Užas u Zagrebu: Vojni zapovjednik ubio ženu i 5-godišnju kćer, pa skočio s 4. kata
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Užas u Zagrebu: Vojni zapovjednik ubio ženu i 5-godišnju kćer, pa skočio s 4. kata
RayMabus wrote:Egom na ego ....pa tko živ pa tko mrtav.
Neka vam Bog pomogne.
Maka sam se od tih glupih žena jer to je sve danas : tko meni šta može.
E PA MOŽE.
Meni su djeca još gora.
Deru se bezveze i misle da se sve vrti oko njih.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: Užas u Zagrebu: Vojni zapovjednik ubio ženu i 5-godišnju kćer, pa skočio s 4. kata
mislim da ti nećeš dočekati ponovno uspostavljanje patrijarhata, ali tvoj sin ili unuk bi mogaoRayMabus wrote:I onako cete se urušit demografski to vuce i ekonomiju pa će rat pa ćemo mi opet uspostavit patrijah.
Guest- Guest
Ja se u nikoga ne diram.
PEAC BRODEL.
A oko mene padaju glave.
Jedan policajac pucao je danas popodne u dvoje kolega u policijskoj stanici u Bogatiću, saznaju „Novosti“
[url=http://www.novosti.rs/upload/images/2016//hitni slucajevi/policija/uvidjaj %282%29.jpg][/url]
Ilustracija
Jedan policajac pucao je danas popodne u dvoje kolega u policijskoj stanici u Bogatiću, saznaju „Novosti“.
Kako saznajemo, Miloš Tadić (29), pucao je iz službenog pištolja u Milicu Kostić, koja mu je bivša supruga. Do pucnjave je došlo u kancelariji za registraciju automobila, i tom prilikom ju je ranio u predelu ramena.
Tokom incidenta, ranjen je i drugi policajac, Darko Terzić, koga je metak pogodio u levu nogu.
Uviđaj je u toku, a nezvanično saznajemo da je motiv napada ljubomora.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:585142-Policajac-upucao-bivsu-suprugu-u-policijskoj-stanici
PEAC BRODEL.
A oko mene padaju glave.
Policajac upucao bivšu suprugu u policijskoj stanici
A. Delić | 08. januar 2016. 16:18 | Komentara: 0Jedan policajac pucao je danas popodne u dvoje kolega u policijskoj stanici u Bogatiću, saznaju „Novosti“
[url=http://www.novosti.rs/upload/images/2016//hitni slucajevi/policija/uvidjaj %282%29.jpg][/url]
Ilustracija
Srodne vesti
Policajac pucao sebi u glavu jer ga je ostavila žena?
- Policajac pucao sebi u glavu
Jedan policajac pucao je danas popodne u dvoje kolega u policijskoj stanici u Bogatiću, saznaju „Novosti“.
Kako saznajemo, Miloš Tadić (29), pucao je iz službenog pištolja u Milicu Kostić, koja mu je bivša supruga. Do pucnjave je došlo u kancelariji za registraciju automobila, i tom prilikom ju je ranio u predelu ramena.
Tokom incidenta, ranjen je i drugi policajac, Darko Terzić, koga je metak pogodio u levu nogu.
Uviđaj je u toku, a nezvanično saznajemo da je motiv napada ljubomora.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:585142-Policajac-upucao-bivsu-suprugu-u-policijskoj-stanici
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a sto se cudis,nerade nikakve psiho provjere ,a da ne govorim na PTSP ekipu koja uredno vozi bijesne automobile itdEva wrote:O Bože, koje pomračenje uma da digneš ruku na svoje dijete.
kuzis oni su zlatna"...."
tajna- Posts : 38
2016-01-08
Nemam najmjeru imat djece. Imam nekog drugog posla u iducoj inkarnaciji. Necu se ovdje inkarnirat.deda na aparatima wrote:mislim da ti nećeš dočekati ponovno uspostavljanje patrijarhata, ali tvoj sin ili unuk bi mogaoRayMabus wrote:I onako cete se urušit demografski to vuce i ekonomiju pa će rat pa ćemo mi opet uspostavit patrijah.
2014-04-11
nema toga,samo ti je jedan zivot,a onda ides gore ili dole ili mozda cistiliste ako imas srece itdRayMabus wrote:Nemam najmjeru imat djece. Imam nekog drugog posla u iducoj inkarnaciji. Necu se ovdje inkarnirat.deda na aparatima wrote:mislim da ti nećeš dočekati ponovno uspostavljanje patrijarhata, ali tvoj sin ili unuk bi mogaoRayMabus wrote:I onako cete se urušit demografski to vuce i ekonomiju pa će rat pa ćemo mi opet uspostavit patrijah.
to sa tim tvojim glupostima ti je "banana" razmisljanje
2016-01-08
Nekad se netko ovdje inkarnira samo da pobliže upozna stvari ....niste sami u ovom kvadrantu ....SIrijusi , Alpha Centauri ....onda se ti likovi upoznaju sa stanjem na terenu pa se vrate ovamo u ove druge sisteme jer sad će krenit na planetu Zemlju a bolje da imaju vodića tj ljude na celnim mjestima koji su živjeli dolje da znaju šta se dešava.
Tako bolje razumiju vašu psihu i povijest ove planete.
Tako bolje razumiju vašu psihu i povijest ove planete.
2014-04-11
Malo ste mi glupava rasa ....ako cete baš iskreno.
2014-04-11
pa ima"vas" pogotova onih scijent nesto glupavo istoRayMabus wrote:Malo ste mi glupava rasa ....ako cete baš iskreno.
2016-01-08
vrlo prakticno :Dcrvenkasti wrote:RayMabus wrote:Egom na ego ....pa tko živ pa tko mrtav.
Neka vam Bog pomogne.
Maka sam se od tih glupih žena jer to je sve danas : tko meni šta može.
E PA MOŽE.
Meni su djeca još gora.
Deru se bezveze i misle da se sve vrti oko njih.
2014-04-12
Nismo svi isti.
U suštini imaš podijelu :
- duše koje misle da su samo tijelo
- duše koje da znaju da su i nešto i više a ne sam otijelo
i ovdje imaš kategorizaciju na one koji znaju šta su tocno
i onda ako imaš da je vojnik galakticke federacije ....to je neumoljivo jer za takve tisuce inkarnacija ne znaci ništa .....ti kad zagrizu ne puštaju.
Ti kad su nešto zacrtali onda ti ih dođe stotine tisuca negdi i NE PUŠTAJU DOK NE OSTVARE CILJ.
This is going to be the most important planet in the Universe.
It will be the EXIT POINT, the training center for Auditors for the rest of the physical universe.
It will be a center of culture - of art, music, and knowledge.
U suštini imaš podijelu :
- duše koje misle da su samo tijelo
- duše koje da znaju da su i nešto i više a ne sam otijelo
i ovdje imaš kategorizaciju na one koji znaju šta su tocno
i onda ako imaš da je vojnik galakticke federacije ....to je neumoljivo jer za takve tisuce inkarnacija ne znaci ništa .....ti kad zagrizu ne puštaju.
Ti kad su nešto zacrtali onda ti ih dođe stotine tisuca negdi i NE PUŠTAJU DOK NE OSTVARE CILJ.
This is going to be the most important planet in the Universe.
It will be the EXIT POINT, the training center for Auditors for the rest of the physical universe.
It will be a center of culture - of art, music, and knowledge.
2014-04-11
Ma glupost, motiv je 99% ljubomora, mlada je od njega 15, 16 godina, mozda ga je prevarila ili je sumnjao na to, mozda je sumnjao i da je otac. Mozda preživjela ispriča ali ja sam sigurna da je to.RayMabus wrote:Slažem se samo šta ti za tako šta treba jaki okidać a taj ti je kod ovakvih slucajeva u 99,99% rastava i uzet ću ti dijete.Eva wrote:O Bože, koje pomračenje uma da digneš ruku na svoje dijete.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Hoće li to promijenit razlog za okidać ?kaja_333 wrote:Ma glupost, motiv je 99% ljubomora, mlada je od njega 15, 16 godina, mozda ga je prevarila ili je sumnjao na to, mozda je sumnjao i da je otac. Mozda preživjela ispriča ali ja sam sigurna da je to.RayMabus wrote:Slažem se samo šta ti za tako šta treba jaki okidać a taj ti je kod ovakvih slucajeva u 99,99% rastava i uzet ću ti dijete.Eva wrote:O Bože, koje pomračenje uma da digneš ruku na svoje dijete.
Zapamti : rekativni um nikad ne napada nekog tko mu ne daje povod ili mu pomaže.
2014-04-11
Moš ti bit u rastrojstvu kakvom oceš ja ću pricati smirenim glasom i nicim pokazivati da te želim napasti nego cu pokazati pomaganje.
NAPADNI ME.
NAPADNI ME.
2014-04-11
U trenutku u kojemu učini pogrešku misleći da osoba, analitički um ili pacijentove dinamike pružaju otpor, pokušavaju zaustaviti terapiju ili odustaju, auditor je napravio temeljnu i osnovnu pogrešku u primjeni dijanetike. Za gotovo sve što krene krivo može se utvrditi da potječe od te pogreške jer se analitički um i dinamike pacijenta nikada, nikada, nikada ne odupiru auditoru. Ta činjenica nikada ne može biti prenaglašena. Auditor nije tamo da bi mu se odupiralo. On ne treba brinuti ni o kakvom otporu, osim onome iz pacijentovih (ponekad i njegovih vlastitih) engrama.
http://www.nebeski-dar.hr/knjige-preporuka/37-dijanetika.html
http://www.nebeski-dar.hr/knjige-preporuka/37-dijanetika.html
2014-04-11
Zapamti si ti, lova ili ljubomora su gotovo uvijek motiv. Ne razvod, alimentacija i emancipacija. Ovdje je skoro jasno o čemu se radi. Mlada od njega, ljubomora ..Samo radi toga dolazi do ovakvih ubojstavaRayMabus wrote:Hoće li to promijenit razlog za okidać ?kaja_333 wrote:Ma glupost, motiv je 99% ljubomora, mlada je od njega 15, 16 godina, mozda ga je prevarila ili je sumnjao na to, mozda je sumnjao i da je otac. Mozda preživjela ispriča ali ja sam sigurna da je to.RayMabus wrote:Slažem se samo šta ti za tako šta treba jaki okidać a taj ti je kod ovakvih slucajeva u 99,99% rastava i uzet ću ti dijete.Eva wrote:O Bože, koje pomračenje uma da digneš ruku na svoje dijete.
Zapamti : rekativni um nikad ne napada nekog tko mu ne daje povod ili mu pomaže.
2015-08-15
Da ......a ljubomora je rekativni um.
NAPADNI ME.
NAPADNI ME.
2014-04-11
Moze, pogodicu te tabletomRayMabus wrote:Da ......a ljubomora je rekativni um.
NAPADNI ME.
2015-08-15
Jesi?..uhvatio
2015-08-15
Neceš zato šta ja znam odakle ti potjece ta ljubomora pa cu te nesvijesno ispitivat o tome da tvom analitickom umu dam te podatke tj iz nesvijesnoga prebacim u sivjesno i onda ce taj engram popustit.kaja_333 wrote:Moze, pogodicu te tabletomRayMabus wrote:Da ......a ljubomora je rekativni um.
NAPADNI ME.
2014-04-11
Vjerojatno ne postoji ništa što toliko zaokuplja čovjeka koliko ljubav . Moglo bi se reci da tamo gdje nalazimo najveće nesuglasice , nalazimo i najmanje razumijevanja . I tamo gdje su činjenice najmanje precizne , također je i najviše svađa . Tako je i s ljubavi . Bez sumnje , ljubav je uništila više života nego rat i donijela više sreće nego svi snovi o raju . Uhvaćena u mrežu tisuća pjesama godišnje , preplavljena golemim teretom loše literature , ljubavi bi trebalo pružit i pravu mogućnost da bude definirana .
2014-04-11
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Tuga u domu legende Barcelone Louisa Enriqea:Ispraca 9-godisnju kcer na posljednji pocinak
» Splicanin zatukao zenu i kcer jer je Komsoglu pobjedio
» Obitelj pretukla ženu u Indiji palicama za hokej jer je rodila kćer
» Ubio se srpski zapovjednik koji je naredio pokolj Hrvata u Brisevu kod Prijedora
» Musliman u Njemačkoj ubio ženu jer se preobratila na kršćanstvo
» Splicanin zatukao zenu i kcer jer je Komsoglu pobjedio
» Obitelj pretukla ženu u Indiji palicama za hokej jer je rodila kćer
» Ubio se srpski zapovjednik koji je naredio pokolj Hrvata u Brisevu kod Prijedora
» Musliman u Njemačkoj ubio ženu jer se preobratila na kršćanstvo
Page 4 of 8