Obitelj pretukla ženu u Indiji palicama za hokej jer je rodila kćer
Page 1 of 1
Obitelj pretukla ženu u Indiji palicama za hokej jer je rodila kćer
http://www.index.hr/vijesti/clanak/uznemirujuca-snimka-obitelj-pretukla-zenu-u-indiji-palicama-za-hokej-jer-je-rodila-kcer/983269.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Obitelj pretukla ženu u Indiji palicama za hokej jer je rodila kćer
koji bolesnici..koji kozojebi..ovi su u rangu isilovaca ako ne i gori...
2015-09-08
Pandžab. Moguće da su muslimani,ali moguće da su sikijevci,ili hindusi.
Mislim da nisu muslimani,jer islam zabranjuje takve stvari.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
:Djastreb wrote:Pandžab. Moguće da su muslimani,ali moguće da su sikijevci,ili hindusi.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Sikhi i Imbusi su mnooooogo brutalniji od Kozojeba,zato se Islam i ne siri bas uspjesno Indijom..
Guest- Guest
Ozbiljno. Predislamski Arapi su znali ženske bebe zakapati u pijesak. Muhamed je strogo zabranio te običaje.maggie13 wrote::Djastreb wrote:Pandžab. Moguće da su muslimani,ali moguće da su sikijevci,ili hindusi.
Tako da treba biti pošten i reći istinu.
2014-04-22
pa zasto bis e sirio..ovi imaju iste ili slicne metode cak i brutalnije..nema potrebe..pismejker wrote:Sikhi i Imbusi su mnooooogo brutalniji od Kozojeba,zato se Islam i ne siri bas uspjesno Indijom..
2015-09-08
dobri su..ne nametju svoje drugima,a u drugim drzavama se ponasaju prilicno kulturno...inace,znaju nahrupiti na krscanska sela i napravit masovna masakriranja i silovanja...nema toga bas u nounama..vuksadinare wrote:pa zasto bis e sirio..ovi imaju iste ili slicne metode cak i brutalnije..nema potrebe..pismejker wrote:Sikhi i Imbusi su mnooooogo brutalniji od Kozojeba,zato se Islam i ne siri bas uspjesno Indijom..
Guest- Guest
Ne na kršćanska nego na muslimanska. I o tome se dosta piše. Nedavno su napali neka naselja sa muslimanima. Mislim u Mianmaru.pismejker wrote:dobri su..ne nametju svoje drugima,a u drugim drzavama se ponasaju prilicno kulturno...inace,znaju nahrupiti na krscanska sela i napravit masovna masakriranja i silovanja...nema toga bas u nounama..vuksadinare wrote:pa zasto bis e sirio..ovi imaju iste ili slicne metode cak i brutalnije..nema potrebe..pismejker wrote:Sikhi i Imbusi su mnooooogo brutalniji od Kozojeba,zato se Islam i ne siri bas uspjesno Indijom..
2014-04-22
Ne bi muje koristili te zapadne rekvizite, a još nije ni pravi hokej, nego na travi, pored muslinskih izuma poput kamena :)
indijci i hokej, da su palice za kriket, još bi i razumio....
Hokej na travi, to im popularan sportTotenkopf wrote:indijci i hokej, da su palice za kriket, još bi i razumio....
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
a, ovo danas najčistije štovanje.jastreb wrote:Ozbiljno. Predislamski Arapi su znali ženske bebe zakapati u pijesak. Muhamed je strogo zabranio te običaje.maggie13 wrote::Djastreb wrote:Pandžab. Moguće da su muslimani,ali moguće da su sikijevci,ili hindusi.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Koje? ne kužim?maggie13 wrote:a, ovo danas najčistije štovanje.jastreb wrote:Ozbiljno. Predislamski Arapi su znali ženske bebe zakapati u pijesak. Muhamed je strogo zabranio te običaje.maggie13 wrote::Djastreb wrote:Pandžab. Moguće da su muslimani,ali moguće da su sikijevci,ili hindusi.
2014-04-22
Ovo na snimku su Sikhi.jastreb wrote:Pandžab. Moguće da su muslimani,ali moguće da su sikijevci,ili hindusi.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa takva praksa u Indiji nikada nije bila rijetkost pa nije niti u današnje doba. Ili recimo da nevjesta nakon sukoba sa svekrvom slučajno padne na vreli šporet i polije se uljem, zadobije po život opasne ozljede.
Razlozi mogu biti mnogobrojni a najčešće se svode na one materijalne, nazadovoljstvo mirazom, činjenicom da nevjesta nije iz poželjne društvene grupe, kaste brahmana i slično.
Razlozi mogu biti mnogobrojni a najčešće se svode na one materijalne, nazadovoljstvo mirazom, činjenicom da nevjesta nije iz poželjne društvene grupe, kaste brahmana i slično.
Guest- Guest
Sekta također proizašla iz islama.Ringo10 wrote:Ovo na snimku su Sikhi.jastreb wrote:Pandžab. Moguće da su muslimani,ali moguće da su sikijevci,ili hindusi.
2014-04-22
Similar topics
» Majka zaplakala od radosti, kćer (13) rodila zdravo unuče
» Muslimanku iz Bosne obitelj pretukla i obrijala u Francuskoj zbog veze s kršćaninom
» Splicanin zatukao zenu i kcer jer je Komsoglu pobjedio
» Užas u Zagrebu: Vojni zapovjednik ubio ženu i 5-godišnju kćer, pa skočio s 4. kata
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Muslimanku iz Bosne obitelj pretukla i obrijala u Francuskoj zbog veze s kršćaninom
» Splicanin zatukao zenu i kcer jer je Komsoglu pobjedio
» Užas u Zagrebu: Vojni zapovjednik ubio ženu i 5-godišnju kćer, pa skočio s 4. kata
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
Page 1 of 1