Korona novosti i spoznaje
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Ugasi Tv i nema ničega, ljudi umiru kao i prije. Tijekom pandemije umrlo je 100000 ljudi od raka i srca i drugih uzroka, a umirati će još više zbog luđaka. Meni je veća šansa da ću umrit od grča dok plivam, nego od korone pa neću zato prestat plivat.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
i koliko su imali godina?violator wrote:ebenica wrote:ne znam za slučaj da je netko ostao bez udova radi kovida ili oglušio radi istoga. mogu ja o čemu god hoću. isto tak ja mogu o tome kak se ljude ne priprema, ne educira, ne govori im se ništa o prevenciji, jačanju imuniteta, uzimanju vitamina nego im se govori da je to smrtonosna bolest od koje se ne može pobjeć nego je smrt ili cjepivo.violator wrote:
Kolika je ucestalost embolije pluca kod covida, a kolika kod gripe? Koliko su cesto ljudi ostajali bez udova kod covida, a koliko kos gripe? Koliko je bilo slucajeva gluhoce kod covida, a koliko kod gripe!? Buduci da poznajes masuuu ljudi, vjerujem da ti nece biti tesko pronaci precizne podatke na godisnjoj razini. A uvijek mozes o cegrtusama i voznji autoputom.
mogao bih o tome kad bih želio, ali ne želim. isto tak znam razliku gripe i raka, čegrtuše i pčele i nikad apso9lutno nikad neću za pčelu reć da je smrtonosna životinja pa da ista ubija milijardu ljudi jer bih time vrijeđao svoj zdrav razum kao što je i uvreda zdravom razumu stavljati smrtonosne bolesti kojima je jedini ishod smrt ili dugogodišnje terapije nakon kojih je također velika smrtnost u isti koš sa koronom a ti mi i dalje možeš jebat mater radi toga.
E pa ja znam! Zato vas trenutno i promatram kao maloumnike dok si tepate o prehladici i druge smatrate hebenim pi*kama jer, eto, kako ste to vi fino pregrmjeli.
A tvoja "ingeniozna" izmotavanja i paralele i omalovazavanja price s covidom doista me vise ni najmanje ne zanimaju.
Odjeb k'o kuca.
i zašto se nisu cijepili?
i šta ti misliš da je trebalo napraviti na razini države da oni ne najebu od korone?
ja ne znam nikoga da je umro od gripe(korone) iako znam par ljudi koje je sastavilo kao onoga glupkokurac(oporavili se i sada su ko novi ali bilo im je tjednima teško), a ne znam nikoga da je bio prehlađen duže od dva dana od prehlade(omicron) .
pa su mi smješne ove brojke da ih dnevno 50,60 umire od prehlade omicron . hah. mozes misliti.
sa druge strane znam nažalost i previše ljudi koji su poginuli u prometnim nesrećama i to mladih.. pa nismo zabranili auta, i gotovo nikada im nije bio krivac država jer nije stavila znak ili cesta bila razjebana, nego isključivo njihova agresivna vožnja, i alkohol
pa su mi smješne ove brojke da ih dnevno 50,60 umire od prehlade omicron . hah. mozes misliti.
sa druge strane znam nažalost i previše ljudi koji su poginuli u prometnim nesrećama i to mladih.. pa nismo zabranili auta, i gotovo nikada im nije bio krivac država jer nije stavila znak ili cesta bila razjebana, nego isključivo njihova agresivna vožnja, i alkohol
neki su bili u četrdesetima.
i zdravi.
nisu se cijepili vjerojatno zato jer je puno kretena koji pričaju kak to nije niš, kak virus ne postoji, kako je to da bi nas čipirali, i slično.
i zdravi.
nisu se cijepili vjerojatno zato jer je puno kretena koji pričaju kak to nije niš, kak virus ne postoji, kako je to da bi nas čipirali, i slično.
derište ti je mater retardirana.marcellus wrote:
znao sam nekoliko ljudi koje je to ubilo. To što tebe neće ili mene je jer nismo dovoljno stari i bolesni. Ali ne moš reć nekom ko je umro "šta cmizdriš to je prehlada". Tebi je. Meni nije bilo ni to. Ali ima ljudi koje to sjebe za cijeli život. Pa ti reci onom na respiratoru da je pička. Derište glupo razmaženo
onog trena kad kovid kod ljudi u pravilu izazove teške posljdice ili smrtnost to će ga napravit ozbiljnom i teškom bolesti sve dok ga u pravilu ljudi prebolijevaju na isti način kao i gripu nije teška i ozbiljna bolest. jel posljedice mogu biti takve? mogu, kao što mogu kod svake bolesti...i kaj ja mislim o tome ili ti jebem ti mater glupu usranu je totalno nevažno.
ja bih volio da covid ne postoji, ja bih volio da gripa ne postoji, ja bih volio da rak ne postoji...ali jebeno postoje i sve dok postoje ja neću biti slijep, glup i retardiran da ne znam razliku tih bolesti na osnovu svog iskustva ili iskustva mojih bližnjih. jebem ti mater glupu.
Guest- Guest
što bi trebalo napravit na razini države?
- vratit školstvo u kojoj se djecu ne uči "razmišljat svojom glavom" nego se uči i kleči na kukuruzu kad ne znaš i dobiješ šibom
- sramotit kretene
- priznati da je naš cijeli sustav školovanja fail
- poštivati hijerarhiju i autoritete
- kažnjavati javno demonstriranje opasnog kretenizma
- vratit školstvo u kojoj se djecu ne uči "razmišljat svojom glavom" nego se uči i kleči na kukuruzu kad ne znaš i dobiješ šibom
- sramotit kretene
- priznati da je naš cijeli sustav školovanja fail
- poštivati hijerarhiju i autoritete
- kažnjavati javno demonstriranje opasnog kretenizma
AssadNaPodmornici wrote:ja ne znam nikoga da je umro od gripe(korone)
korona je gripa ko što je rak moždani udar. Je, oboje te može ubit.
doduše, jedno i drugo su virusne zarazne respiratorne bolesti, ali niđe veze. I ebenica i čimpanza su primati, ali čimpanze su inteligentne, recimo.
dok si ti na primjer glista, gliste nikad nisu imale niti kičmu niti čime razmišljat. govna izlaze na sve otvore.marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:ja ne znam nikoga da je umro od gripe(korone)
doduše, jedno i drugo su virusne zarazne respiratorne bolesti, ali niđe veze. I ebenica i čimpanza su primati, ali čimpanze su inteligentne, recimo.
Guest- Guest
Ja znam ljude što su umrli od korone, cijepljene i necijepljene i cijepljene nakon cijepljenja bez korone.AssadNaPodmornici wrote:ja ne znam nikoga da je umro od gripe(korone) iako znam par ljudi koje je sastavilo kao onoga glupkokurac(oporavili se i sada su ko novi ali bilo im je tjednima teško), a ne znam nikoga da je bio prehlađen duže od dva dana od prehlade(omicron) .
Epidemija je gotova ili završava. Treba svoditi račune
" I počinitelje privesti pravdi" a ako će ovako zaustavljati svijet kod svakog virusa, onda u kurac sve. Neka pustu velike boginje pa da onda svatimo stvar ozbiljno...
Ovo je smiješno. Pa smrtnost na kraju ispada kao kod gripe.
gle marc postaješ naporan kao epi ili bivši forumaš safet kojeg je većina ljudi izbrisala ili stavila na block.
nitko ovdje ne tvrdi, ali baš nitko da korona ne postoji. drugo, za razliku od vas, većina ovdje koji smo na drugoj strani smo visoko obrazovani, ako baš idemo o obrazovanju iako to je totalno nebitno.
prvo nitko ne tvrdi ovdje da korona ne postoji.
svi se slažemo od mene, gnječa, ebenice, mihe, norke, mutavog, hektora, totena, newusera, slovoslagara , kica itd itd, da korona postoji - i svi se slažemo sa sljedećim -
1)da je smrotnosnost korone(prije omicrona da naglasim) više manje na razini jače gripe. da ubija starije i bolesne, naravno ponekada vrlo rijetko i nekog mlađeg, i gle čuda isto radi i gripa. i otprilike u istim omjerima(ove službene brojke su smjeh otom potom)
i ono što sam ja tada savjetova ljudima dok je vladala ta jaka gripa(korona prije omicrona) - ako ste rizična skupina i stariji cijepite se. a najbolje pazite se i izolirajte dok je vrhunac vala. tu sam se možda i razilazio sa nekima gore nabrojanim
već tada smo znali da ako si prebolio ne treba ti cijepivo, tada je to bila "teorija zavjere" (iako je cijelu ljudsku povijest tako) sada je to gle čuda činjenica.
2)svi od nabrojanih i drugi koji nisu (sorry) se slažemo sljedećim - državne mjere dokazano ne djeluju. nikakvi lockdowni ne djeluju. mjere prisilnog cijepljenja zdravih i mladih i onih koji su preboljeli ne da nemaju smisla, nego potencijalno će ubijati ljude
i sve jedno nitko od nas nije da se zabrani cijepljenje, nego da se ljudima to ostavi kao osobni izbor. neka se safet i epi rokaju sa 4 doze boli me kurac. ja neću jer sam prebolio britansku verziju. tu se svi slažemo gore. (i opet ponavljam za razliku od vas sa druge strane većina nas je visoko obrazovana, pa nemožete prodati te priče da smo gluplji a nismo, iako opet ponavljam jebe me se tko kakvu školu ima)
3)i sada zadnja stvar gdje se većina naš slaže, jest da je na sreću , korona mutirala u prehladu - tako je i španjolska gripa(koja je btw ubijala 100x više ljudi) isto mutirala u prehladu. i usput većina nas je bila zaražena.
i time
-nema smisla nikakve mjere više
-prehlada je bezopasna za sve osim one koji su spremni za drugi svijet - oni ionako idu svetom Petru a to nas sve čeka
-a već znamo da cijepiva postaju rizik. sada pošto je većina ljudi preboljela gripu, a gripa je mutirala u prehladu, smtram da nema smisla više nikoga cijepiti sa 3-4 doze jer dokazano je da ne štite nikoga a opasne su , ali čak i tada svi mi nabrojani opet ostavljamo to kao mogućnost izbora. ukinite sve jebene mjere, i rokajte se vi sa koliko god hoćete bostera.
nitko ovdje ne tvrdi, ali baš nitko da korona ne postoji. drugo, za razliku od vas, većina ovdje koji smo na drugoj strani smo visoko obrazovani, ako baš idemo o obrazovanju iako to je totalno nebitno.
prvo nitko ne tvrdi ovdje da korona ne postoji.
svi se slažemo od mene, gnječa, ebenice, mihe, norke, mutavog, hektora, totena, newusera, slovoslagara , kica itd itd, da korona postoji - i svi se slažemo sa sljedećim -
1)da je smrotnosnost korone(prije omicrona da naglasim) više manje na razini jače gripe. da ubija starije i bolesne, naravno ponekada vrlo rijetko i nekog mlađeg, i gle čuda isto radi i gripa. i otprilike u istim omjerima(ove službene brojke su smjeh otom potom)
i ono što sam ja tada savjetova ljudima dok je vladala ta jaka gripa(korona prije omicrona) - ako ste rizična skupina i stariji cijepite se. a najbolje pazite se i izolirajte dok je vrhunac vala. tu sam se možda i razilazio sa nekima gore nabrojanim
već tada smo znali da ako si prebolio ne treba ti cijepivo, tada je to bila "teorija zavjere" (iako je cijelu ljudsku povijest tako) sada je to gle čuda činjenica.
2)svi od nabrojanih i drugi koji nisu (sorry) se slažemo sljedećim - državne mjere dokazano ne djeluju. nikakvi lockdowni ne djeluju. mjere prisilnog cijepljenja zdravih i mladih i onih koji su preboljeli ne da nemaju smisla, nego potencijalno će ubijati ljude
i sve jedno nitko od nas nije da se zabrani cijepljenje, nego da se ljudima to ostavi kao osobni izbor. neka se safet i epi rokaju sa 4 doze boli me kurac. ja neću jer sam prebolio britansku verziju. tu se svi slažemo gore. (i opet ponavljam za razliku od vas sa druge strane većina nas je visoko obrazovana, pa nemožete prodati te priče da smo gluplji a nismo, iako opet ponavljam jebe me se tko kakvu školu ima)
3)i sada zadnja stvar gdje se većina naš slaže, jest da je na sreću , korona mutirala u prehladu - tako je i španjolska gripa(koja je btw ubijala 100x više ljudi) isto mutirala u prehladu. i usput većina nas je bila zaražena.
i time
-nema smisla nikakve mjere više
-prehlada je bezopasna za sve osim one koji su spremni za drugi svijet - oni ionako idu svetom Petru a to nas sve čeka
-a već znamo da cijepiva postaju rizik. sada pošto je većina ljudi preboljela gripu, a gripa je mutirala u prehladu, smtram da nema smisla više nikoga cijepiti sa 3-4 doze jer dokazano je da ne štite nikoga a opasne su , ali čak i tada svi mi nabrojani opet ostavljamo to kao mogućnost izbora. ukinite sve jebene mjere, i rokajte se vi sa koliko god hoćete bostera.
naravno da korona je druga vrsta respiratornog virusa, ali više manje smrtonosnost korone prije omicrona je bila na razini vrlo jake sezone gripe i uzrokovala je slične probleme .marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:ja ne znam nikoga da je umro od gripe(korone)
sada je korona na sreću mutirala u prehladu, omicron je prehlada. nema smisla više niti koronu uspoređivati sa gripom, sada je uspoređujemo sa prehladom(omicron)
gripa ne ubije 5 milijuna ljudi godišnje jer nije ni blizu ovako zarazna
te bolesti ne bole, zato ih takvi i nisu svjesniGnječ wrote:veber wrote:ćumurčefur nema nikakvo znanjeGnječ wrote:
turčin ero nema pojma o ničemu. totalni glupan pshopatskih osobina ličnosti sa izraženim monstruoznim egom i bizarnom kaljužom deluzija samodopadnog mesije iz turske prijebine. znanje iz medicine mu je na razini armiranobetonske ploče. lik je režimski politički agitator i barata takozvanim križnim računom i hrpom sumnjivog materijala kojeg manipulira kako njemu paše i onda optužuje sve oko sebe za simpsonov sindrom i optužuje svih za smrt ljudi koji su umrli zbog kovida. jedini odgovorni za smrt pacijenata su liječici jer oni imaju monopol u zdravstvu. ja nemam ni jednog pacijenta da mi je umro jer nemam ni dozvolu liječiti ljude prema tome svaku ću optužbu da sam ja na neki način kriv za smrt tih ljudi smatrati bezobraznom laži i taj koji me optužuje snositi će posljedice ma akve god one bile.
dosta više tog sranja i silovanja kolektivnom krivnjom. tamo neka se obrati Berošu i ekipi Markotić i Capak i svim doktorima po svim bolniama neka javno priznaju i kažu od koga su dobili naredbe da postupaju na način na koji postupaju.
to se vidi od početka korone.
u startu je stavljao kuverte i garancije na njegove "proračune", a iz svega se vidi da nema elementarno znanje o matematici.
(lik je kao inžinjer, a ne zna definiciju dijagonale kvadrata stranice a, ne zna definirati općim brojem kružnicu. itd itd)
na poslu je bio jer ga je zaposlio drug iz udbe, a on je za judine škude kokošario i prodavao kolege.
do 91e je tvrdio da jugoslavija nema alternativu.
a u biti je stari prdonja "okružen prijateljima i rodbinom" u tolikoj količini da ovdje visi 24h/7/365
i nikako da opiše svoje iskustvo 2×cijepljenog a zaraženog koronom.
očito je mrcina visjela o koncu kada ga nije bilo mjesec dana.
i kaj bu sada kada je most gotov, pandemija gotova?
stari udbaš bu se sasušio
ma nebitno šta je po struci. ali je toksičan. kao osoba je toksičan ima delusion of gradeur, grandiose delusions (GD), messiah complex da ne nabrajam dalje. lik je hodajuća medicinska enciklopedija psihičkih, mentalnih i neuroloških poremećaja.
problem je u tome što svi ti poremećaji njemu ne stvaraju probleme ali zato stvaraju probleme svima drugima sa kojima on dođe u kontakt.
sram i obraz....ti pojmovi su im nepoznati
ivica brkljača je analizira višak smrtnosti u najsmrotnosnijim mjesecima ove viroze, i usporedio sa najjačim sezonama gripe, i gle čuda višak smrtnosti se poklapa.marcellus wrote:gripa ne ubije 5 milijuna ljudi godišnje jer nije ni blizu ovako zarazna
i ivica brljačka doktor znanosti iz ekonomije, stručnjak za matematiku i statistiku , je zaključio da je smrtonosnost korone(prije nego je postala prehlada) u razini vrlo jake sezone gripe(naglašavam jake sezone gripe ali daleko od ovih napuhanih brojki )
evo i tebi zadatak.
znamo da corona ubijal 95% ljudi tako nešto starijih od 65godina.
dakle od ovih navodno 13 000 umrlih, cca +12 000 će biti u toj dobnoj skupini.
sada uzmi tu dobnu skupinu i usporedi višak smrtnosti za tu dobnu skupinu u odnosu na normalne godine. isto tako treba naglasiti da će dobar dio ljudi u ovoj dobi umrijeti ne od korone nego kao posljeica lockdowna i mjera(da i mjere ubijaju). e tu nemamo čiste brojke, ali oduzmi tu procjenjenu konstantu.
i sada usporedi te čiste brojke(višak smrtnosti za starije od 70godina minus određen broji ljudi koji su umrli radi mjera ) , i usporedi sa prethodnim godinama. OK naravno biti će nešto više umrlih - ali niti pribiližno brojci +12 000.. nego bliže 2000-3000
i onda uspoređuješ sa sezonom najjače gripe(mislim da je 2017) i dodaš činjenicu da svake godine nas umire 1% više nego prethodne godine jer smo starije društvo, i gle čuda dobit ćeš da je realan broj umrlih otprilike u razini jake sezone gripe 2017(mislim da je ta godina).
nešto tako je napravio doktor znanosti i ekonomski stručnjak Ivica Brkljača. a sada i ti ponavljaj priču da je ovo ubilo više ljudi nego domovinski rat, gdje su 20godišnjaci umirali vrišteći u mukama , i usporedi sa navodno umrlim koji u prosjeku imaju 76godina i 4 komorbiditeta
mutava baštarda likes this post
ima li tko podatke o smrtnosti zadnjih nekoliko godina, a pogotovo po dobnim skupinama?
dijagram-
2015-08-09
i to je razlika, izloženost istoj.marcellus wrote:gripa ne ubije 5 milijuna ljudi godišnje jer nije ni blizu ovako zarazna
druga razlika radi koje ljudi umiru ili teško obolijevaju je izostanak struke u najbitnijoj stvari: prevenciji i ranom liječenju. u to bi spadala edukacija ljudi što i kako, medijsko i stručno silovanje ljudi: uzimajte vitamine, pijte čajeve, na prve simptome trčite doktoru, krećite se, jačajte imunitet. na isti način na koji nas svake godine siluju za gripu sa bezbroj reklama za maxflu, bezbroj reklama za čajeve, bezbroj reklama za vitamine, od malih nogu znamo kaj je gripa, kak se pripremit, kak istu izbjeć', kaj radit na prve simptome, kako istu rano liječit...sve to izostaje kod covida, kad nekog pitaš kaj treba radit kad osjetiš simptome ljudi slegnu ramenima, pojma nemaju, ako pitaš doktora k'o ti jebe mater kaj se nisi cijepio. cijepivo, cijepovo, cijepivo...kad obole cijepljeni, jebiga. kad umru cijepljeni, jebiga. i onda najjače kad si cijepljen i istu slučajno dobiješ: samoizolacija u vlastitoj kući jer nema ničeg drugog. koja je to ozbiljna i smrtonosna bolest di se izoliraš doma na par dana? navedi barem jednu jedinu.
Guest- Guest
"Balon" se napunio, treba ih napustiti da se posvađaju između sebe.
Nego mene nešto čudi, još uvijek pišu o meni kao da sam tu, a prema njihovom pisanju nisam.
Nešto njima s glavon nije u redu...
Nego mene nešto čudi, još uvijek pišu o meni kao da sam tu, a prema njihovom pisanju nisam.
Nešto njima s glavon nije u redu...
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Eroo wrote:
Odlično pripremljeni epidemiološki rezultati. Bolje pripremljenih do sada nisam vidio.
https://lab.gedidigital.it/gedi-visual/2021/report-vaccini-anti-covid-aggiornamento-vaccinazioni-italia/?ref=RHHD-T
Ko će drugi, ja sam prvi...
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Noor wrote:te bolesti ne bole, zato ih takvi i nisu svjesniGnječ wrote:veber wrote:
ćumurčefur nema nikakvo znanje
to se vidi od početka korone.
u startu je stavljao kuverte i garancije na njegove "proračune", a iz svega se vidi da nema elementarno znanje o matematici.
(lik je kao inžinjer, a ne zna definiciju dijagonale kvadrata stranice a, ne zna definirati općim brojem kružnicu. itd itd)
na poslu je bio jer ga je zaposlio drug iz udbe, a on je za judine škude kokošario i prodavao kolege.
do 91e je tvrdio da jugoslavija nema alternativu.
a u biti je stari prdonja "okružen prijateljima i rodbinom" u tolikoj količini da ovdje visi 24h/7/365
i nikako da opiše svoje iskustvo 2×cijepljenog a zaraženog koronom.
očito je mrcina visjela o koncu kada ga nije bilo mjesec dana.
i kaj bu sada kada je most gotov, pandemija gotova?
stari udbaš bu se sasušio
ma nebitno šta je po struci. ali je toksičan. kao osoba je toksičan ima delusion of gradeur, grandiose delusions (GD), messiah complex da ne nabrajam dalje. lik je hodajuća medicinska enciklopedija psihičkih, mentalnih i neuroloških poremećaja.
problem je u tome što svi ti poremećaji njemu ne stvaraju probleme ali zato stvaraju probleme svima drugima sa kojima on dođe u kontakt.
sram i obraz....ti pojmovi su im nepoznati
pa vidi se i po tome što ga je velika većina forumaša stavila na ingor ali njemu to ništa ne zvoni on i dalje gnoji, plazi ko psić za svima i ubacuje se u razgovore sa onima koji su ga stavili na ignor i ne jebu ga pol posto. svatko tko je normalan bi se zapitao što nije u redu s njime i zašto ga svi ignoriraju ali turčin nije normalan on si takvo pitanje neće nikada postaviti. bolest je to od koje stradaju svi oko njega ali ne on. neće on kao niti jedan koji ima psihopatski poremećaj ličnosti priznati da nešto sa njime ne valja. ne, to se još nikada nije dogodilo osim u jednom slučaju Sam Vaknina. ima njegovih predavanja na yt.
Guest- Guest
ima i postoji višak , ali nažalost višak je velikim djelom stvoren i od cijepiva , umrit će sigurno određen broj zdravih ljudi(par stotina do par tisuća) te mjerama koje također su ubile ljude.dijagram wrote:ima li tko podatke o smrtnosti zadnjih nekoliko godina, a pogotovo po dobnim skupinama?
čak i kada i njih zbrojiš i dodaš i umrle od korone, čak i tada višak smrtnosti nije puno veći od recimo najgore godine 2017(kada je bila pandemija jake gripe i tada su novine fantazirale o katastrofi, od prepunim bolničkim kapacitetima ali nikoga nije bilo briga)
međutim kada oduzmeš ovaj višak smrtnosti koji je nastao zbog mjera i cijepiva, i fokusiraš se isključivo na realne žrtve korone, to je ivica brkljača napravio, dobiješ višak smrtnosti otprilike u razini jake sezone gripe(2017) i sukladno znanstvenoj analizi podataka. čak i tada nigdje nema viška smrtnosti od 13 000 ljudi nego 2-3 puta manje, međutim i ta brojka je "prenapuhana" i nju treba srezati.. već sam naveo zbog kojih razloga
ja koronu(dok nije mutirala u prehladu omicron) uspoređujem sa jakom gripom, a omicron u prehladu.
AssadNaPodmornici wrote:ima i postoji višak , ali nažalost višak je velikim djelom stvoren i od cijepiva , umrit će sigurno određen broj zdravih ljudi(par stotina do par tisuća) te mjerama koje također su ubile ljude.dijagram wrote:ima li tko podatke o smrtnosti zadnjih nekoliko godina, a pogotovo po dobnim skupinama?
čak i kada i njih zbrojiš i dodaš i umrle od korone, čak i tada višak smrtnosti nije puno veći od recimo najgore godine 2017(kada je bila pandemija jake gripe i tada su novine fantazirale o katastrofi, od prepunim bolničkim kapacitetima ali nikoga nije bilo briga)
međutim kada oduzmeš ovaj višak smrtnosti koji je nastao zbog mjera i cijepiva, i fokusiraš se isključivo na realne žrtve korone, to je ivica brkljača napravio, dobiješ višak smrtnosti otprilike u razini jake sezone gripe(2017) i sukladno znanstvenoj analizi podataka
ja koronu(dok nije mutirala u prehladu omicron) uspoređujem sa jakom gripom, a omicron u prehladu.
Ima li gdje da bacim oko i donesem svoje zakljucke
Manje vise svi mi u tom sportu falivaju
dijagram-
2015-08-09
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje