogu biti dva lidera"...vuksadinare wrote:kakve ti gluposti meljes boze sacuvaj..urota...i svasta nesto...ne radi se da li livaja i kale mogu igrati zajedno..radi se o tome da li mogu biti dva lidera u momcadi ili jedan..drugo...ti nisi svjestan da niti dinamo niti osijek niti rijeka imaju jacu momcad od hajduka..dapace osobno mislim da smo jaci i od osijeka i rijeke u igrackom kadru sa dinamom smo tu negdje osim sto dinamo ima mozda nesto jacu klupu....stvar je sto kod hajduka sto brzo izgori..brzo se zapali jos brze izgori..maznut cemo dinamo ali onda ne mozemo maznuti slaven,istru i odose bodovi...livaja niti tko drugi tu ne moze pomoci..samo mozes sam izgoriti..izgubimo li kup neminovno ova momcad se raspada...jer sastaviti i dovesti takve igrace a ne osvojiti nijedan trofej ne moze se drugacije okarakterizirat nego totalni neuspjeh...treneri su posebna prica..ostajem pri svome da hajduku treba trener koji poznaje ovdasnji mentalitet..moze i stranac ali da poznaje i uklopi se ko tramezzaniAndreas Goldberger wrote:Aj se ti lipo drži Jastog grupe (jednom si sam slavodobitno objavio kako si se tamo jeli učlanio ) . Tamo je ipak tvornica degradiranja svega i svačega što vrijedi u Hajduku pa tako na sve načine s velikim poglavnikom pokušavaju degradirati samog Livaju od kad se vratio u Hajduk. A bio je dobar kad je tamo u studenom, prosincu 2020-e rekao da ne postoje šanse da se vrati u Hajduk, i kad je na prvi poziv Jakobušića rekao:" ko si ti,šta me zoveš, aj nemoj me više zvati". Jastog bojna ide toliko daleko da su plasirali laži kojem ga pokušavaju degradirati i u privatnom životu što je dno samog dna, ali nije da nismo navikli.vuksadinare wrote:ti decko ocito nista ne kuzis ili ne zelis priznati...razumijem zaljubljenost ali ne i zasljepljenost...trebas covjekove reakcije promatrati i kad nema loptu..ali to je tebi vec tezi nacin..rekao sam nije to onaj livaja iz prve 2/3 prvenstva...kada se vrvjelo kod njega emocijama...zestina proslave je bila neupitna...danasnji livaja nije taj livaja..danasnji livaja mi izgleda kao igrac koji je blizu odlaska i pomalo zasicenAndreas Goldberger wrote:A ono, nemoj molim te...vuksadinare wrote:ne znam sto se desava sa livajom ali nije to onaj livaja iz prve 2/3 prvenstva..danas je zabio gol al nije bilo one zestine u proslavi ko prije a pogotovo sto je to uobicajno nakon duzeg posta..kao da ga je dotukla ona medijska haranga nakon one proslave nad dinamom..od tad je poceo njegov pad
Ne triba nama lider, nego tribaju dobri igrači. Livaja je pokaza posebno na proliće da mu je uspjeh momčadi najbitniji.
Što se tiče kadra, slažem se da imamo bolji kadar od Rijeke, možda i od Osijeka gledajući imena, no kad pogledaš širu sliku mi smo ovu momčad počeli graditi prije godinu i nešto, većina igrača je došla tijekom ove sezone, trener je došao tamo 11 misec prošle godine dok Rijeka, Osijek imaju trenerski kontinuitet, imaju veći dio momčadi duže skupa. Plus Dinamo koji ima veliku većinu momčadi duže vremena skupa,nekoliko godina i imaju samo minimalne promjene igračkog kadra. Mi smo dolaskom Lukše i Nike išli u izgradnju čitave nove momčadi.
I kao takvi mi smo jedini još uvijek u borbi za oba trofeja, evo ulazimo u 5 misec.
Nama treba trener koji će napraviti rezultat, a Valdas zasad taj rezultat ostvaruje. Finale kupa i tablica od kad je došao to jasno pokazuje...
I ova momčad se neće raspasti jer je nisi doveo radi jedne sezone, a realno krajnji cilj je skupina europskog natjecanja.
Uostalom, na lito će se ova momčad pojačati. No nećemo o tome na sva zvona, nije za svakoga...
Guest- Guest
Idite više u kurac s tim poluigračem Livajom ... Nije zabio, do jučer, punih 9 utakmica? Zašto? Pa zato jer nema penala za Hajduk ... Pa gotovo pola golova u prvenstvu zabio je iz penala ...
Zeko-
2015-08-26
Markan > Oršić + Petković + AndrićZeko wrote:Idite više u kurac s tim poluigračem Livajom ... Nije zabio, do jučer, punih 9 utakmica? Zašto? Pa zato jer nema penala za Hajduk ... Pa gotovo pola golova u prvenstvu zabio je iz penala ...
<3
Ima golova i asista koliko ova trojica kombinirano...
:D
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
KRAJ Juniori Hajduka svladali Dinamo i približili se naslovu prvaka
3:1
https://dalmatinskiportal.hr/sport/uzivo-provjerite-sastav-juniora-hajduka-za-ogled-s-dinamom/132101
Čestitke juniorima na pobjedi protiv lopova. Odlično prvo poluvrime u kojem su mogli zabiti i još golova.
Sve to bez najboljeg igrača koji je jučer igra u prvih 11 prve momčadi.
HŽV
3:1
https://dalmatinskiportal.hr/sport/uzivo-provjerite-sastav-juniora-hajduka-za-ogled-s-dinamom/132101
Čestitke juniorima na pobjedi protiv lopova. Odlično prvo poluvrime u kojem su mogli zabiti i još golova.
Sve to bez najboljeg igrača koji je jučer igra u prvih 11 prve momčadi.
HŽV
Guest- Guest
Livaji je pun kurac svega, a i ne može više na oči viditi Kalu...
Jeli tako vučina?
Jeli tako vučina?
Guest- Guest
No, da ne bismo sami davali svoje procjene, tu je i naš sudački ekspert Goran Tenžera. On nam je rekao:
- Već sam komentirao da delegiranje sutkinje ne bi trebalo bit pravilo kod muškog nogometa, posebno ne na utakmicama koje potencijalno mogu imat veći značaj i težinu što se i ovaj put pokazalo. Bilo je dosta nesigurnosti i pogrešnih procjena Ivane Martinčić. Posebno se to odnosilo na procjene kaznenih udaraca. Bilježim četiri situacije u kojima je bilo osnova za dosuđivanje kaznenog udarca što je podsjećalo na čuvenu utakmicu Chelsea – Barcelona kada je sudac Ovrebo imao šest situacija za dosudjivanje kaznenog udarca za Chelsea, a nije dosudio nijedan! Ovrebo, na žalost, nije imao VAR.
Nastavio je...
- Nažalost za Hajduk, VAR je već desetak kola usmjeren da prekršaji za Hajduk nisu očite pogreške, a u obrnutom slučaju uglavnom jesu. Podsjetimo se na poništen pogodak u Istri kada protivnik hvata Nikolu Kalinića koji odgurne ruku protivnika, lagano ga dotakne u predjelu lica, ovaj pada, kada vidi da sudac ne reagira diže se i nastavlja igrati, ali za VAR je to bio očit prekršaj.
Kontroverzno je bilo i u Osijeku:
- Sudac je tamo bio pod pritiskom Osječana i procjene VAR-a da je to očita pogreška, iako je po meni na snimci kontakt na Krovinoviću očit, poništava odluku o kaznenom udarcu. U Koprivnici je bilo igranja rukom koje kod sudaca nije niti bilo predmet analize u akciji Kačaniklića.
I tako smo došli do petka i sutkinje Martinčić i Zebeca u VAR sobi.
- Dakle, kulminacija je bila ova utakmica. Dok se u dvije situacije može naći opravdanje, prvu kod Čoline zbog njegove pasivnosti u završnici i dojma da je čekao prekršaj umjesto da pravodobno puca, te igranje rukom igrača ispred Livaje kada se lopta odbija od travnjaka, u preostale dvije situacije ne vidim razloga da se ne dosude kazneni udarci. U 55. minuti obrambeni igrač s leđa uklizava u Kalinića i “pokupi ga”. Suci nisu svirali korner čime i prihvaćaju da obrambeni igrač nije igrao loptom, a što bi ga eventualno amnestiralo. Iako kod ovakvih startova s leđa to i nije bitno. Jedino primjereno je – kazneni udarac i žuti karton. Kod druge situacije Čoline vratar ima pogrešnu procjenu i kasni, te mu sapliće desnu stajnu nogu zbog čega Čolina ne može nastavit akciju, gubi koordinaciju te se kod laika stvara dojam da naglašava prekršaj, ali prekršaj je postojao. Kad sve zbrojim kako se dosuđuje Hajduku u posljednje vrijeme, „što je preslano, ni mački nije drago!” - zaključio je Tenžera.
- Već sam komentirao da delegiranje sutkinje ne bi trebalo bit pravilo kod muškog nogometa, posebno ne na utakmicama koje potencijalno mogu imat veći značaj i težinu što se i ovaj put pokazalo. Bilo je dosta nesigurnosti i pogrešnih procjena Ivane Martinčić. Posebno se to odnosilo na procjene kaznenih udaraca. Bilježim četiri situacije u kojima je bilo osnova za dosuđivanje kaznenog udarca što je podsjećalo na čuvenu utakmicu Chelsea – Barcelona kada je sudac Ovrebo imao šest situacija za dosudjivanje kaznenog udarca za Chelsea, a nije dosudio nijedan! Ovrebo, na žalost, nije imao VAR.
Nastavio je...
- Nažalost za Hajduk, VAR je već desetak kola usmjeren da prekršaji za Hajduk nisu očite pogreške, a u obrnutom slučaju uglavnom jesu. Podsjetimo se na poništen pogodak u Istri kada protivnik hvata Nikolu Kalinića koji odgurne ruku protivnika, lagano ga dotakne u predjelu lica, ovaj pada, kada vidi da sudac ne reagira diže se i nastavlja igrati, ali za VAR je to bio očit prekršaj.
Kontroverzno je bilo i u Osijeku:
- Sudac je tamo bio pod pritiskom Osječana i procjene VAR-a da je to očita pogreška, iako je po meni na snimci kontakt na Krovinoviću očit, poništava odluku o kaznenom udarcu. U Koprivnici je bilo igranja rukom koje kod sudaca nije niti bilo predmet analize u akciji Kačaniklića.
I tako smo došli do petka i sutkinje Martinčić i Zebeca u VAR sobi.
- Dakle, kulminacija je bila ova utakmica. Dok se u dvije situacije može naći opravdanje, prvu kod Čoline zbog njegove pasivnosti u završnici i dojma da je čekao prekršaj umjesto da pravodobno puca, te igranje rukom igrača ispred Livaje kada se lopta odbija od travnjaka, u preostale dvije situacije ne vidim razloga da se ne dosude kazneni udarci. U 55. minuti obrambeni igrač s leđa uklizava u Kalinića i “pokupi ga”. Suci nisu svirali korner čime i prihvaćaju da obrambeni igrač nije igrao loptom, a što bi ga eventualno amnestiralo. Iako kod ovakvih startova s leđa to i nije bitno. Jedino primjereno je – kazneni udarac i žuti karton. Kod druge situacije Čoline vratar ima pogrešnu procjenu i kasni, te mu sapliće desnu stajnu nogu zbog čega Čolina ne može nastavit akciju, gubi koordinaciju te se kod laika stvara dojam da naglašava prekršaj, ali prekršaj je postojao. Kad sve zbrojim kako se dosuđuje Hajduku u posljednje vrijeme, „što je preslano, ni mački nije drago!” - zaključio je Tenžera.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50