Tražim svoju kozu Lili.Hranio sam ju na bočicu,obitelj mi je.
Page 1 of 1
Tražim svoju kozu Lili.Hranio sam ju na bočicu,obitelj mi je.
http://www.24sata.hr/fun/trazim-svoju-kozu-lili-hranio-sam-ju-na-bocicu-obitelj-mi-je-673279
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tražim svoju kozu Lili.Hranio sam ju na bočicu,obitelj mi je.
raspitaj se kod kozojeba...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ukralo mu kozu, kradu i pse, a od koze ima i korist
'sad Lilly, pas i ja činimo jednu sretnu obitelj.'
napredno...
napredno...
Similar topics
» ''POLARNI VORTEKS PROGLAŠENO IZVANREDNO STANJE U SAD-u: Ljudi izlaze van sa skijaškim maskama, kažu da ne osjećaju svoju kožu''
» Vandjelic:'Nema vise dobrih i onih koji su izlagali svoju kozu.Zivimo u vremenu kukavica i izgubljenog moralnog kompasa'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Rado bi branitelj mijenjao svoju mirovinu, neprospavane noći, strahove i svoju žrtvu za vaša radna mjesta, vaše plaće, za vaše obitelji, žene i djecu, rođendane i vaš mir!
» Dobio otkaz jer se usprotivio "Lili Marlen"
» Vandjelic:'Nema vise dobrih i onih koji su izlagali svoju kozu.Zivimo u vremenu kukavica i izgubljenog moralnog kompasa'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Rado bi branitelj mijenjao svoju mirovinu, neprospavane noći, strahove i svoju žrtvu za vaša radna mjesta, vaše plaće, za vaše obitelji, žene i djecu, rođendane i vaš mir!
» Dobio otkaz jer se usprotivio "Lili Marlen"
Page 1 of 1