Užas u Zagrebu: Vojni zapovjednik ubio ženu i 5-godišnju kćer, pa skočio s 4. kata
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Užas u Zagrebu: Vojni zapovjednik ubio ženu i 5-godišnju kćer, pa skočio s 4. kata
Jer suštinski je pitanje ovo : Zašto ona ima pravo uzet djecu a on ne ?
Zašto je njena odluka i njeno pravo vece od njegovoga ?
Njeno ja je ogromno i ima prava a njegovo nije.
Možda to piše u zakonima države al ne i u zakonima sukoba duša.
DOĐI NA MEGDAN.
DOĐI NA MEGDAN.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Užas u Zagrebu: Vojni zapovjednik ubio ženu i 5-godišnju kćer, pa skočio s 4. kata
Znam.Eva wrote:Daj Longi, ne kakaj! Pojma nemaš kaj se dogodilo a sereš po ženi.
Reakivni um nikd ne napada nekoga tko njega ne napada i želi mu pomoć.
ZNAM ŠTA SE DESILO.
2014-04-11
Ne možeš to znati.
Guest- Guest
Longi,igras Diablo ??RayMabus wrote:Jer suštinski je pitanje ovo : Zašto ona ima pravo uzet djecu a on ne ?
DOĐI NA MEGDAN.
Guest- Guest
2014-04-11
Dobro, ajde onda opiši kaj imam sad na sebi!
Guest- Guest
Jel to psihologija ?Eva wrote:Dobro, ajde onda opiši kaj imam sad na sebi!
Slušaj pametna : napravit ce se ekonomska kriza to utjece na umove .....sad će biti shranja ....koja ne skuži da se rekativni um ne napada i da reaktivni um NIKADA AL BAŠ NIKADA ne napada nekoga tko mu za to ne daje povoda i tko mu želi pomoc .......one koje to ne shvate idu tri metra ispod zemlje ...ostale nastavljaju , opstaju.
AMEN.
2014-04-11
Možda kad budem jadan,sad sam prilično sretan i zadovoljan.Eva wrote:Jadniče, ubij sedanni1 wrote:Pljuc. Obična floskula.Eva wrote:Samoubojstvo je kukavičluk. Hrabrost je boriti se kroz život i kad je najteže.danni1 wrote:Ne uvijek. Al ne diraj druge.Eva wrote:A jebiga uvijek ima izlaza i kad je najcrnje postoje bolja rješenja od smrti.
Smrt je dobar izlaz samo jebeno je skupit hrabrost za takav potez.
Svi jadnici žive samo zato jer se boje umrijeti ne zato što su hrabri.Taj nagon za samo održanje i preživljavanje nije hrabrost.
danni1-
2014-04-16
Jbg....ne razumiju neki da ljudi pucaju..najvise od nepravde..poludi,izgubi volju....evo primjer evva do jucer multi kulti pas mater desnicarima a danas jedan od vecih protivnika muslica,islama...zasto..pa zato jer vec osobno osjeca nesigurnost cak i u becu okruzena vecim brojem islista,arapa..sad je frka izac da.je ne poslataju za guzicu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nije, nego test tvoje sposobnosti. Vidim ne voliš izazove. Btw, taj štos ja sve vidim, ja imam čarobno oko, i ja sam prodavala svojoj klinki pa me isto mudro upitala a kak onda ne vidiš kaj jedemo u vrtiću neg nas svaki dan ispituješ kaj ste jele, ha?RayMabus wrote:Jel to psihologija ?Eva wrote:Dobro, ajde onda opiši kaj imam sad na sebi!
Slušaj pametna : napravit ce se ekonomska kriza to utjece na umove .....sad će biti shranja ....koja ne skuži da se rekativni um ne napada i da reaktivni um NIKADA AL BAŠ NIKADA ne napada nekoga tko mu za to ne daje povoda i tko mu želi pomoc .......one koje to ne shvate idu tri metra ispod zemlje ...ostale nastavljaju , opstaju.
AMEN.
Guest- Guest
Šta mene brige šta ti nosiš na sebi ?
2014-04-11
Ja sam uvijek ista. Multikulturalna je Europa, pa i Juga je bila, ja sam u takvoj sredini odrasla i to mi nije strano. Islam nije multikulturalnost, kak medije trube, nego zločinačka sekta sljedbenika pedofila i silovatelja Muhameda. Ende.vuksadinare wrote:Jbg....ne razumiju neki da ljudi pucaju..najvise od nepravde..poludi,izgubi volju....evo primjer evva do jucer multi kulti pas mater desnicarima a danas jedan od vecih protivnika muslica,islama...zasto..pa zato jer vec osobno osjeca nesigurnost cak i u becu okruzena vecim brojem islista,arapa..sad je frka izac da.je ne poslataju za guzicu
Guest- Guest
Ahm.....tu si govorila kak bu mo ucili arapski..a ti dosla na red prije nas...bolje fa odmah skocis kroz prozor kak ovaj jadnik da se ne patis.,jer malo njih moue izdrzat mucenje islamista a zene mogu na zapadu evo kako vidimo ocekivat mucenje arapskim i crnim kitamaEva wrote:Ja sam uvijek ista. Multikulturalna je Europa, pa i Juga je bila, ja sam u takvoj sredini odrasla i to mi nije strano. Islam nije multikulturalnost, kak medije trube, nego zločinačka sekta sljedbenika pedofila i silovatelja Muhameda. Ende.vuksadinare wrote:Jbg....ne razumiju neki da ljudi pucaju..najvise od nepravde..poludi,izgubi volju....evo primjer evva do jucer multi kulti pas mater desnicarima a danas jedan od vecih protivnika muslica,islama...zasto..pa zato jer vec osobno osjeca nesigurnost cak i u becu okruzena vecim brojem islista,arapa..sad je frka izac da.je ne poslataju za guzicu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Koga brige šta TI HOČEŠ ?Eva wrote:Ja sam uvijek ista. Multikulturalna je Europa, pa i Juga je bila, ja sam u takvoj sredini odrasla i to mi nije strano. Islam nije multikulturalnost, kak medije trube, nego zločinačka sekta sljedbenika pedofila i silovatelja Muhameda. Ende.vuksadinare wrote:Jbg....ne razumiju neki da ljudi pucaju..najvise od nepravde..poludi,izgubi volju....evo primjer evva do jucer multi kulti pas mater desnicarima a danas jedan od vecih protivnika muslica,islama...zasto..pa zato jer vec osobno osjeca nesigurnost cak i u becu okruzena vecim brojem islista,arapa..sad je frka izac da.je ne poslataju za guzicu
JA SAM GAZDA.
2014-04-11
Evva je frustrirana židovka koja vidi turbulencije u društvu i predosjeća neke promjene. Kad krene val čistki boji se da i nju ne odnese gdje joj je mjesto pa sad panično vrišti i upire prstom u druge.vuksadinare wrote:Jbg....ne razumiju neki da ljudi pucaju..najvise od nepravde..poludi,izgubi volju....evo primjer evva do jucer multi kulti pas mater desnicarima a danas jedan od vecih protivnika muslica,islama...zasto..pa zato jer vec osobno osjeca nesigurnost cak i u becu okruzena vecim brojem islista,arapa..sad je frka izac da.je ne poslataju za guzicu
danni1-
2014-04-16
Naravno, i tvoja je uvijek zadnja, DA, DRAGARayMabus wrote:Koga brige šta TI HOČEŠ ?Eva wrote:Ja sam uvijek ista. Multikulturalna je Europa, pa i Juga je bila, ja sam u takvoj sredini odrasla i to mi nije strano. Islam nije multikulturalnost, kak medije trube, nego zločinačka sekta sljedbenika pedofila i silovatelja Muhameda. Ende.vuksadinare wrote:Jbg....ne razumiju neki da ljudi pucaju..najvise od nepravde..poludi,izgubi volju....evo primjer evva do jucer multi kulti pas mater desnicarima a danas jedan od vecih protivnika muslica,islama...zasto..pa zato jer vec osobno osjeca nesigurnost cak i u becu okruzena vecim brojem islista,arapa..sad je frka izac da.je ne poslataju za guzicu
JA SAM GAZDA.
Guest- Guest
Total Fertility Rate by religion:
2001: Roman Catholic – 1.52; Protestant – 1.21; Islam – 2.23 Other religions – 1.44; Nonreligious – 1.34
In 2014, 81,722 new babies were born in Austria, of which, 11,029 had a Muslim mother, 45,500 had a Roman Catholic mother, 2,936 had a Protestant mother.
https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Austria
ALLAHU EKBER.
2001: Roman Catholic – 1.52; Protestant – 1.21; Islam – 2.23 Other religions – 1.44; Nonreligious – 1.34
In 2014, 81,722 new babies were born in Austria, of which, 11,029 had a Muslim mother, 45,500 had a Roman Catholic mother, 2,936 had a Protestant mother.
https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Austria
ALLAHU EKBER.
2014-04-11
Meni je mjesto u Zagrebu, i tu se uvijek mogu vrnut.danni1 wrote:Evva je frustrirana židovka koja vidi turbulencije u društvu i predosjeća neke promjene. Kad krene val čistki boji se da i nju ne odnese gdje joj je mjesto pa sad panično vrišti i upire prstom u druge.vuksadinare wrote:Jbg....ne razumiju neki da ljudi pucaju..najvise od nepravde..poludi,izgubi volju....evo primjer evva do jucer multi kulti pas mater desnicarima a danas jedan od vecih protivnika muslica,islama...zasto..pa zato jer vec osobno osjeca nesigurnost cak i u becu okruzena vecim brojem islista,arapa..sad je frka izac da.je ne poslataju za guzicu
Guest- Guest
VJETAR PIRI ISLAM SE ŠIRI.
2014-04-11
NITKO VAS NIŠTA NIJE NIKAD PITAO A I NECE.
2014-04-11
vuksadinare wrote:Ahm.....tu si govorila kak bu mo ucili arapski..a ti dosla na red prije nas...bolje fa odmah skocis kroz prozor kak ovaj jadnik da se ne patis.,jer malo njih moue izdrzat mucenje islamista a zene mogu na zapadu evo kako vidimo ocekivat mucenje arapskim i crnim kitamaEva wrote:Ja sam uvijek ista. Multikulturalna je Europa, pa i Juga je bila, ja sam u takvoj sredini odrasla i to mi nije strano. Islam nije multikulturalnost, kak medije trube, nego zločinačka sekta sljedbenika pedofila i silovatelja Muhameda. Ende.vuksadinare wrote:Jbg....ne razumiju neki da ljudi pucaju..najvise od nepravde..poludi,izgubi volju....evo primjer evva do jucer multi kulti pas mater desnicarima a danas jedan od vecih protivnika muslica,islama...zasto..pa zato jer vec osobno osjeca nesigurnost cak i u becu okruzena vecim brojem islista,arapa..sad je frka izac da.je ne poslataju za guzicu
Guest- Guest
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Tuga u domu legende Barcelone Louisa Enriqea:Ispraca 9-godisnju kcer na posljednji pocinak
» Splicanin zatukao zenu i kcer jer je Komsoglu pobjedio
» Obitelj pretukla ženu u Indiji palicama za hokej jer je rodila kćer
» Ubio se srpski zapovjednik koji je naredio pokolj Hrvata u Brisevu kod Prijedora
» Musliman u Njemačkoj ubio ženu jer se preobratila na kršćanstvo
» Splicanin zatukao zenu i kcer jer je Komsoglu pobjedio
» Obitelj pretukla ženu u Indiji palicama za hokej jer je rodila kćer
» Ubio se srpski zapovjednik koji je naredio pokolj Hrvata u Brisevu kod Prijedora
» Musliman u Njemačkoj ubio ženu jer se preobratila na kršćanstvo
Page 2 of 8