Nole odlepio na 'Vidovdan'
Page 1 of 1
Nole odlepio na 'Vidovdan'
https://net.hr/sport/tenis/dokovic-simljen-dok-u-elementu-pjeva-kontroverznu-pjesmu-5911727a-8017-11ec-9e3b-a2cfe0f8445b
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Nole odlepio na 'Vidovdan'
...a ivanisevic ne smije zucnuti ni prvi stih vile velebita..jbg..kak bi rekla bivsa kolegica evva..'kad ti novcanik nije pun ckomi'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Na juče održanoj sjednici Odbora DPS Glavnog grada, kojoj je prisustvovao predsjednik partije Milo Đukanović, konstatovano je da partijska reforma ima zadovoljavajuću dinamiku ali da je od izuzetne važnosti da ovaj proces bude završen na temeljan i kvalitetan način, saopšteno je iz DPS-a Glavnog grada.
Najbolja legitimacija za predstojeći izborni ciklus
- Takođe, konstatovano je zadovoljstvo rezultatima koji su ostvareni na nivou Glavnog grada u prethodne četiri godine što je najbolja legitimacija za predstojeći izborni ciklus u Podgorici.
U svom uvodnom izlaganju, predsjednik Odbora Časlav Vešović upoznao je prisutne sa aktuelnim partijskim aktivnostima u Odboru DPS Glavnog grada te predstavio tekuće aktivnosti u dijelu reevidencije članstva i snaženja partijske infrastrukture na lokalnom nivou. Predsjednik Vešović takođe je govorio o aktuelnoj političkoj situaciji i prioritetnim obavezama koje se nalaze pred Odborom DPS Glavnog grada u narednom periodu" - navode u saopštenju.
Predsjednik Đukanović, u svom obraćanju istakao je da je potrebno dovršiti proces reforme DPS-a kako bi se uspješno suočili sa izazovima koje partiju čekaju u narednom periodu i kako bi pokazali da su razumjeli poruku koju su im birači poslali na izborima 30. avgusta.
Ova Vlada će 4. februara postati prošlost
-Upravo će, kako je predsjednik istakao, od uspješnosti posla koji je potrebno obaviti u našoj kući, zavisiti i brzina kojom će se DPS vraćati u poziciju društveno-političke relevantnosti u kakvoj smo bili do 30. avgusta 2020. godine.
Politika DPS-a, istakao je on, je prije svega politika kontinuiranih reformi, te moramo pokazati kako smo razumjeli poruku birača sa izbora kako bismo nastavili da širimo i učvršćujemo povjerenje sa građanima, a to se radi jedino direktnim i neposrednim kontaktom sa biračima.
Predsjednik je dodao da je izvjesno da će ova Vlada 4. februara postati prošlost. Naglasio je da možemo biti ponosni na doprinos koji je u prethodnih 18 mjeseci DPS dao na polju demokratskog razvoja društva, te da smo uspjeli da odbijemo napad velikosrpskog nacionalizma i sve vrijeme, i iz opozicije, na adekvatan način vodimo računa o državnim interesima - kaže se u saopštenju.
Sjednici je prisustvovao i koordinator ispred Izvršnog odbora Rajko Kovačević.
https://avaz.ba/region/crna-gora/713097/dukanovic-odbili-smo-napad-velikosrpskog-nacionalizma
Najbolja legitimacija za predstojeći izborni ciklus
- Takođe, konstatovano je zadovoljstvo rezultatima koji su ostvareni na nivou Glavnog grada u prethodne četiri godine što je najbolja legitimacija za predstojeći izborni ciklus u Podgorici.
U svom uvodnom izlaganju, predsjednik Odbora Časlav Vešović upoznao je prisutne sa aktuelnim partijskim aktivnostima u Odboru DPS Glavnog grada te predstavio tekuće aktivnosti u dijelu reevidencije članstva i snaženja partijske infrastrukture na lokalnom nivou. Predsjednik Vešović takođe je govorio o aktuelnoj političkoj situaciji i prioritetnim obavezama koje se nalaze pred Odborom DPS Glavnog grada u narednom periodu" - navode u saopštenju.
Predsjednik Đukanović, u svom obraćanju istakao je da je potrebno dovršiti proces reforme DPS-a kako bi se uspješno suočili sa izazovima koje partiju čekaju u narednom periodu i kako bi pokazali da su razumjeli poruku koju su im birači poslali na izborima 30. avgusta.
Ova Vlada će 4. februara postati prošlost
-Upravo će, kako je predsjednik istakao, od uspješnosti posla koji je potrebno obaviti u našoj kući, zavisiti i brzina kojom će se DPS vraćati u poziciju društveno-političke relevantnosti u kakvoj smo bili do 30. avgusta 2020. godine.
Politika DPS-a, istakao je on, je prije svega politika kontinuiranih reformi, te moramo pokazati kako smo razumjeli poruku birača sa izbora kako bismo nastavili da širimo i učvršćujemo povjerenje sa građanima, a to se radi jedino direktnim i neposrednim kontaktom sa biračima.
Predsjednik je dodao da je izvjesno da će ova Vlada 4. februara postati prošlost. Naglasio je da možemo biti ponosni na doprinos koji je u prethodnih 18 mjeseci DPS dao na polju demokratskog razvoja društva, te da smo uspjeli da odbijemo napad velikosrpskog nacionalizma i sve vrijeme, i iz opozicije, na adekvatan način vodimo računa o državnim interesima - kaže se u saopštenju.
Sjednici je prisustvovao i koordinator ispred Izvršnog odbora Rajko Kovačević.
https://avaz.ba/region/crna-gora/713097/dukanovic-odbili-smo-napad-velikosrpskog-nacionalizma
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
crvenkasti wrote:To nije 'Vidovdan', glupane.
avaz. Ba
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Smrad srpski.
Nije ni čudo da ga Australijanci i Britanci mrze.
Nije ni čudo da ga Australijanci i Britanci mrze.
crvenkasti-
2014-04-17
4.02. četnici idu u oporbu pa nek mu ćaća viće slobodno : Ovo je Srbija.
Srđane poludi.
Srđane poludi.
2014-04-11
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A Šipcima valjda kontroverzna.dzango wrote:Kontraverzna? Zašto?
Nema veze. 4.02 četnici u oporbu a CG postaje sultanat ( manjinska vlada ). Abazović koji je islamske vjere glavni a vladu će mu činit Albanci i Bošnjaci dakle velika porta , sve mujage a Đukanovic će ih podržavat a četnici u CG će biti moja raja.
2014-04-11
Uvest ću vam sultanat za koji dan.
Već sam van objasnija zašto.
Lucifer testira ljude a anđeo znanja ih ući pameti.
Sad ćete biti moja raja koju ću ja gazit.
Drugi put opet stavite ploču majoru Tepiću u Banja Luku a koji je najveći grad RS i u praksi i glavni grad i recite kako vi podržavate napad na Hrvatsku i protiv ste njenog prava na samostalnost ( Hrvatska je imala pravo na samostalnost i to je napravila referendumom a Tepić koji je iz Bosne i major JNA se raznio par mjeseci kasnije, dakle lik je agresor ).
Rekoh : ĐAVO ĆE VAM IZGLEDAT KO MAJKA TEREZA KAD MENE ( ANĐEO ZNANJA ) UPOZNATE.
Već sam van objasnija zašto.
Lucifer testira ljude a anđeo znanja ih ući pameti.
Sad ćete biti moja raja koju ću ja gazit.
Drugi put opet stavite ploču majoru Tepiću u Banja Luku a koji je najveći grad RS i u praksi i glavni grad i recite kako vi podržavate napad na Hrvatsku i protiv ste njenog prava na samostalnost ( Hrvatska je imala pravo na samostalnost i to je napravila referendumom a Tepić koji je iz Bosne i major JNA se raznio par mjeseci kasnije, dakle lik je agresor ).
Rekoh : ĐAVO ĆE VAM IZGLEDAT KO MAJKA TEREZA KAD MENE ( ANĐEO ZNANJA ) UPOZNATE.
2014-04-11
Sad ćemo se igrat podizanja znanja.
Ja vas pitam koji entiteti osim Boga i božanskih energija Lucifer koji sve iskušava da im proradi ego imaju najmanje problema po tom pitanju ?
Anđeli Znanja. Zato šta znaju. Imaju znanje.
Sad kad izgubite većinu u CG i uvede vam se sultanat i SPC i Vučic potakne balvan revoluciju ....jesam li vas ja na to nagovorio ?
Ne.
Ako dobijete po pički jesam li vas ja tukao ?
Ne.
Sad izvolite radit balvan revoluciju u CG da vam razbijemo glave.
Ja vas pitam koji entiteti osim Boga i božanskih energija Lucifer koji sve iskušava da im proradi ego imaju najmanje problema po tom pitanju ?
Anđeli Znanja. Zato šta znaju. Imaju znanje.
Sad kad izgubite većinu u CG i uvede vam se sultanat i SPC i Vučic potakne balvan revoluciju ....jesam li vas ja na to nagovorio ?
Ne.
Ako dobijete po pički jesam li vas ja tukao ?
Ne.
Sad izvolite radit balvan revoluciju u CG da vam razbijemo glave.
2014-04-11
Iđemo, zabava.
Bice zanimacije
Nove demonstracije
Evo mi se spremamo
Opet da ih lemamo
Svakome po utoka
Da ih lakse ukoka
Stizu iz provincije
Odredi policije
Nisam se presvukao
Samo da bih tukao
Bice puno publike
Na trgu Republike
Mi najvise volimo
Kada in opkolimo
Mi najvise patimo
Kada ih ne mlatimo
Mi gazimo do daske
Mi stavljamo gas-maske
Da ih malo guzimo
Oci da im suzimo
Da pobunu gusimo
Da cuvamo skupstinu
Igramo sa decom zmurke
Bice opet lude zurke
Kad pobuna propadne
Brojim dane dosadne
Nije stanje opsadno
I meni je dosadno
Svima u toj gomili
Kicmu smo polomili
Svakom koji pokusa
Gazdu da ne poslusa
Bice zanimacije
Nove demonstracije
Evo mi se spremamo
Opet da ih lemamo
Svakome po utoka
Da ih lakse ukoka
Stizu iz provincije
Odredi policije
Nisam se presvukao
Samo da bih tukao
Bice puno publike
Na trgu Republike
Mi najvise volimo
Kada in opkolimo
Mi najvise patimo
Kada ih ne mlatimo
Mi gazimo do daske
Mi stavljamo gas-maske
Da ih malo guzimo
Oci da im suzimo
Da pobunu gusimo
Da cuvamo skupstinu
Igramo sa decom zmurke
Bice opet lude zurke
Kad pobuna propadne
Brojim dane dosadne
Nije stanje opsadno
I meni je dosadno
Svima u toj gomili
Kicmu smo polomili
Svakom koji pokusa
Gazdu da ne poslusa
2014-04-11
Budite dobri i ništa vam se neće desit.
Napravite svinjariju i kako vi nećete ovo ono i počmite radit nerede po CG jer se ne slažete s time šta te izgubili većinu...
Svima u toj gomili
Kicmu smo polomili
Svakom koji pokusa
Gazdu da ne poslusa
Ja sam mir. Anđeli su miroljubljivi.
Napravite svinjariju i kako vi nećete ovo ono i počmite radit nerede po CG jer se ne slažete s time šta te izgubili većinu...
Svima u toj gomili
Kicmu smo polomili
Svakom koji pokusa
Gazdu da ne poslusa
Ja sam mir. Anđeli su miroljubljivi.
2014-04-11
Similar topics
» Vidovdan
» Torcidaši, navijači Hajduka iz Splita, slave Vidovdan na Gazimestanu! (FOTO)
» "Mamicu vam j***m svima u p***u", by Nole AO2023
» nole krepaj
» Nole pizd'o Srbiju si izd'o
» Torcidaši, navijači Hajduka iz Splita, slave Vidovdan na Gazimestanu! (FOTO)
» "Mamicu vam j***m svima u p***u", by Nole AO2023
» nole krepaj
» Nole pizd'o Srbiju si izd'o
Page 1 of 1